Dr. Haydar Dümen Ruh ve beden isyan eder
HABERİ PAYLAŞ

Ruh ve beden isyan eder

Her şey kararında olursa kimse yara almaz, yıpranmaz. Ergenlikten evlenene kadar geçen süre içinde mastürbasyon yapmanız doğal ama aşırıya kaçmayın. Haftada 1 ya da 2 kez mastürbasyon yapın ama fazlası yorar, ruhunuz da, bedeniniz de bir süre sonra isyan eder.

Kızlar benden kaçıyor

21 yaşındayım. Penisim çok büyük. Kız arkadaşlarım benimle ilişkiye girmek istemiyor, ürküyorlar. Kendimi çok kötü hissediyorum. Ne olur bana yardım edin

CEVAP

Değerli okurum, büyük penis ameliyatla küçültülmediğine göre iş sana ve tekniğe kaldı. Davranışlarında ve kızlarla ilişkinde de idareli bir irade şart. Benim de senden bir ricam var. Korkutup ürkütme. Bazen bu korku iğrenmeye de neden olabiliyor. O zaman o genç kızların halini düşün. Evlendiğinde eşine, kocasına sıcaklık duymazsa bunda senin de payın olur. Bence bu sorumlulukları da göz önüne al.

Haberin Devamı

Orgazm olamıyorum

24 yaşında kadınım ve 3 haftalık evliyim. Eşim usta olduğu halde ilişkiden hiç zevk almıyorum. Bu durum eşimi ve beni çok üzüyor. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Sevgili okurum, dünyadaki kadınların yarısı senin gibi. Önünüzde en az 50 yılın var. Zaman içinde pek çok şeyi öğreneceksin. Fantezileri ve alternatifleri kullanarak tekniğinizi geliştirerek duygularınızı romantikleştirerek elbette bir aşama kaydedeceksiniz. Şimdilik kendini yormadan ve yargılamadan yola devam.

Erken boşalıyorum

23 yaşındayım ve 2 haftalık evliyim. Cinsel ilişkiye girince erken boşalıyorum. Bunun için ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, erken boşalman tedavi olacak. Şöyle 1 ay kadar sabret. Hekimden bire bir yardım al. Evliliğiniz mutlu olsun.

Hep ilişkiye girmek istiyor

30 yaşındayım. Bir yıldır bir kızla çıkıyorum. Ne zaman yan yana gelsek ilişkiye girmek istiyor ama yanaşmıyorum. Mastürbasyon yaparken bazen boşalamıyorum. Acaba neden olabilir?

CEVAP

Okurum, kadına, kıza alışamadığından dolayı olabilir. Bunlar mastürbasyon takıntılarıdır. Kadın, kız şartları zor. Bundan dolayı gençler mastürbasyona mahkum ediliyor. Ama yukarısı bıyık, aşağısı sakal. O da evlilik mutluluklarının canını okuyor. Hiç mastürbasyon yapmasan o da olmuyor. Ee yani biz ne yapalım?

Haberin Devamı

Utanıyorum

18 yaşındayım. Kızlar bana yaklaştığında utanç duyuyorum. Bugüne kadar kimseyle ilişkiye girmedim. Ne yapmam lazım?

CEVAP

Değerli okurum, kendine bir sınır çizeceksin. 19, 20, 22, 25, 35 yaş, nereye kadar kaçacaksın? Nereye kadar kaçarsan kaç, önün kapalı. Çünkü mutlaka kayalara toslayacaksın. Doğal olan, senin ruhunun kadına, kıza yani karşı cinse açılması. Burada da önce insanlık sonra da cinsellik formülüne uyarak geçiş sürecini 1-2 yılda tamamlamalısın. Çünkü günün birinde evlenecek, baba olacaksın. Bütün bunları düşünerek ılımlı ilişkiler içerisinde orta yoldan yürü, arkadaşların olsun.

Ne kadar derindedir?

Kızlık zarı ne kadar derinliktedir? Kızlık zarının yırtılması için penisin kalınlığı önemli midir? Kızlığı bozabilmek için cinsel organın boyu kaç santim olmalı?

CEVAP

Değerli okurum, kızlık zarı hemen vajinanın girişindedir. Yani odanın kapısı gibi. Penis kalınlığı rol oynasa da esnek ve kanamayacak kızlık zarı hangi tür penis olursa olsun, kanamaz. Kanayacak olan, çapı ince olandan da kanar. Bunlar karmaşık işlerdir. Siz işin doktorluk kısmını bize bırakın. Kendi doğrularınıza bakın. Çok ileri gitmeyin. Orta yoldan şaşmayın.

Haberin Devamı

Hastalık kaptım mı?

19 yaşındayım, iki kere cinsel ilişkiye girdim. İlkinde prezervatif kullandım ve korundum. İkinci ilişki de ise korunmadım. Şimdi çok korkuyorum. Acaba hastalık kapmış mıyımdır?

CEVAP

Değerli okurum, hastalık kaptığın zaman hastalık bağırarak seni uyarır. Bunun adı akıntıdır, ağrıdır, sızıdır ve peniste oluşan yaradır. Şu anda beklemede kal. Bilimsel sezgime göre hastalık falan kapmadın, boşuna tedirgin oluyor, ruhunun dengelerini bozuyorsun. Hem hastalıklar o kadar yaygın değildir hem de doğanın güçlü korunma mekanizmaları vardır. Bizi yaşatan da o mekanizmalardır. Sen de sırtını bu güce daya, yola devam. Ama önüne gelenle de yatma.

Nasıl ilişkiye girerim?

Cinsel organım 9 santim. Konuyu aileme anlatamıyorum. İleride nasıl ilişkiye gireceğimi bilmiyorum. Bu durum beni çok korkutuyor. Bana yardım eder misiniz?

CEVAP

Değerli okurum, ileride ortam oluşunca her şey normal yürüyebilir. Penisinin ölçüsünden ben çok emin değilim. Zamanı gelince her şeye bir formül bulunur. Şişmansan kasık yağlarını erit. Penis 2-3 santim daha ortaya çıkar.

Başım çok ağrıyor

18 yaşındayım. Sorunum mastürbasyon yaparken çok şiddetli baş ağrıları çekmem. Bu durum kendimi kastığım için mi yoksa başka bir sorundan mı kaynaklanıyor?

CEVAP

Değerli okurum, herhalde bedenin sık mastürbasyon yapmana isyan ediyor. Kendini kassan, aşağıdaki organlarda da kasılma olur. Ancak boyun kaslarını da kasıyorsan başın ağrıyabilir. Önerim, baş ağrılarının neden olduğunu, neden kaynaklandığını bul. Konu mastürbasyonda düğümleniyorsa ona göre ayarını yaparsın.

Kan geliyor

18 yaşındayım. Penisimden 2-3 gündür kan geliyor. Önceleri haftada 2-3 kez mastürbasyon yapıyordum. Şimdi yapmıyorum. Acaba ondan dolayı mı?

CEVAP

Okurum, idrar tahlili yaptır. İdrar yollarında taş, kum, iltihap olabilir. Ya da mastürbasyon yaparken zorladın, penisi sıktıysan idrar yolu ya da meni kesesinde zedelenme kaynaklı kanama olabilir. Adını koyalım, doğru doktora.

Böyle soru yok!

Kısalığı kiloya mı bağlı?

24 yaşındayım. Kilom 127, penis boyum çok kısa. Bu kiloya bağlı bir durum mu yoksa psikolojik mi? Lütfen yardım edin.

CEVAP

Ey benim tosunum, merak bu ya. Soracaksın, yanıtlarını da alacaksın. Senin en büyük problemin fazla kiloların şu anda. Bu ne iştah? Piyasada bir sürü beslenme uzmanı, sizler için ellerinden geleni yapıyorlar. Gazetelerde, yıldızların arasında boy gösteriyorlar.

Yeme dedikleri iştah açıyor. Ye dedikleri zaten akıldan çıkmıyor. Abur cubur, hazır yemek bol göbek demek. Üzerine hareketsizlik, felaketine davetiye göndermek demek. Değerli okurum, kendi formülünü bul, kiloları bu yolla erit. Moralini yüksek tut, hiç olmazsa psikolojinin normal olmasını sağlarsın. İnince doğal kilona penisini dev aynasında görürsün.

Günün soruları

Büyük sıkıntı yaşıyorum

44 yaşındayım, evlenip boşandım. Sıkıntım erken boşalma, sertleşme sorunu ve penis boyu. Büyük sıkıntı yaşıyorum. Neler önerirsiniz?

CEVAP

Değerli okurum, üçü bir arada gibi sorunları boynuna dolamışsın. Felaketin göbeğine oturmuşsun. Herkes bir soruna damla damla çözüm ararken, sen tüm sıkıntıları süpürmüşsün. Acaba kan şekerini mi ölçtürsek? Ne dersin iyi olur değil mi? Bir de kilonu, boyunu yazıver bana. Küçük bir bakıma ihtiyacın olabilir. Yakın zamanda bir uzmana başvurmanı öneririm.

Eşimi mutlu edemezsem

18 yaşımdayım, hiç cinsel ilişkiye girmedim. Penisim 16 santim. Sertleşme problemim yok. Mastürbasyonun dozunu bazen kaçırıyorum ve erken boşalma sorunum var. 60 saniye ya da daha kısa sürüyor. İleride eşimi mutlu edemem diye çok korkuyorum.

CEVAP

Değerli genç okurum, temel bilgilerinde eksiklik kalmış. Ders notlarını bir daha gözden geçirmen gerek. Cinsel birleşmeyle mastürbasyon arasındaki farklar neydi, bir hatırlatmaya ihtiyacın var. Üniversitede daha ayrıntılı inceleniyor bu konular. İstersen şimdiden hiç yorma o güzel kafanı.

Derinlemesine konuyu o zaman öğrenirsin. Mezun olunca da pratikte nasıl işlediğini görürsün. Yaş 18, akılda daha olmayan evlilik ve bir eşin sorumluluğu. Ağır ağır ilerle basamakları yiğidim, yoksa “ah vah” diye inleye inleye ağlarsın...

Günün sözü

Akla asla sırtını dönme, öcünü alır.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder