Dr. Haydar Dümen Şans kadından yana
HABERİ PAYLAŞ

Şans kadından yana

Kadınların çoğu baskı altında yetişiyor, cinsellikten çok korkuyor. Bazı şeyleri öğrenmekte zorlanıyorlar. Ama bazı kadınlar doğuştan şanslı. Onlar daha cinselliğe adım attıkları gün zevk alıyorlar, kolayca orgazm oluyorlar. Hem kocaları hem de kendileri mutlu oluyor.

BÖYLE SORU YOK!

Erken boşalıyorum 20 yıllık mastürbasyon geçmişi olan biri olarak 36 yaşından sonra evlensem tedavi ile erken boşalma çözülür mü?

CEVAP

Değerli okurum, mektubunu okudum, gülmemek için kendimi zor tuttum. Mastürbasyondan bir meslek gibi bahsediyorsun ve iş başvurusunda bulunuyor gibisin. 20 yıl çok uzun bir süre oğlum, evlendiğin zaman bir kadına adapte olamayabilirsin. Ama dert edecek bir durum yok. Her şeyin bir çözümü var. Bir profesyonelden yardım alırsın. Ama öncelikle birini bulup evlenmen gerekiyor. Asıl sorun bu bence, şimdilik hoşçakal, artık mastürbasyonu da azalt.

Haberin Devamı

GÜNÜN SORULARI

Cinselliğe düşkünüm

18 yaşındayım. Cinselliğe çok düşkünüm. Eski sevgilim sekse çok düşkündü. Tüm kızlar böyle mi? Her gün mastürbasyon yapıyorum, penisim 18 santim, acaba uzar mı?

İlikle delik, anahtarla kilit. Uzatmayalım, senin anahtarına bir kilit arayalım. Her kilidin kendine özel şifresi vardır. Şifreleri veriyorum: Güven, dürüstlük, sevgi, özveri ve saygı. Bu şifreleri algılayan dişi, beğenirse işaretini verir ama irade frenine basar. Sevgilinden neden ayrıldın? Kızı bıktırdın, ele geçirdin, kendini bulunmaz nimet saydın. Umarım bu akılla kalmazsın yad ellerde.

Sertleşmiyor

Eskiden boyu 18-19 santim arasıydı, kalp gibi atar, dik dururdu. Zaman geçince 14-15 santim oldu. Sertleşme sorunum var ve erken boşalıyorum. Nasıl bir tedaviye gitmem gerekiyor?

Değerli okurum, yahu kalem zannedip ucunu mu açtın kalemtıraşla? Böylesini de ilk defa duyuyorum. Okurum, sertleşme ve erken boşalmana çare bulurum da boyuna bir şey yapamam. Sen zaten duymuşsundur, önemli olan işlevi. Sen diğer sorunların için yardım almayı kafanda netleştir. O zaman diyeceksin ki 10 santim olsa ne olur, 14 santim olsa ne olur. Hadi kal sağlıcakla.

Haberin Devamı

Kan gelmiyor, esnek mi?

29 yaşında kadınım, 8 aydır biriyle birlikteyim. Bu dönemde benden hiç kan gelmedi. İki kadın doğum uzmanına gittim. İkisi de “Kızsın” dedi. Çok sevindim.

CEVAP

Değerli okurum, iki uzman hekime karşı ben ne diyeyim ki?

Kızlar kaçıyor

22 yaşındayım. Penisim 22 santim. Kızlar ilişkiye girmekten kaçıyor. Ameliyatla veya başka bir yol ile penisi kısalttırabilir miyim?

CEVAP

Değerli okurum, haklısın ama penisin boyu kısaltılamıyor. Buna ameliyat dahil. Evlendiğinde idareli kullanırsın olur biter.

Hemen orgazm oluyor

30 yaşındayım. Kız arkadaşım 24 yaşında. Cinsel ilişkiye girdiğimizde sevgilim ben boşalmadan 2 kere orgazm oluyor. Acaba bu normal mi?

CEVAP

Değerli okurum, niye böyle garip sorular soruyorsunuz? Kız arkadaşın şanslı. Seni çok seven, senden zevk alan, mutlu olan ve seni de mutlu eden şahane bir kadın. Onun kıymetini bil. Umarım evlenir, mükemmel çocuklar yaparsınız.

Zevk almıyorum

22 yaşında, 3 aylık evli kadınım. Eşimle severek evlendik. Sorunum ilişkiye girdiğimizde benim zevk almamam. Hiç orgazm olmadım. Sizce bende sorun mu var? Yoksa zamana mı bırakmalıyım?

Haberin Devamı

CEVAP

Sevgili okurum, birçok kadının sorunlarından biri. Zamana bırak ama şartları var. Örneğin; eşinin erken boşalması varsa tedavi olsun. Değilse teknik ve fantezilerden yararlanın. Her defasında kendini denetleyerek ‘Acaba orgazm mı oluyorum?’ diye bekler ve sansür uygularsan zor orgazm olursun. Güzel hayaller kur. Ama eşine düşen özel görevler olduğunu da unutma.

Adeti yeni bitmişti

23 yaşındayım. Kız arkadaşım bizde kaldı ve beraber olduk. Çok kan geldi. Onu yıkadım. Sonra yine devam ettik. Ben içine boşaldım. Onun adeti yeni bitmişti. Sizce hamile kalır mı?

CEVAP

Değerli okurum, belli olmaz ama hamile değil gibi gözüküyor. Biraz daha bekleyin. Eğer adetini görmezse gebelik testini yaptırın. Ve garantiye gidin.

İlkinden korkuyorum

27 yaşındayım. 7 yıl önce mastürbasyon yaparken penisimde kırılma hissettim. Sertleşme sorunu yaşıyorum. İlk ilişkide sorun yaşamamak için ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, ilk birlikteliğine biraz zaman tanı. Bir üroloji tetkikinden geçmende yarar var. Önce ultrasonla damar ve doku sistemlerine bakılmalı.

Çok mu büyük?

18 yaşındayım. Penisim 18 santim. Çok mu büyük? Fazla büyükse ileride zorluk çeker miyim? Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, idare et. Büyük de gözükse onu tercih edenler olabilir. Bu konuda sen seçen değil, seçilen olacağa benziyorsun. Hep deriz ya ‘Her şey dengi dengine’ diye. Takma kafana. Yaratan güç onun da çaresine bakmıştır. Bir alternatifini koymuştur. Bulacağından eminim.

Erkek boşalmazsa?

Erkek bir kadının vajinasına boşalmazsa sorun olur mu? İlla o sıvının içeri girmesi mi gerekiyor?

CEVAP

Sevgili okurum, neyi merak ediyorsun? Gebeliği merak ediyorsan tehlikeli sınırlarında top oynuyorsun. Sonunda top bu. Mayınlı tarlaya kaçıverir. Ama anlattığın kadarıyla korktuğunuz başınıza gelmez. Peki o sınırda orada duracağınızı kim belirler? Tabii ki biz değil, siz. Ateşli coşkular fazla nasihat dinlemez. Siz sadece dikkatli olun, her şey olur.

Hamile mi?

Ön sevişme sırasında kızın vajinasının üzerine boşaldım. Sevgilim uzun zamandır adet görmüyor. Acaba hamile olabilir mi?

CEVAP

Olabilir okurum. Gebelik testi yaptırın.

Kadın beni odadan attı

24 yaşındayım. Penisim büyük. Bir kadınla ilişkiye girmeye korkuyorum. Bir kadın beni odadan attı. 2.5 aydır kimseyle olmadım. Bir de idrardan sonra akıntım oluyor. Acaba ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, sorunun çözümü şimdilik yok. Akıntı için idrar ve meni tahlili yaptırman gerekiyor. Bir biçimde idare edeceksin. Evlendiğinde bazı önlemleri de almak koşuluyla hayat sürecek. Ne kendini zorla ne komplekse gir.

12 gündür adet görmedim

18 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla ilişkiye girdik ve sevgilim vajinanım içine boşaldı. 12 gün önce adet görmeliydim ama yok. Sizce hamile kalmış olabilir miyim?

CEVAP

Sevgili okurum, gebe kalmış olabilirsin. Kesin cevap ancak bir testle anlaşabilir.

Kısır olur muyum?

24 yaşındayım, ilişkiye girmedim. İlişkiye girdiğimde ruh halim nasıl olacak? Çok mastürbasyon yapıyorum. Kısır olur muyum?

CEVAP

Değerli okurum, kısır olmayacaksın. Ama kadına transferde zorlanacaksın. Ergenlikten bu yana kendini mastürbasyona şartlamışsın. Daha kaç yıl sürecek? Sosyal ve ailevi koşulların ne bilemem. Ama bu yaşta cinsel açlığın giderilmesi için evlenilmez. Şu anda itibaren geminin kaptanısın. Bazı koşulları değerlendir.

GÜNÜN SÖZÜ

Aşk mutluluk tableti değildir. Aşk, evrensel mutluluk formüllerini yaratan zengin bir kaynaktır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder