Dr. Haydar Dümen Şans kadından yana
HABERİ PAYLAŞ

Şans kadından yana

Kadınların çoğu cinsellikten korkuyor. Tabii bazı şeyleri öğrenmekte zorlanıyor, zamana ihtiyaç duyuyorlar. Ama bazı kadınlar doğuştan şanslı. Onlar daha cinselliğe adım attıkları gün zevk alıyor, kolayca orgazmı yaşıyorlar ve yatak odası renkleniyor.

Bozulmuş mudur?

18 yaşında kızım. Bir kere mastürbasyon yaptım, orgazm oldum. Sabah sildiğimde 2 damla kan geldi. Kızlığım bozuldu mu?

CEVAP

Sevgili okurum, zarın bozulduğunu sanmıyorum. Vajinanın girişini koruduğun sürece bozulmaz.

Rüyamda orgazm oluyorum

Haberin Devamı

23 yaşında kızım. İki ay önce bakireliğimi kaybettim. Sevgilimle sık sık birlikte oluyoruz. Canım acımıyor ama zevk de almıyorum. Hiç orgazm olmadım. Rüyalarımda yaşıyorum. Cinsel gücü artırıcı ilaçlar kullanmalı mıyım?

CEVAP

Sevgili yavrum, rüyalarında yaşaman orgazm potansiyeline sahip olduğunu gösteriyor. Ama pratik zayıf, ileride alışacaksın

Sertleşme bitiyor

35 yaşındayım. Eşim 45 yaşında. İlişkiye girdiğimizde penisi sertleşmiyor. Sevişirken sertleşiyor ama sonra hemen sönüyor. Ne yapmamız gerekiyor?

CEVAP

Sevgili okurum, penisi sertleştiren kan dolaşım mekanizmasının ölçümünü yaptıracaksınız. (Renkli penil doppler) Laboratuvar ve hastanelerde yaptırırsınız. Rapordan sonra kararı hekimler verecek.

Eşim anlar mı?

24 yaşında kızım. İki yıllık ilişkim oldu. Biz sürtünme yoluyla birlikte oluyorduk. Kızlık zarımda bir sorun olduğunu düşünmüyorum ama yılllar sonra evlendiğimde eşim bu yaşadıklarımı fark eder mi?

CEVAP

Sevgili okurum, etmez. İnsanlar geçmişi görebilselerdi kendi geçmişlerine bile bakmaktan çekinirlerdi.

Hasta mıyım?

28 yaşındayım, 3 yıldır ilişkiye girmedim. İdrarımı yaparken son damlada su gibi bir sıvı geliyor. Sizce hasta olabilir miyim?

CEVAP

Hiçbir şey yok okurum. Aslanlar, kaplanlar gibisin. Hiçbir şeyi kafana takma.

Akıntı oluyor

18 yaşındayım, cinsel organımda akıntı oluyor. Ne zaman bir kadın görsem akıntı meydana geliyor. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli yavrum, hiçbir şey. Normal, fizyolojik bir akıntı. Gelmesinin nedeni birleşmede penisin vajinaya girişini kolaylaştırması.

Haberin Devamı

Çok istekliyim

21 yaşındayım. Şimdiye kadar hiç ilişkiye girmedim. Çok istiyorum, penisim 13 santim. İlişkiye girdiğimde alay etmez mi?

CEVAP

Değerli okurum, kız niye alay etsin? Normal bir penis. Kızlarla ilişkiye girip girmeme olayına ben karışmıyorum. O sana kalmış. O duyguların içinde her şey olmalı. Doğanın gücü de inkar edilmemeli.

Vazgeçemiyorum

24 yaşındayım. Mastürbasyon yapmaktan vazgeçemiyorum. Kaç kez denedimse olmadı. Evlendikten sonra bu sorun devam eder mi?

CEVAP

Değerli okurum, evlendikten sonra devam edebilir. Mastürbasyondan vazgeçebilmen için yaşın gereği artık cinsel ilişkiye başlaman gerekir. Saplanmış kalmışsın. Bir tür tutkuya dönüşmüş yani şartlanmışsın. Ama hiç üzülme. Vazgeçmeyi öğreneceksin. İradenle çatışma, yumuşak davran.

Çok bağırıyormuşum

26 yaşında kadınım. 3 yıldır beraber olduğum erkek arkadaşımla 2 aydır sevişirken çok zevk alıyorum. Partnerim çok bağırdığımı söylüyor. Ben duymuyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, orgazm sırasında birçok değişik tepki olur. Senin gibi bağıranlar, tırnaklarını erkeğin tenini geçirip kanatanlar, kahkaha atanlar, ağlayanlar var. Senin kendi bağırmanı duymaman beyninin bu olaya konsantre olmasından kaynaklanıyor.

Haberin Devamı

Yani dünya vız geliyor. O kadar zevk alıyorsun. Önerim bağırmanı konu komşu duymasın. Evlendiğinde oturduğun apartmanda herkes ertesi gün sana gülerek bakar. Onun dışında bir sorun görmüyorum. Keyfine bak.

Mastürbasyon daha zevkli

22 yaşında kızım. Erkek arkadaşımda 24 yaşında. İki ay önce ilişkiye girdik, zevk almadım. Kendini kötü hissetmesin diye bunu söylemedim. Mastürbasyon yaparken çok zevk alıyorum ama ilişkiden hiçbir şey anlamıyorum. Sizce neden?

CEVAP

Sevgili kızım, cinsellikle yeni tanışıyorsun. Klitoris orgazma alışmışsın. Bu sonra vajinal orgazma transfer olacak. Ama yavrum bir evlilik olsun, 6 ay kendi koşullarında yaşadıktan sonra düşünelim.

Vajinal orgazma geçmen belki daha uzun süre alabilir, bunu dert edinme. Çünkü kadınların çoğu senin gibi. Bu vajina dokusunun özelliğinden kaynaklanıyor. Zaman lehinizde gelişecektir.

Dışarı çıkıyor

İlişkiye girdikten 5 dakika kadar sonra eşim menileri geri çıkartıyor. Neden böyle yapıyor? Çocuk istiyoruz, olmuyor.

CEVAP

Değerli okurum, meni içeride kalmaz. Çünkü kalacak yer yoktur. Çocuğunuz olur.

Sorun mu?

Haftada en az 2 ya da 3 defa farklı kadınlarla birlikte oluyorum. Geri kalan zamanlarda ise mastürbasyona bayılıyorum. Sorun olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, haftada 2-3 farklı kadını nerede buluyorsun? Nerede bu bolluk? Paralı kadınlardan söz ediyorsan, paran yetmez. Sevgililerin oluyorsa onlar da kurbanlık gibi seni beklemiyorlardır.

Doğruyu söylüyorsan, nasıl bir ülkede yaşıyoruz da ben farkında değilim. Demek ki öğreneceğim çok şey var. Mikrop kapmamaya dikkat et. Biraz da işine zaman ve para yatırımı yap ki ileride belki bir sanayi kuruluşunun başı olursun. Sermayeyi şimdiden her iki taraflı tüketme.

BÖYLE SORU YOK!

Zar takıntı oldu

Aklımda hiç yoktu ama internetten okuya okuya kızlık zarı takıntı oldu. Acaba bozuldu mu ama kan gelmedi. Bozulsa o an anlardım gibi kendi kendime konuşuyorum. İçim rahat etsin diye doktora gitmeyi düşündüm. Bu konuyu aklımdan atamıyorum. Ne yapacağım?

CEVAP

Sevgili yavrum, aklında yoktu da habire niye internetten okudun? Bazı beyinler bozulunca hayal dünyasında bazı şeyleri yaşamış gibi olurlar. Acaba mastürbasyon yaptın da bilinçaltında suçluluk duyup bunu takıntı mı yaptın?

Her kız senin gibi düşünse vay çocukların ruh durumuna. Sen ağla, sızla ama zar yerinde. Adeta misafirini bekler gibi bekliyor. Bazı şeyleri aklından silmelisin. Yoksa psikiyatırın yolu görünür. Teşhisi ağır olur. Benden sana söylemesi.

GÜNÜN SORULARI

Alay ediyorlar

18 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdik. Penisim 7 santim. Kız hissetmediğini söyledi. Arkadaşlarım benimle alay ediyor. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Okurum, arkadaşlarının alay etmesi için görmesi gerek. Nerede, neden, nasıl görüyorlar bu bir. Gelelim ikincisine; daha gençliğinin ilk adımlarında sen kızı bul. Kız bir şey hissetmemiş. Benden sana iyi haber.

Büyük olsa da hissetmeyebilirdi. Bazı kızlar, kadınlar öyledir. Atalar 'İbadet de gizli kabahat de' demişler. Bari ona uyun. Biraz gizleyiver be yavrum. Öyle teşhir edilecek matah bir şey de değil. Ne yapılır, nasıl bir yol izlenir haritasını da bir uzmandan alıver.

Çoraplara bayılıyorum

22 yaşındayım, külotlu çorap fetişistiyim. Kadınları ve çorapları çok seviyorum. Beni kurtarın. İyi be değerli okurum. Allah başka dert ve keder vermesin. Her yiğidin başına bu tür tutkular gelebilir. Zaman çorap kültürünü geliştir. İşte işin de hazır.

Bir çorapçı dükkanı aç. Servet sahibi olunca kur fabrikasını, yan gel yat. Dikkat! Bütün bunlar olurken kimse senin başına çorap örmesin. Gerisi dert değil. Keşke bütün dertler böyle olsaydı. Senin gibiler çorap sanayini kursaydı, dertler son bulsaydı.

GÜNÜN SÖZÜ

Gökyüzü karanlık olmasaydı yıldızlar nasıl parladı? H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder