Dr. Haydar Dümen Şans onlardan yana
HABERİ PAYLAŞ

Şans onlardan yana

Kadınların en büyük derdi orgazm. Ama öyle kadınlar var ki bu konuda çok şanslılar. Cinselliği seviyor, zevk alıyorlar. Eşleri ya da partnerleri de bu durumdan memnun oluyor. Ancak her kadın onlar kadar şanslı değil. Sorunu gözünüzde büyütmeyin, çünkü çözümü var.

3-4 kez orgazm oluyor

Ben 24, kız arkadaşım 20 yaşında. 1 yıldır beraberiz. İlişkiye giriyoruz. İlk defa ilişkiye girmesine ve bakire olmasına rağmen çok zevk alıyor. Abartısız 2-3 defa orgazm oluyor. Bu kız sorunlu mu? Kendimden şüpeleniyorum. Ne olur yardım edin.

Haberin Devamı

CEVAP

Çok seviyor seni değerli okurum. Senin kız hararetli ve canlı. Ateşli ve duyarlı, daha ne istiyorsun? Gözün korkuyorsa, ilişkinizi sınırla. İleride evleneceksen bu kıza bulunmaz nimet diye bakabilirsin. Ama bu yaşta evlenmeyi düşünürsen her ikinizin de hayatı çıra gibi yanabilir.

Zevk alamıyorum

21 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla birlikte olurken zevk alamıyor, orgazm olamıyorum. Sadece acı hissediyorum. Bunun nedeni ne olabilir? Nasıl davranmam gerekiyor?

CEVAP

Sevgili okurum, nedeninin yüzde 50’den fazlası arkadaşınla ilgili. Her bakımdan sert bir erkek olduğu anlaşılıyor. Estetik, ince, deneyimli değil. Tabii sen de korkuyor ve ürküyorsun. Bunlar yan yana gelince bu sorun çıkar. Ama zevk alamama uzarsa gelecekte evliliğine olumsuz etkileri olur.

Niye kan geldi?

24 yaşında kadınım. Geçtiğimiz günlerde erkek arkadaşımla ilişkiye girdim. Bakire olmadığım halde kan geldi. Nedeni ne olabilir?

CEVAP

Sevgili okurum, senin zar ikinci kere kanadı. Her iki organın da uyumunda bir sorun yaşamış olabilirsiniz. Yani çap sorunu. Ortada bir dert yok.

Nasıl engellerim?

18 yaşındayım. Günde 2 veya 3 kez mastürbasyon yapıyorum. Bir türlü bu duruma karşı koyamıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, koy yavrum. Bak kardeşin günde 6 kere yemek yiyormuş. Sana sordu, ne dersin? Yasaklasan, kaçamak yer. Cezalandırsan yine göze alır. Geriye ne kalır? İrade, telkin ve dikkati başka yerlere çekmek.

Biz ayrıldık

19 yaşın kızım. Bir sevgilim vardı, onunla ilişkiye girdik. Benden biraz kan geldik. Nişanlım beni doktora götürdü. Doktor “Zar esnek” dedi. Nişanlımla ayrıldık. Ailem benim evlenmemi istiyor. Bana yardım edin.

Haberin Devamı

CEVAP

Sevgili okurum, zar hiçbir zaman yok olmuyor. Yerinde duruyor. Bir yelkenli sandal düşün. Yelken yırtıldı. Ama yırtılan parçaları direkte duruyor. Tıpkı onun gibi. Yırtılmadı zaten. Zarın parçaları orada kalıyor. Zarının da esnek olduğu anlaşılıyor. Buna şans dersek, şans senden yanaymış. Ama evlendiğinde bu zar kanayabilir de. Çünkü erkeğin penis boyutları ve hareketleriyle de ilgilidir bu tür kanamalar.

Kobra rahat durmuyor

Benim kobrayı zaptedemiyorum. Dört kız arkadaşım var ama hiçbiri benimle ilişkiye girmeyi kabul etmiyor. Ne yapmalıyım? Ne olur bana bir çare bulun.

CEVAP

Neden kızlar ilişkiye girsinler ki değerli okurum? Ortada bir kobra var, zehir saçıyor. Öyle bir zehir ki, öldürmüyor ama iz bırakıyor. Ama bazılarını da sakata ayırıyor. Sonra kobra, uzaklaşıp kendi hayatını yaşıyor. Bu durumda sen kızların yerinde olsan ya da senin kız kardeşin olsa aynı şeyi yapar. Ben bu kızların sırtını sıvazlıyorum ve alkışlıyorum. Sana da “Oğlum, bu dört kızla ilişki hakkını nereden buluyorsun?” diye tessüflerimi yolluyorum.

Haberin Devamı

Başıma ağrı giriyor

25 yaşındayım. Son zamanlarda 2 günde bir mastürbasyon yapıyorum. Ancak son 1 haftadır tam boşalacağım sırada başıma çok şiddetli bir ağrı saplanıyor. Boşaldıktan sonra yavaş yavaş geçiyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, mastürbasyon yapmadan yarım saat ya da 1 saat önce bir baş ağrısı hapı al. Bir süre böyle dene. 15-20 gün süreyle boyun ve baş kaslarına masaj yap. Gerilmekten baş ağrısı çektiğini sanıyorum. Bir de heyecan fazlalığından, adrenalin yüksekliğinden olabilir, sakin ol. Devam ederse bir nöroloji uzmanına başvur.

Psikolojim bozuldu

21 yaşındayım. İlk defa 2 yıl önce genelevde cinsel tecrübe yaşadım. Kadın sürekli “Çabuk ol” diyerek psikolojimi bozdu. İstem dışı erken boşalıp cinsel haz yaşayamadım. Mastürbasyona yöneldim. Günde 3 defa yapmadan duramıyorum. Bu da aşırı yorgunluğa neden oluyor?

CEVAP

Değerli okurum, gençlerimizin bu genelev denemeleri, böyle bir olumsuzluğa mahkum edilmeleri onlara yarattığımız karanlık bir dünya. Kadın aceleci, temiz değil, ortam huzursuz, uygun değil. Duygu yok, sevme ve ön hazırlık yok. Delikanlılar bir robotmuş gibi kadınların da davranışları farklı.

Oysa cinsellik son derece önemli. Özellikle ilk birleşmeler gelecek yılları belirliyor. Şu anda da elden bir şey gelmiyor. Sen yaşadıklarını unut. Mastürbasyonu azalt. Evlendiğinde de erken boşalmanı tedavi edeceğiz. Daha çok gençsin. Bütün bunlar aşılacak. Duygusal ilişkilerle ruhunu besle.

Hangisi doğru?

Ben 20, kız arkadaşım 19 yaşında. 20 gün önce ilişkiye girdik. İçine boşalmadım ama kız arkadaşım adet görmedi. İkimiz de korkuyoruz. Ben testislerime tekme yemiştim, baba olma ihtimalim var mı? Sevgilim hamile kalırsa sevineyim mi, üzüleyim mi şaşırdım. Ne dersiniz?

CEVAP

Okurum, tabii üzüleceksin. Çok erken, evli değilsiniz, ne yapacaksın çocuğu? Kız zaten hayata doyamadan ayvayı yedi. Bir de “Sevineyim mi?” diyorsun. Bana göre doğa seni korudu. Çok büyük olasılıkla kız gebe değil. Kendi sorunun için emin olmak istiyorsan bir laboratuvarda sperm sayına baktır. Ben normal çıkacağını düşünüyorum. Yediğin tekmeyle bu konuda bir ilgi kurmuyorum.

BÖYLE SORU YOK: Kocam beni istemiyor

33 yaşında, güzel ve bakımlı kadınım. Kocam 44 yaşında. Benimle olmuyor. Doktora gitmeyi kabul etmiyor. Erkeklerde de isteksizlik olur mu? Yoksa eşim artık benimle birlikte mi olmak istemiyor. Evliyken cinselliği yaşayamamak beni üzüyor. Ne yapayım?

CEVAP

Sevgili okurum, eşinin gizli bir sağlık sorunu olabilir. Bazen basit bir bulgu önemli ipucu verir. Bazen de hayat kurtarıcı olur. Eşinin doktora gitmesi, seni de yanında götürmesi birinci kural. Önünüzde daha 40 yıl var. Bu defteri kapatmak olmaz. Ben uzaktan teşhisini koysam, teşhisim doğru bile olsa bu neye yarar? Tedaviyi kabul etmesi gereken eşin. Ama bir yerlerden bir çare bulunur. Bana göre bu mektubu önüne koy okusun. Haksızlık yapmasın, bir karara varsın.

GÜNÜN SORULARI

Çok istiyorum

20 yaşındayım. İlk defa sevdiğim kızla pek çok şey yaşıyoruz ama bende faaliyet yok. Ben onu istediğimi nasıl anlatabilirim?

CEVAP

Okurum, aşk senin başına vurmuş. Dilin tutulmuş, ağzın kurumuş. Yüreğin de arzularla yoğrulmuş. Aşağıdaki kamburun beli doğrulmuş. Havayı kokluyor. Gözler şaşı olmuş. Biri ‘Kalk gidelim’ öteki ‘Halt etme otur’ diyor. Kız seni seviyor ama pusuda. İki dudağının arasından çıkacak o sözcüğü bekliyor. Aslında anlatmışsın. Kızı, ne sandın? O bir cin, her şeyi anlıyor. Ama attığın oltayı yutmuyor. İki hesabı var. Birisi gününü geçiriyor. Öteki, zamanı gelince evlenmeyi bekliyor.

Kız ‘Olmaz’ diyor

22 yaşındayım. Ne yaptıysam kızı ilişki için kandıramadım. “Olmaz” diyor. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, sen şu kızın nazına! “Hayır” diye diye onu eriteceksin, muradına ermeden zavallıyı toprağa göndereceksin. Değerli okurum, merak etme ben çare bulurum. Kıza yeteneklerini sergile. Önce ters takla at, sonra amuda kalk. Bu da mı işe yaramadı? Daha zor yolu seç. Dersinin başına geç. Adam ol. Zamanı gelince beğendiğine diplomanı göster, kadın ruhunu öğren, 30’ların başında da evlen.

GÜNÜN SÖZÜ

Herkes bir dünya kurar sevdiği için. Siz tersini yapıp bir dünyayı yıktıysanız şansa ihtiyacı olan bir aşıksınız. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder