Dr. Haydar Dümen Şansınızı zorlamayın
HABERİ PAYLAŞ

Şansınızı zorlamayın

Bazı kadınlar orgazm konusunda çok şanslı. En başından beri cinsellikten keyif alıyor, mutlu oluyor, mutlu ediyorlar. Ama bazı erkekler, bunu anlamakta zorlanıyor, ‘Eşim, kız arkadaşım hasta mı?’ diye soruyor. Beyler, şansınızı zorlamayın, kadının kıymetini bilin, hayatını tadını çıkarın.

Nasıl büyütürüm?

18 yaşındayım. Penisimin ereksiyon hali 12 santim. Arkadaşlarımdan geride kalmak istemiyorum. Acaba penisimi kalıcı olarak büyütebileceğim yollar var mı?

CEVAP

Değerli okurum, diyelim ki bir arkadaşının boyu 1.80. Sen de 1.70 boyundasın. Her gün seni askıya alsak da boy uzamaz. 1.70 boyun nesi kötü ki? Ve senin penisinin boyunun nesi kötü? Pekala iş görür. Bana göre normalsin. Kuruntularla kendini yorma.

Haberin Devamı

Tatmin edemiyor

28 yaşındayım, kız arkadaşım orgazm olduktan sonra hemen ilişkiyi bırakıyor, beni tatmin edemiyor. Ayrıca bir gecede ikinci birleşmeyi zorla yapıyor. Neden olabilir?

CEVAP

Değerli okurum, şansından şikayet ediyorsun. Ateşli bir partnerin var. Kadınından yana orgazm zenginliği yaşıyorsun, ne güzel. Kendini tutamıyorsa bırak atı koşabildiği kadar koşsun. Sen devam et ne engel? Niye tatmin olamıyormuşsun ki? İşi bitince seni üzerinden mi atıyor? İkinci birleşmeyi elbette istemez. Yemek yedi, doydu. Yavrum ortada sorun yok. Harika bir partnerin var. Sen ona ayak uydur, zor bulunan bir nimeti kız yakalamış, onun ateşini söndürme.

Kan gelir mi?

Sevgilimle üzerimizde kıyafetler varken birlikte olduk. Kız arkadaşımdan birkaç damla kan geldi. Acaba sevgilimin kızlık zarı bozulmuş mudur? Acaba bir daha ilişkiye girdiğinde kan gelme ihtimali var mıdır?

CEVAP

Değerli okurum, kızlık zarı bozulmadı. Kan zardan gelmedi, bölge tahriş olduğundan geldi. Bir dahaki normal ilişkide zar esnek değilse kan gelir. Esnekse gelmez.

Neden rüya görmüyorum?

18 yaşındayım. Yaşıtlarım rüyalanıp boşalıyor. Bende böyle şeyler olmuyor. Sorun yaratır mı?

CEVAP

Değerli okurum, hiçbir sorun yaratmaz.

Kuşumu görüp korktu

Sevgilim kuşumu gördü ve çok korktu. İlişkiye girmek istemiyor. Onu nasıl yola getiririm?

CEVAP

Okurum, amuda kalkıp ters takla atman lazım. Ne demek ne yapmam lazım? Kız korkuyor ve istemiyor. O yemeği yemiyor. Tabii ki kızın dediği olacak.

Haberin Devamı

Nişanlım geç boşalıyor

30 yaşında, nişanlı kızım. Nişanlım çok geç boşalıyor, bense erken. Bu durum bende stres yaratıyor. Bacaklarım titriyor, yoruluyorum.

CEVAP

Okurum, kendi açından şanslısın. Nişanlının geç boşalmasını tıbben kolay çözemiyoruz. Fantezilerini keşfedersen sanırım hızlanır.

Neden küçüldü?

18 yaşındayım, karşı cinsel karşı kin besliyorum. Ergenliğe girdikten sonra bu kin daha da büyüdü. 17 yaşındayken penisim 17 santimdi, şimdi ise 11 santim. Acaba bunun nedeni psikolojik mi yoksa hasta mıyım?

CEVAP

Değerli okurum, penis küçülmez. Belki de kilo aldın. Penis kasık yağlarına gömüldü. 12 santim yeterli. Küçüklüğünde oluşan karşı cinse kin besleme duygularının izlerini sil. Gerekiyorsa psikolojik destek al.

Sıkıntıdayım

20 yaşındayım. Penisim 22 santim. İlişkiye girmek istediğim kadınlar rahatsız olduklarını söylüyorlar. Ereksiyon çok uzun sürüyor ve bu sırada başım dönüyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, durumu idare edeceksin. Baş dönmesi penise gelen kanla ilgili olabilir. Büyük penis, kadına ağrı verir, yumurtalıklara basınç yapar, birleşmede zorlanırlar. Kendine uygun bir eş bulduğunda ve idareli kullanmayı öğrendiğinde sorunlar çözülecek.

Haberin Devamı

Beni ne çekiyor?

18 yaşındayım. Kızlarla iletişim kuramıyorum. Arkadaşlarım hep kızları anlatıyor. Kızların üzerine atlayıp parçalayasım geliyor. Kızlarda beni çeken ne var?

CEVAP

Değerli okurum, kızlarda seni çeken güç doğanın, insan soyunun çoğalması için koyduğu kesin ve güçlü bir kural. Olmazsa olmaz. Kızlarla arkadaşlığın ileride olacak. Aceleci olma ve arkadaşlarının her anlattığına inanma. Burada sinirlenecek, üzülecek ne var anlayamadım. Senin dersin, sorumluluğun falan yok mu? İyi bir avcı atış zamanını bekler. Boşa atılan kurşunlar avı ürkütür ve kaçırır.

Kısır olur muyum?

Günde 3-4 kez mastürbasyon yapıyorum. Ama beni kesmiyor. Bir yerden sonra hiç sperm gelmiyor. İleride kısır olur muyum?

CEVAP

Değerli okurum, olmazsın ama bazı izler bırakır. Seni mastürbasyona şartlar. Evlendiğinde bile bir süre kurtulamazsın. Dikkatini ve enerjini o amaçta tükenmene neden olur. “İrademi kullanamıyorum” diye suçluluk duygusuna kapılıverirsin. Bu da seni pasifize eder. Bunların da toplamı kısırlıktan beterdir.

Ereksiyon olmuyor

18 yaşındayım. İlişkiye girdiğimde ereksiyon olamıyorum. İlişki 20 dakika sürüyor. Hanım arkadaş sıkılıp gidiyor, çok üzülüyorum. Bunu yenmek için ne yapmalıyım?

CEVAP

Okurum, gelişmesi, olgunlaşması, kendi yolunu bulması için zamana ihtiyacın var. Komplekse girme. Şimdilik sorun yok.

Hamile kalır mı?

18 yaşındayım. Kız arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik, boşaldım ve spermler kız arkadaşımın vajinasına bulaştı. Kız arkadaşım hamile kalabilir mi?

CEVAP

Okurum, tahminime göre gebe kalmadı. Ama bir şanssızlık her zaman söz konusu. Olan olmuş. Benim bu sözlerim bu işleri yapanlara uyarı. Bilgili olun. Önlem alın. Başınızı derde sokmayın.

BÖYLE SORU YOK: Kuşu nasıl diriltirim?

18 yaşındayım. Çok ilişkiye girdim, akla gelecek hemen her türlü fanteziyi denedim. Birkaç aydır benim kuş ölü, ne yapsam da canlandıramıyorum. Ne önerirsiniz?

CEVAP

Okurum, buna dünya adaleti derler. Bir de doğa dengesi vardır. Sermaye bolken har vurup harman savur, orta yaşlarda sarsıl, ileri yaşlarda ise yoksulluktan kavrul. Bu kural değişmez. Fantezilerin birkaçından sonra sinyaller göndermiş, anlayamamışsın. Fanteziler sönmeye başlayan ateşe körükle hava üflemek gibidir. Havayı bastıkça ateşten kıvılcımlar çıkar. Okurum, organın organizatörü beynini bıktırmışsın. Neyle süslersen süsle, istediğin kadar alla pulla, bir çukur ve bir çubuk. Ruh nerede? Organik sorunun yok diye düşünüyorum ama bir damar testi yaptırıver.

GÜNÜN SORULARI

Evliliğim tehlikede

İki yıllık evliyim. Eşimle ilişkiye girmek istemiyorum. Zevk almıyorum ve yanından kaçmak istiyorum. Öpse de, dokunsa da heyecan duymuyorum. Eşim beni doktora götürmek istiyor. Evliliğim tehlikede. Bana yardım eder misiniz?

Sevgili kızım, bu genç yaşta kimler üzdü seni? Kimler korkuttu, kimler kandırdı? İnan ki ben de üzgünüm. Eşin iyi biri. Demek ki sana sadık ve evine bağlı olacak. Çünkü seni doktora götürmek istiyor. Bence olur. En azından, kıyısından, köşesinden bir ipucu bulunur. Gelelim heyecanının yokluğuna; kız yoksa seni kökten mi kuruttular, yoksa rafta mı unuttular?

Sıkılıp ayrılıyorum

22 yaşındayım, yakışıklıyım. Her kızla konuşuyor, birlikte oluyorum. Sonra sıkılıp ayrılıyorum. Birine bağlanmak istiyorum. Yardım edin.

Okurum, bir kişide kalmak istiyorsan kal. Ben mi engelliyorum? Git bağlan birine. Zaten evlenince buna mecbur olacaksın. Hele kıskancına düşersen yandın. Ama merak ettiğim, bu kızlardan birinin dişlisi, eli sopalısı çıkıp da yolunu kesmiyor mu? İşte o zaman gerçekten bana mektup yaz, seni uçurumun dibinden almaya çalışırım ama kulağını da çekerim.

GÜNÜN SÖZÜ

Beyinlere enjekte edilmiş tabuları yıkmak iş kazalarına benzer. Yıkıntının altında kalabilirsiniz. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder