Dr. Haydar Dümen Santimlerle uğraşmayın
HABERİ PAYLAŞ

Santimlerle uğraşmayın

Erkeklerin penis boyu takıntısını bilmeyen kalmadı. Sürekli ölçümler yapılıyor, bilgiler kaydediliyor, sorular bitmiyor. Pek çoğunuz “Benimki küçük” diye isyanda. Beyler, kurtulun şu santimlerden. Bir kadını mutlu etmenin yolu ölçülerden değil, uyumdan geçer. Önce ruhunu okşayın, işler yoluna girer.

Yeter mi?

24 yaşındayım ve düzenli bir ilişkim var. Yakında düğünüm olacak. Ben hiç ilişkiye girmedim. Penisim 12 santim. Evlendikten sonra ilişkiye girince partnerimi tatmin edemem diye korkuyorum. 12 santimlik penis bir ilişki için ve partnerimi mutlu etmek için uygun bir boy mu?

Haberin Devamı

CEVAP

Uygundur değerli okurum, güle güle evlen. Sen de, eşin de mutlu olacaksınız. Bu bir teselli değil, uzman görüşüdür. Tabii çocuklarınız da olacak.

Yan etkileri var mı?

Penisimin boyu 13 santim. Cinsel ilişkiye girersem sorun yaşar mıyım? Cinsel organımın boyu yeterli mi? Penisi büyüten kremler var, gerçekten yarar sağlar mı? Yan etkileri var mı?

CEVAP

Değerli okurum, cinsel organını büyütmeye ihtiyacın yok. Normaldir ve yeterlidir. Bir bakıma idealdir. Pomat momat hiçbir şey büyütmez. Normal sayıda haftada 1-2 kez mastürbasyon yaparsın, işine bakarsın. Kızlarla duygusal arkadaşlıklar kurarsın. Okuyorsan bir gün diplomanı alırsın. Görüyorsun, önünde büyük amaç ve işler var. O yola ağırlık ver. Ufak santimlerle uğraşma.

İkinci olmuyor

25 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdiğimizde ilkinde erken boşalıyorum ama ikinc kez ilişkiye giremiyorum. Çünkü tam sertleşmiyor. Aslında sertleşme oluyor ama tam vajinaya girecekken iniyor. Bu yüzden kız arkadaşımın beni terk etmesinden korkuyorum. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Sevgili okurum, kız arkadaşın niye terk etsin? İkinci birleşme her erkek için kolay değildir. Ama ikinci birleşme sayıları da erkeklik gücünü belirlemez.

Hep seks var

21 yaşındayım. Her saat başı gözümün önüne pornografik görüntüler geliyor. Artık kadınlara sadece bu gözle bakıyorum. Yeni bir kızla tanışıp konuştuğumda çok heyecanlanıyorum. Çünkü sadece seks düşünüyorum. Sizce hasta olabilir miyim? İki saatte bir mastürbasyon yapıyorum ve bu yüzden başım çok ağrıyor. Ne önerirsiniz?

Haberin Devamı

CEVAP

Okurum, tabii ki hastasın. Ruh hastalığı adım adım gelir. İnsanı sonra delirtir. Sen delirmeyeceksin. Ama bu saplantıyla ruhunun dengelerini, kuracağın işi ve derslerindeki başarıyı yitireceksin. Öyle olmasını dilemiyorum ama ortalıkta çöp gibi kalacaksın. Ne var bu kadar peşine düştüğün şeyde? Kendine ayıp ediyorsun.

Kız istemiyor

19 yaşındayım. Sevgilim bakire değil, daha önce birçok kişiyle birlikte olmuş. Ama benimle ilişkiye girmek istemiyormuş. Ne yapabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, eğer kızı zevklerin için bir malzeme ve materyal olarak görmek istemiyorsan ayrıl, bırak gitsin. Eğer öyle görmek istiyorsan vicdanın bu suça iştirake katılmasın. Eğer evlenmeyi düşünüyorsan onunla ruhen anlaş. O zaman cinsellik dışı bir arkadaşlıkla uzun süre birlikte ol. Karmaşık bir sorun. Sen bilirsin.

İlişkiye girsem mi?

18 yaşındayım. Erkek arkadaşım artık benimle ilişkiye girmek istiyor. Ben hazır değilim ve kızlık zarıma zarar gelmesini istemiyorum. Bir gün sevişirken erkek arkadaşım biraz ileri gitti, kan gelmedi. Sonra hafif bir kanama oldu. Kızlık zarım zarar görmüş müdür? Sizce ilişkiye girmek doğru mu?

Haberin Devamı

CEVAP

Sevgili okurum, sakın ha, ilişkiye asla diyorum. Bu ilişki devam ederse kızlık zarın kesinlikle bozulacak. Sonra altından kalkamayacağın sorunlar yaşayacaksın. Daha bu yaşta ne evlenmesi? Evlenseniz de 3-5 yıla kalmaz zaten boşanırsınız. Hele bir de gebelik olursa çocuk olan senin kucağında bir çocuk daha. İşte bu da senin gerçek hayatın yani cehennemin. Kesinlikle ilişkiyi aklından geçirme.

Cinsellik düşünüyorum

18 yaşındayım. Bu yaşıma kadar çok ilişkim oldu. Ama ben kızlara bir türlü aşık olamıyorum. İlişkimiz hep seks üzerine oluyor. Bu durum geçici midir? Artık ben aşık olmak istiyorum. Bu tür ilişkiler beni seksten soğutuyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, önce aşkla, seksi karıştırma. Yoksa çorbanın tadı tuzu kalmaz. İşe seksten başlayıp yukarıya yüreğe, beyne çıkmak istersen göbekten yukarı tırmanamaz, orada kalırsın. Tersini yapsan, doğru yoldasın demektir. Ama yukarıdan aşağı inerken de göbeği pek geçmesen, geçersen bile orada kılı kırk yarsan, iyi düşünsen her şey iyi olur, doğru olur. Günün birinde öyle bir aşık olacaksın ki seni kimse tutamayacak. Yeter ki o gözle bakmasını bil.

İlaçla büyür mü?

25 yaşındayım ve nişanlıyım. Penisim 16 santim. Bana küçük geliyor. Eşimi tatmin edemezsem diye düşünüyorum. Televizyon ve gazetelerde gördüğüm ilaçlardan alsam büyüme olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, ne desen de cinsel organının boyu idealdir. Anatomi kitabına göre 1 santim de uzundur. Penisin içindeki süngersi dokular tamamen oluşmuş. Makineyle, pompayla, ilaçlarla, pomatlarla ve de başka şeylerle büyümez. Sadece cebindeki birikimin küçülür. Merak ettiğim, pompaya monpaya para veriyorsunuz da neden bir uzmana gidip her şeyi doğru dürüst öğrenmiyorsunuz?

Kan gelmedi

26 yaşında kızım. Bir yıl önce erkek arkadaşımla hiç istemememe rağmen ilişkiye girdik. Benden mercimek büyüklüğünde kahverengi leke geldi ama kan gelmedi. Sonra birkaç defa daha ilişkiye girdik ama yine kan gelmedi. Sizce kızlığım bozulmuş mudur?

CEVAP

Bozulmadı, sevgili okurum, kızlık zarın esnekti. Gelen o kan dediğin şey de içeriden, rahimden geldi. Sana bir zararı yok.

Böyle soru yok!

Doyuramam diye düşünüyorum

24 yaşındayım, penisim 13.5 santim, çapı da 12.5 santim. Kısa ve inceliğini dert ediyorum. Bu yüzden hiç kız arkadaş edinmedim. Cinsel haz veremeyeceğimi, karşı cinsi doyuramayacağımı düşünüyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Vah benim garip oğlum, mantıksız yavrum. Büyük bir yanlış yapıyorsun. Penis boyuyla, yok penis çapıyla duygusal birliktelik, aşk ve sevgi ölçülmez. Göze göre dağ yüce, insan cücedir. Ama o aklıyla dağları devirir. Anlıyorsun değil mi değerli genç okurum? Önce toparla kendini aklını doyur, insanlığı kayır, yüreğine de pay ayır. Gerisi gerçekten teferruattan ibaret. Tanrı senin yüzünü kadınlara karşı kara çıkarmamış, işe yarayacak karar ölçüde kılmış. Şu tatsız kuruntuları da başından defet, hayatını tadını çıkar.

Günün soruları

Erken boşalıyorum

38 yaşındayım, 5 yıllık evliyim. Erken boşalma sorunum var. Uzun sürerse sevişirken bile boşalıyorum. Pandemi nedeniyle hastaneye de gidemiyorum. Yardım edin?

Okurum, 5 yıllık evlisin, erken boşalıyorsun. Peki pandemiden önce aklın neredeydi? Nasıl geçti 5 yıllık evlilik bu sorunla? Eşin sana “Artık dayanacak gücüm kalmadı” dese, zavallı kadını mı suçlayacaksın? Bunca yıl bu sorunla yaşamışsın. Belirsiz bir süre daha öteleyecek gibisin. Sana ama özellikle eşinize sabırlar diliyorum.

Her gün 1 kez çok mu?

21 yaşındayım. Dört yıl önce kız arkadaşım varken sadece sürtünerek ilişki yaşıyorduk. Ayrıldık. Her gün 1 kere mastürbasyon yapıyorum, çok mu? Eşimle problem yaşar mıyım? Ve 1.85 boyunda, 80 kiloyum. Penisim 15 veya 16 santim, yeterli mi?

Evladım, cinsel isteğin, eylemin ve gücün en yoğun olduğu dönem gençlik yıllarıdır. Doğa kendi düzeninde bu sorunu en iyi biçimde çözümler. Ne var ki, biz onu bazen bozarız. Bu tür durumlarda, en çok başvurulan mastürbasyon oluyor. Haftada birkaç kere olması idealdir. Her gün, kendini ve psikolojini mastürbasyona kanalize etmen ileride cinsel bozukluklara davetiye göndermek. Aklını disipline et, zira disipline edilmemiş akıl dümensiz gemiye benzer. Gelelim penise, yeter ki kafana takma.

Günün sözü

Işık göz kamaştıracak kadar fazla ise gözünüzü karartır. Tehlikeli olan da budur. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder