Dr. Haydar Dümen Sayı bir şey değiştirmez
HABERİ PAYLAŞ

Sayı bir şey değiştirmez

Erkekler ikinci kez birleşme yapmayı büyük bir şey sanıyor. Halbuki bir kez yapılan ve iki tarafı da mutlu eden cinsellikten keyiflisi yoktur.

Beyler, sayı peşine düşmeyin, önemli olan yeterince zevk almak. Tabii eşinizin de mutluluğunu göz ardı etmeyin, santim ve sayılarla uğraşmayın.

BÖYLE SORU YOK!

Sevgilim çok istekli

49 yaşında, 97 kiloyum, stresli bir işim var. Günde 1 paket sigara içiyorum. Partnerim 38 yaşında. 51 kilo, sigara içmiyor. Hafta içi her akşam, hafta sonu günde 3 defa birlikte olmazsak arıza çıkıyor, beni uyutmuyor. Gecenin 1’inde uyandırıp birlikte olmak istiyor, normal mi?

Haberin Devamı

CEVAP

Vah değerli okurum, vah ki ne vah. Sen hiper sekse düşkün bir partner bulmuşsun. Kız arkadaşını ruhsal açıdan doyurduğuna emin misin? Şöyle düşünün, lahmacun fırında pişti. Akşam seni beklerken sen lahmacunu soğutmaya çalışıyorsun. Kadın ne yapsın? Onun kıymetini bil. Evliliği kritik hale getirme. Güven rotasını da sa sağlam temele oturttur. Kadınlarda isteksizlik sorunu varken seninki şahane bir şey. Tavsiyem yok, her şey yolunda.

GÜNÜN SORULARI

Gebe kalır mıyım?

23 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla adetimin ikinci gününde birlikte olduk. Cinsel organıma boşaldı, hemen yıkandım. Acaba hamile kalır mıyım? Ya da öyle bir şey olsa adetim biter miydi?

CEVAP

Hayır sevgili okurum, hamile değilsin. Bundan sonra fizyolojik olarak adetini gördüğün ilk günden sayarsın, 14-15-16 ve 17’nci günler gebeliğe uygundur. Tabii ki ilişkinin de kuralları vardır. Kısa keselim, gebe değilsin, bundan sonrakilere dikkat et. Parolayı yukarıda verdim, gerisi sana kalmış.

İkincide sorun yok

26 yaşındayım. Erken boşalma sorunum var. İlk seferde daha fazla zevk alıyorum ama erken boşalıyorum. İkinci ve üçüncüde böyle olmuyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

CEVAP

Değerli okurum, heyecanlarına hakim olacaksın. Partnerine alışacaksın. Mastürbasyon yaparak, duraklayarak yeni şartlanmalar kazanacaksın. Hedef, daima ilk birleşmeyi uzatmak olacak.

İleriki yıllarda yani evlendiğine ikinci, üçüncü birleşmelere bel bağlamayacaksın. Hele evlen bakalım. Evlilik koşulları varsa, yani sürekli bir kızla berabersen bu durumda erken boşalmanı tedavi ederiz.

Haberin Devamı

Beni terk eder mi?

25 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdiğimizde ilkinde çok çabuk boşalıyorum ama ikinciye giremiyorum. Çünkü tam sertleşmiyor. Aslında sertleşiyor ama vajinaya girecekken sönüyor. Kız arkadaşımın beni terk etmesinden korkuyorum. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, kız arkadaşın niye terk etsin? İkinci birleşme her erkek için kolay değildir. Ama ikinci birleşme sayıları da erkeklik gücünü belirlemez.

Aklımda sadece seks var

Her saat başı gözümün önüne pornografik görüntüler geliyor. Kadınlara sadece bu gözle bakıyorum. Yeni bir kızla tanışıp konuştuğumda çok heyecanlanıyorum. Çünkü sadece seks düşünüyorum. Hasta olabilir miyim? Her iki saatte bir mastürbasyon yapıyorum, başım çok ağrıyor.

CEVAP

Değerli okurum, tabii ki hastasın. Ruh hastalığı adım adım gelir. İnsanı sonra delirtir. Sen delirmeyeceksin. Ama bu saplantıyla ruhunun dengelerini, kuracağın işi ve derslerindeki başarıyı yitireceksin. Öyle olmasını dilemiyorum ama ortalıkta çöp gibi kalacaksın. Ne var bu kadar peşine düştüğün şeyde. Kız, kadın dediğin cinsin içinde senin annen ve kız kardeşlerin de var. Kendi kendine ayıp ediyorsun.

Haberin Devamı

Fanteziler kuruyorum

18 yaşındayım. Şimdiye kadar kız arkadaşlarım oldu. Ben onlarla birlikte olmak istiyorum. Dekoltesi olan kadınlarla ilgili fanteziler kuruyorum. Sevgililerimle aram iyi ama onlara yaklaşamıyorum. Ağabeyim beni hayat kadınına götürmek istedi ama hastalık kapmaktan korkuyorum. Ne önerirsiniz?

CEVAP

Değerli okurum, her şeyden önce insan olacaksın. Dersini alırsan alırsın, almazsan insanlık mezarını kazarsın. Büyük bir ihtimalle cezaevinde gün sayarsın. Kendine gel, aileni üzme, hayatını da söndürme.

Bakire miyim?

23 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla birlikte oldum. Kendimi kastım. Benden birkaç damla kan geldi. Bir gün sonra tam olarak birlikte olduk, yine kan geldi. 3 saat sonra bir kez daha seviştik, daha fazla kan vardı. Bu kanamalar sürekli olacak mı? Bir de sürekli kanama oluyor, acaba bakire olabilir miyim?

CEVAP

Vah benim canım yavrum, bekaretin mekaretin kalmadı. Sen kızlık zarını çelikten bir teneke gibi mi düşünüyorsun? Ayrıca bu saatten sonra da hesaplar yapılmaz ki. Olan olmuş, yeni yolun hayırlı uğurlu olsun.

Kusuyorum

30 yaşında kadınım. Erkek arkadaşımla 3 yıldır çıkıyorum. Evlenmeyi düşünüyoruz. Ne zaman tartışsak ya da sorun olsa kusmaya başlıyorum. Bu durumdan ilişkimizi ciddi bir şekilde etkiliyor. Ne yapacağım?

CEVAP

Sevgili okurum, kusman geçmeden evlenmeyeceksin. Mide bulantın alışkanlık haline gelmiş ise, bir süre tedavi için ilaç alacaksın. Tabii bunlar psikolojik ilaçlar. O sürenin sonunda hayatını değerlendireceksin. Şimdilik yanlış yapma, geri dönüşü olmaz.

Hamile kalır mı?

22 yaşındayım. Kız arkadaşımla cinsel ilişkiye girdim. İçeriye boşalmadım ama penisin ucundaki sıvının onu hamile bırakması mümkün mü?

CEVAP

Değerli okurum, bırakmaz. Ama yine de siz tam birleşmelerde dikkatli olun.

Bakire mi, değil mi?

18 yaşındayım. 5 aydır süren bir birlikteliğim var. Geçen gün kız arkadaşımla ilişkiye girdik. Sevgilim bana kan geldiğini söyledi ama bu bana inandırıcı gelmiyor. Onun kız olup olmadığını tam olarak nasıl anlayabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, ne diyeyim ben sana. Vallahi çok meraklısın ya. Büyüklerin bile kolay emin olamadığı şeye sen balıklama atlıyorsun. Emin olsan ne olur, olmasan ne olur? Evleneceksen sorun yok. Ayrılacaksan gün kaybetme. Kızı daha fazla baştan çıkarma.

Kız hamile mi?

Kız arkadaşımla cinsel ilişkiye girdim. Adet gününden 5 ya da 6 gün önceydi. Kız arkadaşım adet görürse hamile kalır mı, kalmaz mı?

CEVAP

Değerli okurum, kız arkadaşın adet görürse hamile değildir.

Hemen boşalıyorum

18 yaşındayım. Bazı geceler durup dururken boşalıyorum. Bir de penisimin boyu 11 santim. Acaba normal mi yoksa küçük mü?

CEVAP

Değerli okurum, her şey yolunda.

Süreyi nasıl uzatırım?

20 yaşındayım. Geçen hafta kız arkadaşımla ilişkiye girdim ve çok kısa sürede boşaldım. İlişkinin tadına varamadım. Bu süreyi doğal yollarla nasıl uzatabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, erken boşalmadan söz ediyorsun. Evlendiğin zaman düzelecek. Şimdilik alışmaya çalış.

Boşalamıyorum

30 yaşında kadınım. İlişkiye girince kolay orgazm olamıyorum. Partnerim de beni beklediği için eziyet çekiyor. Çok zevk alıyorum ama bir türlü boşalamıyorum. Sizce bunun sebebi ne olabilir? Bu sorundan nasıl kurtulabilirim?

CEVAP

Sevgili okurum, çok dert edecek bir sorun değil. Kadınların organik yapısı genellikle böyle. Yani ruh yapısıyla organdan gelen sinirlerin algılama frekansları örtüşmüyor. Bu da bir kusur değil. Ama bu sırada klitoris zevkini devreye sokmak ya da fantezileri seçip ona göre değerlendirmek işe yarayacaktır. Partnerini de çok yorma ki sonunda o şahlanan at küsebilir.

GÜNÜN SÖZÜ

İnsan ömrünün üç 25 yılı vardı. İlki bilmece, ikincisi ekmece, üçüncüsü ektiğini biçmece. KDV'si kalmışsa içine etmece. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder