Dr. Haydar Dümen Sayı mutluluk getirmez
HABERİ PAYLAŞ

Sayı mutluluk getirmez

Erkeklerin çoğu aklını ya penis boyuna ya da ilişki, mastürbasyon sayısına takıyor, kendini arkadaşlarıyla kıyaslıyor. Beyler, dilin kemiği yok, herkes konuşuyor ama söylenenler ‘Ne kadar doğru?’ diye düşünmüyorsunuz. Sayı mutlu etmez. Önemli olan zevk alıp doyuma ulaşmak.

Nasıl küçültebilirim?

20 yaşındayım. Penisim aşırı derecede büyük. Lütfen bu soruna çare bulun. Bunalıma girmek üzereyim çünkü hiçbir hanım benimle ilişkiye girmiyor. Nasıl bir çözüm getirirsiniz?

CEVAP

Değerli okurum, birçok gençten aşırı büyük penis mailleri alıyorum. Bıkkınlık getirmezse mecburen yazıyorum. Büyük penis küçültülmüyor. Yani bunun ameliyatı yok. Ona teknik birleşme çözümleri bulacaksın.

Haberin Devamı

Zarar verir mi?

18 yaşındayım. Günde 5-6 defa mastürbasyon yapıyorum. Yine de kızları görünce kendimi tutamıyorum. Ben çok mu mastürbasyon yapıyorum. Bana zararı olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, olur. Fazla yapıyorsun. Zaten iraden felç olmuş. Ruhunu da mastürbasyona şartlarsan evlendiğinde eşin yatak odasında seni beklerken, ondan gizli mastürbasyon fırsatı ararsın. Böylece işe yaramaz duruma gelir, çöp sepetine bile atılırsın. Her şeyinizi iyi, düzenli ve geleceğe yönelik yönde kullanın. Önce aklınızı, mesleğinizi arada bir de cinselliğinizi.

Ya kısır olursam?

22 yaşında kızım. Bugüne kadar hiç ilişkiye girmedim. Evlenene kadar da girmem. Mastürbasyon yapıyorum ama kısır olurum diye de korkuyorum. Siz ne dersiniz?

CEVAP

Okurum, mastürbasyon aslında gerek hormonal gerekse fizyolojik cinsel işlevlerin antrenmanıdır. Her türlü antrenmanda organlar gelişir, en iyi görevlere hazırlanır. Cinsellikte de böyledir. Tek sorun antrenmanın dozunu kaçırmamak. Ayrıca kısır mısır olmadığın gibi belki de ilk günden gebe bile kalırsın.

Arkadaş 8 kez boşalıyor

26 yaşındayım. Bir arkadaşım 1 saat içinde mastürbasyon yaparak 8 kez boşaldığını söylüyor. Normal zamanda da 5 kez boşaldığını söylüyor. Acaba ona inanmalı mıyım? Bana sorarsanız 5 bile çok duruyor. Arkadaşım da yalan söylemez. Siz ne düşünüyorsunuz?

CEVAP

Değerli okurum, yalan söylüyorsa ne yazar, doğru söylüyorsa ne yazar? Nobel ödülü kazanacak bir buluş mu yapmış? Ya da olimpiyatlarda altın madalya kazanacak bir performans mı sergilemiş? Neyi doğru ölçmüş, neyi yanlış ölçmüşse kendine.

Haberin Devamı

8 yapsın. Mide fesadı gibi bırak cinsel fesada uğrasın. Önüne konulan faturayı da sonunda kendi ödesin. Sen kendine bak. Arkadaşlığını sürdür ama asla o sayılara özenme. Dahası arkadaşın sana inanırsa bu sayıyı azaltsın ya da tedavi olsun.

Çocuk yapılır mı?

18 yaşındayım ve benden sperm gelmiyor. Sadece zevk suyu geliyor. Doktora gittim, sperm testi yapıldı, sorunum yokmuş. Zevk suyuyla çocuk yapılır mı?

CEVAP

Değerli okurum, zevk suyu ile çocuk olmaz. Ama sperm karışmış ise varsayalım ki binde bir ihtimal, olabilir. Onu da bir tarafa bırakalım. Bana kalırsa ultrasonla senin prostatına ve meni kesene bakılsın.

Rüyama kimse girmiyor

18 yaşındayım. Ben ergenliğe girdiğimden beri rüyamda hiç kimseyle ilişkiye girmedim. Bunun nedenini açıklar mısınız?

CEVAP

Yavrum, bedenin iştahı açılmış da bu iştah rüyalarında seni harekete geçirecek kadar daha kabarmamış. Biraz bekle, bir dalga gelecek ve ardı arkası kesilmeyecek. Hem canım, günün birinde gerçeği önünde dururken rüyanın sanal aleminde dolaşmayı özlemene şimdilik gerek yok. Çünkü sapasağlam bir delikanlısın.

Haberin Devamı

İlişkiden zevk almıyorum

34 yaşında, 14 yıllık evli kadınım. Bir çocuğum var. Eşimle ilişkiye girdiğimde hiç zevk almıyorum ama eşim alıyor. Bu konuda ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Okurum, kadınların orgazm sorunu gerçekten zor. Vajinal orgazm olayı tüm kadınlarda yüzde 50 oranında gerçekleşiyor. Ancak klitoris orgazmı her kadın yaşar. Cinsel zevklenmenin öteki boyutları seni orgazmı taşıyacak olan duygusallık, erkeğinin ustalığı, fanteziler ve diğer yan etkiler işe karışınca zorlanıyoruz. Biraz sabret. Ama gerekirse bir psikiyatırdan profesyonel yardım alabilirsin.

Yırtılmış olabilir mi?

Kız arkadaşımla sürtünme yoluyla birbirimizi tatmin ettik. Sevgilimin üzerinde pantolon, bende de boxer vardı. Kızın adetinin 4’üncü günüydü. Sabah kanaması yoktu. Ancak ilişkiden sonra tuvalette biraz kanama olmuş. Ertesi gün kesilmiş. Kızlığına bir şey oldu mu?

CEVAP

Değerli okurum, kesinlikle kızlık zarı bozulmadı. O şartlarda kızlık zarı asla bozulmaz. Gelen kan adet döneminden arta kalan son damlalardı. Ruh sağlığınızı bozmayın ve keyfinize bakın.

Penisi büyütür mü?

28 yaşındayım. Penisim 12 santim. Daha büyük olmasını istiyorum. Penisi çekme kuvvetiyle çalışan ve günde 9 saat düzenli kullanımla 1 yıl sonra 4 santim büyüten bir alet var. Sizce işe yarar mı?

CEVAP

Değerli okurum

  1. Penisin normal büyütmeye gerek yok.
  2. Böyle bir alet yok. Yapılan reklamlar şarlatanlık.
  3. Bazen o aletlerin peniste morarma ve olumsuzluklar yarattığı düşünülürse var olan düzenini de alt üst edersin.
  4. Kafana takma.

Bir dudağı sarkık

Vajinamın bir dudağı çok sarkık. Bu durum neden olur? Çok çirkin. Bu sorun nasıl giderilir? Acaba bir jinekoloji uzmanı düzeltebilir mi?

CEVAP

Evet sevgili okurum, bir jinekolog belki de estetik cerrahiyle ilgilenen bir uzman daha iyi olmak koşuluyla onu düzeltir.

BÖYLE SORU YOK!

Artık canıma tak etti

18 yaşındayım elime hiç kız eli değmedi. Artık canım tak etti, milli olmak istiyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, nasıl olur ya? Elin daha hiçbir kızın eline değmemiş. Yahu sen uzayda mı yaşıyorsun? Kız arkadaşlarınla hiç tokalaşmadın mı? Ne diyorsun? Uzaktan sesin çınlıyor kulaklarımda. Yoksa cinsel ilişki anlamında mı söyledin?

Genç okurum, acelen ne ya? Gün gelecek, bucak bucak eşinden kaçacaksın. Üstelik milli olunca kadınlar, kızlar yolunuza kırmızı halı döşemeyecek. Tek tüfek bir atışla turnayı gözünden değil, ayağından vurdun diyelim. Sen usta olana kadar kurşunları kadınlardan yiyeceksin. Diyelim ki yaban horozusun. Ehlileşene kadar üzerinde tüyün kalmayacak. En iyisi bekle. Aklına, duygularına irade ekle.

GÜNÜN SORULARI

Neden sertleşmiyor?

Eskiden porno film izlerken ya da herhangi bir yerde çıplak birini gördüğümde sertleşme olurdu. Şimdi penisime dokunmadan sertleşme olmuyor olsa bile sertliği koruyamıyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

CEVAP

Değerli okurum, yaşın kaç? Sadece yaşını yazsan bile cevap vermem için yeterli olurdu. Eskiden hamdın, şimdi olgunlaştın. Bu konuda çok da üzerine düşülecek bir şey değil. Zaten düşersen kendi bildiğini okur. Zaman ve deneyim ona yolunu bulduracaktır. Sorunun çözümü var. Tadını kaçırma, bir cinsel terapistin kapısını birkaç kez çalıver okurum.

Yırtıldı mı, zedelendi mi?

Vajinamın giriş kısmını birkaç kez dokundum. Sonra da kızlık zarım bozuldu mu diye panik oldum. Kontrol ettim, sadece kızarıklık vardı. Hafif de yanma ve acı karışımı bir his. Kızlık zarım bozulmuş mudur veya zedelenmiş midir? Çok panik oluyorum.

CEVAP

Bak ben de böyle sorulara çok sinir oluyorum. Niye durduk yerde vajinanın giriş kısmına birkaç kez dokunuyorsun? Sonra sen kadın doğum uzmanı mısın ki kontrol edebiliyorsun? Benim güzel, aklı başında kızım, ben nereden bilebilirim. Kız mısın, dul musun? Madem bu kadar panik oldun, doğru yol jinekoloji uzmanına uzanıyor.

GÜNÜN SÖZÜ

Mutluluk konfeksiyon giyim gibi hazır değildir. O kişiye özel bir kostümdür. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder