Dr. Haydar Dümen Sayıları unutmak şart
HABERİ PAYLAŞ

Sayıları unutmak şart

BÖYLE SORU YOK!

Utandığım için olmuyor

19 yaşındayım, 150 kiloyum, penisim 5 santim. Kız arkadaşımla ilişkiye girmek istiyorum ama utandığım için sürekli bahaneler uyduruyorum. Ne yapmam lazım?

CEVAP

Haydi bakalım, Kırkpınar yağlı güreşlerine çıkacağız. Şimdi biz klimayı açalım, havasızlıktan boğulmayalım. Bir de sorunun içinde 150 kilo varsa yağlı güreşe çıkmış gibi bu pehlivanın neresinde tutalım? Uzandığım yerde el pardon kalem yağlanıyor. Yağ kaydığı için yazı satırını bile tamamlayamıyor. Doğrusu insan da başka şeyleri merak ediyor? Pehlivanım senin sırtın yere gelmez ama sırtını yere getirdiklerinin durumu nasıl olacak? Sen ki 150 kiloyu ve de kızı değil, 5 santimi düşünüyorsun. Söylemesi benden, aslında o sana layık. 5-6 santimi de yağ içinde saklanıyor. Yani şu kızlar sana bu teklifi nasıl yapıyor? Ben anlamadım. Önerim: Kilo ver, başın derde girerse bana haber ver.

Haberin Devamı

[[HAFTAYA]]

GÜNÜN SORULARI

Her şey üç dakikada bitiyor

23 yaşındayım, kız arkadaşımla ilişkiye giriyoruz ama her şey 3 dakika içinde olup bitiyor. Acaba ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, hiç yoktan iyidir. Ya dokunur dokunmaz ya da misafir odasının kapısından girdin, pabuçlarını çıkarır çıkarmaz “Hadi bana eyvallah” deyip seni kadınla baş başa bıraksaydı? Atın acemi, anladığım kadarıyla bu koşuda deneyimli değil. Bu nedenle koşuya hızlı başlıyor, ardından tökezliyor. Sen mastürbasyondan fırsat bulup onu yarış atı olmaya hazırlamadın. Kız arkadaşınla kaçamaklarını galiba sınırlı yaptın, geceleme şansın hiç olmadı diye düşünüyorum. Çünkü bu sorun, sadece bir şartlanmadır. Organ neye alışırsa o tempoyu, o yolu bırakmaz. Aslında tedavisi var. Sen nasıl ve ne zaman diyeceksin? Evlilik koşullarını hazırladığında, kadının da hep yanında olunca işler yoluna girecek. Hâlâ dediğim dedik, öttürdüğüm düdük derse, bir uzman ona çözüm bulacak.

3 ay oldu hâlâ ilişkiye giremedik

Evleneli 3 ay oldu ama eşimle ilişkiye giremedik. Ağlama krizleri geçiriyorum. Sizce sorun nedir?

CEVAP

Sevgili okurum, vajinismus derler adına. Nerede masum, çekingen, cinsellikten korkan ya da tam ters olanları yakalar. Orta sıralardaki kızlara pek dokunmaz. Yakaladığı kızın üretim mekanizmasının kapısını kilitledi mi yalvar yakar, mantık ve nasihat dinlemez. Öyle bir korkudur ki aslında olmayanı ve olmayacağı gözünde büyütür. Bu hayal ufak bir çekirdekken zamanla ağaca, ağaç ormana dönüşür. Bu nedenle sıradan telkinlerle, orman sökülüp atılmaz. Ama her derdin bir tedavisi vardır. Zaman kaybetmeyin, hemen tedavi yoluna girin.

Haberin Devamı

Erkekler cinsellik söz konusu olduğunda sayılara kafayı takıyor. Ya cinsel organının boyunu ya da ilişki sayısını düşünüp kendine dertler yaratıyor. Beyler, skor ve santimlerin peşinde koşmanın size faydası yok. Önemli olan her iki tarafın da ilişkiden zevk alması, tatmin olması. Ancak bu şekilde mutluluk sizden ayrılmaz

Hiç gücüm kalmıyor

29 yaşındayım, 2 yıllık evliyim. Hâlâ çocuğum yok. Çünkü boşalmam 3-4 saat sürüyor. Eşimi her seferinde memnun ediyorum ama benim gücüm tükeniyor. Acaba sorun eşimde mi diye başka denemeler yaptım, olmadı. Ne yapmalıyım?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, bu konu biraz da üroloji arkadaşları ilgilendiriyor. Benim bildiğim kadarıyla kolay bir çözümü yok. Ama gebe kalmak için aşılama yöntemini kullanabilirsiniz. Bir kere yetkililere başvur. Görelim ne diyecekler, sonra konuşuruz.

Neden fazlası olmuyor?

34 yaşında, 6 yıllık evliyim. Eşim ile birlikte olduğumuz zaman bir kereden fazla boşalamıyorum. Cinsel isteksizlik başlıyor. Sizce ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, ne yapacaksın fazlasını? Eşinle birleşmelerinde ortalama yarısında eşinin orgazm oluyorsa bu bakımdan iyi ve doğru yoldasınız demektir. Formül: ‘Bir yap pir yap’.

Neden benden az sperm geliyor?

26 yaşındayım. Sürekli mastürbasyon yapıyorum veya kızlarla ilişkiye giriyorum. Mastürbasyon yaparken çok gelen sperm ilişkide azalıyor. Neden böyle?

CEVAP

Değerli okurum, spermde azalma olmaz ama beynin mastürbasyona saplanır kalır. Kızlar, kadınlar fazla zevk vermez. Ama spermlerin ne azalır, ne çoğalır. Çünkü o fabrikan non stop çalışır.

Acaba uzaması mümkün mü?

27 yaşında, yeni evliyim. Penisim kısa. Ameliyatla 2-3 santim uzatmak mümkünmüş. Kitaplardan okuduğum kadarıyla penis büyütücü ilaçlar, haplar ve kremler varmış. Böyle bir şey tıbben mümkün mü?

CEVAP

Değerli okurum, zahmet etmişsin uzun uzun yazmışsın ama neden santimini yazmıyorsun. Gelelim büyütücülere; yavrum böyle bir ilaç olsa bütün erkeklerin dolapları o ilaçlarla dolu olurdu. Hayal tacirlerinin tuzağına kapılmak için çanak tutuyorsunuz.

Erkek arkadaşım bu durumdan nasıl kurtarırım?

18 yaşında bir kızım. Sevgilim şimdiye kadar pek çok kızla birlikte oldu. Ama heyecanlı bitmiyor ve çok sert davranıyor. Benim canımı yakıyor. Cinsel organın 17 santim. Onu bu durumdan nasıl kurtarabilirim?

CEVAP

Sevgili okurum, tıpta umutsuz vakalar vardır. Örnek veriyorum. Bacak kangren olmuşsa ne yaparsın? Kesilir. Onun gibi bu kurtarma işleri senin görevin değil. Önce kendini kurtaracak. Sen de kendini kurtaracaksın önemli olan bu. Benden söylemesi bu kadar. Başınız ağrımasın.

9-10 kez ilişkiye girebiliyorum

30 yaşındayım, bekarım. Kimi görsem onunla birlikte olmak istiyorum. Kadınlar isyan ediyor, çünkü 9-10 kez ilişkiye girebiliyorum. Doktora gittim, ilaç verdi. Bu ara sakinim. Ne olur bana akıl verin.

CEVAP

Değerli okurum, gereken şeyi doktor yapmış. Bana da akıl vermek kalmış. Bu maille akıl gönderemediğime göre özel adresini ver. Bir zarfın içine koyup biraz göndereyim. Ama asıl önemlisi sen kendi aklına müracaat et. Bir de çevreye bak. Eline dürbün al, uzakları seyret ve düşün. Yani geleceğini. Sonra bir yol çiz. İyisiyle, kötüsüyle sonuçları göğüsle. Hepsi bu kadar.

Kız arkadaşım kızıyor

Benim oğlan fermuara sıkıştığından beri ötmüyor . Kız arkadaşım bu duruma çok bozuluyor. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, fermuar ağrısı geçer. Ufak bir yaralanma olmuşsa izi de silinir. Geçici bir süre kız arkadaşın da sabırlı oluversin canım. Kuş uçmuyor, tren kaçmıyor. Aynı titizliği biraz da ailenize, derslerine gösterseniz canım Türkiyem ne güzel olurdu.

Zevk suyu geliyor sorun yaratır mı?

17 yaşındayım. Cinsellikle ilgili en ufak bir konuşma geçtiğinde veya kız arkadaşımla konuştuğumda, hayal kurduğumda hemen zevk suyu geliyor. Acaba bu bir hastalık mıdır?

CEVAP

Değerli okurum, sağlıktır. Yani iyi bir şeydir. Beyin salgı bezleri iyi çalışıyor demektir.

Prezervatif yırtıldı

20 yaşındayım. Birkaç gün önce kız arkadaşımla korunarak ilişkiye girdim. İlişkinin ortasında prezervatif yırtıldı. Spermlerimin birçoğu da sevgilimin içinde kaldı. Acaba kız arkadaşım hamile kalır mı?

CEVAP

Sevgili okurum, belki evet, belki hayır. Şimdi kulağıma bir fısıltı sesi geldi. Durmadan “Hamile değildir, değildir” diyor. Umarım öyledir, gel bu sese uyalım.

Nişanlıma doymuyorum

23 yaşındayım. 9 aydır nişanlıyım. Benim sorunum şu: Nişanlımla öpüşürken sertleşme oluyor ama hemen boşalıyorum. Bu da benim moralimi bozuyor. Nişanlıma doymuyorum neden?

CEVAP

Değerli okurum, heyecandan sertleşiyor, heyecandan boşalıyorsun. Nişanlına doymaman doğaldır. Daha fazla istemen de doğal olabilir. Ama karşı tarafın buna verdiği yanıt önemli. Herhalde dengeleri o kuruyor. Bence de böylesi doğru. Keyfine bak.

GÜNÜN SÖZÜ: Aşk aklın alkolüdür. Etkisi ve süresi kişiye göre değişir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder