Dr. Haydar Dümen Sayıyı dert etmeyin
HABERİ PAYLAŞ

Sayıyı dert etmeyin

Haberin Devamı

Erkekler bir araya gelince cinsellik konuşmaya bayılır. Abartılı penis boyları, bir gece öncenin gereksiz skorları anlatılır, kimileriyle dalga geçilir. Konuşulanlar bazılarının moralini bozar. Beyler, bu hikayelere kulaklarınızı tıkayın. Dilin kemiği yok, yolunuzdan sapmayın.

BÖYLE SORU YOK!

Olgunlar ilgimi çekiyor

22 yaşındayım. Olgun kadınları görünce sertleşme oluyor. İlişkiye girmek istiyorum. Yardım edin. RUMUZ: NAPOLYON

CEVAP

Değerli okurum, Napolyon Rusya’yı işgal etti. Büyük ülke, idaresi zor. Moskova’da taşın üzerine çıktı ve “Ordular geri dönüyoruz” emrini verdi. Tarihçiler “O emri verdiğinde askerler ya “Öyleyse neden geldik?’ diye silahlarıyla onu delik deşik edeceklerdi ya da emrine uyacaklardı” der, “İkincisi oldu” diye yorumlarlar.

Aslanım, Napolyon rumuzundan nerelere geldik. Bak ülkemize, yaşına uygun güzel kızlarımız var. Onlardan biriyle ilişkiye girseydin ne kadar zevk alırdın bilelim. Oysa bir kıza aşık olsaydın, 1 yıl nişanlılıkta onu tanıyıp geleceğinizi hazırlasaydınız “Dünyada daha büyük tat yoktur” diye nara atacağına inanıyorum. Yavrum, hayat seni hırpalamadan, Napolyon gibi emrini ver, çekil olgunlardan.

Erken boşalmaktan mutsuzum

23 yaşındayım, fazla cinsel ilişki yaşamadım. İlişki yaşayınca da erken boşalıyorum. Sadece ilişkide değil, mastürbasyon da kısa sürüyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, erken boşalmadan yakınıyorsun. Haklısın çünkü evlilikte ve ilişkide mutsuzluğun başta gelen sebebidir. Şu anda mastürbasyona bağımlı olduğundan işe ondan başlayacak, ara duraklamalarla erken boşalmada saniyeler, dakikalar kazanacaksın. Böylece sistemin şartlanmasını değiştireceksin.

Bunun için ilk zamanlardaki başarısızlığını, yenilgi olarak kabul etmeyeceksin. Olayı biraz da önyargısız yaşayacaksın. 3 ay içinde büyük ihtimalle bir kazanımın olacak. Asıl tedavi evlilikte gerçekleşecek. Bu söz sana umut ve moral gibi gelsin ki telaşını frenleyip acele etmemende yardımcı olsun.

Kocamınki sertleşmiyor, neden?

4 yıllık evliyim, kocamın cinsel organı sertleşiyor, tam ilişkiye girerken sertleşme sona eriyor, başarılı olamıyoruz. Bazen de sertleşme oluyor ama kocam daha 2’nci dakikada boşalıyor. Ne yapmamız lazım?

CEVAP

Sevgili okurum, önce senin sonra eşinin yaşı benim vereceğim karara ışık tutacaktı. Burada ciddi bir durum var. Önünüzdeki yıllar uzayıp giden yollar gibi. Sen ne düşünüyorsun? Bu benim düşüncemden daha önemli. Sizin değirmenin taşını, yine sizin dere ve çağlayanınızın suyu döndürecek. Benim önerim, taşıma suyla değirmen dönmez yorumuna uyacak. Önce eşinin ereksiyon mekanizması incelenecek. Sağlam çıkarsa durum kolay çözülecek. İkinci aşamada erken boşalma tedavi edilecek. Ya da yol kısayken bir karar verilecek.

Ne kadar sürdürmeliyim?

20 yaşındayım ve erken boşalıyorum. Bu işin normali nedir? Ne kadar süre ilişkiye sürdürürsem erken boşalma biter?

CEVAP

Değerli okurum, ilişkide 3-4 dakikanın üzerine çıkman gerekir.

Orgazmı yaşamadım

28 yaşında kadınım. 3.5 yıllık ilişkim var. İlişkiden zevk almıyorum. O zevk alıyor ama ben başaramıyorum. Orgazmı yaşamadım. Hep zevk alır gibi davrandım. Ne yapayım?

CEVAP

Sevgili okurum, bilmem ne yapacaksın? Ya senin ruh yapın soğuk. Ya da arkadaşından elektrik almıyorsun. Belki o da acemi. Bu iş böyle gitmez. Bir düşün, hep böyle olacaksa evlenme. Evlenirsen bile mucizeler bekleme.

Kızlardan çekiniyorum

24 yaşındayım. Bugüne kadar hiç ilişkiye girmedim. Kızlardan çok çekiniyorum. Sizce ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, acemiliğini kızlar üzerinde denemen hoş olmaz. Ama senin bu yaşa kadar bir şeyler öğrenmen gerekirdi. Böyle bilgisiz evlenilmez. Paniklersin. Evlenmeden önce bu deneyimi bir parça yaşa. Sorun bulacağın partnerde. O da sana kalmış.

Penis boyum yeterli mi?

17 yaşındayım. 90 kiloyum. Penisim 12 santim. Sizce boyu iyi mi? Bir de bu durumun kilo ile ilgisi varmış, doğru mu?

CEVAP

Değerli okurum, boyu iyi. Kasık yağları biraz yuttuğundan kilo ile ilgisi var. Kilo ver yeter.

Yapmak istemiyorum

Son günlerde çok mastürbasyon yapıyorum. Yapmayı istemiyorum ama kendimi frenleyemiyorum. Ne olur bana yol gösterin.

CEVAP

Değerli okurum, yor kendini. Zor işlere gir. Bir buluş için kolları sıva. Beynin pırıl pırıl aydınlansın. Cinselliğe az zaman kalsın.

Zevk alamıyorum

20 yaşında, nişanlı kızım. İlişkiye girdiğimizde nişanlım hemen boşalıyor. Ben zevk alamıyorum. Evlenmek üzereyiz. Böyle evlilik sürer mi?

CEVAP

Sevgili kızım, rahalıkla evlen. Evlendikten bir süre sonra durum kendiliğinden değişebilir. Erkek arkadaşının erken boşalması var. Ancak bu da tedavi edilebilir. Evliliğinize cinsel mutluluğunuza engel oluşturmaz.

Ya yanlış yaparsam?

18 yaşındayım. İlk defa bir kızla ilişkiye gireceğim. Bu yüzden korkuyorum. İlişki sırasında yanlış bir şey yaparsam?

CEVAP

Değerli okurum, ben de korkuyorum. Ne yapacağını bilmediğinden değil. Başına belalar gelebileceğinden. Ayrıca bilmediğin şeyi genç bir kızın üzerinde denemek sana yakışır mı? Daha yeni çocukluktan kurtuldun. Biraz sabırlı olmayı öğren, bekle, bilgiler edin. Sonra sefere çıkarsın.

Hap kullansam geçer mi?

26 yaşındayım. Erken boşalıyorum, 2 dakika sürmüyor. Hap, geciktirici kullanayım mı?

CEVAP

Değerli okurum, erken boşalma gerçek ilacını ve yöntemini bulursan geçer.

Küçükmüş gibi geliyor

16 yaşındayım. Penisim 7 santim. Ergenliğe girdim, ama arkadaşlarım benimle dalga geçiyorlar. Tıbbın buna bir çaresi var mı?

CEVAP

Değerli yavrum, ekipmanların tam, yola devam. Erkekliği elden bırakma. Arkadaşlarının muhabbetine kafanı takma. Sakın ola yoldan sapma.

Konuşunca akıntı geliyor

24 yaşındayım. Ne zaman kız arkadaşımla telefonda konuşsam penisim sertleşiyor, akıntı geliyor. Zevk suyu mu yoksa meni mi?

CEVAP

Değerli okurum, gelen zevk suyu olduğu için hiçbir olumsuz anlamı yok. Cinsel coşkudur ve gençlerde görülen olaydır. İşin doğası böyle. Ne yapalım, her şey zamanla yerine oturacak. Sen kafana takma. Ama kendini birazcık frenlemeyi de öğren.

Acı çekiyorum

25 yaşında kızım. 1 yıldır ilişkiye giriyorum. Ama benim cinsel organımda çok ağrı oluyor. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Sevgili okurum, orada bir olay var mı yok mu bir kadın doğum uzmanı görmeli. Eğer sorun yoksa o ağrıyı gideririz.

Sevgilim artık istemiyor

19 yaşındayım. Kız arkadaşımla 3-4 kere ilişkiye girdik ama o artık ilişki istemediğini söylüyor. Bunun sebebi nedir?

CEVAP

Değerli okurum, beklediği zevki alamadı. Yaptığına pişman oldu. Suçluluk duygusu duyuyor. Belki de sana fazla güvenemiyor. Hamile miyim? Adetin 5’inci gününde ilişkiye girince hamilelik riski var mıdır?

Hamile miyim?

CEVAP

Sevgili okurum, büyük ihtimalle bir şey olmadı.

GÜNÜN SÖZÜ

Ar damarı çatlamışsa dikiş tutmaz. H. D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder