Dr. Haydar Dümen Sevgisinden şüphe etme
HABERİ PAYLAŞ

Sevgisinden şüphe etme

Haberin Devamı

Severek evlendiğiniz eşinizi mastürbasyon yaparken görürseniz kendinizden şüphe etmeyin. “Beğenmiyor mu, yetmiyor muyum?” gibi düşüncelere kapılmayın. Çünkü bunun sizinle ilgisi yok, sizi seviyor. Ama eşiniz gençlik alışkanlığından kurtulamıyor

BÖYLE SORU YOK!

Kızlık zarı kendi kendine bozulur mu?

Hocam, kızlık zarı kendi kendine bozulur mu?

CEVAP

Niye bozulsun ki sevgili okurum? Onun keyfine diyecek yok! Sahibi gözünün içine bakıyor. Dışarıdan dokunsa bile, çocuklara düşkün, titiz anneler gibi elinden gelen özeni gösteriyor. Diyelim ki zarın da beklentisi var. Kafasına takıldı, zamanı geldi, değişim istiyor. Ne var ki bu konuda hiçbir gücü yok.

Sadece sahibine yalvarıyor “Hadi zamanı zamanı” diyor. Sahibi onu öyle yüksek özen ve korumakla kalmıyor, “Aman benim biricik cankurtaranım incinir” diye hayal bile kurmuyor. Dışarıdan dokunmak ne kelime, kapının dışındaki alanlara dahi kılı kırk yararak yaklaşıyor. Böyle bir özen içinde sen olsan bozulur musun sevgili okurum?

Ben öylece kalıyorum

27 yaşında, 5 yıllık evli kadınım. Eşimde sertleşme ve erken boşalma sorunu var. Ne zaman ilişkiye girsek erken boşalıyor. Ben öyle kalıyorum. İkincisi için uğraşıyorum ama olmuyor. Ne yapacağım?

CEVAP

Sevgili okurum, evliliğinizin gizli ve gizemli havasının ayarı erken bozulmuş. Senin elini, avucunu ve hayallerini de boşa çıkarmış. Anlaşılıyor ki bu evlilik kurulurken bazı eksikler ve yanlışlar olmuş. Sanırım eşin de kurduğu kendi dünyasında mastürbasyona takılıp kalmış.

Kısaca bu evlilik binasının planı baştan bozukmuş. Durum aynen şöyle: Vanalar kolay kolay açılmıyor, açılınca da musluk su kaçırıyor. Ne gerek? Tabii ki tamirat gerek. Ustalar bina yapar, ustası var, elektrik saatini takar. Ama bir başka usta ise, su ve musluk tesisatının ayarını sağlar. Bu yapılar sizindir, ustasına gitmek de sizin işinizdir.

Kız yanıma oturdu, benimki ayaklandı

Sevdiğim kızla aynı otobüsteyim, yanıma oturduğunda benimki ayaklanıyor. Ne yapmam lazım? RUMUZ: GARİP

CEVAP

Ne yapacaksın değerli okurum? Tabii ki garip garip bakacaksın. Elinden bir şey gelmez. Organ ise söz dinlemez, laf maf onu etkilemez! Bu nedenle yola öyle devam edeceksiniz. Ne varmış ki bunda? Elindeki çantayı koyuverirsin kucağına. Ya da ilerisini düşünelim, kızı uzaktan mı seviyorsun yoksa kucaktan mı?

Daha ileri giderek yataktan mı, uzaktan mı? Kızın bu sevgiden haberi çakozlayarak mı yoksa seni kucaklayarak mı oldu? Neyse, gel seninle bir türkü söyleyelim. ‘Hadi gel köyümüze geri dönelim’, sen evinde, ben odamda birer çay içip kendimize gelelim. Türkümüze devam edelim, otobüs olayına da dikkat edelim!!!


Bir şey hissetmiyorum

27 yaşındayım, 4 yıllık evli kadınım. Eşimle ilişkiye girerken ona karşı istek duymuyorum. Eşim adına çok üzülüyorum. Çünkü onu çok seviyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, bir süre profesyonel yardım almanı öneriyorum. Bir çıkar yol bulunur mu bilemem. Ama en azından 1-2 yıl çocuk yapma. Bütün bu aşamalardan sonra evliliği yeniden değerlendirme olabilir. Bekleyelim, görelim.

Kâbus gibi

27 yaşında, 7 yıllık evli kadınım. Eşimin sertleşme sorunu var. Ayda 1 ya da 2 kere birlikte oluyoruz. Bir de çocuk sahibi olmak istiyoruz. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, çocuğunun olacağına inanıyorum. Eşinin de sertleşme sorunu tedavi edilebilir türden bir hastalık. Ama onun da hekimden yardım alması gerekiyor. Onun hekime gidip bunu istemesi şart.

Uzatmanın bir yolu var mı?

17 yaşındayım, biraz iriyim. Penisim 14 santim, çok küçük. Cinsel organımın boyunu uzatmanın bir yolu var mı?

CEVAP

Değerli okurum, boyu zaten uzun. 3-4 kilo verirsen 1 santim kadar kasık yağından kurtulursun. Böylece daha da büyükmüş gibi gözükür. Hapla büyümez. Kendiliğinden büyüme artık sona ermiş.

Eşim mastürbasyon yapıyor

4 yılık evliyim. 1 yaşında çocuğum var. Eşim sürekli mastürbasyon yapıyor. Ona “Seni tatmin etmiyor muyum?” diye sordum ama “Hayır” dedi. Çok üzülüyorum, yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, ergenlikten evlelene kadar erkekler mastürbasyona alıştıklarından birçoğu ondan vazgeçemiyor. Birçokları senin gibi eşine “Sana yetmiyor muyum?” diyor. Yanıtım “Hayır”. Yine kimilerinin kafasında çözemedikleri düğüm “Acaba beni beğenmiyor mu?” sorusu. O konuda da kuşkunuz olmasın, beğenmeseydi niçin sizinle evlenecekti? Ama o, alıştığı 10-15 yıl sürekli yaptığı bir koşullanmadan kendini alamıyor.

İki arada kaldım

27 yaşındayım ve bir kız arkadaşım var. Evlenene kadar cinselliği yaşamak istemiyor. Genelevi sevmiyor, mastürbasyon beni tatmin etmiyor. İki arada kaldım. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, yoluna devam ederken, bir dere ile karşılaşmışsın. Oturup düşünüyorsun. Yavrum önce herkesin geçtiği gibi derenin köprüsünden geç. Ya da dar bir bölümünden atlayarak geç. Yani zamanıdır, evlen. O olmaz, bu olmaz, ne yapayım diyorsun. Önünde kocaman bir hayat kapısı açılmış, oradan gireceksin. Başka ne yapacaksın?

Nişanlım yanıma yaklaşınca içim ürperiyor

20 yaşında kızım. Arkadaşlarım ilişkiye giriyor. Nişanlıyım, 1 ay sonra evleneceğim. Ama ilişkiden çok korkuyorum. Nişanlım her yanaştığında içim ürperiyor. Yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, ilk önce 1 ay sabret. Evlen bakalım. Ortam oluşsun. Düzen kurulsun. Evlendikten sonra belki bir süre korkacaksın, olabilir. Her genç kızın başına gelebilir. Ama bu süre birkaç ayı geçerse o zaman bir sorun var demektir. Hocanız ona bir çare bulur.

Sertliğini kaybediyor

27 yaşındayım, 4 aylık evliyim. Ama ilişkiye giremedik. Çünkü cinsel organım sertliğini yitiriyor. Çok mutsuzum, evliliğim bitme noktasına geldi. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, dert ettiğin şeye bak! Birçok erkeğin başına gelen olayı anlatıyorsun. Korku ve heyecan, önyargılar özellikle ilk birleşme için kulaktan dolma bilgiler “Ya başaramazsam? “, “Ya yine sönerse?” kuşku ve korkuları beynin alarm düğmesine basar. Değerli okurum, çözülecek bir sorundur. Bir zahmet yolunuz düşerse hekime uğrayın. Çünkü uzaktan öneriyle olmuyor.

Ya bozulduysa?

Erkek arkadaşımla ilişkiye girdim ama kan gelmedi. Doktor, kızlığımın bozulmadığını söyledi. Daha sonra yeniden ilişkiye girdik, kan yine yoktu. Doktor esnek olduğunu anlattı. Ben bozulmuş olabileceğinden korkuyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, doktor raporu doğru. Hocanızın raporu da doğru. Bak ne diyor? İyi oku. Esneeeek!!!

Meni dışarı çıkıyor

22 yaşındayım, 1 yıllık evliyim. Karımla çocuk istiyoruz ama meni, vajinadan dışarı çıkıyor. Bunun sebebi nedir?

CEVAP

Değerli okurum, normaldir. Vajinanın içinde meniyi depolayacak bir kese yoktur.

Canım yandı, şimdi ilişkiden kaçıyorum

23 yaşında kızım. 2 yıldır ilişkim var. İlk seferinde çok canım yandı. Şimdi ilişkiye girmek isteyecek diye ondan kaçıyorum. Ne yapmam lazım?

CEVAP

Değerli okurum, 3-5 ilişkiden sonra acı devam ediyorsa bir jinekoloji uzmanından yardım istemeniz gerekir. O yardıma rağmen acılar olursa yine çözeriz

GÜNÜN SÖZÜ

Aşk treni iki köprüden geçer. Bir görme iki duyma. Ondan sonra istasyona varır. H.D

Sıradaki haber yükleniyor...
holder