Dr. Haydar Dümen Sihirli değnek erkekte
HABERİ PAYLAŞ

Sihirli değnek erkekte

Kadınlar cinselliğe alışmakta güçlük çekiyor. Öyle ki çoğu kadın bir kez bile orgazmı tadamıyor. Bu konuda en büyük görev erkeğin. Kadınını seven, onu mutlu etmek isteyen erkek onu orgazma alıştırır. Unutmayın, beyler mutluluk için sihirli değneğin bir ucu elinizde.

Çok isteksizim

6 yıldır evli kadınım. 2 çocuğum var ama 3 yıldır cinsel olarak isteksizim. Eşimin elimi tutmasına tahammül edemiyorum. Hep bir bahane bulup ondan kaçıyorum, eşimi de çok seviyorum. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Sevgili okurum, zor bir durum. Kolay çözüleceğe benzemiyor. Ama olayın bir yerinden tutmak gerekir. Bu da bir uzmanın muayenesinden geçmen (bir bakıma kan değerleri) ayrıca bir psikiyatristle konuşman gerekir. Önünüzde uzun yıllar var. Kendini kaptırıp teslim olursan sorun daha da büyür.

Haberin Devamı

Kızlık zarı yokmuş

Çok sevdiğim bir kız arkadaşım var. Bana doğuştan kızlık zarının olmadığını söyledi. Acaba bu doğru mu?

CEVAP

Değerli okurum, sevgi ne güzel bir şey. Sevgi her şeyi siler süpürür. Ama sevgide bir ufak açıklık varsa pireyi deve yapar. Gerçekten onu sevdiğine inanıyor musun? Ben kıza inanıyorum. Onu yarı yolda koyma. Kız arkadaşının üzerine de fazla varma.

Acı çekiyor

26 yaşındayım. Penisim büyük olduğu için eşimin canı yanıyor. İkimiz de acı çekiyoruz. Evliliğim tehlikede. Ne yapmam lazım?

CEVAP

Değerli okurum, teknik öğrenip yarısını kullanacaksın. Eşinin acısını gidereceksin.

Esnek olabilir mi?

20 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla cinsel ilişkiye girdik fakat hiç acı duymadım, kan gelmedi. Kızlığım bozuldu diye çok korkuyorum. Acaba kızlık zarım esnek mi?

CEVAP

Esnek yavrum, esnek, yineliyorum esnek.

Karım zevk almıyor

32 yaşındayım. 3 yıllık evliyim. Karım 3 yıldır zevk alamıyor. Bunun tedavisi var mı? Eşim bundan kötü etkileniyor. Yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, tedavisi kolay değil. Birtakım yöntem ve çareler aranır. Bu biraz da organ ve kimlik sorunu. Ama önünüzdeki 50 yıllık sürede kıyısından köşesinden ne koparırsak kâr diye bir profesyonel yardım almanızda yarar var. Bu konuları bilen birini seçmelisiniz.

Haberin Devamı

Pişman oluyorum

17 yaşındayım. Sorunum erken boşalma, mastürbasyon yaptıktan sonra isteksizlik ve pişmanlık. Tedavisi nedir?

CEVAP

Değerli okurum, tedavisi derslerine çalışmak, işine, gücüne yoğunlaşmaktır. Evlendiğinde erken boşalma tedavi edilir. Her erkekte boşalmadan sonra isteksizlik olur. Doğrusu da budur. Şimdilik gözlerini yukarılara kaldır. İstikbal göklerdedir gibi. İstikbal beyindedir. Biraz uğraş ve onu geliştir.

Duramıyorum

Bir gün içinde 3 kere mastürbasyon yaptıktan sonra akşam 2 kadınla birlikte oldum. Kendimi durduramıyorum. Artık bu işe çare bulmam lazım. Normal günlerde bile 3 kez mastürbasyon yapıyorum.

CEVAP

Değerli okurum, haftada 2-3’e olur diyoruz ama sizler günde 2-3’le doymuyorsunuz. Öteki dozu aşmış alışkanlıklar gibi bu tutkuya kapılmayın diyorum. Yoluna devam eden zarar görür, iradeli olan adam olur.

Ben mi yetmiyorum?

26 yaşındayım. Bir sevgilim var. İlk tecrübeyi birlikte yaşadık. Haftada 1 kez birlikte oluyoruz. Ama bana hiç zevk almadığını söylüyor. Bu da moralimi bozuyor. İlerde evlenmeyi düşünüyoruz. Acaba ben mi yetmiyorum?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, moral bozulacak bir şey yok. Kızların vajinalarıyla evlenilmez. O bir bütündür. Birçok kadın vajinal orgazm yakalayamaz. Bu onların hem psikolojik hem de organik yapılarından kaynaklanır. Evlendiğinde sen onu alıştırırsın. Cinsel konuda bu kadar da ince ayara gerek yok. İşin başındasınız. Evlilikten bir süre sonra çıkabilecek sorunlar çözümlenir.

Diktirsem mi?

24 yaşındayım, 4 ay önce erkek arkadaşımla beraber oldum ve kızlığım bozuldu. Kızlık zarımı diktirmek istiyorum ama evleneceğim tarih belli değil. Şimdiden diktirsem 2-3 yıl sonra kanama olasılığı var mı?

CEVAP

Sevgili okurum, ilk geceden ancak 1-2 gün önce diktirirsen o da iyi bir operasyon olmuşsa kanama olasılığı var. Hayale kapılmayın. Gerçeklerle yüzleşin. Kimliğinize sahip çıkın. Yaşam boyu olumlu ya da olumsuz yaptığınız her şeyi göğüsleyin. Tabii ki bedel ödenir. Siz mutluluktan ve sağlam kimlikten yana bir ağırlık koyarsınız bedeli ağır olmaz.

Hakim olamazsam

18 yaşındayım, her gün 3 kez mastürbasyon yapıyorum. Zararı olur diye korkuyorum. Bazen gidip bir kızla ilişkiye girmek istiyorum ama kendime sahip çıkamam diye korkuyorum. Bana ne önerisiniz?

CEVAP

Değerli yavrum, çözüm aklın ve iraden. Kızları arkadaşın gibi gör, geleceğini düşün. Okulunu bitirip işini kurman gerek. Herkes gibi normal yollarda yürürsen, sokak ve seks anarşisine bulaşmazsan rahat edersin. Aklına cinselliği çok getirme, mastürbasyonu da haftada 3’e indir, tamam mı okurum?

Hâlâ bakire miyim?

19 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla birlikte olduk. Yanlışlıkla penisi vajinama girdi. Benden kan gelmedi. Acaba hala bakire miyim?

CEVAP

Sevgili okurum, esnek zara sahip birisin. Olacak olan olmuş. Bugün yanlışlıkla yarın başka bir sebep. Bir politikacımızın dediği gibi ‘Olan olmuştur’ olanın olmaması için olana olmadan önce dikkat etmek gerekir. Bu da Hocanızın mantığı.

BÖYLE SORU YOK!

Aklımdan çıkmıyor 23 yaşındayım. Günde 4-5 kere mastürbasyon yapıyorum. Aklımdan hiç çıkmıyor, artık çıldırmak üzereyim. Yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, bu sorun ileride başına dert açabilir. Evlenince güzeller güzeli eşini yatakta bırakıp doğru banyoya koşacaksın. Bu durumu eşin anlayınca ayrılık yolu gözükecek. Gel şimdiden buna çözüm bulalım ki sonu kötü olmasın. Biliyorsun bu gibi sorunlar sihirle düzelmiyor. Azaltarak bu işi düzeltmelisin. İrade sana yardımcı olacaktır. Kız arkadaşın olsun, el ele dolaş, ortama ve sosyal yapıya uy. Uy ki kıza bir hatan olmasın. Araya mantık koy. Ama mastürbasyona devam edersen ileriki günler için evliliği ve çocuğu unut derim değerli okurum.

GÜNÜN SORULARI

İsteğim gün geçtikçe artıyor, neden?

20 yaşındayım. Cinsel isteğim her gün daha fazla artıyor. Sizce ne yapmalıyım?

Değerli okurum, dert edecek bir sorun değil. Bu bir kusur da değil. Bana diyorsun ki isteğim çok fazla. Sen penisine dur diyemiyorsun ben ne yapayım? Gençlik anarşisine şu anda dur diyecek bir güç yok. Yoksa sözlü mastürbasyon mu yapıyorsun? Ruhunu dejenere etme sakın, gençliğinin keyfini çıkar. Gerçek bir sorun ya da sorunun olursa ben buradayım.

Utandığım için doktora gidemedim

38 yaşında, 1.85 boyunda, 98 kiloyum. 10 yıllık evliyim. İlişkimde hep erken boşalıyorum doktora gitmedim, utandım. Hangi doktora gitmeliyim?

Değerli okurum, bayağı zaman geçirmişsin. Olayın duygusal yönünü de düşünürsek eşin ne yaptı bu arada? 10 yıllık bir sürede hiç mutluluk tatmadı mı? Vicdanın bu işe ne diyor? Bu işin çözümü doktorlarda. Artık harekete geçme vakti gelmiş geçiyor. Artık zaman kaybetme. Ricam, artık utanmayı bırak, kendini ve eşini ciddiye al.

GÜNÜN SÖZÜ

Gülümseyen gözyaşları ruhları yıkar. Karamsar gözyaşları ise ruhları yıkar. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder