Dr. Haydar Dümen Sınırları zorlamayın
HABERİ PAYLAŞ

Sınırları zorlamayın

Erkekler daha büyük cinsel organ için hayal kurar. Normal sınırların üstünde olan penis boyu hem ilişkide kadına zarar verir, canının yanmasına hatta cinsellikten soğumasına sebep olur, hem de ilerleyen yıllarda erkekte sertleşme problemleri ortaya çıkabilir

BÖYLE SORU YOK!

10 kilo alsam küçülür mü? 21 yaşında, 1,96 boyundayım. Penisim 16 santim. 95 kiloyum, 10 kilo almak istiyorum ama penisim küçülür diye korkuyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli tombişim, seni giydirip donatsak ve kahramanlık filmlerine baş oyuncu yapsak milletin iştahı kulaklarına varır. Kimi oynadığını role, kimi de sanki bir heykeltıraşın eseriymiş gibi sana bakar. Buna 10 kilo eklersek yandı gülüm keten helva.

Haberin Devamı

10 yıl sonra kilon 105 olacak, cinsel organın 15 santime düşecek. Çünkü beden yağı onu örtünce sen bana “Eskiye dönmek için babamdan hatıra bir köstekli saat var, onu vereyim” diye yazacaksın. Ben bu teklifine güleceğim ama sen daha da kilo alırsan üzüleceksin.

GÜNÜN SORULARI

Vajinismus muyum?

24 yaşında, 2 aylık evli kadınım. İlişkiden korkuyorum. 3 kez denedik, olmuyor. Vajinismus olmadığımı düşünüyorum. Ne yapayım?

Sevgili okurum, kadın hangi nedenle olursa olsun, ilişkiden ürküyor, korkuyor, canının yanacağını sanıyorsa ve ilişkide pozisyona geçemiyorsa buna vajinismus denir, ilişki gerçekleşmez. Aslında vajinada darlık yoktur. Ülkemizde bu durum çok yaygın. Evlilik süresi uzar gider, kızımız hâlâ bakireliğe devam eder. Tıbba göre vajinismus yaşıyorsun. Çok da geç kalma, kesin çözümü var ve bu müjdeme şapkanı çıkar.

Hep hayal kuruyorum

25 yaşındayım, bekarım. Boş kaldıkça ilişki hayali kuruyorum. Mastürbasyon yapmamaya özen gösteriyorum. Evlensem mi?

Değerli okurum, biraz bekle. 10 yıldır cinsellik kendine bir çıkış yolu bulamamış. Kaynak kurumamıştır ama istek de aşağıdaki de bunalmıştır. Kaynak kurursa, iştah da yarı yolda kalırsa, taşıma suyla değirmen dönmez.

Evlilik acemiliği falan filan ama bu istasyonlardan geçecek trenler... Raylar ona göre döşenmiş, nankörlük yapmayın ve raylardan çıkmayın, gerisi kolay.

Haberin Devamı

Kızlar beni istemiyor

20 yaşındayım. Penisim çok büyük. Kız arkadaşlarım benimle ilişkiye girmek istemiyor, ürküyorlar. Kendimi çok kötü hissediyorum. Ne olur bana yardım edin

CEVAP

Değerli okurum, büyük penis ameliyatla küçültülmediğine göre iş sana ve tekniğe kaldı. Davranışlarında ve kızlarla ilişkinde idareli bir irade şart. Senden bir ricam var. Korkutup ürkütme. Bazen bu korku iğrenmeye de neden olabiliyor. Sonra evliliklerinde sıkıntı yaşarlar. Ama bu konuda çok dikkatli ol, kimsenini canını yakma. Sorumluluğunu iyi taşı.

İlişkiye yanaşmıyorum

31 yaşındayım. 1 yıldır bir kızla çıkıyorum. Ne zaman yan yana gelsek ilişkiye girmek istiyor ama yanaşmıyorum. Mastürbasyon yaparken boşalamıyorum. Acaba neden?

CEVAP

Değerli okurum, kadına kıza alışamadığından dolayı olabilir. Bunlar mastürbasyon takıntılarıdır. Gençler mastürbasyona mahkum kalıyor. Ama yukarısı bıyık, aşağısı sakal. O da evlilik mutluluklarının canına okuyor. Hiç mastürbasyon yapmasan o da olmuyor. Ee yani biz ne yapalım?

Haberin Devamı

Sertleşme bitiyor

23 yaşındayım. 6-7 kadınla ilişkiye girdim. Son zamanlarda yaşadığım ilişkilerde 2 kere sertleşme olmasına rağmen tam birleşme sırasında bitiyor. Penisimin epey büyük. Çok korkuyorum. Sizce neden böyle oluyor? Bu yüzden doktora gitmem gerekir mi?

CEVAP

Değerli okurum, sanırım girdiğin ilişkiler genelevdeydi. Geneleve sıcak bakmıyorum. Orada ruhla beden bütünleşmiyor. Penisin gerçekten büyük. Nedense ülkemizde her erkek penisinin normal sınırların üstünde olmasını istiyor. Bilmiyorlar ki, o boy hem kadına zarar veriyor hem de ileride sertleşme sorunları yaratıyor. Kesin karar için biraz daha sabırlı ol. Ama mutlaka bir uzman kontrolünden geçmen gerekecek.

Sevgilim yataktan kaçıyor

10 aydır kız arkadaşım var. İlişkiye girdiğimiz zaman boşalamıyorum. İlişkimiz uzun sürünce ben daha boşalmadan arkadaşım yataktan kaçıyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, yaşını yazmamışsın. Bana öyle geliyor ki, fazla mastürbasyon yapmışsın. Orgazm olma sistem ve kapasiteni mastürbasyona programlamışsın. Kadına geçişte zorlanıyorsun. Düzelecek. Ancak biraz fantezilerle beynini kamçıla. Çok heyecanlandırıcı cinsel duygularını gıdıkla. Bir süre kıza alışmaya çalış. Sonra yeniden görüşelim.

Eşim usta ama...

22 yaşındayım ve 3 haftalık evliyim. Eşim bu konuda usta olduğu halde ilişkiden hiç zevk almıyorum. Bu durum eşimi ve beni çok üzüyor. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Sevgili okurum, kadınların yarısı senin gibi. Önünde en az 50 yılın var. Zaman içinde pek çok şeyi öğreneceksin. Fantezileri, alternatifleri kullanarak, tekniğinizi geliştirerek ve duygularınızı romantikleştirerek aşama kaydeceksiniz. Şimdilik kendini yorma ve yargılama.

Ne kadar derinde?

Kızlık zarı ne kadar derinliktedir? Kızlık zarının yırtılması için penisin kalınlığı önemli mi? Kızlığı bozabilmek için cinsel organın boyu kaç santim olmalı?

CEVAP

Değerli okurum, kızlık zarı hemen vajinanın girişindedir. Yani odanın kapısı gibi. Penis kalınlığı rol oynasa da esnek ve kanamayacak kızlık zarı hangi tür penis olursa olsun, kanamaz. Kanayacak olan, çapı ince olandan da kanar. Bunlar karmaşık işlerdir.

Orgazmla tanışamadım

24 yaşında, 1 yıllık evli kadınım. Eşimle nişanlıyken de ilişkiye giriyorduk. İlk zamanlar sürtünme yoluyla orgazm oluyordum. 2.5 yıldır ilişkiye girmemize rağmen vajinal orgazm olmadım, hâlâ da olamıyorum. Buna bir çare yok mu?

CEVAP

Sevgili okurum, genellikle buna çare kolaylıkla bulunmuyor. Vajinal orgazmı kadınların yarısının sorunu. Biraz erkeğin tekniği biraz sizin fanteziniz vs. Yani gizli kapaklı bilinçaltına bastırılmış duyguların yararı olursa da bir arayış içinde olun gerekirse profesyonel yardım alın.

Adet görmedim

20 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla ilişkiye girdik ve erkek arkadaşım vajinanım içine boşaldı. 12 gün önce adet görmem gerekiyordu ama olmadım. Sizce hamile kalmış olabilir miyim?

CEVAP

Sevgili okurum, gebe kalmış olabilirsin. Kesin cevap testle anlaşabilir.

Hamile kalınır mı?

18 yaşında kızım. Sevgilimle yüzeysel bir şeyler yaşıyoruz. Sevgilim vajinama boşalmadan hamile kalma ihtimalim var mı? Erkek arkadaşım kızlık zarı bozulmadan hamile kalınmayacağını söylüyor ama yine de endişeliyim?

CEVAP

Sevgili yavrum, kızlık zarı bozulmadan da gebe kalınabilir. Zarla gebeliğin ilgisi yok.

Cinsel isteğim azalıyor

Sevgilimle evlenmeyi düşünüyoruz. Şu sıralar beni aramıyor, ben aradığım zaman da isteksiz konuşuyor. Ondan soğuyorum. Soğudukça cinsel isteğim de azalıyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, soğumaya devam. İşin gidişatı şu: Arkadaşın senden uzaklaşmak niyetinde. Bunu açıkça ve net olarak yüzüne söyleyemiyor. Sende de değişimler olmuş. Hayat bazen böyledir. Zararın neresinden dönersen kârdır. Kâr çizelgen işlemeye başlamış. Galiba doğru yol bu.

GÜNÜN SÖZÜ

Pişmanlık elbise yaması gibidir.

Yamalar çoğalırsa giyecek giysiniz kalmaz. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder