Dr. Haydar Dümen Sizi başına taç eder
HABERİ PAYLAŞ

Sizi başına taç eder

Erkeğrin cinsel organının boyuyla ilgili sıkıntıları malum. Ama konuyu büyüttükleri ortada. Beyler, kadınlar boyla değil, yürekle ilgilenir. Sıcak, düşünceli, anlayışlı bir erkekseniz kadın sizi başına taç eder. Boş yere dertlenmeyin, aklınızı ve ruhunuzu geliştirin ki sorun yaşanmasın.

Kolay yırtılır mı?

18 yaşında kızım. Mastürbasyon yaparken kan geldi. Zarımın patladığından şüphe duyuyorum. Bir kez parmağım içeri girdi. Bu kadar basit bir şeyle yırtılır mı?

CEVAP

Sevgili okurum, yırtılabilir ama biz buna zedelenme diyoruz. Gerçek cinsel birleşmede kanayacaktır. Kendini suçlu gibi görme.

Haberin Devamı

Orgazm olamıyorum

27 yaşında, 6 aylık evliyim. Evlilikten önce hep mastürbasyon yapardım. Şimdi orgazm olamıyorum. Ne yapabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, düzelecek. Ama profesyonel yardım alman gerekiyor.

Kısır olur muyum?

Hiç ilişkiye girmedim. İlişkiye girdiğim zaman ruh halim nasıl olacak? Çok mastürbasyon yapıyorum. Acaba ileride kısır olur muyum?

CEVAP

Değerli okurum, kısır olmayacaksın. Ama kadına transferde zorlanacaksın. Ergenlikten bu yana 7-8 yıldır kendini mastürbasyona şartlamışsın. Ayrıca daha kaç yıl sürecek? Sosyal ve ailevi koşullarını bilemem. Bu yaşta cinsel açlıkların giderilmesi için de evlenilmez. Şu anda itibaren geminin kaptanısın. Bazı koşulları değerlendir.

Sorun bende mi?

Arkadaşlara günde kaç kez mastürbasyon yaptıklarını sordum. Kimi günde 1, kimileri 2 kere olduğunu söyledi. Üç günde bir yapsam bana yetiyor. Sorun bende mi?

CEVAP

Değerli okurum, doğru yoldasın.

Boşalamıyorum

18 yaşındayım. İlişkiye girdiğimde 20 dakika sürüyor, boşalamıyorum. Kızlar sıkılıp gidiyor. Çok üzülüyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, biraz gelişmesi, olgunlaşması, kendi yolunu bulması için zamana ihtiyacın var. Komplekse girme. Aklını takıp olayı irdeleme ki sistemler dengeye otursun. Şimdilik sorun görmedim..

Kan gördüm

Bir yıldır süren ilişkim var. Sürtünme yoluyla ilişkiye girdik ama iç çamaşırımda kan vardı. Ertesi gün yine penisinin vajinamın girişinde olduğunu hissettim, kan geldi. Acaba kızlık zarım bozuldu mu?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, bence zedelendi. Zaten kızlık zarı vajinanın tam girişinde. Penisin uzun uzun girmesine gerek yok. Baş olayı işi bitiriyor. Bunları bilin. Zedelenme mi oldu, tam kanama mı oldu uzaktan belli olmaz. Ayrıca bir başka ilişkide tekrar kanar mı? Olabilir. Bunlar bünye sorunları.

Boyu ne olmalı?

29 yaşındayım. Penisin boyutu mutlu bir ilişki için ne kadar olmalı? Benimki 7 santim. Sizce bu yeterli mi?

CEVAP

Değerli okurum, herhalde penisinin sönük hali 7 santim. Mutluluğu penis boyuyla bağdaştırmayın. Penisinin sertleşmiş hali 7 santim ise, işlevini de sürüyorsa idare edebilirsin diyelim. Yine de üroloji ya da bu konuyla ilgili plastik cerrahi uzmanına danışmanda yarar vardır. Nazik, romantik, kadın ruhundan anlayan bir erkeksen hiç üzülme, kadın seni başına taç eder.

Öpüşünce fena oluyorum

Sevgilimle öpüştüğüm anda cinsel organımın sertleşiyor. Onun yanından ayrıldıktan sonra sertleşme geçince cinsel organıma bir şeyler oluyor. Bu sorunumu nasıl çözerim?

Haberin Devamı

CEVAP

Sorun yok ki değerli okurum. Penise kan doldu ve gerildi. Sertleşme odur işte. Sonra gevşeyince acı duyuyorsun. Tempoyu sürdür. İyi yoldasın.

İlişkide acı çekiyorum

24 yaşında, 1 haftalık evli kadınım. İlk gece çok acı hissettim. Eşim ilişkiyi kesti, kanama başladı ama kesilmedi. Kocam bezle tampon yapıp kanamayı durdurdu. Ertesi gün jinekoloğa gittik, zarımın kalın olduğunu öğrendik. Doktor “Bir hafta ilişkiye girmeyin” dedi. Daha sonra deneme yaptık, ama acı çekiyorum. Bana ne oldu?

CEVAP

Sevgili okurum, yazdıkların olması gerekenler. Böyle özenli davranarak, karşılıklı uyum içinde vajinayı penise alıştırmak gerekiyor. Bu acı aylar sonra da varsa, örneğin 1 ay onu biz yok ederiz üzülmeyin.

Spor yaparken kan geldi

Ben kimseyle ilişkiye girmedim. Çok spor yapıyorum. Ama bacak açıcı hareketlerden uzak duruyorum. Birkaç hafta önce spor yaparken kan geldi. Arkadaşım “Zarın yırtılmış olabilir” dediler. Acaba bu nedir?

CEVAP

Sevgili yavrum, istediğin hareketi yap. Erkeklerden, cinsellikten korkunu biraz azalt. Sonunda vajinismus olarak karşımıza çıkma. Duyduğun olumsuzluklara da inanma.

Yine acırsa?

22 yaşındayım. Bir hafta önce evlendim. Eşim 19 yaşında. Bir kez ilişkiye girdik. O da çok zor oldu. Tekrar ilişkiye girmek istiyoruz ama eşim acıdan korkuyor. Ne yapmalıyız?

CEVAP

Değerli okurum, biraz sabır, biraz bekleme. Tabii ki hoşgörülü olman ve kadınının üzerine gitmemen gerekiyor. Şöyle 1-2 ay geçsin. Sonuç alamazsanız, çözeriz.

Penisim hareketsiz

18 yaşındayım. Bir aydır penisim hareketsiz . Rengi ve boyu iyi ama halsiz. Arada hareketleniyor ama çoğunlukla sessiz. Acaba tedavisi nasıl olacak?

CEVAP

Değerli okurum, hasta değilsin ki tedavi olasın. Onu rahat bırak. Kuşkulu bakışlarını ve sürekli denetimini üstünden kaldır. Organik olarak anlattıkların bir sorun değil ve yaratmayacak da. Zaman içerisinde her şey yoluna girecek. Sadece psikolojini yorma ve dengeli tut.

BÖYLE SORU YOK!

Unutamıyorum

5 senelik erkek arkadaşımı unutamıyorum. Onu başka biriyle düşününce deliye dönüyorum. Ne yapmamı önerirsiniz?

CEVAP

Sevgili okurum, gitmiş adam. Nereden biliyorsun deme. Zaten gitmiş de ondan biliyorum. Sen üzerine düşe düşe bıktırdın kendinden. Kıskançlık, egoizma, 5 yıl adam kimbilir neler çekmiş. Üstelik üzerinde hala egemenlik kurmaya çalışıyorsun. Sanki anası onu senin için doğurmuş gibi olmuş.

Ancak erkek “İllallah” diyene kadar ite kaka 5 yıl geçmiş. Neyse erken yaşamışsın bir acıyı. Bir de 3 çocuğunuz olsaydı, kocan o zaman kaçsaydı, iki gözün iki çeşme arayacaktın Haydar Hoca’nı, alacaktın ‘Geçmiş olsun, her insanın başına gelir’ cevabını.

GÜNÜN SORULARI

Bağımlıyım

20 yaşındayım ve mastürbasyona bağlıyım. Hızlı yapınca penisim acıyor, yavaş yapınca acımıyor, normal mi? Bir de penisimin alt kısmında su kabarcığı oluştu, mastürbasyon yüzünden mi?

CEVAP

Okurum, 20 yaş, henüz yıpranmamış el eyak, sen her gün elinde çamaşır yıkarsan ne olur? Yıpranır, çatlar, tahriş olur. Delikanlım, ne acelen var? Arkandan atlı mı kovalıyor da hızlı yapıyorsun? Biraz zamana yay, haz odaklarını keşfet. Sanki uzun süre görmediğin birine kavuşuyor gibi hızlı, sert sarılıyorsun zavallı organa. Serçe avına çıktın da avladığın kuşu yerken beklentilerini geleceğini de sorgula. Çünkü kuşu küstürme ki her zaman cik cik desin.

O kişiyi istemiyorum

22 yaşındayım. Biriyle ilişkiye girince bir daha o kişiyle bir araya gelmek istemiyorum, neden?

CEVAP

Değerli okurum, 22 yaşındasın, 80 yıl yaşayacağını düşünürsek önünde 58 yıl var. Gün aşırı ilişkiye giriyorsan bir hesap yapalım. 10.558 ayrı kişiyle beraber olacaksın. Sen bu şımarıklığa ne diyorsun? Diyelim ki ailen seni çok nazlı, el bebek, gül bebek büyütmüş. Sen doyumsuz bir gençsin. Bu durum seni uçuruma sürükler. Kimi, nasıl beğeneceksin? Bir aynaya bak bakalım sana ne diyecek? Kendine dikkat et, başkalarını da pişman etme.

GÜNÜN SÖZÜ

İhanet yalnız aşka değil, toplum değerlerine karşı da atılan bir bombadır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder