Dr. Haydar Dümen Sizi cinsellikten soğutabilir
HABERİ PAYLAŞ

Sizi cinsellikten soğutabilir

Gençler için cinsellik dünyanın merkezine oturmuş durumda. Aşkla seks karışıyor. Hem erkekler hem de kızlar bir an önce cinsellikle tanışmak istiyorlar. Öyle telefonda, internette aşk olmaz, tehlikeli sularda yüzüp cinsellikten soğumayın.

Kızlar üstüme geliyor

18 yaşındayım. Şimdiye kadar hiçbir kızla birlikte olmadım. Ama konuştuğum her kız beni baştan çıkarıyor. Her gün mastürbasyondan bıktım. Yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, sen zaten baştan çıkmışsın. Çare: Genlerini, kendini, beynini, iradeni eğiteceksin. Bugünlerin yarını var. Evleneceksin. Her gördüğün kız ya da kadına istek duyarsan evliliğin tehlikeye düşer. Bir de dişli bir kadına rastlarsan tavayla kafan şişer. Yani sorunlu yoldasın. Kazaya yapmadan düz yola dön.

Haberin Devamı

Sertleşmedi

25 yaşındayım. Kız arkadaşım şehir dışında. Ancak 4-5 ayda bir görüşebiliyoruz. Geçen gün yanına gittiğimde tam sertleşme olmadı. Cinsel içerikli filmler ya da programlar seyrettiğimde sorun çıkmıyordu. Acaba o anki psikolojik miydi?

CEVAP

Değerli okurum, büyük bir olasılıkla bu yanıtımı okurken sorun kalmamıştır. Her şey düzelmiştir ya da kısa sürede düzelecektir. Ama fazla pornoya takılma. Onun tuzağına düşüp yarı yolda kalma.

Kan geliyor

Her ilişkiden sonra penisimden kan geliyor. Bazen hemen kan geliyor bazen de ilişkiden sonra çamaşırımda görüyorum. Haftada en az 2 kere ilişkiye giriyorum. Sizce sorun nedir?

CEVAP

Değerli okurum, bir üroloji uzmanına hemen başvurmanı öneriyorum.

Kaç gün sürer?

23 yaşındayım. Kız arkadaşım da 22 yaşında. Biz ilişkiye giriyoruz. Sevgilim hamile kalmaktan çok korkuyor. İçine boşalmazsam hamile kalır mı? Bir de kızlık zarı yırtılınca kanama kaç gün sürer?

CEVAP

Değerli okurum, vajinanın üzerine boşaldığın zaman hamile kalma ihtimali vardır. Kızlık zarı kanaması başladığı anda da bitebilir ama bazen ara ile birkaç saat ya da bir gün kanama olabilir.

İsteğim kalmıyor

20 yaşında, 1.82 boyunda, 70 kiloyum. Haftada bir kez mastürbasyon yapıyorum. Yaşıtlarımın daha çok yaptığını tahmin ediyorum. İlişkiye girdiğimde bir kere boşalıyorum ve isteğim kalmıyor. Sizce bu normal bir durum mu?

CEVAP

Değerli okurum, her şey normal. Her şey ideal, her şey güzel. Bu her şeye aklına gelen öteki şeyleri de ekle. Ben de onlara mükemmel diye imzamı atıyorum.

Haberin Devamı

Kan geliyor

27 yaşındayım. Cinsel ilişki sırasında bazen kan geliyor ve acı hissediyorum. Bu durum beni ve erkek arkadaşımı rahatsız ediyor.

CEVAP

Değerli okurum, idrar tahlili yaptır. Ürolog kontrolü gerekiyor. Bir araştırsınlar bakalım. Sonrasını düşünürüz.

Mastürbasyonla ilgili mi?

18 yaşındayım. Ben haftada 2-3 kez mastürbasyon yapıyorum. Bir de çok sık tuvalete çıkıyorum. Acaba mastürbasyon yapmamla bir ilgisi var mı?

CEVAP

Değerli okurum, aslına bakarsan yok. Ama biraz mastürbasyonu azaltacak olsaydın, sana evet derdim.

Kızlık zarı esnek mi?

İki yıldır ilişkim var. İlişkiye girdik ama kız arkadaşımdan kan gelmedi. Kendimi kötü hissettim. Esnek olabileceğini düşündüm. Pantolonunda kırmızı lekeler vardı. Penisime kan bulaşmadı. Oradaki leke kızlık zarından olabilir mi?

CEVAP

Okurum, olabilir. Bu olabilirlik sana kızın kız olduğunu mu kanıtlayacak? Çünkü olmayabilir de. Kızın ruhuna bak. O kanamamış ve kanamayacaksa peşini bırakma. Başına taç et.

Haberin Devamı

50 saniye sürüyor

28 yaşında, 6 aylık evliyim. Erken boşalma sorunu yaşıyorum. Çünkü 50 saniyede boşalıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, tedavi olacaksın. Ama uzaktan tedavisi olmuyor. Kullanacağın ilaçlar var. Bunların da etkileri takip edilecek. Bunu çözeriz.

Suçlu hissediyorum

25 yaşındayım. Düzensiz cinsel yaşamım var. İlişkiye girince suç işlemiş gibi hissediyorum. Uzun süre ilişkiye girmiyorum ama sonra da kötü oluyorum. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, daima orta yolu vardır. Kendi geminin kaptanı sensin. Orta yolu bulmak senin görevin.

Yeter mi?

26 yaşındayım, cinsel organım 11-12 santim. 1.84 boyundayım, 75 kiloyum. Evlenirsem yeterli olur mu?

CEVAP

Oğlum, evlenirsen hiçbir şey olmaz. Hayat güzel gider. Mutlu olacağına ben inanıyorum. Ama ruhunu ve aklını biraz geliştir diyorum.

Zararlı mı?

19 yaşındayım. Telefonda cinselliğin bir zararı olur mu?

CEVAP

Okurum, zararı olmaz ama alıştırır sizi. Bir de bakarsın ki gerçek cinsellikten soğuyuvermişsin. İşte o zaman yandık.

İncelir mi?

19 yaşında kızım. Sözlümle birkaç kez ilişkiye girdik. Ama penisi kalın olduğu için ben çok isteksizim. Acaba cinsel organı inceltmenin bir yolu yok mu?

CEVAP

Sevgili okurum, sen bir eline, parmaklarına bak bakalım. İnceltebilir miyiz acaba? Hayır değil mi? Aynen öyle.

BÖYLE SORU YOK!

Karımla her gece seks yapmak istiyorum

35 yaşındayım, 4 yıllık evliyim. Karımla her gece seks yapmak istiyorum, cinsel ilişkiye giriyoruz. Bunun bana ileride ya da şimdi bir zararı olur mu?

CEVAP

Değerli okurlarım, bu aralar bu tür soruları çok alır oldum. Ne gibi zarara uğramayı düşünüyorsunuz aslında çok merak ediyorum. Sağlık yönünden bir sorun yok gibi gözüküyor. Ancak belki zamanla sevgili eşini bıkıp usandıracaksın.

Karın yorulacak. Belki de seksten bir süre sonra soğuyacak. Sana “Yetti gari” deyiverecek. Yine de şimdilik sana ve eşine bir zararı olmayacak. Ama iştahına ev yemeği yetmez olduğunda dışarıda yemek arayacaksın. O da porsiyonuna göre para demek. Şimdilik bu zararları öngörebiliyorum.

GÜNÜN SORULARI

Hiç ilişkiye girmedim

28 yaşındayım. Bugüne kadar hiç seks yapmadım yani bakirim. Günde 4 kere mastürbasyon yapıyorum. Bunun bir zararı olur mu?

CEVAP

Oğlum, senin bakir ormanını tarumar etmiş eller ve hayaller. Günde 4 kez sefere çıkan bir geminin yönü belli mi? 13 yıldır nedir senin bu halin? Demedi deme, senin hücumbot dönecek taka bir motora. Daha çıkmadan balığa, zoka saplanacak çamura. Ben ne diyeyim? Sen balığı ya da kuşu bile yakalamadan okyanusta dönüp durmuşsun. Peki şimdi ne olacak? Önce taka limana çekilecek. Ona sahip çıkacak biri bulunacak, kırmızı bröve (evlilik cüzdanı) verilecek. Bu sırada bizim pusulası tek yöne ayarlı bakirimize biraz ders verilecek.

Şişme bebek alsam yalnızlığıma çare olur mu?

25 yaşındayım, çok yalnızım. Yalnızlığımı şişme bebek alıp gidersem diye düşünüyorum. Ne önerirsiniz?

CEVAP

Yalnızlara dost gerek ama sırası gelmişken değerli okurum sana da birkaç söz edelim bakalım. Nasıl olacak bu iş? Lastik kadın yemek masasında, karşısında sen sohbet edasında. Yenge şişme bebek, ben anlamadım bu nasıl yalnızlığa çare? Aklını başına topla oğlum. “Yalnızım” diye yakınacağına, çık dışarı, kızlarla, erkeklerle arkadaşlık kur. Zamanla beğeneceğin bir kızla tanışırsın.

GÜNÜN SÖZÜ

Akıl güçlü bir iradeyle desteklenmiyorsa, çıkacağın yolda da ona çok güvenme. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder