Dr. Haydar Dümen Sizi seviyor ama...
HABERİ PAYLAŞ

Sizi seviyor ama...

Haberin Devamı

Severek evlendiğiniz eşinizi mastürbasyon yaparken görürseniz kendinizden şüphe etmeyin. ‘Beni beğenmiyor mu, ona yetmiyor muyum?’ diye düşünmeyin. Çünkü bunun sizinle ilgisi yok, sizi seviyor. Ama eşiniz gençlikten kalma alışkanlığından kurtulamıyor

BÖYLE SORU YOK

12 saatte 10 kez ilişkiye giriyorum Bir kızın ilişkiye girmek istediği nasıl belli olur? 24 yaşındayım. 12 saatte 10 kez boşalıyorum. Erken boşalmam yok. Arkadaşlarım bir gariplik olduğunu söylüyor ve “Bizde en fazla 4 oluyor” diyorlar. Sizce sorun nedir?

CEVAP

Bence vallahi billahi ve de tallahi sen reklam yapıyorsun. Fakir genç evlenmek için anasına nasıl bir kız bulması gerektiğini sayar da sayar. Anası “Oğlum, hani para?” deyince delikanlı “Fakir kuşun yuvasını Allah yapar, sen üstüne karışma” der. Değerli okurum, sen de öyle yap. En az 10 ilişki, her ilişki uzun sürüyor. Eh artık sana helalinden bir kız düşer ama ne var ki buna yukarıdan kimse karışmıyor.




GÜNÜN SORULARI

Ufaklık neden içeri kaçtı?

Kadınla birlikte eve gittik, her şey yolundaydı. Üzerimi çıkardım, sorun yoktu. Ama benim ufaklık sertleşmedi. Asansör düğmesi gibi içine kaçtı. Neden böyle oldu?

CEVAP


Değerli okurum, nazara geldin. Sen bekarım diye tuttuğun her kadını eve götür, Allah’ın da sopası yok. İşte ilk uyarı gelmiş. Nereden? Asansör düğmesinden. Kim düğmeye ne kadar çok basarsa düğmenin düzeni bozulur. Hiç basılmazsa düğme paslanır. Bana göre seninkinin düzeni bozulmuş. Tılsımlı bir uyarı sana. Ne diyor düğme? “Kul hakkı yeme, her kadına eski paşaların bir kese altın verdiği gibi sen de mavi boncuk verme.” Yalan Bağdat’tan dönermiş. Bunları üzelmeyesin diye yazıyorum. Her erkeğin başına benzer şeyler gelebilir. Erkek takarsa organ daha da takar. Erkek aldırmazsa organ tam tersini yapar, “Ben buradayım” diye kendini kanıtlamaya çalışır. Bütün bunlardan sonuç çıkmazsa uzmanın yolu açılır.

Nasıl anlayacağım?

Bir kızın ilişkiye girmek istediği nasıl belli olur?

CEVAP


Bir kızın ilişkiye girmek istediğini deneyimli, tabii ki zeki ama paranoyak olmayan erkekler anlar. Biz geneline bakalım. Önce gözler ezilir, büzülür, yana kayar ya da tam tersi gözünü gözünün üzerine diker, ayırmaz. Oradaki formülü çözmeye çalışır. Dili dolanır, genellikle yüzü al yanak, kiraz dudak olur. Eller titrer, ya çok soğuk ya da çok sıcaktır. O sırada bir güzel huyludur ki deme gitsin!!! “Ya bu kız melek mi?” diyebilirsin. Örneğin; bir parkta oturdunuz. Oradan da bir kağıt helvacı geçiyor. Bir tane aldın, verdin. Sanki tek taş pırlantı almış gibi havalarda uçar. Elini tuttuğunda önce çekingen gibi olur ama sonra hiç bırakmaz. Daha anlatacağım ama onlar cısss!!! Böyledir diye atak yapma, tokadı yer oturursan beni sorumlu tutma.




***************

Sadece ağrı hissediyorum

18 yaşındayım, nişanlıyım. Nişanlımla ilişkiye giriyoruz ama ben ağrı dışında bir şey hissetmiyorum. Nişanlım düzelebileceğini söyleüyor. Acaba bende sorun mu var acaba?

CEVAP


Sevgili okurum, hele evlenin. Bir kadın-doğum uzmanına gidersen iyi olur. Ama her şeye rağmen kendini kastığını sanıyorum. Evliliğe ve cinselliğe alış. Kendini kasmamayı öğren. Bunun için derin derin nefes alman bile yetecektir. Bir dene bakalım.




Yüzümü neden sivilce basıyor?

Günde 3 kez boşalıyorum. Bu benim cinsel organıma zarar verir mi? Bir de boşalınca ertesi gün yüzümü sivilce sarıyor. Bunun sebebini öğrenebilir miyim?

CEVAP


Sevgili delikanlı, yüzündeki sivilcelerin bununla ilgisi yok. Günde 3 kere boşalmak hoş değil ama felaket de değil. Oğlum, önüne konan bir tepsi tatlıyı, bir günde bitireceğine şunu bir haftada bitirsen, hem miden rahat eder hem ruhun alışır. Aç gözlü obur biri olmaktan kurtulur, tertemiz bir delikanlı olur çıkarsın.



Eşim mastürbasyon yapıyor, neden?

3 yılık evliyim 1,5 yaşında oğlum var. Eşim sürekli mastürbasyon yapıyor. Ona 1-2 defa “Seni tatmin etmiyor muyum?” diye sordum ama “Hayır” dedi. Çok kızıyorum. Ne yapayım?


CEVAP


Sevgili okurum, ergenlikten evlenene kadar erkekler mastürbasyona alıştıklarından bir çoğu ondan vazgeçemiyor. Bu bir koşullanma sonucu oluyor. İnsan neye alışırsa onu ister. Birçok hastam “Kocam sapık mı?” diye soruyor. Hanımlara sesleniyorum, eşleriniz sapık değil. O alıştığı 10-15 yıl sürekli yaptığı koşullanmadan kendini alamıyor.



Hap alsa da gebelik olur mu?

19 yaşındayım. İlişkiye girmeden önce partnerim gebelik önleyici hap alsa ve ben içine boşalsam yine de hamile kalma riski var mı?

CEVAP

Sevgili delikanlım, gebelikten korunma ilaçları düzenli alınacak. İlk birleşmeden 10-15 gün önce kullanılmaya başlanacak. Hiç unutmadan her gün bir tane yutulacak. Eğer böyle olursa partnerin gebe kalmayacak.



Acaba mikrop kaptım mı?

26 yaşındayım. Eylül ayında geneleve gittim ve ilişkiye girdim. Acaba AIDS bulaşmış mıdır? Bu evlerde çalışanlar ne kadar güvenilir ve sağlıklı? Bana yardımcı olur musunuz?

CEVAP


Değerli okurum, bulaşmamıştır. Çünkü oradaki kadınların hepsi kontrol altında. Ayrıca iyi ki bu hastalık Türkiye’de salgın halinde değil. Ama kuşku ve
evham seni yorar. Çok emin olmak için birkaç ay sonra test yaptırabilirsin. Sırf psikolojik olarak rahat etmen için söylüyorum.




Kim daha çok zevk alır?

17 yaşındayım. Kızlar mı yoksa erkekler mi cinsel ilişkiden daha çok zevk alır?

CEVAP


Sevgili yavrum, cinsel ilişkiden zevk almanın ölçüsü, tartısı yoktur. Diyelim ki 10 kişi irmik helvasından kaşık kaşık yese hangisi daha çok zevk alır, bilemeyiz. Ama hızlı ve lokmaları büyük yutanlar daha heyecanlı ve iştahlı olur. Mızmızlar kaşığın ucuyla alır. Bu bir ölçü ise, ilk saydıklarım daha çok zevk alıyor diyebiliriz. El alemden sana ne be çocuğum!




Cinsel organımın boyu uzar mı?

Penisim 9 santim. 14 yaşındayım ve 60 kiloyum. Sizce cinsel organımın boyu biraz daha uzar mı?

CEVA
P

Sevgili yavrum, hemen kilo vereceksin ve 55’e ineceksin. Tabii ki penisin büyüyecek. Bu konularda çok telaş dengelerini bozar. Onu kendi haline bırak.




Penisim yumuşuyor

24 yaşındayım. 6-7 kadınla ilişkiye girdim. Son zamanlarda yaşadığım ilişkilerde tam birleşme sırasında yumuşama oluyor. Penisim 21 santim. Neden böyle? Doktora gitmem gerekir mi?


CEVAP


Değreli okurum, sanıyorum girdiğin ilişkiler genelevdeydi. Genelev koşullarına sıcak bakmıyorum. Penisin gerçekten büyük. Bazen bu da olumsuz rol oynuyor. Nedense ülkemizde her erkek penisin normal sınırlarının biraz üstünde olmasını istiyor. Bilmiyorlar ki, o boy hem kadına zarar veriyor hem de ilerde sertleşme sorunları yaratıyor. Mutlaka uzman kontrolünden geç. Penise yeterince kan geliyor mu? Ve gelen kanı sifon tutabiliyor mu? Çünkü penis içerdeki sünger dokunun kanla dolmasıyla sertleşir.




Ergenliğe mi girdim?

14 yaşındayım. Meni ne demek? Mastürbasyon yapınca beyaz, akışkan bir sıvı geliyor. Bu meni midir? Meninin gelmesi ergenliğe girmek anlamına mı gelir?

CEVAP

Sevgili yavrum, kıyısından köşesinden dolaşıyorsun. Bir adım daha atınca ergenliğe gireceksin. O bir adım bir yıldır. Unutma.

GÜNÜN SÖZÜ
Aşk mutluluk tableti değildir. Aşk, evrensel mutluluk formüllerini yaratan zengin bir kaynaktır. H.D.

12

Sıradaki haber yükleniyor...
holder