Dr. Haydar Dümen Skor peşinde koşmayın
HABERİ PAYLAŞ

Skor peşinde koşmayın

Haberin Devamı

Erkekler skor peşinde. Gecede 3-5 sefer ilişkiye girmek erkekliğinizi kanıtlamaz, kadınlar da sayıya bakmaz. Önemli olan her iki tarafın ilişkiden keyif almasıdır. Beyler, unutmayın, tek olsun ve mutlu etsin, yeter!

BÖYLE SORU YOK

Bakireyim diye dalga geçiyorlar

24 yaşında kızım, bakireyim. Erkek arkadaşım benimle birlikte olmak istiyor. Çalıştığım ofisteki hanım arkadaşlar sürekli seksten bahsediyor. Toprak olacak diye benimle dalga geçecekler. Ne yapmalıyım?

CEVAP: Bir söz vardır, ‘Erkekler kadınların kendileri hakkında ne düşündüğünü bilselerdi 10 kat daha cüretkar olurlardı’ der. Erkekler de kadınlarımız gibi o hafta maç falan yoksa genelde hep aynı konuyu konuşurlar. Yani un, şeker, yağ var, helva yok. Helva olsa kaşık yok. Kaşık olsa onu yemeye alışık yok!!! Sevgili okurum, sen onları değil, yüreğinin sesini dinle. Nasıl olsa helva gelecek önüne. Afiyet olsun, eline, beline, diline...

Dikkatimi toplayamıyorum

23 yaşındayım, 1 yıldır evliyim. Haftada 3-4 kere ilişkiye giriyordum. 2 aydır dışarıda çalışıyorum, haftanın 5 günü hastayım. 2 aydır dikkatsizlik başladı. Eşimle ilişkiye girerken dikkatim dağılıyor. Hayal kırıklığı oluyor. Eşim “Yorgunsun, geçer” diyor ama çok tedirginim. Ne yapacağım?

CEVAP: Değerli okurum, yorgun çıktın bu savaştan. Vücut dinlenemeden Sibirya’ya sürgün edilenler gibi bir yaşam savaşına girdin. Beden direniyor. Sen de “Eski günler neden yok?” diye üzülüyor ve sinirleniyorsun. Bugünler de geçer. Kendini soğuktan koru yeter! Gelecekte yeni bir iş, yeni bir ortamın olacak. Geçim derdi evliliğin karabasanıdır. Üstesinden gelmek için eşinle birlikte yeni bir işte el ele, uzun bir yola çıkacaksınız. Gerisi kendiliğinden gelecek, her şey yoluna girecek. İlişki haftada 1-2’ye inecek. Normali de, hayatın düzeni de özü de budur. Geri kalanlar bir gölge oyunudur.

Kızlar yüzünden okulu bırakacağım

21 yaşındayım, üniversitede çok güzel kızlar var. Çok da güzel giyiniyorlar. Hemen sertleşme oluyor. Ne zaman okula gitsem rezil olacağım diye korkuyorum. Okulu bırakmayı düşünüyorum. Ne olur yardım edin.

CEVAP: Değerli okurum, bu enerji aramakla bulunmaz, meğer rastgele desem, gençlerin çoğu böyle. Bitmeyecek gibi bir coşkunun deposu gibisiniz. Genetik yapıdan yani Türk erkeğinin imajından mıdır bilemem. Gençlik müzesinde hep aynı tablo çıkıyor karşımıza. Kimi gençler, yokluktan çokluğa, köyden kente, varoştan sosyeteye geçince meraya salınmış yarış tayları gibi oluyorlar. Aslına bu anlattığın senin gençlik referansın. Kızlara pek rezil olduğunu sanmıyorum. Kimilerine bu durumun kimlik kartı gibi gelebilir. Acemi tayını sosyalleştir, eğit, uyumlu hale getir, koyuver gitsin.

Kızlık zarım esnek mi?

20 yaşında, nişanlı kızım. Nişanlımla ilişkiye girdik, çok az acı hissettim, hiç kan gelmedi. Zarın esnek olduğunu düşündüm. O gecenin sabahında tuvaletteyken kan geldi. Acaba zarım esnek mi, yırtıldı mı?

CEVAP: Sevgili okurum, esnek ama zedelendi. Ya da zarın yapısı o kadar kanamaya uygundu. Yırtılmış ve de kanamış olabilir.

Orgazm olamıyorum

20 yaşındayım ve 1 yıllık evliyim. Ben orgazm olamıyorum. Her zaman ağrı ve yanma oluyor. Ne yapmam lazım?

CEVAP: Sevgili okurum, jinekoloğa gidip orada mantar, iltihap var mı baktır. Eşinin bu konudaki anlayışı da önemli. Senin kendini ne kadar sıktığını da bilmiyoruz. Bütün bu aşamalardan sonra ağrı psikolojik kökenli ve vajinanın otomatik olarak kasılmasıyla ilgili ise onu biz çözeriz.

Erken boşalmayı nasıl çözerim?

29 yaşında, 5 yıllık evliyim. Erken boşalıyorum. Doktora gittim, krem verdi. İlk zamanlar iyiydi ama şimdi işe yaramıyor. İnternetteki teknikleri denedim, olmadı. Bu sorunu nasıl çözerim?

CEVAP: Değerli okurum, hangi doktorluk işi internet çözüyor ki bunu çözsün. Yani fıtık ameliyatı yapıyor, diş çekiyor mu? Ya da 40 derece hasta yatan hastayı 2 günde ayağa kaldırıyor mı? Bu tür şarlatanların defterini kapatın. Bilimden ve uzmanından şaşmayın. Hem kanmayın hem paranızı boşa saçmayın. Tedavisi var.

İkincide zorlanıyorum

28 yaşındayım, nişanlım 23 yaşında. Bir kere ilişkiye girdikten sonra ikincisi için halim kalmıyor. Ama nişanlım bu konuda sorun yaratıyor. Kendimi kötü hissediyorum. Ne olur bana yol gösterin.

CEVAP: Değerli okurum, senin sorunun yok. Sorun partnerinde. O erkekleri ve cinselliği bilmiyor. Yani kulaktan dolma bilgilerle, erkeklerin bitmez tükenmez bir şey sanıyor. Oysa öyle değil. Ama sorun erken boşalma ise mutlaka tedavi edilmeli. Sorununuz evlendikten sonra çözülecek. Şimdilik böyle idare edin.

Sadece bir kez ilişkiye girebiliyorum

40 yaşındayım. 14 yıllık evliyim. Senelerden beri seksi seviyorum ama 1 kez ilişkiye girebiliyorum. İki veya daha fazla ilişkiye girebilmem için ne yapmam lazım?

CEVAP

Değerli okurum, bir defa birleşme normaldir, doğaldır, idealdir. Erken boşalman yoksa, karın da orgazm oluyorsa keyfinize bakın. Ama erken boşalman varsa, kadın ilişkiden bir şey anlamıyorsa bu sorun giderilmeli. Bizdeki yanlış kanı sayısal değerlere çok önem vermek. O sayılar aldatıcı olabilir. Düzenli, sağlıklı ve iki taraf için başarılı seks sizi uzun yıllara taşır.

Nasıl uzatabilirim?

20 yaşında, şişman bir erkeğim. Penisim 8 santim. Bu ileride sorun teşkil eder mi? Penisimin uzaması için ne yapmam gerekiyor?

CEVAP: Değerli okurum, kilon her zaman sorun oluşturacak. Hareketlerinde zorluklar ortaya çıkacak. Yorulacak, tık nefes kalacaksın. Şu anda yağlar 2 ya da 3 santim kasık yağını yutmuş durumda. Normal kiloya inersen penisin 10 santim olacak ve bu sana yetecek.

Sürekli ereksiyon oluyorum

17 yaşındayım. Okulda kızları her gördüğümde ereksiyon oluyorum. Kontrol edemiyorum. Birileri fark edecek diye korkuyorum.

CEVAP: Değerli okurum, varsayalım ki gençlerin dörtte biri senin gibi. Onlar ne yapıyor acaba? Belli etmiyorlar. Sen tıpkı onlar gibi yapacaksın. Keşke emrimle organına hükmedebilseydin. Elimden gelmiyor. Dikkatli ol. Aklını, bedenini ve giysilerini ona göre kullan.

Zevk alır mıyım?

17 yaşındayım, hiç ilişkiye girmedim. Penisimde aşağı doğru bir eğrilik var. Bu eğrilik düzeltilir mi? Kaç yaşında bu operasyon yapılabilir? Şu anki halimle kız arkadaşımla ilişkiye girsem sorun yaşar mıyım? Zevk alabilir miyim?

CEVAP: Değerli okurum, kafana takacak bir sorun yok. Bütün kuşkuların yersiz. Evlenmeden önce bir operasyon düşünülmesi için (şimdi değil) penisinin cinsel birleşmeye engel olacak kadar eğri olması gerekir. Sözüne ettiğin eğrilik fizyolojik ve doğal yapısı gereğidir. Sana bir zararı olmaz. Kimileri de böylelerin daha zevk verdiğini inanırlar. Sen kendi yoluna devam.

Kızlarla nasıl davranmalıyım?

20 yaşındayım. Bütün kızlardan cinsel istekte bulunuyorum. Bu yüzden benimle sevgili olmak istemiyorlar. Artık adam gibi bir kızla ciddi bir ilişki istiyorum. Ama benden kaçıyorlar. Onlara nasıl davranmalıyım?

CEVAP: Sevgili okurum, kızlar haklı değil mi? Bu dava senin önüne geldi, sen de yargıçsın. Doğruyu sen mi yapıyorsun, kızlar mı? İkincisi sen cinsellikle, cinselliğin sınırlarının nerede başlayıp nerede biteceğini bilmiyorsan kızlar elbette senden kaçar. Bana soracağına aklına sor. Aklın yanıt vermezse insanlığına sor. Bir yerden yanıt gelecektir ona uy.

GÜNÜN SÖZÜ

Beyin yumuşak bir dokudur. Bazen bir aslanın pençesinden daha yaralayıcı olabilir. H.D.

13

Sıradaki haber yükleniyor...
holder