Dr. Haydar Dümen Soğuk kadın yoktur
HABERİ PAYLAŞ

Soğuk kadın yoktur

Kadın orgazm sorunu ilişki yerine oturdukça, eşlerin uyumu arttıkça çözülüyor. İilişkide kadın kadar erkeğe de görev düşüyor. Unutmayın, soğuk kadın yoktur, kadının ateşini yakamayan erkek vardır. Bu nedenle mutluluk için elinizden geleni yapın.

BÖYLE SORU YOK!

Sevgilim olmadı

18 yaşındayım. Son 1 senedir sevgilim olmadı. Sevgilim olunca onunla hemen birlikte olmak istiyorum. Tavsiyeniz var mı?

CEVAP

Değerli okurum, göl kurumuş, deniz bitmiş gibi konuşuyorsun. “Hiç sevgilim olmadı” diyorsun. Yani olması mı gerekiyordu? Acelen ne? Önce etini, kemiğini daha doğrusu psikoloji ve aklını geliştir. Gerisi kendiliğinden gelir. Sen formunu kazan, kızlarla nasıl arkadaşlık edilir, önce onu öğren. İlla ki bir süre sonra sevgilin olacak. Peki ne yapacaksın? Onunla ilişki mi düşünüyorsun? Öyleyse kulaklarını çekerim. Aslanım anana, babana bu vatana borcun var. Tüm bunlar ödenmeden bir de ailenin başına sevgili derdi açma.

Haberin Devamı

Benim eskisi gibi değil

Evliyim, eskiden cinsel organım sürekli sertleşirdi ve çok istekli olurdum. 1 yıldır hiç sertleşme olmuyor. Neden olabilir? Bu durum beni çok üzüyor.

CEVAP

Değerli okurum, sizler cinselliğinizi bir enerji küpü ya da her an harekete hazır bir robot mu sanıyorsunuz? Kaç yaşındasın? Depoyu boşaltmış ya da öylesine çok kullanmışsın ki beynini bile yormuş. Damar sistemine de sanki nazar değmiş, bu da seni çılgına çevirmiş. Bizim elimizde hiçbir ek bilgi yok. Doğru yolu bulmak için sen bir uzmana git. Bu olay ya psikolojik ya da ürolojiktir. Mutlaka tedavi olmalısın ki mutluluk yolunda yalnız kalmayasın. Neden zevk alamıyorum?

25 yaşında kadınım. Erkek arkadaşımla ilişkiden zevk almıyorum. Mastürbasyondan da zevk alamıyorum. Sevgilime bundan bahsetmedim. Sorunum ne?

CEVAP

Sevgili okurum, kadında önce ruh sonra beden doyar. Bu kural için şiir ve şarkılar devreye girer. Çiçekler, el ele tutuşup gezmeler cinselliğin suyu ve havasıdır. Bu yetmez, masa süslenmelidir. Tabaklar tatlı dil, çatal kaşık yumuşak huydur. Biri eksik olsa yemeğin tadı kaçar. Bunları sayınca zor bir dağ aşılacakmış hissine kapılabilirsin. Hayır okurum, bu bir coşkudur. Coşku yakalanıp ortam hazırlanmadan olmaz. Kızım, partnerinle açık konuş, yardımı ondan dile. Sanıyorum doktorun o olacaktır. Haydi el ele verin, yola öyle çıkın.

Haberin Devamı

Orgazm olamıyorum

22 yaşında, 5 aylık evli kadınım. Orgazm olamıyorum. Kendimden şüphe ediyorum. Eşime yalan söylüyorum. Yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, ‘Soğuk kadın yoktur, kadının ateşini yakamayan erkek vardır’ sözünü aklımıza getirelim. Önce erkeklere yani köprünün öbür ayağına bakalım. Örneğin; eşinin erken boşalması var mı, aceleci mi vesaire vesaire. Öbür cephede her şey mükemmelse senin önce zamana bir süre sonra da fantezilere ihtiyacın var. Ama ön yargıyla hareket etme ve kendini sorgulama. Kocana, “Orgazm olamıyorum” deme hakkın var.

Zar bozuldu mu?

Erkek arkadaşımla ilişkiye girdik. Yarım saat sonra benden kan geldi. Ertesi gün yine kan vardı. Acaba kızlık zarım bozuldu mu?

CEVAP

Sevgili okurum, zarda bir olay yaşanmış. Ne kadar bozuldu ya da zedelendi anlamak zor. Kesin karar jinekolojik muayene ile verilebilir. Sen zamanı gelinceye kadar bozulmamış gibi davran.

Haberin Devamı

Zevk suyu ile orgazm aynı mı?

20 yaşındayım. Orgazm, kızların boşalması demek mi? Zevk suyu ile orgazm aynı mı?

CEVAP

Değerli okurum, orgazmda kızlar boşalmaz. Orgazm olunca “İşte bu kadar” diyebiliyorsan orgazm budur. Ağustos sıcağında koca bir bardak limonata elinden alınmışsa, o orgazma ulaşamamadır. Gelen zevk suyunun orgazmla ilgisi yoktur. O kayganlaştırma için gereklidir. Çünkü doğa böyle istiyor. Doğa bu işlerin olmasından yana ki çocuk bekliyor.

O haplar bile işe yaramıyor

ilişki sırasında penis sertliğini kaybediyor. Haplar bile işe yaramıyor. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, buna rağmen sorununun olduğunu sanmıyorum. Korku ve heyecandan böyle olur. “Sertleşmez mi?” dediğin zaman zaten sertleşmez. İyi ortamda zaman bolluğu içinde ve aynı kişi ile korkusuz ve risksiz koşullarda en iyi ilacın zaman olacaktır. Acele etme.

Akıntı zararlı mı?

25 yaşındayım. Kadınları görünce penisimden akıntı geliyor. Neden olabilir? Bu durum cinsel sağlığımı etkiler mi?

CEVAP

Değerli okurum, o akıntı dediğin salgının hiçbir sakıncası yok. Olması gereken sıvı. Kayganlaştırıcı işe yarar. Tıpkı ağzınızdaki tükürüğün lokmaları yumuşatması gibi. Bedene zararı yoktur. Sağlık işaretidir.

Gelen sperme engel olamıyorum

20 yaşındayım. Cinsel ilişkim olmadı. Sadece mastürbasyon yapıyorum. İnternette kızlarla görüntülü sohbet ediyorum, sperm geliyor ve engel olamıyorum. Acaba bende bir sorun mu var?

CEVAP

Değerli okurum, sperm değil. Gelen zevk suyu denilen kayganlaştırıcı sıvı. Hiçbir zararı yok. O meni değil. Meni olmayınca içinde sperm olmaz.

Hamile miyim?

18 yaşında kızım. Erkek arkadaşım 22 yaşında. 2 hafta önce sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Adet görmeme 1 hafta vardı. Adetimin üzerinden 5 gün geçti. Acaba hamile kalmış olabilir miyim?

CEVAP

Sevgili okurum, biraz bekle bakalım. Bekleyelim, görelim. Umarım hamile değilsindir. İçimden böyle bir ses geliyor. Penisimden utanıyorum

18 yaşındayım. Kızlarla cinsel ilişkiye girmek istiyorum ama penisim 19 santim olduğu için utanıyorum. Küçültmenin yolu var mı?

CEVAP

Değerli okurum, ne yazık ki küçültmek mümkün değil. Kızları mutsuz etme, korkutma. Yine de yollar uzun, hayat senin. Kendine doğru bir yol haritası çizmeye çalış.

İsteğim nasıl azalır?

Yazılarınızda “Haftada 2-3 kere mastürbasyon yapın, fazlası zarar” diyorsunuz ama ben günde 2-3 kere yapıyorum. İsteğimi nasıl azaltırım?

CEVAP

Değerli okurum, aklın takılır, iradene yenik düşersin. Zamanına yazık olur. Doğal tatmin yöntemi olmadığından suçluluk duygusuna kapılabilirsin. İşte zararları. Kendinle kavga etme ve azalt. Aklına gelince dışarı çık, evdekilerle sohbet et. Aklından uçup gider. Yüzde 50 başarı sağlasan sayı yarıya iner, oldu mu yavrum?

Olmadık yerde sertleşiyor

18 yaşındayım. Penisim olur olmadık yerde sertleşiyor. Buna nasıl çare bulabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, ne çare arıyorsun? Bırak onu kendi haline ne halt ederse etsin sana ne. Yapılacak bir şey yok.

Çok heyecanlanıyorum

19 yaşındayım. Her kız gördüğümde heyecan duyuyor, mastürbasyon yapmak istiyorum. Bazen de kasıklarımda ağrı hissediyorum. Ne yapmamı önerirsiniz?

CEVAP

Değerli okurum, ne güzel ne güzel! O heyecanların birazını bana satar mısın?

GÜNÜN SÖZÜ

Doğanın adaleti, her şeyi önceden haber vermesidir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder