Dr. Haydar Dümen Stres önünüzü kapatır
HABERİ PAYLAŞ

Stres önünüzü kapatır

Kadın orgazm olmak için kendiyle savaşıyor. Üzülüyor, gözyaşı döküyor, eşini sevdiği halde başına gelenler pek çoğunun dünyasını yıkıyor. Zaman sizlerin en iyi dostu olacak. Sıkılmayın, her ilişkiye ‘Bu kez olacak mı?’ diye yersiz strese kapılmayın. Çünkü stres zevk almanızı geciktirir.

Kan geliyor

23 yaşındayım. Kız arkadaşım da 20 yaşında. İlişkide bir miktar kan geldi. Bunun normal olduğunu biliyoruz. Ancak 1 ay sonra tekrar ilişkiye girdik, daha çok kan geldi. Kan gelmeye devam edecek mi?

CEVAP

Haberin Devamı

Değerli okurum, bazı ilişkilerde 1 ay sürer. Her seferinde biraz kan gelebilir. Büyük bir ihtimalle kız arkadaşın kendini sıkıyor da olabilir. Penis çapının burada rolü var. Ayrıca senin de sert ilişkiler içinde olduğunu tahmin ediyorum. Bunlara dikkat ederseniz birkaç ilişkiden sonra kanama olmayacak. İyi ya da kötü bir anlamı yok o kanamanın. Kafanıza takmayın. Mutluluğunuza bakın. Sanırım ki bu iş evliliğe giderse iyi olur.

Sertleşmiyor

30 yaşındayım. Uzun zamandır bende sertleşme olmuyor. Evlilik çağına geldim. Günde 4-5 kez mastürbasyon yapıyorum ama sertleşme olmuyor. Bana yol gösterir misiniz?

CEVAP

Değerli okurum, bu kadar mastürbasyona can mı dayanır? Penis bıktı, usandı. Önüne konulan yalancı mamalara iştahı kapandı. O da ziyafet sofrasına oturmak istiyor. Kim bilir gönlünden neler geçiriyor? Önce evleneceksin. Bir süre sabredeceksin. Eğer o süre içinde açılmazsa doktora gideceksin.

Ne kadar kan gelir?

Kızlık zarını diktiren kızdan ne kadar kan gelir? Dikime göre değişir mi? Bir de hemen kan gelir mi?

CEVAP

Değerli okurum, bazen kan içeride kalıyor. Yani yatık bir şişeden dökülen sıvı gibi içerde kalan kısım ayağa kalkınca akıyor. Ve çoğu kız bunu tuvalette fark ediyor. Kan çeşmeden akan su değil. Birkaç damlayı geçmeyeni var, çok açık renkli olanı var. Kuşkusuz çok kanayanı da.

Bunları bir uzmanın bile tanımlama şansı yok. Neyi öğreneceksin ki? Dikilince birkaç damla geldi diyelim. Dikilmemiş ama kan gelmedi ya da daha az geldi bu neyi kanıtlar? Biraz da beyninize ve ruhunuza bakın.

Haberin Devamı

Neden olmadı?

22 yaşındayım. 3-4 gün önce ilişkiye girmek için bir arkadaşımla eve gittik. Arkadaşım girdi ve 15 dakika sonra çıktı. Ben 30 dakika olmasına rağmen boşalamadım. Bir de alkol almıştım. Acaba ondan olabilir mi? Kadının isteksizliğinden kaynaklanır mı?

CEVAP

Değerli okurum, hepsi olabilir. Ayrıca senin ruhunun kalitesiyle de ilgili olabilir. Ortam ve, heyecan çok önemli. Bana göre arkadaşın gıpta edilecek noktada değil. Zamanı gelince sen de cinselliği tam olarak yaşayacaksın. Bu nedenle arkadaşın ve senden birini evlat seçme hakkı olsaydı seni seçerdim.

Zevk almıyorum

25 yaşındayım, 2 haftalık evli kadınım. Eşimle ilk gece ilişkiye giremedik. Sertleşme sorunu oldu. Ertesi gün ilişkiye girdik ama bende birkaç gün ağrı oldu. Bir de hiç zevk almıyorum. Eşim “Her şey birden olmaz, zaman lazım” diyor. Acaba ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, eşine katılıyorum. Neredeyse yüzde 50’lere varan oranda kadınların sorunu bu. Zamanla aşılacağını sanırım. Meraklı bir bekleyiş içinde olursan zor aşılır. ‘Niye olmuyor?’ sorusu stres yaratırsın. Yine zamanla bir uzmandan da yardım alınır. Sorun çözülmeye çalışılır.

Haberin Devamı

Küçükmüş

18 yaşındayım. Kız arkadaşlarımla ilişkiye girmek istedim ama beni reddetti. Çünkü cinsel organım kısaymış. Benim en kısa zamanda penisimi uzatmam gerekiyor. Acaba ne yapmalıyım?

CEVAP

Hiçbir şey yapman gerekmez okurum. Kız arkadaşına söyle istediği birini bulsun. Kimse bileklerine kelepçe takmıyor. Seni de üzüp yormasın. Senin penisin bana göre normaldir. Ona yetmiyorsa sen ne yapabilirsin?

Gebe mi?

19 yaşındayım. 3 yıldır birlikte olduğum bir kız var. Son 1 yıldır ilişkiye giriyoruz. Bu aralar midesi bulanıyor. Ben hiç içine boşalmadım. Neden böyle oldu? Hamile olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, kız arkadaşını bilmem ama benim midem bulanıyor. 16 yaşında sen şamataya başla. 19 yaşında konuyu gebe mi değil mi noktasına getir. Ya gebeyse ya gebeyse? Kızlarla bu kadar da sorumsuzca oynamayın. Ne diyebilirim ki?

Hemen sertleşiyor

18 yaşındayım. Kız arkadaşımla yakınlaştığımda penisim hemen sertleşiyor ve sıvı geliyor. Nedeni ne olabilir?

CEVAP

Değerli okurum, ne olsun istiyordun? Yuvasında boynu bükük, ezik büzük, miskin miskin otursaydı daha mı iyi olacaktı? İşte o zaman sen bana günde 3 kere mail atardın. “Yandım, bittim” diye.

Benden kan gelmedi

Erkek arkadaşımla birkaç kez birlikte olduk ama benden kan gelmedi. Biz ayrıldık. Şimdi başka biri ile beraberim. Ben sevgilimle ilişkiye giriyorum ama kan gelmiyor. Erkek arkadaşım kız olmadığımı söyledi. Doktora gitmeye cesaret edemedim. Acaba ben kız mıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, esnek, kanamadı ve kanamayacak diyelim. Ancak anlamadığım sen iki kişiyle cinsel birleşme yap. “Hâlâ bakire miyim?” diye sor. Bakirelik zarın yırtılması değil. Bir ilişki olmuşsa bakirelik bitmiştir. Hesabına böyle yap.

Kız hamile mi?

21 yaşındayım. Bir ay önce kız arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. İç çamaşırlarımız üstümüzdeydi. Ben boşaldım, kızın çamaşırına birkaç damla sperm damladı. Bugünlerde midesinin bulandığını söylüyor. Acaba hamile kalma durumu var mıdır? Yoksa psikolojik mi

CEVAP

Değerli okurum, baştan sona psikolojik, kız arkadaşın gebe mebe değil.

BÖYLE SORU YOK!

Yaklaşamıyorum

18 yaşındayım, hiç ilişkiye girmedim. Kızlar bana karşı çok soğuk. Onlara yaklaşamıyorum. Evlenince sorun olur mu?

CEVAP

Okurum, ilişkiye girmedim ne demek? Tabii girmeyeceksin. Bu yaşlarda kızlarla ilişki tsunami gibi seni dipten yaralar ki hanyayı Konya’yı anlarsın. Kadınlarla desen hadi neyse. Kızın bir dünyası var. Evleneceği erkeği var, ileride anne olacak.

Hem erkek hem kız 20’li yaşları geçtikten sonra, biraz daha hayatı görüp değer yargıları ve beyin freni gelişince ilişki düşünülebilir. Şimdi flört zamanı. Arkadaşlık kuracaksın. Onlara cinsel gözle bakarsan, çıkar bekler gibi beklersen kızlar bunu anlar ve kaçar. Kaçırmamak için bu önerilerime dikkat!

GÜNÜN SORULARI

Hiç ilişkiye girmedim

27 yaşındayım. Penisim ereksiyon halinde 13 santim, sönük hali 7 santim, normal mi? Hiç ilişkiye girmedim, mastürbasyon yapıyorum, normal mi?

CEVAP

Cinsel organın normal boyda değerli okurum. Mutluluk için ideal ve yeterlidir. Sönük hali tuvalet ihtiyacı için yararlı olur. Doğa onu da düşünmüş, kusursuz düzen hazırlamış. Her şey mükemmel. Bakma sen onun bunun gevezeliğine, abartılarına. Olumlu koşullarda ilişkiye yani antrenmana başla ki evlendiğinde kale direklerine çarpmayasın. Bundan böyle sıra çocuğa gelecek. Müjdeli haberini umarım duyarım.

Kız çok çekingen

Kız arkadaşım seks yapmak istiyor ama çekiniyor. Onun çekingenliğini nasıl üstünden atacağım?

CEVAP

Oğlum, soru mu, bilmece mi, vallahi anlamadım. Seks yapmak isteyen kız. Ama çekingen olan da o. Hem korku tüneline girmek istiyor hem de çekiniyor. Yaşınız belli değil. Bana göre başınız da karmaşık. Ne olacak yani? Seks yapacaksınız ve herkes kendi yolunda mı yürüyecek? Yoksa niyetleriniz ciddi mi?

Burada ben trafik memuru değilim. Bilimin sözcüsü ve temsilcisi isem bu soru bana ağır geldi. Sizin bileceğiniz iş. Ortada bir ayıp varsa beni bu ayıbınıza ortak etmeyin.

GÜNÜN SÖZÜ

Aşkın merkezi beyindir. Ama ona yürek sahip çıkmıştır. H.D.

Stres önünüzü kapatır

Sıradaki haber yükleniyor...
holder