Dr. Haydar Dümen Stres zevki geciktirir
HABERİ PAYLAŞ

Stres zevki geciktirir

Haberin Devamı

Kadınlar orgazm olabilmek için kendiyle savaşıyor. Üzülüyor ve gözyaşı döküyor. Zaman sizlerin en iyi dostu. Her ilişkiye girdiğinizde de ‘Acaba bu kez orgazmı yaşayacak mıyım?’ diye yersiz strese kapılmayın. Çünkü stres zevk almanızı geciktirir...

BÖYLE SORU YOK!

Dedeler bile benden fazla yapıyor

27 yaşındayım. Peş peşe iki kez ilişkiye girmeyi istiyorum. Ama bir kez boşaldıktan sonra devamı gelmiyor. Yaşlı dedeler bile benden daha fazla yapıyor. Eksiğim
ne?

CEVAP
Seni gibi röntgenci seni. İşte şimdi yakayı ele verdin. Yoksa yaşlı dedelerin senden fazla o işi yaptığını nereden bilebilirdin. Sizin binada giriş katında oturan, genç karısı olan Veli Efendi’ye hemen telefon ediyorum. Pencerelere dikkat etsin, perdeleri iyice kapatsın. Yoksa bu genci kahrından öldüreceksin, vebale gireceksin diye onu uyaracağım.

Kız orgazm oldu mu?

18 yaşındayım. Kız arkadaşım da aynı yaşta. İlişkiye giriyoruz. Kız 2 kere boşaldığını söylüyor ama öyle erotik filmlerde olduğu gibi sıvı fışkırmıyor. Acaba kız doğru mu söylüyor?

CEVAP

Değerli okurum, sizin cinsel eğitim idolleriniz porno filmlerdeki dopingli adamlar mı? Yavrum, öyleyse biz 50 yıldır boşuna mı nefes tükettik. Benim bu konularda bilgi vermeye başladığım tarihte doğanlar şimdi 50’li yaşlarda. Bir kısmının da torunları vardır. Beni yormayın, iyi dinleyin. Erkekten sıvı fışkırır. İçinde spermler vardır. Bunlar doğanın görevlendirdiği donanımlı askerlerdir. Kadının yumurtasına doğru sefere çıkarlar. Kadından niçin sıvı aksın ki? Onun görevi fışkıranı toplamak. Bazı kadınlar da ıslanma olursa o da iştah açan yemeğe ağzın sulanması gibidir ve iyidir. Çünkü kendi deyimiyle sperme “Hoşgeldin” der.


Hanım arkadaş bulsam olur mu?

82 yaşındayım, karım 2 yıl önce vefat etti. Benim küçük haftada 2 gece ayaklanıyor, canı bir şeyler istiyor. 2 senedir bir hanımla ilişkim olmadı. Acaba bir hanım arkadaş bulsam mutlu edebilir miyim?

CEVAP


Değerli askerlik arkadaşım, sana çok teşekkür ederim. Çünkü beni doğruladın, yüzümü kara çıkartmadın. Cinselliğin ileri yaşlarda bile kesilmeyeceğini, bir oranda devam edeceğini söylerdim. İşte seni kanıt gösteriyorum. Bir kadın bulsan, sana yemeğini yapacak, bakacak enerjisi varsa benden ilk okeyin tamam! Senin asıl merak ettiğin yatak olayı. Ona da el atalım. Yatak çok yumuşak olmasın, karyola gıcırdamasın, kadının da yaşı işe yarar olsun. Bütün bunlar için sermayeye ihtiyaç var. Konunun önemli yanı bu. Emekli maaşıyla bu gemi bu yükü taşımaz. Bir evin varsa TV’deki evlilik programlarına uğrayıver. Eğer bankaya gidince müdür seni kapıda karşılıyorsa evlilik için ‘30’lu yaşlarında olsun’ diye diret, durumu idare et. Gidebildiğin kadar devam et.



*********************

Acaba hamile mi?

20 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdik. Adet günü 3 hafta gecikti. Acaba hamile mi?

CEVAP


Değerli okurum, geçmiş olsun. Her şey olabilir. Psikolojik de olabilir, kız arkadaşın gebe kalmış da olabilir. Ama bana psikolojik gibi geliyor. Umarım öyledir.


Neden sperm gelmiyor?

15 yaşındayım, benden sperm gelmiyor. Kıllarım çıktı ama neden böyle?

CEVAP


Değerli yavrum, sanırım 1 yıl içinde isteğin olacak. Kasık ve koltuk altı kılların çıkmaya başlamış. Testislerin iri bir badem büyüklüğünde ise sorun yok. Ama değilse bir endokrinoloji uzmanına görünsen iyi olur.



Erkekler midemi bulandırıyor

19 yaşında kızım, erkek arkadaşım olduğunda sürekli midem bulanıyor ve onlardan ayrılıyorum. Bu böyle devam ederse ileride evleneceğim kişiyi nasıl
bulacağım?

CEVAP


Sevgili okurum, erkeklerin nesinden miden bulanıyor? Herhalde senin beğeneceğin bir erkek karşına çıkmadı. Erkeğin dişleri kirlidir, ağzı kokuyordu vs. Bundan herkesin midesi bulanır. Ama tertemiz aslan gibi bir delikanlıyı beğenirsin ama beğenmeyebilirsin. Ancak onlardan da miden bulanıyorsa hemen psikolojik tedaviye gitmen gerekir.



Kan geldi...

17 yaşında bir kızım. Erkek arkadaşımla ilişkiye girdim. 5 dakika sonra vajinamdan kan geldi. Çok korktum, acaba kızlık zarım bozuldu mu?

CEVAP


Değerli okurum, evet, bozulmuştur. Ne yazık ki öyle gözüküyor.



Hamilelik riski var mı?

Kız arkadaşım düzenli adet görüyor. Adet görmesine 1.5 kala ilişkiye girdik. İçine boşaldım, hamile kalma riski var mı?

CEVAP


Sevgili okurum, hayır.



Sevgilim oral seks yapmamı istiyor

Uzun süredir sevgilim var ve benden oral seks yapmamı istiyor. Ancak ben sakıncalı olduğunu düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, ne yaparsan yap. Sakıncalı buluyorsan yapmazsın. Sakıncalı bulmayan yapar. Kimin elini, kolunu bağlayacağım ki? Ve o saatte beni kim dinler ki?



Performansım düşüyor

24 yaşındayım, penisimde eğrilik var ama ağrı yapmıyor. Psikolojik olarak kötü etkileniyorum. Çoğu zaman sertleşme sorunu yaşıyorum. Acaba büyüklük ereksiyon için olumsuz bir faktör olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, eğrilik birleşmeye engel değilse sorun yok. “Performanstan düştüm” dediğini anlamayamadım. Günde 3- 5 kereden 1’e mi düştün? 15-20 günde 1’e mi düştün? Bedenin fizyolojisi kendini dengeler. Sertleşmesorunun normal sınırların ötesine geçip kendini zorlamandan kaynaklanabilir. Penisin boyu büyük. Ama sandığın gibi sorun yaratmaz.



Spermler biter mi?

Çok yapılan birleşmelerde olan boşalma spermlerin bitmesine neden olur mu?

CEVAP

Sevgili okurum, spermler sürekli üretildiğinden bitmez. Bitmiyor diye bol kepçe kullanılmaz. Bunu böyle bil. Yolunu ona göre bulmaya çalış.



Neden zevk almıyorum?

25 yaşındayım ve 2 haftalık evli kadınım. Eşimle ilişkiye girdik ama zevk almıyorum. Eşim “Her şey birden olmaz, zaman lazım” diyor. Ben rahat değilim. Acaba ne yapmalıyım?

CEVAP


Değerli okurum, eşine katılıyorum. Neredeyse yüzde 50’lere varan oranda kadınların sorunu bu. Zamanla aşılacağını sanırım. Hep meraklı bir bekleyiş içinde olursan daha zor aşılır. “Acaba niye olmuyor?” sorusu stres yaratır.



Çok mu yapıyorum?

13 yaşındayım. Günde 2-3 kez mastürbasyon yapıyorum. Çok mu erken? Yaşıma göre fazla mı yapıyorum, zararı var mı?

CEVAP


Sevgili okurum, hem erken hem zararı var hem de çok yapıyorsun.



Nasıl korunurum?

15 yaşındayım. Karşı apartmandaki kız defalarca birlikte olmak için eve çağırdı. Ama ben gitmedim. Kızlar erkekler gibi mastürbasyon yapıyor mu? Teklifini kabul
edersem ne gibi korunma yolları var?

CEVAP


Sevgili okurum, kızlar da erkekler gibi mastürbasyon yapar. Cinsel enerjisini deşarj edip rahatlamak için yapar. “Eğer teklifini kabul edersem ne gibi korunma yolları var?” diyorsun. Yani kızlık zarını mı koruyacaksın? Başka şeyleri mi? 15 yaşındaki yavrum, önce aklını ruhunu, psikolojini, şerefini koru. Sonra sıra eti
kemiği korumaya gelsin. Daha çok erken. Olur olmaz çağrılara katılma.


GÜNÜN SÖZÜ

Dalında gül her zaman koparılmış güllerden daha güzel ve canlıdır. H.D.

14

Sıradaki haber yükleniyor...
holder