Dr. Haydar Dümen Şüphe yıkıp geçiyor
HABERİ PAYLAŞ

Şüphe yıkıp geçiyor

Kıskançlık ve şüphe el ele yürür. Özellikle ikili ilişkilerde yıkıcı olur. Erkekler, eş ya da nişanlılarından şüpheleniyor ama ne için? Kızlık zarı uğruna hem kendinizi hem de kadını yiyip bitiyorsunuz. Esnek olabilir diye defalarca yazdık. Kurtulun artık şu şüpheden de rahat edin.

Nasıl çözerim?

23 yaşındayım. Penisim 20 santim. Gören kızlar benimle ilişkiye girmek istemiyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

CEVAP

Değerli okurum, çözemesin. İlişki zorunlu ise profesyonellerle deneyeceksin. Kızlara elini sürüp dünyalarını yıkmayacaksın. Evlendiğinde kendine uygun eş bulacaksın. Organı da idareli kullanacaksın.

Haberin Devamı

Zar yerindeymiş

Erkek arkadaşımla ilişkiye girdik. Bakireyim ama kan gelmedi. Akşam üzeri birkaç damla kan gördüm, 2-3 gün ağrı çektim. Erkek arkadaşım vajinama baktı ve “Kızlığın bozulmamış” dedi. İnandım. Biz ayrıldık. Yeni biriyle tanıştım. Evlenmeyi düşünüyoruz. Zarım yırtık mı? Yırtıksa ilk gece anlaşılır mı?

CEVAP

Sevgili okurum, maşallah erkek arkadaşın çok yetenekliymiş. Kızlık zarının bozulmadığını anlıyıvermiş! “Bozulmuş” demeyeceğine göre bilirkişilik yapmış. Ve sen inanmışsın. Bozulmamış, zedelenmiş olabilir. Bir de bozulmuş da olabilir. Bana göre zedelendi. Evlendiğinde kanama olayı yüzde 50 dolaylarında. Bu yüzde 50 seninle değil, evleneceğin adamın penisinin ölçüleriyle ilgili. Yapacak bir şey yok. Ruhunu karartma.

Kızlardan kaçıyorum

18 yaşındayım. Kızlara karşı hiç ilgim yok. Sebebi ne bilmiyorum. Birisi bana yakınlaşmaya çalışsa da uzaklaşmayı tercih ediyorum. Sebebi ne olabilir?

CEVAP

Değerli okurum, kuşların tüy değiştirme dönemi vardır. Yani yavruluktan anaç hale geçerler. Sanıyorum senin de tüy değiştirme dönemin henüz gelmedi ama kapıda. İlgi duyacaksın. Yetişme koşullarındaki bilinçaltı baskılar burada rol oynayabilir.

Şüpheleniyor

21 yaşında kızım. İlişkiden korkuyordum. İki ay önce sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Bittikten sonra 10-15 dakika içinde 6-7 damla kan geldi. Ayağa kalkınca erkek arkadaşıma gösterdim. Bana “Kızlığın bozulmadı, çünkü penisim girmedi” dedi. Bir ay sonraki ilişkide kan gelmedi. Sevgilimin aklına daha önce başkasıyla olduğum geldi. Ne yapacağım?

Haberin Devamı

CEVAP

Kızım, o sürtünme dediğin ilk ilişkide kızlık zarın kanadı. Çünkü kızlık zarı vajinanın tam girişindedir. Buradaki ölçüler santimetreler, milimetrelere kadar düşebilir. En doğruyu sen biliyorsun. Vicdanın da, erdemin de temiz. Bunu arkadaşının sorun yapmasını ben hoş karşılamıyorum. Bu yazıyı yapabilirsen önüne koy. Okusun. Açılacak mutlu ve ışıklı bir yol başlangıçta karartılmasın.

Ne zaman hazır olurum?

19 yaşında kızım. Erkek arkadaşım da benden 6 yaş büyük. Sevgilim evlenmek istiyor. Ben ise kendimi ne evliliğe ne de cinselliğe hazır hissediyorum. Sizce normal biri hem biyolojik hem de psikolojik yönden cinselliğe hazır olur?

CEVAP

Güzel kızım, senden yana ağırlığımı koyuyorum, evlenmek için erken. Aslında erkek arkadaşın için de aynı şeyi söylüyorum. O da geç kalmış sayılmaz. Kızlar biyolojik anlamda adetlerini gördükten sonra bedensel olarak hazır demektir. Ama biz insanız bu asla unutulmasın. Bu meyve daha olgunlaşmadı. Elimde olsa, ben damgamı kızlarda alt sınır olarak 24-25 yaşa basarım.

Haberin Devamı

Aşırıya kaçmayacağız

Uzun süredir devam eden bir birlikteliğim var. Erkek arkadaşımla yakında ilişikiye girmeye karar verdik. Ama aşırıya kaçmayacağız. Yine de korkuyorum. Canımın yanması kızlığımın bozulacağına işaret midir?

CEVAP

Sevgili okurum, olabilir de, olmayabilir de. Ama kendini sıkıyorsan tabii canın yanar. Ama sözlere ne kadar sadık kalınır bilemem. Ateşle barut yan yana durmazmış. Aman barutu patlatmayın. İki taraf da bundan zarar görür. Fitil de baruta çok yaklaşırsa ne olur ne olmaz ateşleniverir. Benden sadece bu kadar uyarı. Gerisi size kalmış.

Sanki duvar var

Bir hafta önce evlendim. İlk gece kan geldi, ertesi gün ağrım ve az kanamam oldu. Eşimle severek evlendik o da bana karşı gayet kibardı. Onun da ilk tecrübesi. İlişkiye giremiyoruz. 2-3 santim penis içeri giriyor, gerisi sanki duvar. Canım acıyor. Yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, önce mutluluklar dilerim. Ufukta olumsuz bir durum görünmüyor. Birleşme sırasında karnın hamur gibi yumuşacık olsun, derin derin soluk alıp verirken bunu karnında hisset. Karın kaslarını kasma, bu durum bir ay devam etsin. Hâlâ sorun devam ediyorsa, bana mail at, çaresine bakalım.

İlk gece kan gelir mi?

Kız arkadaşım var. Daha önce erkek arkadaşıyla ilişkiye girdiğini söyledi. Doktora gitmiş, zarı esnekmiş, sadece zedelenmiş. İlişkiden sonra pembemsi bir kan gelmiş. Acaba ilk gece kızdan kan gelir mi? Olayın doğruluk derecesi nedir?

CEVAP

Değerli okurum, olayın doğruluk derecesi kız arkadaşının beyninin kasasında kilitli. Biz şimdi tecrübelerimize dayanarak manyetik MR sezgimizi kullanarak tahmin yapabiliriz. Bence evlendiğiniz zaman kanama olsa da olmasa da kız doğru söylüyor. Çünkü bunu sana itiraf etmeyebilirdi de. Yani kızı harcama, niyetin bozuksa bir an önce ilişkine son ver.

Başım çok ağrıyor

18 yaşındayım. Sorunum mastürbasyon yaparken şiddetli baş ağrıları çekmem. Bu durum kendimi kastığım için mi yoksa başka bir sorundan mı kaynaklanıyor?

CEVAP

Değerli okurum, bedenin isyan ediyor. Kendini kassan aşağıdaki organlarda da kasılma olur. Ancak boyun kaslarını da kasıyorsan başın ağrıyabilir. Bu baş ağrılarına önem ver. Konu mastürbasyonda düğümleniyorsa,ona göre ayarını yap.

BÖYLE SORU YOK!

İkincisi olmuyor

47 yaşındayım. Karşı cinsle olan ilişkilerimde ikinci birliktelik olmuyor. Ne yapmalıyım? Kafayı yemek üzereyim. Evlenince ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, gel seninle bir hesap yapalım. Diyelim ki 73 yaşına kadar yaşayacaksın. Ve haftada 4 kez ilişkiye gireceksin. Bir yılda 192 kere ilişkiye gireceksin. 46 yılda 8832 kez ilişki eder. Bu kadar sayıda hangi kadınların canına okuyacaksın? Sen kafayı yemeden bizim canlar kafayı yiyecek. Nerede bu yoğurdun bolluğu? Aklını başına al, bu durum senin mantık eksikliğinden. Hiçbir şeyin yok, biraz zamana ihtiyacın var evlilik için.

GÜNÜN SORULARI

Kızdan şüphe duyuyorum

24 yaşındayım, hiç cinsel ilişkiye girmedim. Uzun süredir nişanlıyım ve hep ilişki hayali kuruyorum. Nişanlıma ön yargılı davranıyor, ondan şüphe duyuyorum. Kızın günahına giriyorum. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, durum oluşmamış, ilişkiye girmemişsin. Evliliği bekleyecek, sabırlı olacaksın. Kızın, sevgili nişanlının niye günahını alıyorsun. Niye şüpheleniyorsun? İlişki konusunda erkekler toz kondurulmuyor, daima bir suçlu aranıyor. Nişanlının ruhuyla oynamak da manevi suç işlemektir, hakkını yiyorsun. Şansını bile sağlam kazığa bağlamıyorsun. Bu şüpheden kurtulamazsan psikolojik pişmanlığa düşersin. Bu da seni yıpratır. Şüpheni tekrar açıkça yaz ki daha kapsamlı bir yanıt olsun.

Haftada 5’i buluyor

Yaşım 22, penisimin boyu 12 santim. Evlendiğim zaman sorun olur mu? Haftada 5 gün mastürbasyon yapıyorum, zararlı mı? 80 kiloyum, kilo versem penisim uzar mı?

CEVAP

Değerli okurum, kilo vermek aynen bir ilüzyon gibi penisi olduğundan daha büyük gösterir. Yani penis boyu uzamaz, önce bu konuda anlaşalım. Tavsiyem haftada birkaç kez mastürbasyon yapman. Fazla uzatma ki seni besleyecek başka işlere de zamanın kalsın değil mi?

GÜNÜN SÖZÜ

Sınırsız sevgi, sınırsız para gibidir. Bazen mutluluk yerine mutsuzluk getirir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder