Dr. Haydar Dümen Şüpheyle yaşanmaz...
HABERİ PAYLAŞ

Şüpheyle yaşanmaz...

Haberin Devamı

Kızlık zarıyla ilgili sorular bitmiyor. Ama zarın esnek olma ihtimali hep unutuluyor. Bazılarında ilk ilişkide kızlık zarı kanayabileceği gibi, kimilerinde bu esneklik yüzünden kanama olmuyor. Bu durum daha önce ilişkiye girildiğinin kanıtı değil. Şüphe denizinde boğulmayın.

BÖYLE SORU YOK!

İlişki başlarken uykum geliyor


29 yaşında kadınım, 5 aylık evliyim. Kocamla severek evlendik ama eşim ilişkiye girmek isteyince uykum geliyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, bir tiyatro oyunu vardı. Adı ‘Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım’dı. Seyircileri çok güldürürdü. Aklıma geliverdi işte. Sen de uyur gibi yat, gözlerini kapat, keyfine bak. Daha yenisiniz. Taa 1-2 yıl sonra ilişkiyi düşününce bile gözlerin faltaşı gibi açılıncaya kadar idare et.

Bu olayınızın birinci faslı yani uvertür. Ana bölümüne gelince; gözlerini kapatıp teslim olacağına, daha aç ve diren! İsteklerini açıkça söyle. O değil, bu da değilse, kocanı da sevmiyor, eylem sırasında gözü kapalı fantezilere dalıyorsan yazık kocana. Daha ne diyeyim? Yatmadan 1 saat önce 2 fincan kahve içip deneyiver bakalım.

Kızlar sürekli peşimde, baskı altındayım

22 yaşındayım, öğrenciyim. Kızlar her gün benimle birlikte olmak istiyor. Ama ben artık isteksizim. Kendimi baskı altında hissediyorum. Psikolojim bozuldu. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, ya siz ya ben sanki bu dünya yaşamıyoruz gibi.

1) Ya paranoya türü hayal görüyorsun, kızların sıradan, dostça ilişkilerini yanlış yorumluyorsun.

2) Ya da hayalinde böyle bir düşünceyle kendini tatmin yani ruhsal mastürbasyon yapıyorsun.

3) Hiçbiri değil, bizimle dalga geçiyorsun.

4) Belki de mitomani denilen yalan söyleme hastalığına tutulmuşsun.

5) Ya sen ya ben birimiz bu dünyada yaşamıyoruz. Yahu kızlar, orman ceylanları gibi sürüyle peşinde olsalar bile, nerede ve nasıl zaman buluyorsun? Yazdıkların uydurmaysa ben seni ayıplıyorum. Yarısı doğruysa bile sana çok çok kızıyorum.

Benim kuş neden ötmüyor?

19 yaşındayım, 1 yıl önce kız arkadaşımla ilişkiye girdim. Şimdi mastürbasyon yapıyorum, kuş ötmüyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Bana bak annesinin efendi, babasının büyük derdi okurum. Yanlış adrese geldin, bu sorun beni aşar. Üstelik böyle abidik gubidik sorular da öfkemi taşırır. Ananızın, babanızın anlatamadığı ve yardıma ihtiyaç duyduğunuz konular için ben buradayım.

Yine de sana yol göstereyim. Önce remilcilere, sonra bakla falı bakanlara başvur. Her gün okkalı bir kahve iç, fincanı ters kapat. O sana doğruyu söyler. Asıl kaynak tarotçular yani iskambil kağıtlarından umut dağıtanlardır.

En önemlisi yıldız falı. Uranüs, Merkür, Titan neyse son yıllarda mesai yapıyorlar. Sabahtan öğleye, öğleden akşama kadar meraklıları fallarına bakıyorlar. İyi komediler yaşarsın, tam kızla öpüşürken yıldız kararını değiştirirse öylece bakakalırsın!!!

Korunmadım

21 yaşındayım. Bir kadınla ilişkiye girdim. Sevişme sırasında korunmadım. Cinsel ilişki sırasında prezervatif taktım ama hastalık kapmaktan korkuyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, ben kapmadığını düşünüyorum. Virüs bu, belli olmaz. Oranı binde bir diye yorumluyorum. Beklemede kalacaksın, binde bire de aldırmayacaksın

Çok utanıyorum

22 yaşındayım. Cinsel organım çok küçük. Doktora gitmeye utanıyorum. İlaçla tedavisi yok mu?

CEVAP

Değerli okurum, senden rica ediyorum, önce eline bir cetvel al, penisinin ereksiyon halini ölç. Bize bildir, biz karar verelim. Küçük mü, normal mi? Ama şişmansan ve kasıklarında yağ birikimi varsa, onları eritirsen yağ içinde saklı kalan 2 santimlik bölüm ortaya çıkar. Sen de böylece doğallığını kazanırsın.

Fazla yanma oldu

Erkek arkadaşımın penisinin yarısı vajinama girdi, canım çok yandı. Kan gelmedi. Acaba zarım esnek mi yoksa evlendiğimde kan gelir mi? Bir de ilişkide çok yanma oluyor. İltihaptan mı kaynaklanıyor?

CEVAP

Değerli okurum, yanmalar iltihaptan. Bu birleşmede vajinan esnedi. İlerideki bir birleşmede penisi çapıyla da ilgili olarak kanayabilir de kanamayabilir de. Bence iltihabın dışında tedavide yapılacak bir şey yok. Esnekse “Esnektir” diyeceksin.

Şüphe içindeyim

29 yaşındayım, 1 aylık evliyim. Eşimden ilk gece kan gelmedi. Tuvalete gittiğinde iç çamaşırında bir damla kan lekesi olduğunu söyledi. Hâlâ şüpheliyim. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, bu konu hakkında çok bilgi veriyorum. Yeni evli okurum, kızlık zarı esnekse kanama olmaz diye sürekli yazıyorum. Yaratılış gereği böyledir. O bir damla kan da kızlık zarındandı.

Zevk almıyorum

25 yaşındayım. Ben öpüşürken ve sevişirken zevk almıyorum. Ama ben her anından zevk almak istiyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, mastürbasyona veda. Öpüşürken hayal kuracaksın. Fantezilerini yoğunlaştır. Cinsel birleşme sırasında öpüşmeye bol zaman ayır ki daire tamamlansın, ilişki bütünlük kazansın. Dudakların da zamanla alışsın.

Kaygan bir sıvı geliyor

22 yaşındayım, 3 yıldır kız arkadaşım var. 2 yıldır sürtünme yoluyla ilişkiye giriyoruz. İlişkide sevgilimden kaygan bir sıvı geliyor. Bu sıvı nedir?

CEVAP

Değerli okurum, o kaygan sıvının adını sen koydun. Nemlendirici sıvı denilen penisin vajinaya kolay girişini sağlayan doğal bir salgıdır.

Kızlık zarım esnek mi?

20 yaşında kızım. Sevgilimle ilişkiye girdik ama benden kan gelmedi. Bunun üzerine ayrıldık. Kızlık zarımın esnek olduğundan şüpheleniyorum. Ama doktora gitmeye de korkuyorum. Sizce ne olabilir?

CEVAP

Sevgili okurum, ben eminim, doktora niye gideceksin ki? İşte doktor karşında. Yüzde 100 teşhis: ZAR ESNEK

Tuhaf rüyalar görüyorum

18 yaşındayım. Hemen her gün boşalıyorum. Kendimi frenlemeye çalışıyorum, o zaman da tuhaf rüyalar görüyorum. Her gün boşalmam gelecekteki cinsel hayatımı kötü etkiler mi?

CEVAP

Değerli okurum, bu konuda duyarlı ve cinselliğe düşkün biri olduğun anlaşılıyor. Tabii bazı frenler artık gelişmeli. Araba bile olsa fazla hızla yıpranır.

Her gün 1 kere yapıyorum

17 yaşındayım. Penisimde leblebi kadar bir sivilce çıktı. Her gün 1 defa mastürbasyon yapıyorum. Acaba bu yüzden mi sivilce çıktı?

CEVAP

Sevgili okurum, onun mastürbasyonla ilgisi yok. Ama her gün mastürbasyon da gözüme sevimli gözükmüyor. Ona dikkat et. O sivilceler de kendiliğinde de geçer, iyi olur. Devamlı sivilceler için cilt hastalıkları uzmanına görünmenizde yarar vardır.

Gebe miyim?

21 yaşında kızım. Sevgilimle ön sevişme yaşadık. Vajinama boşaldı, hamile kalmış olabilir miyim? Adetim 10 gün kadar gecikti. Ne yapayım?

CEVAP

Sevgili okurum bir 10 gün daha bekle. Sonra gebelik testi yaptır. Duruma göre hareket edersiniz.

Çok yoruluyorum

28 yaşında kadınım. Nişanlıyım ve nişanlım çok geç boşalıyor. Çok yoruluyorum ve bir şey anlamıyorum. Ne olur bana bir yol gösterin.

CEVAP

Sevgili okurum, yardıma ihtiyacı olan aslında nişanlın. Ama geç boşalmalar için de fazla bir şey yapamıyoruz. Hele bir evlenin bakalım. O zaman karı-koca olarak el ele tutuşup bir uzmana başvurursunuz. Hekime de tedavi fırsatı doğar.

GÜNÜN SÖZÜ

Gözyaşlarınız ve haksızlığa uğramanın acıları nankörün gıdasıdır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder