Dr. Haydar Dümen Tadını çıkarmaya bakın
HABERİ PAYLAŞ

Tadını çıkarmaya bakın

Genç kızların aklı fikri kızlık zarında. Her harekette kızlık zarının tehlikede olduğunu düşünüyorlar. Kızlar, zar öyle kolay bozulmaz. Sürekli bunu düşündüğünüz ve konuşmalardan etkilendiğiniz için kendinizi kasıyorsunuz. İlk gecenizin tadını çıkarın ve güzel anılar biriktirin.

Karım sitem ediyor

4 yıllık evliyim, 33 yaşındayım. İlişkide çok erken boşalıyorum. Daha sonra isteksizlik oluyor ve ikinci kez ilişkiye giremiyorum. Eşim bana sitem ediyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, erken boşalmalar tedavi edilir. Erken boşalmanın tedavisi, alışkanlığı ve şartlanmayı değiştirmeye bağlı olduğundan belki seni biraz yorabilir. Mutlaka işinin ehli bir uzmana başvur ki dertler bitsin, mutluluk gelsin.

Haberin Devamı

Orgazm olamıyorum

26 yaşında kadınım. Eşimle birlikte olurken tatmin olamıyorum, aklıma başka şeyler geliyor. Niye olmuyor? Bana yol gösterin.

CEVAP

Sevgili okurum, vajinal orgazm tekniklerini öğrenmen gerekecek. Biraz da eşinin ustalığı rol oynayacak. Önce sabır, bilgi, fantezi ve bunların bileşkesinde tabii ki zaman içinde amaca ve sonuca ulaşacaksın.

Kız hamile mi?

19 yaşındayım. Kız arkadaşım iç çamaşırında kan gördüğünü söyledi. Çok ileriye gitmiş olmaktan korkuyoruz. İki gündür kız arkadaşımın mide bulantıları var ve halsiz. Hamile kaldıysa yandık demektir. Kızlık zarı kanadı mı?

CEVAP

Değerli okurum, kızlık zarının kanadığını sanıyorum. Ama gebe olmadığı kesin. Uzaktan kumanda ile bu kadar oluyor. Sistem ve makineler sizin elinizde. Ona göre davranın. Çünkü hayat sizin hayatınız. Pişmanlıklar çare olmuyor.

Benimki çok büyük

18 yaşındayım. Penisim çok büyük. Bu yüzden kız arkadaşım benimle ilişkiye girmek istemiyor. Ne yapmalıyım? Bir de ereksiyon olmakta zorluk çekiyorum. Mastürbasyon yapınca daha kolay ereksiyon oluyorum.

CEVAP

Değerli okurum, biraz derslerinin başına ya da işine dönsen. O organ küçülmeyecek, ameliyat da edilmiyor. Kızlar hep korkacak. Yani büyük penisler çoğu zaman antika kılıçlar gibi duvarlara asılıp gururlanmaktan başka bir işe yaramıyorlar. Dileğim bu kılıçla kızları yaralamaman. Biraz büyü. Zamanı gelince her şey düzelecek.

Haberin Devamı

Kız mıyım, değil miyim?

19 yaşında kızım. Erkek arkadaşımın penisi vajinanım ucuna değdi, acı hissetmedim. Şimdi “Sen kız değilsin” diyor. Bir ay sonra başkasıyla sözleneceğim. Yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, kızsın. Ancak kızlık zarı kanar mı, kanamaz mı bu bilinmez. Esnek olabilir. Sen bunları dert edersen evliliğinde ilk gecenin tadını çıkaramazsın. En azından iyi ve güzel şeyler düşün. Yaşadığını unut. Ondan zarar görmemişsin. Kanama da olmamışsa suçlu gibi başını önüne eğme. Zarın durduğundan emin olmanı istiyorum.

Mastürbasyon yapıyorum

24 yaşındayım. Kızlara hiç ilgi duymuyorum. Haftada 3-4 defa mastürbasyon yapıyorum. İleride sorun yaşar mıyım? İlişkiye girmedim.

CEVAP

Değerli okurum, kızla ilişkiye girmemiş olabilirsin ama ilgi duymadan olmaz. Sonra hayat boyu mastürbasyona mahkum olursun. Geç bile kalabiliyorsun. Estetik ve duygusal boyutlardaki arkadaşlığa hemen başla.

Hemen kan geldi

Kız arkadaşımla ilişkiye girmeden birkaç gün önce vajinasına birkaç defa parmağımı soktum, kanamadı. Ama ilişkide daha penisim girkerken kan geldi. Ne yapmalıyız?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, ileri gitmişsiniz. Diyelim ki zar önce esnedi. Sonra dayanamadı kanadı. Ne yapabiliriz ki? Bundan sonrasına dikkat edin. Belki ufak bir zedelenme olmuştur. Onunla teselli bulun. Hayatta yapılan her şeyin bir bedeli vardır. Bu bedel ödenir.

Fantezilerden bıktım

18 yaşında kızım. Günde 2 defa mastürbasyon yapıyorum. Her geçen gün de isteğim artıyor. İleride sorun yaşar mıyım? Ne yapmam gerekiyor? Aklımdan cinselliği atamıyorum, fantezi kurmaktan bıktım.

CEVAP

Sevgili okurum, biraz irade, biraz çalışma, iş ve uğraşı. Dış dünyaya yönelme, arkadaşlarınla birlikte vakit geçirme, grup aktivitelerine katılma, geleceğini düşünme daha neler neler. Yeter ki sen elini o bölgeden çek. Daha yararlı işler yap.

İlişkiye girmek istedim

23 yaşındayım. Şimdiye kadar hiç ilişkiye girmedim. Denemek istedim ama cinsel organım sertleşmedi. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, hiçbir şey yapmayacaksın. Uygun ortamda her şey istediğin gibi olacak. Sistem tıkır tıkır çalışacak. Kafaya takarsan biraz zorlanırsın. Ortada bir sorun yok.

Kız çekip gitti

19 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilk kez ilişkiye girdik. Bana “Sen beni tatmin edemiyorsun” dedi ve terk etti.

CEVAP

Değerli okurum, bilmem kıza sor. Bana göre pişman oldu, ona göre bir şeyler ters gitti. Beklediğini bulamadı ya da hevesini aldı. Kim bilir belki de midesi bulandı. Bırak gitsin.

Boyu yeterli mi?

Penisimin boyu ereksiyon halindeyken 11-12 santim. Sizce bu boyut yeterli mi?

CEVAP

Okurum, yeter. Yeter ki kullanmayı bil.

Ereksiyon olamadım

18 yaşındayım, bir hayat kadınıyla birlikte olacaktım ama heyecandan bir türlü ereksiyon olamadım. Bu hep benim başıma geliyor. Heyecanımı nasıl yenebilirim?

CEVAP

Değerli okurum, heyecanlı, duygusal biraz da seçici bir kimliğinin olduğunu düşünüyorum. Sorun yok. Olayları büyütme, kendine de toz kondurma. Zamanla alışacaksın.

BÖYLE SORU YOK!

Denemeye korkuyorum

25 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girmek istedim, olmadı. Normalde kız arkadaşımın elini tuttuğumda bile sertleşme oluyordu. Ama o an sertleşmedi. Aradan 12 saat geçti, hâlâ hareketsiz. Ne olmuş olabilir? Mastürbasyon yaparken sorun yoktu. Hep böyle mi kalacak? Yeniden denemeye korkuyorum. Yardım edin.

CEVAP

Organik hiçbir şeyin yok değerli okurum. Penisine 1 ay kadar hiç yüz verme, kendi işine bak yani ona küs. Bak sonra nasıl atağa kalkacak, şahlanacak, “Yeter bu ilgisizlik, ilgilen sev, okşa beni” diyecek. Merak edilecek hiçbir şeyin yok. Çakı gibi bir yiğitsin. Onu kendi haline bırak, deneme için de olsa mastürbasyon yapma. Zaten rüyaların devreye girecek. Doğal duruma geçene kadar perhiz öneriyorum.

GÜNÜN SORULARI

Zamanla düzelir mi?

20 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla ilk kez ilişkiye girdik. Kanamam olmadı. Sanırım kızlık zarım esnek. Büyük dudaklar arasında yarılma olduğunu fark ettim. Bu ilişkiyi tekrarlamazsam zamanla düzelebilir mi?

Sevgili okurum, dert var ama dermanı da var. Hemen bir kadın doğum uzmana görünmen gerekiyor. Bu genişleme birleşmeden mi yoksa organik bir bozukluktan mı kaynaklı, bunu doktorun söyler. Ben bunun ne olduğunu tahmin edemiyorum. Yapının özelliklerini o daha iyi anlatır. Yolun açık, aklın ve hesapların yerinde olsun.

Çok geç boşalıyorum

40 yaşındayım, 10 yıllık evliyim. Çok geç boşalıyorum, 1 saat kadar sürüyor. Ne yapmalıyım?

Değerli okurum, maille bu sorun çözülmez. Bunu tedavi eden değerli hekimlerimiz var. Araştır, soruştur, seçimini yap, en kısa zamanda birine görün. Bu aile bütünlüğü ve mutluluğu için çok önemli. Teknik bilgileri alır, o yönde ilerlersin. Buradan bilimsel de olsa düşündüğümüzü söyleyemediğimiz de olabiliyor. 10 yılda kadınına da yazık olmuş. Daha önünüzde uzun yıllar var. Şimdiden tedbirini al, kadınını cinsellikten soğutma.

GÜNÜN SÖZÜ

Kronik sevgi şeker hastalığı gibidir. Biraz perhiz ister. H. D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder