Dr. Haydar Dümen Tadını kaçırmayın...
HABERİ PAYLAŞ

Tadını kaçırmayın...

Haberin Devamı

Gençler için cinsellik bir yana, dünya bir yana. Bir an önce ilişki yaşamak için can atıyor, vaktinden önce deneme yapıyorlar. Hem kızları hem de kendilerini incitiyorlar. Çocuklar heyecanınızı anlıyorum ama her şeyin fazlası zarar. Bir süre sonra bıkarsınız ve hiçbir şey tat vermez olur

BÖYLE SORU YOK!

Benim kuş öter mi?

17 yaşındayım, penisim 11 santim, 1.81 boyundayım. Acaba benim kuş ileride öter mi? Sıkıntı olur mu?

CEVAP Değerli okurum, kuşun küçüklüğü değil cinsi önemlidir. Kanarya başka, serçe başka öter. Kanarya dinleyenleri hayal alemine götürür, serçeler ise ortada dolaşır. Durum da tercihe göre değişir. Ama bana sevimli gelen karganın sesi ise beğenilmez. İlk aşamada sesten yana kullanımına bağlı olmak üzere olayı yırttın. Boy pos olayında da geçer not aldın. Ne var ki onu kullanmasını bilmen ve ilişki süreni de partnerine göre ayarlaman gerekir. İşte bu aşamada boya değil, işlevine bakılır. Örneğin; odun nacakla kırılıp kesilir. Elma ise bıçakla soyulur. Bu işler aleti nerede kullanacağınıza bağlıdır. Peki senin bugünden telaşın niye? İşte onu anlamadım.


İkincisi bir türlü olmuyor


27 yaşında, 4 aylık evliyim. Sorunum evlenmeden önce başladı. Bir kereden sonrası olmuyor. Cinsel organ birkaç saat sonra kendine geliyor. Erken boşalma da var. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP Değerli okurum, dilimizde bu konuda söylenmiş çok laf ya da ‘Taşı gediğine koyma’ gibi deyimler vardır. Örneğin; bir iş olumlu duruma gelince; rayına oturdu denir. ‘Hızlı giden çabuk yorulur’ ya da ‘Acele işe şeytan karışır’ gibi daha nice öğütlerimiz vardır. Senin tren rayına oturmuş. Önünüzde, sevgili eşin “Benden bu kadar” dememişse, 50 yılınız var. ‘Acele giden ecele gider’ sözü taşıtlar için söylenir de bu konuda ‘Acele eden acemiliğe gider’ diyebiliriz. Bu olayı kafaya takınca düzenin eli ayağına dolaşır. Böylece erken boşalma başlayabilir. Sorun yoktur, ritmin doğrudur, 3 ay sonra erken boşalma devam ediyorsa, tedavi olman uygundur.

Kız arkadaşım öylece yatıyor

20 yaşındayım. Kız arkadaşım orgazm olunca mmeellüll mmeellüll yyüzzümmee baakkııyyorr,, öyylleecee yyaattııyyorr.. Ben yine mastürbasyon yapmak zorunda kallııyyorrumm.. Been nee yyaapaacaağıımm??

CEVAP Değerli okurum, vallahi senin kız beni ilgilendirmiyor. Ben bu köşede ikinci kişilerin ‘başkasının ağzından’ sorunlarını çözecek, özel yapılarını bilecek ve fikir yürütecek değilim. Sadece soru sahibi olanlara yani sizlere bire bir doğru yolu gösteriyor, takıntılarınızdan kurtulmanız için yaşamınıza ışık vermeye çalışıyorum. Senin kız melül melül bakıyorsa, belli ki kafasındaki kuyuya düşmüş, çıkamıyor. Dünyadan kopmuş, “Ne yapacağım?” diye melül melül bakıyor olmalı. Bırak nasıl isterse öyle baksın. Yeter ki sen ona iyi, sevecen ve delikanlı gibi bak. Mastürbasyon tutsağı olmuşsun belli. Kız erken boşalıyorsa bu seni değil, onu ilgilendirir. Bu sorunlar aile ortamında düzelir.

* * *

Nasıl daha sert olur?

17 yaşındayım. Mastürbasyon yaparken penisimin yeterince sertleşmediğini fark ettim. Penisimi sertleştirmek için ne yapmalıyım? Hem ilaç hem de besin olarak faydalı ürünler nelerdir?

CEVAP Değerli okurum, ilacı da besini de kendisi. Kendi kaynağı ona yeter. Bu işler ek besinle desteklenseydi yoksulların çocuğu olmazdı. Bu köşelerden ilaç verilmez. Kız arkadaş bulacak, ilacı yutacaksın. Gözünü üzerine dikeceksin. Bakalım ne zaman sertleşir diye bekleyeceksin? İşte böyle bir şey.

Engelliyorum

17 yaşındayım. Mastürbasyonda boşalacakken meninin gelmesini engelliyorum. Kısırlık yapar mı? Karımın hamile kalması için ne kadar boşalmalıyım? Kızlık zarının bozulmasında penis boyunun avantajı var mı?

CEVAP Değerli okurum, sakın ha engelleme. Hele evlen de o zaman bunların düşünelim. Aklını da penis boyuna takma.

Tehlikeli mi?

Ergenlik çağında mastürbasyon yapmak tehlikeli mi? Spermlere zarar verir mi? CEVAP Değerli okurum, çok yaparsan iyi olmaz. Hiç yapmamak da pek olmaz. Ortayı bul ve yürü.

Penisimi nasıl uzatabilirim?

18 yaşındayım. Penisim 10 santim. Nasıl uzatırım?

CEVAP Değerli okurum, 10 santim işini görür. Büyütme operasyonla olur, ancak 1-2 santim büyür. Bence ona da gerek yok. Şişmansan zayıfla.

Kız arkadaşımla ayrıldık...

17 yaşındayım. 1 ay önce kız arkadaşım vardı. Sürekli sevişiyorduk ama ilişkiye girmiyorduk. Ben mastürbasyon yapmıyordum. Şimdi ayrıyız ama hâlâ mastürbasyon yapmak istemiyorum, neden?

CEVAP Değerli okurum, sorun yok. Kıza takılıp kalmışsın. Belki doğrusu budur. Zaten bir süre sonra bünyen sana ihtiyaçları bildirecek. Üzerine gitme.

Küçük olduğu için mi?

20 yaşındayım. Kız arkadaşımla birçok kez ilişkiye girdik ama o hiç zevk almadığını söylüyor. Cinsel organım 14 santim. Acaba kız arkadaşım penisim küçük olduğu için mi zevk almıyor?

CEVAP Değerli okurum, ne ufaklığı? Gayet normal. Kitabın onayladığı bir ölçü. Daha büyütmenin de bir anlamı yok. Takma kafana, keyfine bak.

Kızlar beni istemiyor

15 yaşındayım. Penisim 20 santim. Kızlar benimle penisim çok büyük olduğu için ilişkiye girmek istemiyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP Değerli okurum hiçbir şey yapma. Kızlar iyi yapıyorlar, doğru yapıyorlar. Bu kız bolluğu da sizin aklınızı aldı iyice, beni de panikletti doğrusu. Nasıl iş yani? Pazardan mal mı seçiliyor?

Canım yanıyor

20 yaşındayım, nişanlıyım. 3 yıldır birlikteyiz. İlişkiye girdik, kan geldi. Doktora gittik “Eski yırtık” dedi. İlişki sonrası canım yanıyor. Nişanlımı kaybetmekten korkuyorum.

CEVAP Değerli okurum, nişanlını kaybetmeyeceksin. Kızlık zarı hakkında doktorun dediği doğru ama yeniden kanama olabilir. Acılara bir süre sonra alışacaksın. Acıların devam ederse Haydar Hoca’na yeniden ulaşacaksın.

Zevk almaz oldum


16 yaşındayım. Mastürbasyon yapmaktan zevk alamıyorum. Birkaç kez ilişkiye girdim. Yine zevk alamadım. Artık cinsellikten uzak duruyorum. Sizce ne yapmalıyım?

CEVAP Değerli okurum, çok üzerine gitme ve çok da uzak durma. Daha yaşın ne ki? Birkaç kız arkadaşı nereden ve nasıl buldun? Bu yaşta el çabukluğu marifet maşallah! Dualarım seninle. Hayatta her istediğin yolunda gider inşallah.

Kız hamile mi?

Arkadaşımla ilişkiye girdik, ben boşaldım. Meme ve karnında şişlik var. Bazen de midesi bulanıyor. Acaba bu psikolojik mi yoksa kız hamile mi?

CEVAP Değerli okurum, hamile kalmadı. Ama psikolojik etki altında kaldı. Öyle sanıyor. İşinize bakın.

Arkadaşlar 3’ü buluyor ben 1’de kalıyorum

15 yaşındayım. Haftada 1-2 kez mastürbasyon yapıyorum. Ama arkadaşlarım günde 3-4 kere yaptıklarını söylüyorlar. Ben ise 1 kez yapıp nefret ediyorum. Sizce sorun bende mi?

CEVAP Değerli okurum, sen yoluna devam et.

Karım menileri hemen çıkartıyor

27 yaşındayım, eşim de 25 yaşında. 8 aylık evliyiz. Birleşme sonrası meni vajinadan çıkıyor, neden?

CEVAP Değerli okurum, doğrusu meninin geri gelmesidir. Çünkü vajinanın arkası rahim tarafından kapatılmıştır. Orası çıkmaz sokak gibidir. Meninin geri gelmesi ile çocuk olması arasında bir bağlantı yok. Gebeliği sağlayan spermlerdir. Spermler mikroskobik canlılardır. O yolu bulur, yumurtayı döller. Bence acele etmeyin, önünüzde uzun yıllar var. Hele 1-2 yıl daha geçsin. İşler yoluna girsin, keyfiniz yerine gelsin. Sonra çocuk olmamışsa konu araştırılır.


GÜNÜN SÖZÜ


Karşınızdakiyle konuşurken, sık sık gözlerinizi kaçırmayın, ama ona odaklanmış gibi de bakmayın. H.D.

15

Sıradaki haber yükleniyor...
holder