Dr. Haydar Dümen Tehlikeli oyunlar
HABERİ PAYLAŞ

Tehlikeli oyunlar

Haberin Devamı

Erkek cinselliğin doruklarındayken kadın iş, çocuklar, evin sorumluluğu derken ilişkiden uzak duruyor, isteksizleşiyor. Erkek bazen buna tahammül edemiyor, gözünü dışarı çeviriyor. Beyler, bunlar tehlikeli oyunlar, sonunda yuvanız yıkılır ve elleriniz boş kalır...

BÖYLE SORU YOK!

Yatırımım ne olacak?


44 yaşındayım, Antalya’da turistlere jet ski kiralıyorum. Bu yıl gezdirecek yabancı turist bulamıyorum. Yerli turistlerden zaten ümit yok. Yatırımım ne olacak? RUMUZ: BİTİK İŞLETMECİ

CEVAP

İyi sıfat değerli bitik işletmeci. Zaten olacakları sezmiş, düşünmüş, taşınmış, ‘bitik’ sıfatına sarılmış gibisin!!! Sakın bırakma. Yarım yamalak ya da ağır aksak olsa da çıkar keyfini. Hayal kur, tur at denizde, nasıl olsa evde yanında, dizinin dibinde. Önce bir dilekçe yaz, kopyasını bana gönder. Önerim evrenseldir. Bu yaşta evlilik, çoluk çocuk, hayata bırakacak anılar ve eserlerden biri bile yeterlidir. Jet skiyle turist gibi çürük kazıklara hayatını bağlama, sonra da karşıma geçip ağlama.

İsteğim hiç bitmiyor

17 yaşındayım, içimde tutamadığım isteğim var. Her gün mastürbasyon yapıyorum, sakıncası olur mu?

CEVAP

Değerli delikanlı okurum, sen benim yerime geç, ben senin yerine. Aynı soruyu sana sorayım. Ne dersen aynı önerileri ben sana geri sunayım. En doğrusu bu olacaktır. Çünkü tanık da, kanıt da, sanık da sensin. İşte sessiz yanıtın: “Hocam mantık olarak onaylamıyorum ama dayanamıyorum. Aklım bir sinema perdesi, orada neler neler ve kimleri oynatıyorum bilemezsin. Oynattıkça azıyor, azdıkça kuduruyorum. Kendime diren diyorum ama dayanıyorum. Sonunda bizim irade kırana teslim oluyorum.” Evet, okurum, bu teslim bayrağını çekmek kendini eritiyorsun demektir. Ne kurtarırsan kâr.

Kocamın isteksizliğinden bıktım

30 yaşında kadınım. Eşim 39 yaşında. 4 yıllık evliyim. Onun isteksizliğinden bıktım usandım. Ayda 1 kere ilişkiye girmek ona yetiyormuş. Ben kızınca “Her şey seks demek değil” diyor. Ne olacak?

CEVAP

Hayır sevgili okurum, muhterem eşin, beyefendi hayır, her şey zevk demek değil ama tatlı, geleceğe atılan olumlu adımlar zevkle ödüllendirilir. Böylece yaşamın amacına, derinliklerine inilir. Sizin yıl hesabına göre, haftalık ilişki sayınız en az 1, en fazla 4 olmalıdır. İşte bilim, işte hayatın gerçeklerinden bir film. Sevgili okurum, zor durumdasın. Aklını ve iradeni iyi kullanmalı, iki yoldan birine he demelisin ve ileride pişman olmamalısın. Gözümün önünde flu bir görüntü var, bana ayrılığa giden yol gibi geliyor.

Hamile kalır mı?

19 yaşındayım. 2ay önce kız arkadaşımla seviştik. Kız arkadaşım bakire. Sevişirken ben boşaldım. Menim onun vajinasına değdi. Sevgilim hamile kalır mı?

CEVAP

Değerli okurum, kız arkadaşının hamile kaldığını sanmıyorum.

Kadınlara dayanamıyorum

20 yıllık evliyim, 49 yaşındayım. Eşimle haftada 1-2 kere ilişkiye giriyoruz. Ona kalsa ayda bir ilişkiye gireriz. Ben de bu arzumu dışarıda gideriyorum. Kadınları görünce dayanamıyorum ve eşimi aldatıyorum. Bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, bu yaşlarda erkekler cinselliğin doruklarında yaşıyorlar. Kadınlar ise çocuklarını evlendirme telaşına kapılıyor. Ya da kadın doğası ve yapısı gereği cinselliğe uzak duruyor. Aynı yemekten yiye yiye artık iştahı kapanan erkekte bu monotonluğa bir de cinsellikten kaçan kadın eklenince alarm zilleri çalıyor. Hanımın cinselliği kolay değişmez. Onun cinsellik gemisi okyanusun ortasına demir atmış, sen de cankurtaran sandallarına binmişsin. Ne yapayım, ne edeyim şaşırdım.

İlişkiden mutsuzum

26 yaşındayım ve 2 aylık evli kadınım. Eşimi çok seviyorum ama ilişkiye girdiğimizde isteksizim, mutsuz oluyorum. Bir de kocam fazla istekli. Ne yapacağım?

CEVAP

Sevgili okurum, keşke kocan şu sayıları biraz azaltsa da sen ona uyum sağlamaya çalışsan. Anladığım kadarıyla senin psikolojin cinsellikten yana pek fırtınalı değil. Sizin geminin yelkenlerini dolduracak, ona doğru yönü verecek kişi kocandır. Sevgili eşinin kulağına biraz fısılda. Gerekirse profesyonel yardım alın, okyanuslara yelkenler fora açılın.

Kızlık zarım delindi mi?

18 yaşında kızım. Mastürbasyon yapıyorum. Geçenlerde yanlışlıkla parmağımı soktum. Kan gelmedi. Kızlık zarımın delinmesinden korkuyorum.

CEVAP

Sevgili kızım, delinmedi. Parmak zarın kendi aralığından geçti ve içeri gitti. Bana göre parmak denemelerine son ver. Her şey yoluna girerse ona da sıra gelir.

Ne kadar yapmalıyım?

16 yaşındayım. Penisim 9 santim. Fazla kilolu değilim. Neredeyse hiç mastürbasyon yapmıyorum. Penisimin büyümesi için sizce ne kadar yapmalıyım?

CEVAP

Değerli yavrum, mastürbasyonla penis büyümez. Onu büyüten mekanizma kanında, hormonlarında ve beynindedir. Onların verdiği karar neyse o olur. Daha çok küçüksün... Anladığım kadarıyla testislerin normal. Yani mastürbasyon yapıyorsun. Beklemede kal okurum.

Biraz uzar mı?

17 yaşında, 1.64 boyundayım ve 51 kiloyum. Günde bir kez mastürbasyon yapıyorum. Penisimin ereksiyon hali 12 santim. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Yiğit delikanlım, iyi beslen. Kilo alma ama boyunu uzatmaya bak. O işe yarayacak sporları yap. Cinsel organın biraz daha büyüyebilir. Şimdilik beklemede kalalım, günlük işlerimize bakalım. Anlaştık mı yavrum?

İhtimal var mı?

24 yaşındayım. Arkadaşımla sürtünme yoluyla birlikte oluyoruz. Bu ay adeti gecikti. Hamile kalma ihtimali olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, sanırım olmadı. Ama sürtünme türü ilişkilerde cinsel organ üzerine akan meniden hamile kalma olasılığı var.

Kızlardan çekiniyorum

26 yaşındayım, bekarım. Bugüne kadar hiç ilişkiye girmedim. Kızlardan çok çekiyorum. Sizce ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, hızlan biraz. Senin bu yaşa kadar bir şeyler öğrenmen gerekirdi. Böyle bilgisizce evlenilmez. Paniklersin. İlk izlenimler seni üzer. Evlenmeden önce bu deneyimleri bir parça yaşasan iyi olur.

İnandırıcı bulmadım

24 yaşındayım, kız arkadaşımla 2 aylık ilişkimiz var. Bana geçirdiği bir operasyon sonucu kızlık zarının alındığını söyledi. Yani tıbbi yolla bozulmuş. Bunu inandırıcı bulmadım. Sizce böyle bir şey mümkün mü?

CEVAP

Değerli okurum, pek çok nedenden dolayı operasyonla kızlık zarı bozulabilir. Varsayalım ki rahim boyunda yara ya da kist var, vajinada başka bir oluşum var. Karın açılmadan, aşağıdan yapılacak bir operasyonla kızlık zarı yok edilebilir. Neyin peşindesin?

Penis boyum yeterli mi?

17 yaşındayım. 90 kiloyum. Cinsel organımın ereksiyon halinde 12 santim. Sizce boyu iyi mi?

CEVAP

Değerli okurum, boyu iyi. Kasık yağları onu biraz yuttuğundan kilo ver. İşe zayıflamayla başla gerisi kolay.

GÜNÜN SÖZÜ

Aklın da çarpım cetveli vardır, sonucu çarpanı belirler. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder