Dr. Haydar Dümen Tehlikeli oyunlar
HABERİ PAYLAŞ

Tehlikeli oyunlar

Haberin Devamı

Gençlikte her şey göze toz pembe görünüyor, başta kavak yelleri esiyor, cinsellik dünyanın merkezine oturuyor. Gençler, doğru zamanı bekleyin. Vaktinden önce bu tehlikeli oyuna kalkışırsanız işler tersine döner, üzülürsünüz. Oyunu kuralına göre oynayın

BÖYLE SORU YOK!

Kız benden ayrılacak

20 yaşındayım. Kız arkadaşım 50 saniyede boşaldığım için benden ayrılmak istiyor. Geciktirci kullanayım mı? CEVAP Değerli okurum, ilişkiniz kız açısından yalancı sakız çiğnemeye ya da karın doyurmak için keçiboynuzu yemeye benziyor. Kız dünyanın ne olduğunu bilmiyor. Sanırım seni sevdiğine de kendini inandırıyor. Ama iki şapşup bir taktukla sen bu ilişki sürmez diye düşünürken ben devreye giriyor, bence sürmesin diyorum. Çünkü kız sofraya aç oturuyor, aç kalkıyor. Aslında bu onun bileceği iş. Ya bir de karnına yedek parça giriverirse? Bu unutulmasın. Ödenecek bedeller de hesap edilsin. Bu gidişle sen de gün geçtikçe komplekse kapılacaksın. Hadi aslanım, gitsin yuvasına, sana değil, sarılsın anasına.

[[HAFTAYA]]

GÜNÜN SORULARI


Eşim beni terk eder mi?


23 yaşındayım, 6 ay sonra evleneceğim. Penis boyum 11.5 santim. Ama yumurtalarım küçük. Eşim gördüğün küçük diyecek. Eşimi mutlu eder miyim? Beni terk eder mi? CEVAP Değerli okurum, boydan yana sorun yok. Yumurtalar hakkında da yanıldığını sanıyorum. Ortalama boyları bir badem kadardır. Görüntü değil, işlev kuralı burada daha ağırlıklıdır. İlk iş yumurtaların sperm üretimine bakılmalı, bir laboratuvarda sperm sayımı yaptırılmalı. Düşük çıkarsa çocuk konusunda önemlidir. Erkeklik fonksiyonları başkadır. Senin her iki yapın için de eşin bir sorun yaşatmayacak. Buna rağmen evlendiğinde eşinin merak ettiğin konuda seni terk etmeyeceğine kefilim. Niye etsin ki? Yumurtalar yerinden uslu uslu duruyor, kimseye zararları olmuyor. Eşin sadece sana endekslenecek, her şeyi senden bekleyecek.

Çentik var, zarım bozuldu mu?

23 yaşında kızım. 14-15 yaşındayken vajinama parmağımı soktum. Şimdi kendimi muayene edince saat 11 yönünde çentik görüyorum. İyice depresyona giriyorum. Acaba kızlık zarım bozuldu mu? CEVAP Sevgili okurum, aslında zarın çentikli olduğunu bilmiyorsan ben söyleyeyim. Genellikle de bir değil, birkaç çentiği vardır. Bu çentikler de onun süsü ve ilişki sırasında acının denetçisi olur. Çentikli olanlar rahat esner. Neyse seninki esneye dursun biz işimize bakalım. Genç kızken merak etmiş, çentiğin saat yönünü de öğrenmişsin. Yani biraz bilgilisin. Zar yerinde olduğu gibi duruyor ama çentik gümrük kapısından geçecek olan hayat yoldaşına yeşil pasaportu verecek, acıyı en aza indirecektir. Merak etme, olay da kansız olacak. Sorun çıkarsa kendine güvenle Putin gibi duracaksın. Sonra da panter gibi hakkını koruyacaksın.

* * *

Meni aktı ama...

20 yaşındayım. Kız arkadaşımla yüzeysel olarak ilişkiye girdik. Boşalırken menilerim sevgilimin vajinasına aktı. Üzerimizde iç çamaşırlarımız vardı. Sizce hamile kalmış olabilir mi? CEVAP Yok yavrum, hamile kalmış olamaz.

Sertleşme sorunu yaşıyorum, neden?

24 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girerken kasıklarıma kramp girdi, penisim 10 dakika sertleşmiş halde kaldı. Daha sonra eski haline döndü. Ancak bir süre sonra bende sertleşme sorunu başladı. Neden böyle oldu? CEVAP Evet değerli okurum, 15-20 gün kendini zorlama. Sertleşecek mi diye denemelere girme. Sonra düzelecek o.

AIDS mi oldum?

AIDS’li olup olmadığımı doktora başvurmadan nasıl öğrenebilirim? CEVAP Değerli okurum, AIDS’i doktorsuz bilebilseydiniz doktorlara ne gerek kalırdı? Şüphen varsa bir uzmana başvur.

Kısır olur muyum?

16 yaşındayım. 2 yıldır mastürbasyon yapıyorum. İleride kısır olur muyum? CEVAP Değerli okurum, olmaz.

Mastürbasyon yapmak zarar verir mi?


16 yaşındayım. Her gün bir kere mastürbasyon yapıyorum. Bu ileride bana zarar verir mi? Haftada 3-4’e mi indirmeliyim? CEVAP Değerli okurum, zararını görmeyeceksin. Haftada 3-4 yaparsan belki daha iyi. Çünkü iradeni güçlendirmiş olacaksın. Ama fiziksel bir zarar görmeyeceksin.

Bana yüz vermiyor

18 yaşında kızım. Bir yıldır erkek arkadaşım var. Buluştuğumuzda ona yakın davranıyorum ama o bana yüz vermiyor. Ne yapmalıyım? CEVAP Sevgili kızım, senin oğlan korkuyor. Fazla sataşma, sınırları aşma. Böyle tehlikeli oyunlara bulaşma. Biraz daha büyüyüver be yavrum!

Penisimde eğrilik var

Penisimde sola doğru yamukluk var. Sertleşince ortaya çıkıyor. İleride bir sorun yaşar mıyım? CEVAP Değerli okurum, ileride sorun yaşarsan ameliyatla düzelttirirsin. Onu kararını evlendikten sonra karar vermelisin.

Gebe mi?

18 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdim, vajinasından kan geldi. Hamile olabilir mi? CEVAP Değerli okurum, kızlık gitti. Hamile kalma şansı zayıf olmasına karşın yumurtlaması ve günü uygunsa rastlamışsa gebe kalmış olabilir.

Bozulmuş olabilir mi?


20 yaşında kızım. Bundan 5 ay önce sevgilimle ilişkiye girdik. Ama kanama olmadı. Ama ben bu durumu ileride yüzüme vurmasından korkuyorum. Sürtünme yoluyla ilişkiye girdik, acaba kızlık zarım bozulmuş mudur? CEVAP Sevgili okurum, hayır. Zar esnekti. Erkek de sen sağlamsan haddini bilsin! Çünkü kızlarla hem oynayacaksın hem de suçlayacaksın. Nerede görülmüş bu bolluk?

Kız arkadaşım korkuyor

31 yaşındayım. Sorunum penisimin çok büyük olması. Ereksiyon olduğunda öyle büyüyor ki kız arkadaşım korkuyor, ilişkiye giremiyoruz. Bu yüzden haftada 25-30 kez mastürbasyon yapıyorum. Bunun bana bir zararı olur mu? CEVAP Değerli okurum, doğrusu senin adına tedirgin oldum. Büyük penis küçülmüyor ama biraz iradeli ol. Bu kadar büyüklük merakı seni uçuruma götürür. Hayaller de büyük olmamalı. Gerçeklerle hayaller de birbirine uymalı. Kendine göre bir eş seçersin ve idareli kullanmayı öğrenirsin.

İlişkiye girmeyince kasıklarım ağrıyor


20 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girmediğim zamanlar kasıklarım ağrıyor, bu normal mi? CEVAP Değerli okurum, kasık ağrıların normaldir. Oradaki iç kasların ve dokuların spazmından (kasılma) kaynaklanır. Bu senin elinde değil. Boşalınca geçer.

Geneleve gitmek istiyorum

17 yaşındayım, geneleve gitmek istiyorum, acaba bir sakıncası var mı? Bir de 4 kez mastürbasyon yapıyorum, zararı olurmu? CEVAP Değerli okurum, mastürbasyonun sakıncası yok. Geneleve gitmenin pek çok sakıncası olacak. Ruhunu ve hayallerini deforme etme. Biraz da bekle büyü be yavrum.

GÜNÜN SÖZÜ

Alın teri karışmamamışsa aşa sonunda taşlar yağar başa. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder