Dr. Haydar Dümen Temelleri sağlam atılmalı
HABERİ PAYLAŞ

Temelleri sağlam atılmalı

Erken yaşta yapılan evlilik hem kadının hem de erkeğin canını yakıyor. Gençliğini doya doya yaşayamayanlar çekişiyor, cinsellikte sorun yaşıyor, mutluluğu yakalayamıyorlar. Evlilik oyun değil. Temelleri sağlam atılmazsa sonu hüsran olur.

Beni terk etti

22 yaşındayım. Çok sevdiğim kız arkadaşım beni terk etti, başkasına gitti. Dönmesi için ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, bir şey yapman gerekmiyor. Giden gitmiş. Başkasıyla bir dünya kurmuş. Kafasında planlar yapmış. Senden çok onu sevmiş. Ne yapabilirsin? Bırak, herkes kendi kaderini yaşasın.

Haberin Devamı

Hiç ilişkiye girmedim

18 yaşındayım, yoğun bir işim var ama ben günde 5 kere mastürbasyon yapıyorum. Yine de yetmiyor. Bazen 8-9’a da çıkıyorum. Hem iş yoğunluğu hem de bu beni mahvediyor. Hiç ilişkiye girmedim. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, ne yapacağını sen artık düşün. Çölün ortasında kalmışsın. Bir süre sonra olabilecek her olumsuzlukta da elinde değil, bu durumda olacaksın. Kimse sana “Git biriyle ilişkide bulun” demiyor. Ama bu kadar açgözlülüğü ve iradesizliği de insan mantığı ve kimliği içine sindiremiyor. Yol senin oğlum.

Penis küçültücü var mı?

Ne zaman güzel bir kadın görsem penisimde akıntı oluyor. Kız arkadaşım benimkinden korkuyor. Ben daha da büyümesinden korkuyorum. Ne kadar olmalı? Bir de penis büyütücü var ama penis küçültücü de var mı?

CEVAP

Değerli okurum, doğru yolunda yürü. Doğanın işine karışma. Sonra zırvalayıp durma. Kimisi küçük, kimisi büyük diye feryadı basıyorsunuz. Böyleyse böyledir, öyleyse öyledir. İlaçlarla ne büyür ne küçülür. Sadece kullanma yöntemlerini öğreneceksiniz.

Kızın isteği kaçıyor

19 yaşındayım. Kız arkadaşımla birbirimizi çok seviyoruz. İkimiz de birbirimizi arzuluyoruz ama 1 dakika sonra kız arkadaşım sıkılıyor. Benden uzaklaşıyor. Bu durum evlendiğimizde de devam eder mi? Buna ne kadar katlanabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, şu evlenme lafı nereden çıktı? Ne evlenmesi? Her aşık olan birbiriyle evlenseydi ülkedeki herkes şu anda açlıktan sürünüyor olacaktı. Okumamış, iş kurmamış, hayatının sorumluluğunu öğrenmemiş, anne-baba ekmeğine muhtaç ezik iki kişi. Sonra ne olurdu biliyor musun? O güzelim aşk 6 ay sonra kafa göz yarma biçiminde savaşa dönüşürdü. Alışma döneminde zaman geçiriyorsunuz, ne olacağınız bilinmez.

Haberin Devamı

Kız benimle alay etti

Üç ay önce ilk cinsel deneyimimi yaşadım. Ancak kız arkadaşım penisime bakıp benimle alay etti. Bu beni çok üzdü. Penisim yaklaşık 6 santim. Normalin altında olduğunu biliyorum. Normal boyutları kaç olmalı? Ben ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, herhalde penisinin sönük halinin ölçüsünü veriyorsun. Senden ricam sertleşmişken ölçüm yap. Sonucu bildir.

Eşim aldatır mı?

20 yaşındayım, günde 3 kez mastürbasyon yapmaya alıştım. Bir gün ara verince şiddetli baş ağrısı çekiyorum. Evlendiğimde bundan kurtulamazsam ya da baş ağrım devam ederse eşim beni aldatır mı?

CEVAP

Oğlum, ‘Kasaptaki ete soğan doğranmaz.’ Şimdi hem paçaları sıvıyorsun hem de kilolarca soğan doğruyorsun. Ama ortada ne et var ne dere var. Fazla mastürbasyonu kafana takmışsın. Beden de buna isyan ediyor. Ama mastürbasyonla cinsel ilişkiyi bile bilemiyorsunuz. Biri kafa ağrıtır, biri kafa ağrısını geçirtir. Kim dedi evlilikte her gece 3 birleşme yapacağını? Haftada 3’ü bulduğun zaman takla atacaksın. Mastürbasyonu azalt.

Haberin Devamı

Esnek mi, yırtıldı mı?

22 yaşında, nişanlı kızım. Nişanlımla ilişkiye girdik, çok az acı hissettim. Ama hiç kan gelmedi. Zarın esnek olduğunu düşündüm. O gecenin sabahında tuvaletteyken benden kan geldi. Acaba zarım esnek mi, yırtıldı mı?

CEVAP

Sevgili okurum, esnek ama zedelendi. Ya da zarın yapısı o kadar kanamaya uygundu. Yırtılmış ve kanamış olabilir.

Orgazm olamıyorum

22 yaşındayım ve 3 haftalık evliyim. Eşim cinsellikte usta olduğu halde ilişkiden hiç zevk almıyorum. Bu durum eşimi ve beni çok üzüyor. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Sevgili okurum, önünüzde en az 50 yıl var. Zaman içinde pek çok şeyi öğreneceksin. Fantezileri ve alternatifleri kullanarak tekniğinizi geliştirerek ve duygularınızı romantikleştirerek elbette bir aşama kaydedeceksiniz. Şimdilik kendini yormadan ve yargılamadan yola devam.

Zarım patlamadı

18 yaşındayım. Birçok ilişkiye girdim, zar patlamadı. Sanırım esnek. Doktora gitsem, bana kız olduğuma dair rapor verir mi?

CEVAP

Kızım, raporu ne yapacaksın? Çeyizine mi koyacaksın? Çerçeveletip duvara mı asacaksın? Bu köşeden erkeklerin bencilliğine gereken dersi veriyorum. Hep sizden yana tavır koyuyorum. Ama kızım, evleneceğin o masum erkeği kandırmak sana yakışıyor mu? Onlar senin kölen mi? Oyunlar kuralına göre oynansın.

Kanadı mı?

18 yaşında kızım. Erkek arkadaşım parmağını vajinama itti. O sırada 4 -5 damla kan geldi eve gidip tekrar baktığımda iç çamaşırımda bulaşmış kan lekesi vardı. O sırada sevgilimin tırnağı derimi acıtmıştı. O kan deriden mi geliyor yoksa kız zarı ile ilgili bir sorun mu?

CEVAP

Sevgili okurum, herhalde kızlık zarın zedelendi. Umarım, normal bir cinsel birleşme sırasında kanaman olur. Belki de dediğin gibi başka bir yerden kan gelmiştir. Bütün bunlar uzaktan bilinmez.

BÖYLE SORU YOK!

Kilo versem uzar mı?

27 yaşındayım. 1.85 boyundayım, 80 kiloyum. Cinsel organım 12 santim. Boyu normal mi? Kilo versem uzar mı?

CEVAP

Okurum, kilo verince, cinsel organ uzamaz. Ancak kasıktaki yağlar nedeniyle içe gömülmeyeceğinden daha uzunmuş gibi görünür. Değerli yavrum, doğa seni yoksunluğa atmamış. 12 santimlik cinsel organ boyu gayet normaldir ve işlevseldir. Bir kez daha buradan hatırlatayım, sen de aç kulağını iyi dinle. Kadında vajinanın boyu sadece 8 santim. Doğanın sana bahşettiğini çarçur etmeden, ustalıkla kullanabilmeyi öğrenmek işin sırrıdır. O yüzden sana tavsiye oğlum, boyunu değil elindekini nasıl değerlendireceğini kafaya tak.

GÜNÜN SORULARI

Nasıl uyutabilirim?

21 yaşında kızım. Erkek arkadaşımın ne zaman elini tutsam penisi sertleşiyor. Sokakta yürümeye bile çekinir olduk. Hormon bozukluğu olabilir mi? Ben bu yaramazı nasıl uyuturum?

CEVAP

Ah tatlı kızım, ya sana ne erkek arkadaşının cinsel organından? Niye bu işi kendine görev edindin? Senin aklın neredeyse gözün orada. Ben sana akıl vereyim. O yaramazı uyutmak senin elinde, işin sihiri dilinde. Bunun için yanına yat, ona masal anlat. Masal mümkün olduğu kadar acılı ve maddi olsun. Aklı bu tür sorunlarla dolsun. Sokakta da elini tutmayıver canım, kaçmıyor ya.

Hemen cinsel organım sertleşiyor

18 yaşındayım. Ne zaman bir kadın görsem penisim sertleşiyor, kötü düşünüyorum. Okulda, evde, sokakta nerede görürsem hemen sertleşme oluyor. Ne yapmam lazım?

CEVAP

Değerli okurum, senin ufaklığın adını kötüye çıkarmanı beğenmedim. Kadın, kız görüyor ya da düşünüyorsan ve o da hareketleniyorsa ne olacak? Sertleşmesinin neresi kötü? Düşünce niye kötü olsun? Tabii ki düşüneceksin. O yaşlarda düşünmeyip ne zaman düşüneceksin? Amma velakin iradeni de, kendini frenleyip koruyacaksın. İşin formülü bu. İyi kullandığın sürece doruklara tırmanırsın. Ayağın kayarsa aşağılara yuvarlanırsın.

GÜNÜN SÖZÜ

Akla asla sırtını dönme, öcünü alır.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder