Dr. Haydar Dümen Yatakta kadına iş düşüyor
HABERİ PAYLAŞ

Yatakta kadına iş düşüyor

Haberin Devamı

Evliliklerde cinselliğin yeri tartışılmaz. Eşleri birbirine yakınlaştırıyor, çoğu zaman sorunların çözümünde önemli rol oynuyor. Evet, kadınlar ilişkiyle geç tanışıyor, bedenini iyi tanımıyor ve hep çekingen oluyor. Çoğu zaman her şeyin erkekten gelmesini bekliyor. Ama bu işler öyle kolay değil. Yatakta kadına da iş düşüyor, durmakla olmaz

GÜNÜN SORULARI

Milli olsam penisim uzar mı?

17 yaşındayım, penisim 12 santim. Dana milli olmadım. Bu yaz olmayı düşünüyorum ama utanıyorum. Sizce ilişkiye girersem penisimin boyu uzar mı?

CEVAP

Çocuğum, sen anandan kaç aylık doğdun? Ayrıca milli olmayı ne sanıyorsun? Milli olunca büyüdün, olgunlaştın, aklın başına geldi, ailen artık sana çocuk muamelesi yapmayacak, sokakta gezerken adımlarını bile ona göre mi atacaksın? Manavdan 1 kilo elma alırken adam sana “Buyrun beyefendi” mi diyecek? Şu milli formayı giymeye acele edersen ben orada olacakları ve töreni sana anlatayım. Uygun ortama kapıdan içeri girince oradaki kadınlar çaktırmadan birbirlerine göz kırparak aralarında dalga geçecekler. Tercümesi şöyle: Çok kolay bir av düştü önümüze. Bakalım kime olacak? Sen birini seçince ötekiler yine çaktırmadan kaş göz ve aralarında gereksiz kahkahalarla, tavlada oyunu kazanmış birini kutlar gibi, o şanslıyı kutlayacaklar!!! Kadın sana “Falanca no’lu odaya çık, bekle” diyecek. Onun sana ayıracak 5 dakikası bile yok. Yanına geldiğinde sanki cici annen gibi sana sıcak davranacak. Buraya kadar işler iyi gitti. Sinirliyse seni azarlayacak. Öfkesini senden alacak, organına bakıp dudak kıvıracak. Derken iki hareketle işini bitirecek. Bu iş en çok 2 dakika sürecek. Sen genç okurum, oradan çıkarken büyük bir pişmanlık ve aşağılık kompleksine kapılacaksın ve uzun yıllar bu olayın etkisinde kalacaksın. Raporun bu. Hâlâ milli olmak istersen sen bilirsin. Organın boyu normaldir, ilişkiyle de büyümez.


Yataktan kalkmaya dermanım kalmıyor

2 yıldır ilişkim var. Ancak ben geç boşalıyorum. 4 saat sürüyor. İlişki bittikten sonra yataktan kalkmaya dermanım kalmıyor. Ne olur bana yardım edin.



Cevap


İnsan zengin olmak ister, olur da gözü doymaz. “Daha daha ve daha da” der. Kişi yoksuldur ya da kendini öyle yorumlar. “Biraz daha fazla olsaydı şu zevk kaynağım. Mesela malım!” der. Uçlarda ve normalin ötesinde olan her şey insanlara genellikle sorun yaratır. Zengin adam, çoğu zaman normal bir çalışanı kadar varlığının büyüklüğünden yararlanamaz. Lafı uzatmayayım, işte okurum durumun bu. Hani ‘Düşmanımın bile başına vermesin’ derler ya öyle bir şey. Bir de buna özenenler var. Bunların çoğu yanlış bilgilerden kaynaklanıyor. Örneğin; organ büyüklüğüne heveslenenler gibi. Değerli okurum, umarım penisin normal sınırlardadır. Yoksa sana da partnerine de yazık olur. Ne umduk ne bulduk der, bir köşeye çekilirsiniz. Bu şanssızlık çoğu zaman penisini küçük zannedenlerin üzerine çöreklenir. Bu durumda penisi büyütemeyeceğimize göre erken boşalmayı düzeltir, dengeyi bir ölçüde sağlarız. Ancak geç boşalmaya kesin umut veremesek de yine de uzmandan profesyonel bir yardım alman gerekir. Umarım, şans sizden yanadır.


Kan geldi

Kız arkadaşımla ilişkiye girdik, kanama olmadı. Esnek olduğunu düşündüm. Sevgilim bu konuya kafasını taktı. İkinci kez ilişkiye girdiğimizin sabahı kızın iç çamaşırında kan gördük. Sizce bu kızlık zarının yırtıldığının işareti midir?



CEVAP


Değerli okurum, kızlık zarının yırtılma işaretidir. Bazen böyle olur. O andaki sert bir hareket, kızın fazla kasılması rol oynayabilir. Esnekti ama kanadı. Kız arkadaşın niye dert ediyor ki!

Bir süredir sertleşmiyor

64 yaşındayım. Artık yeteri kadar sertleşme olmuyor. Geçen yıl prostat şüphesiyle doktora gittim ama böyle bir sorunum olmadığını söyleyip ilaç verdiler. Kullandığım ilaç mı buna sebep oldu?



CEVAP


Değerli okurum, öncelikle şekerine baktır. Acaba şeker hastalığı var mı? Teşhis bakımından penise yeterince kan gelmiyor ve gelen kanı da sifon tutmuyor.
Bunun için herhangi bir hastaneye ya da laboratuvarda renkli penil dopleri çektir. Sonucu da bana bildir.

Penis vajinaya girmiyor

29 yaşındayım. Nişanlımla birçok kez ilişkiye girmek istedik. Ama başarılı olamadık. Bütün uğraşlarımıza rağmen penis vajinaya girmedi. Acaba bu bir sorun mu? Ne olur yardımcı olun.



CEVAP


Değerli okurum, tabii ki sorun var. Sorunun da adı; vajinismus. Hiç üzülme. Bu sorunun kesin tedavisi var.

Kuşum ötmez mi?

54 yaşındayım, 3 kez ameliyat geçirdim. Artık kuşum ötmüyor. Onun yeniden şakıması için ne yapmalıyım?



CEVAP


Değerli okurum, önünde uzun yıllar var. Böyle kadere razı olmana gönlüm el vermiyor. Bu konunun çözümü var. Hiçbir şey olmasa protez konuluyor. O zaman sonsuz mekanik enerjiye kavuşuyorsun. Tıpkı ağzımızda dişimiz yoksa protez taktırmamız gibi. Hemen her şey bitmiş gibi kadere teslim olma. Tabii bu arada eşin de var. Onun hakkını yememek için bilimsel çözüme yönel.

Bozulmuş mudur?

20 yaşındayım. Kız arkadaşımla birlikte oldum. Arkadaşımdan biraz kan geldi. Kızlığına bir şey olmuş mudur?



CEVAP

Evet, sevgili okurum bozulmuş olabilir.

Nasıl yapacağımı bilmiyorum

18 yaşında kızım. Bu aralar cinsel isteğim çok, sürekli rüyalar görüyorum. Kendimi tatmin etmek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Çevremdekilere bir türlü soramıyorum. Çünkü ters karşılarlar. Acaba nasıl yapıldığını siz anlatır mısınız?



CEVAP


Sevgili okurum, saçmalamanın da bir derecesi var. Sen birebir kız arkadaşına nasıl olduğunu soramıyorsun. Ben buradan sana 3 milyon okuyucusu olan
bir gazete köşesinden şöyle yapılır, böyle yapılır diye hababam de babam dersi mi vereceğim? Yapmayın çocuklar.

Cinsel organımı nasıl uzatabilirim?

16 yaşındayım, penisim 6 santim. Kız arkadaşım cinsel organımla alay etti. Penisimi nasıl uzatabilirim?



CEVAP


Değerli okurum, zamanı gelince cerrahi operasyonla düzeltilebilir.

Kızlık zarımı diktirmek istedim

2 ay önce erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. 5 dakika sonra pembe renkli 2 damla kan geldi. Birlikte doktora gittik, onları anlattım. Doktor “Küçük bir zedelenme var” dedi. Diktirmek istedim ama gerek olmadığını söyledi. Sizce ne yapmalıyım?



CEVAP


Sevgili okurum, kesinlikle doktorun teşhisine katılıyorum. Normal koşullarda birleşme yaptığında kanayacaktır.

Acaba penisim ne zaman büyür?

14 yaşındayım. Penisim 5.5 santim. Sizce normal mi? Ne zaman büyür?



CEVAP


Sevgili okurum, biraz beklemen gerekir. Ama yavrum bunu annene, babana söyle. Bir üroloji ve endokrinoloji uzmanına seni götürsünler. Şu yumurtalara, kandaki
hormon düzeyine baksınlar. Hadi yavrum, bir an önce baktır. Bu ayıp bir şey değil.

Karımın aklına sevişmek gelmiyor

10 yıllık evliyim. Eşim cinselliğe düşkün değil. Aklına yılda bir kez bile gelmez. Karımın her gece bana gelmesini, her şeyin düzelmesini beklemekten
çok yoruldum. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, çok haklısın. Ülkemizde pek çok kadın eşin gibi. Al birini vur ötekine. Bir çoğu istek olsa bile hareketsiz, yatakta uzanıveriyor. Şu anda yapılacak
bir şey yok. Onunla konuşmayı dene, gerekirse profesyonel yardım alın. Önünüzde daha uzun yıllar var.

GÜNÜN SÖZÜ

İhtiras ve şiddet aşağılık komplekslerimizin ürünüdür. İhtiras, sanat ve bilime yöneltilirse harikalar yaratır. H.D.

13

Sıradaki haber yükleniyor...
holder