Dr. Haydar Dümen Yerinde kullanan kazanır
HABERİ PAYLAŞ

Yerinde kullanan kazanır

Her kadın cinselliği farklı yaşar. Bazılarının ateşi biraz fazladır, bazıları ise daha soğuk ve tedbirlidir. İşte bu noktada devreye fanteziler girer. Erkek, birlikte olduğu kadının nelerden hoşlandığını biliyorsa işi kolaylaşır. Sürprizler karşısında kadın sevinir, erkeğini mutlu etmesi kolaylaşır.

Kız orgazm olmadı

28 yaşındayım. Kız arkadaşımla saatlerce seviştik ama kız orgazm olmadı. Bu da benim moralimi bozdu. Ne yapmalıyım?

CEVAP Değerli okurum, her kadının cinselliği kendine özgüdür. Kadınlar orgazmı yakalamakta her zaman zorluk yaşar. Kız arkadaşının hangi fantezilerden hoşlandığını keşfet.

Haberin Devamı

[[HAFTAYA]]

Dalından koparıp verdiğimiz papatya birine olağanüstü estetik ve hoş gelirken, bir başkası bunu küçümseyen bir tavırla alır ve hoşlanmaz. Cinselliğin derinlikleri sürprizlere gebedir.

Kasıklarım ağrıyor

20 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girmediğim zamanlar kasıklarım ağrıyor, bu normal mi?

CEVAP Değerli okurum, kasık ağrıların normal. Oradaki iç kasların ve dokuların spazmından (kasılma) kaynaklanır. Bu senin elinde değil. Boşalınca geçer.

Sevgilim gebe mi?

Kız arkadaşımla prezervatif kullanmadan ilişkiye girdik. Dışarı boşaldım. Boşalmadan önce baktığımda penisim ıslaktı. Şimdi çok korkuyoruz. Acaba benim spermlerim miydi?

CEVAP Değerli okurum, bazen sürprizler yaşanıyor. O sırada hareketli bir sperm yolunu bulup herkesten önce yola çıkmışsa gebelik olabilir. Oranı binde bir. Hadi bakalım, biraz bekleyelim. 15-20 gün sonra zaten sonucu test ile öğrenirsiniz.

Mastürbasyon yapmak saç döker mi?

14 yaşındayım. Mastürbasyon yapıyorum, bu yüzden saçım dökülür mü? Mastürbasyon yapmanın zararı ya da yararı var mı? Bir de spermim siyah bir sivilce şeklinde oluyor ama içinde kan da var. Bu durum büyüyünce ilişkiye girmeme engel olur mu?

CEVAP Yavrum, çok mastürbasyonun zararı olur. Arada bir yaparsın, yani haftada 2-3 yeter. Sözüne ettiğin siyah ve kanlı lekenin ne olduğunu anlayamadım. Bu spermin içinde olmaz. Acaba penisini mi kastediyorsun? Bunun ayrıntılarını yaz, beni aydınlat, ona göre yanıt vereyim.

Haberin Devamı

Yaşım uygun mu?

16 yaşındayım. Canım sürekli ilişkiye girmek istiyor. Bunun için yaşımın uygun olup olmadığını merak ediyorum.

CEVAP Uygun değil sevgili okurum. Çünkü şimdi başlarsan ya dersler, ya iş, ya sorumluluk. Ya anne-babanın tavrı, tutumu. Kızın başına gelebilecekler? Bir de sen hâlâ çocuk olduğun için ondan kaynaklanacak binbir pişmanlık.

Kıyafetlerimiz vardı ama..

Kız arkadaşımla sürtünme yoluyla birlikte olduk. Pantolonlarımız vardı. Ben sevgilimin üzerine boşaldım. Sevgilim gebe kalmaktan korkuyor. Acaba böyle bir ihtimal var mı?

CEVAP Sevgili okurum, hiç yok, hiç yok, hiç yok.

Cinsel organım bir türlü sertleşmiyor

15 yaşındayım. Penisim bir türlü sertleşmiyor. Hep böyle gider mi? Yoksa geçer mi?

CEVAP Yavrum niye sertleşmesin ki? Gece uyuduğun zaman sabaha karşı sertleşiyordur. Ama gecegündüz hiçbir zaman sertleşmiyorsa onun nereden kaynaklandığını araştırmak lazım. Gece sertleşiyorsa sorun yok demektir.

Kan kızlık zarından mı?

Erkek arkadaşımla yüzeysel bir birlikteliğimiz oldu. O sıra acı hissetmedim. 10 dakika sonra lavaboya gittiğimde çamaşırımda kan gördüm. 2 gün ağrım oldu. Kızlığım bozulmuş mudur?

Haberin Devamı

CEVAP Sevgili yavrum, sanırım tahriş oldu. Belki biraz zedelendi. Çok zayıf bir olasılık, senin deyiminle bozuldu. Bana göre ilk iki ihtimal çok büyük. Hayatını tedirgin yaşama. Bundan sonra ne olacağına kesin karar ver.

Kız alay edip gitti

3 ay önce ilk cinsel deneyimimi yaşadım. Kız arkadaşım penisime bakıp alay etti. Bu da beni çok üzdü. Penisim 6 santim. Ne yapmalıyım?

CEVAP Değerli okurum, herhalde penisinin sönük durumunun ölçüsünü veriyorsun. Senden ricam sertleşmişken bir ölçüm yap. Sonucu bana bildir, hemen yanıtını alacaksın.

Neden öpüşmekten zevk almıyor?

20 yaşındayım. Kız arkadaşımla 1 yıldır birlikteyiz. Sevgilimle öpüşemiyoruz bile. Bazen öpüşüyoruz ama onu da ben kırılmayayım diye yapıyormuş. Neden olabilir?

CEVAP Değerli okurum, yapacağın fazla bir şey yok. Arkadaşın cinselliğe biraz kapalı. Evlilik koşullarında düzelebilecek bir sorun. Bazı şeyleri de ayrıca öğrenecek. Eğer evlenirseniz ya da arkadaşın evlendiğinde profesyonel bir yardım gerekebilir. Standardı yok mu? 18 yaşındayım. Her gün birkaç kez mastürbasyon yapıyorum. Sizce bu olayın standart bir sayısı var mı? Ne sıklıkla mastürbasyon yapılmalı? CEVAP Sevgili okurum, standardı bünyeye göre değişir. Hadi haftada 3 diyelim, olsun bitsin.

Kızla ilişkiye girmek istemiyorum

19 yaşındayım. Kız arkadaşım benimle birlikte olmak istiyor ama ben onu çok sevdiğim için ilişkiye girmek istemiyorum. Bunu söyleyince beni anlamıyor. Bu durum ona nasıl anlatırım?

CEVAP Yavrum, sevgiline selam söyle. Kız arkadaşınla seni davet ediyorum bizim köye. Sevgilin biraz tarlada çalışsın. Ekmeğini topraktan çıkarmaya alışsın. Önce karnını doyursun, sonra seni soysun. Bu iş için daha 5 yıl gerek. “Peki biz bu sürede ne edelim?” diye sorsaydınız, size bir okul resmi çizer gönderirdim. Değerli yavrum sen sağlam pabuçsun. Sevgiye saygılı bir mahçupsun. İkisi birleşince kremalı gofret olmuşsun! Sevgilin seni çıtırdatacak. Ya abisi duyarsa? Kemiklerini kıracak. En iyisi sahip çık kemiklerine, kulak asma sevgilin olacak çılgın kızın dediklerine.

Her kadın ilgimi çeker oldu

35 yaşındayım, 11 yıllık evli erkeğim. Karımla eskiden haftada 3 kez ilişkiye girerdik. 1 yıldır 10 günde bir kez birlikte oluyoruz. Bu aralar isteğim arttı, her kadın ilgimi çekiyor. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP Yaş 35, yolun yarısı edermiş, şair böyle demiş. Bugünleri bilemeden söylemiş. Gün geldi devreye tıp bilimi girdi. İnsan ömrü 90’lı yaşlara erdi. Bu durumda değerli okurum sen yolun başındasın. 20’den sonrasını sayarsak cinsellikte 15, evlilikte 11 yaşındasın. Önünde 50 yıl daha var. Haftalar, aylar, çabuk geçen yıllar... Yorulan organlar elbette dinlenmek ister. Sende de öyle olmuş. Bir yıl sonra uyanmış. bir de bakmış ki sahibinin şakaklarına kır düşmüş. Organda bir telaş, bir telaş!!! 1 yılı telafi edecek, eski ritmine dönecek. Ona fazla karışma, kadına, kıza da bulaşma.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder