Dr. Haydar Dümen Yıllar aşkı öldürüyor
HABERİ PAYLAŞ

Yıllar aşkı öldürüyor

Neredeyse çocuk denecek yaşlardan itibaren flört etmeye başlayan ama cinselliği yaşamayan gençler evlenince mutsuz oluyor. Çünkü hep hayal ettikleri cinsel ilişkiden pek hoşlanmıyor, düş kırıklığına uğruyorlar. Uzun yıllar süren flört aşkı öldürüyor, herkes mutsuz oluyor.

Belirti yok

18 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla 5 aydır prezervatif kullanarak ilişkiye giriyoruz. Adet günümün üzerinden 3 gün geçti. Şu anda ne adet ne de hamilelik belirtisi var. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Ederim yavrum. İlk yardım için 5-10 gün daha bekle. 15-20 gün sonra olumsuzluk varsa mailini bekliyorum. Ya da bana mail atmazsan gebelik testi yaptırırsın. Doğruyu o test sana söyler.

Haberin Devamı

Nasıl dayanırız?

20 yaşında kızım. 3 yıllık bir ilişkim var. Sözlüm 24 yaşında. Biz evlenmeden önce birlikte olamıyoruz. Benim okulumun bitmesi gerekiyor. Birbirimizi çok arzuluyoruz. Nasıl dayanacağız bu isteğe?

CEVAP

Sevgili kızım, oku evladım, önce okulunu bitir. Hem okul hem evlilik işine ben karşıyım. Evlilik kararı senin yaşın için erken. Her ikinize de ülkemizin ihtiyacı var. Sözlün 24 yaşında. 3 yıl beklerseniz 27 olacak. Ergenlikten bu yana geçen yılları mastürbasyonla geçirdi. Buna bağlı sorunlar çıkıyor.

Yıllar süren ilişkilerde sevgi ve yakınlaşma var, cinsellik yok. Bu şartlanma olarak beyne oturuyor. Evlendiğinde kocanıza tapıyorsunuz ama cinselliğe sıcak bakamıyorsunuz. Ayrılmak olmaz, beklemeye psikolojiniz dayanmaz. Elim kolum bağlandı.

Bir şey hissetmiyorum

21 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girmeden önce penisimde sertleşme oluyor ama ilişkide bir şey hissetmiyorum. Bu yüzden kız arkadaşımla ayrılma noktasındayız. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, mastürbasyona alışmışsın. Onun üzerine bir dünya kurmuşsun. Yeni dünyaya adım attığın zaman onun sana haz vermediğini görmüşsün. İkincisi, kızdan elektrik almamışsın.

Doğrudan tedavi yerine kendini yargılamadan ve mastürbasyondan uzaklaşarak hayal dünyanı zenginleştir. Gerçek mutluluk yolunda bir yolculuğa çık. Sabırlı ol, zamanı gelince sorunlar bir bir

Erken boşalıyorum

Haberin Devamı

24 yaşındayım, evliyim. Erken boşalmadan dolayı eşimi mutlu edemediğimi düşünüyorum. Bunun için geciktirici sprey kullanmaya karar verdim. Sizce bir sakıncası var mı? Yan etkisi olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, yan etkisi olmaz. Biraz zevkini engeller. Ancak kesin sonuç alamayacağını düşünüyorum. Bu konunun tedavisi var. Spreyden sonra hâlâ erken boşalman sürerse mutlaka uzmana başvur.

Sanki istemiyorum

18 yaşındayım. Sürekli kızları düşünüyorum ama kızlar bana bir şey söylediği zaman onlarla konuşmak istemez gibi bir halim var. Kaçamak cevaplar veriyorum. Çok da utanıyorum. Ne olacak halim?

CEVAP

Değerli okurum, biraz çekingen, terbiyeli, iyi aile çocuğu yani temiz, iyi eğitilmiş bir gence benziyorsun. Kesinlikle kızlarla insani boyutlarda arkadaşlık ilişkileri kur. Önce alış. Cinselliği geri plana at. Hemen merhaba derken cinsellik olmaz.

İkimiz de rahatsızız

Kız arkadaşımla ön sevişmeyi ne kadar uzun tutsak da cinsel ilişki öncesi gelen sıvı ondan gelmiyor. Nasıl bir yol izlemeliyiz? Tam birleşme yapamıyoruz. İkimiz de çok rahatsızız.

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, dert ettiğin şey sorun değil. Bazıları fazla sıvı gelmesinden şikayet eder. Bazıları da sen ve arkadaşın gibi kuruluktan yakınır. Birinciyi durduramıyoruz. Ama kuruluğun çaresi var.

Siz cinsel birleşme yapıp yapmamaya bunun sosyal, psikolojik yanlarını da düşünerek bir karar vermeniz gerekir. İş buna kalırsa bunun için piyasada pek çok kayganlaştırıcı satılıyor. Üç kuruşluk bir şeyle sorununuz çözümlenir. Ama evlilik öncesi birleşmeyi düşünüyorsanız bunun ince hesaplarını göz ardı etmeyin.

Yeter mi?

22 yaşındayım, penisim ereksiyon halinde 11 santim. Sizce bu yeterli mi?

CEVAP

Değerli okurum, kilon yerindeyse yeterli. Kilolu isen yeterlinin de biraz üzerinde, yani normal. Keyfine bak.

Yırtıldı mı?

Kız arkadaşımla sürtünme yoluyla birlikte olduk, duşa girdiğinde pembemsi akıntı gelmiş. Ardından 2 damla kan görmüş. Zar bozuldu mu? Ne kadar kan gelir?

CEVAP

Değerli okurum, bir yerden kan gelirse orada bir zedelenme olmuş demektir. Kılcal damarları incinmiştir, bunun bir başka adı da kızlık zarının yırtılmasıdır. Ama belki de olmamıştır. Sizler böyle dolu dizgin gidin, sonra da samanlıkta toplu iğne arayın.

Ayağa kalkamıyorum

Mastürbasyon sırasında kasların kasılarak basınç oluşturmaları gerektiğini biliyorum, ama bende öyle bir kasılma oluyor ki mastürbasyon sonrasında yürümeye, hatta ayağa kalkmaya mecalim kalmıyor. Bu normal mi?

CEVAP

Değerli okurum, seninki de bir başka sorunmuş. Mastürbasyon yaptıktan sonra 10 dakika ayağa kalkma. Uzat ayaklarını, ufak hareketler yap. Sakin ol, başka şeyler düşün. Biraz da bacak kaslarına masaj yapıver.

Bak çözümü ne kadar kolay. 3 dakika mastürbasyon keyfi 10 dakika dinlenme. İyi formül değil mi? Durumu bana bildirmeyi unutma.

Sivilceler çıkıyor

Cinsel organımın üzerinde garip sivilceye benzer şeyler çıkıyor. Girdiğim ilişkiden mi kaynaklanıyor?

CEVAP

Okurum, mektup o kadar kısa ve ayrıntısız ki. Sivilce mi, et beni mi? Bunu bilmeden sana ne yanıt vereyim? Çok tedirginsen bir cilt hastalıkları uzmanına gitmeni öneririm.

BÖYLE SORU YOK!

Bazen 7’yi buluyorum 25 yaşındayım. Her gün özellikle geceleri mastürbasyon yapıyorum. Bazen sayı 7’ye çıkıyor. Düzenli ilişkim de var. Bu sorundan kurtulmak istiyorum. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, şu 7 sayısına aklım takıldı. Günde 7, haftada 49. Bunu sevmedim, biraz gayret et, haftayı 50 ile kapat. Ayda 200, işte bizim gururumuz diyelim. Bir de buna cinsel ilişkileri ekleyelim. Haftada 5’ten azını da sana yakıştıramam. Ayda 20, onu da katalım.

Hesap kağıt üzerinde böyle de hayat üzerinde nasıl? Bunun için Hoca sana şiir bile yazdı, gel birlikte okuyalım: “Sermayeyi bitirdim / 50’ye gelmeden eridim / 60’ımda sahadan çekildim / 70’imi göremedim / Aman aman ben ne ettim.” Bu şiiri günde 3 kez oku, iradeyi de artık eline al.

GÜNÜN SORULARI

Neden bozulmuyor?

Dört kere ilişkiye girdim ama kızlık zarım bir türlü bozulmuyor ve zevk almıyorum. Her ilişkiye girişimde ilkmiş gibi acıyor. Bu arada 2 defa aynı kişiyle ilişkiye girdim. Belki penis boyundan dersiniz diye söyledim.

CEVAP

Ah be güzel kızım, ne yaptın sen? Bu kan görme sevdasını erkeklerde çok duydum da kızlarımızda bir seni gördüm. Anladığım kadarıyla 4 sefer de 3 kişiyle ilişkiye girmişsin.

Kan uğruna bu istatistikle yola çıkarsak 40 ilişkide 30 kişi, 400 ilişkide 300 kişi yapar. Buna da ne zar dayanır ne de senin ruhun. Sen iyisi mi Haydar Hoca’nı dinle. Vazgeç bu zar meselesinden. Toplum senin zarın kadar esnek değil, harcatma kendini.

Büyütebilir miyim?

Cinsel organımın eni de boyu da 12 santim. Sizce yeterli mi? Büyütmek mümkün mü? 1.80 boyunda, 90 kiloyum.

CEVAP

Değerli okurum, yeterince büyümüş zaten. Bize de maşallah, nazar değmez inşallah demek düşer. Sen boşver boyu ile kadınları etkilemeyi. İnsanlığınla, adamlığınla etkile, karına iyi bir eş, çocuklarına güzel, sevecen bir baba ol. Evliliğinin boyu uzun olsun, penisinin değil.

GÜNÜN SÖZÜ

Özverinin azı kızdırır, çoğu azdırır, orta dozu kazandırır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder