Dr. Haydar Dümen Yolu eşiniz göstersin
HABERİ PAYLAŞ

Yolu eşiniz göstersin

Evliliklerde ya da uzun süreli ilişkilerde fantezileri kullanmak gerekiyor. Çünkü monotonluğu kırıyor, Orgazm sorunu olan kadının da kendini sıkmak yerine, rahat bırakması ve fantezileri devreye sokması gerekiyor ki mutlu olsun. Kendinizi sorgulamayın, bırakın eşiniz yolu göstersin.

Neden geliyor?

21 yaşında evli kadınım. Vajinamdan bir sıvı geliyor. Acaba bu neden kaynaklanıyor?

CEVAP

Sevgili okurum, bu birleşme sırasında gelen sıvı ise doğal. Tahrik olduğun zaman gelebilir. Akıntılı, kokulu bir sıvı olduğunu sanmıyorum. Öyleyse her zaman gelir. Günde birkaç kere iç çamaşır değiştirmen gerekir, leke bırakır, kokuludur. Bu durumda bir kadın doğum uzmanına gidip tedavi olmalısınız.

Haberin Devamı

İkimiz de istemiyoruz

42 yaşında kadınım. 21 yıldır evliyim. Kocamla 2-3 aydır ilişkiye girmiyorum. İkimizin de canı istemiyor. Yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, at koşar, koşar bir süre yorulur ve dinlenir. Ama yeniden koşar. Önemli olan bu dinlenme süresidir. Benim görüşüm dinlenme süresi 3 ay olabilir. Arap atasözü var; ‘Bir kuyudan ne kadar su çekersen kurur hiç su çekmesende kurur’ derler. Siz hiç su çekmemeye doğru yol alıyorsunuz. Fanteziler eşine yardım edebilir. O harekete geçerse belki sen ona uyarsın.

Sertleşmiyor

25 yaşındayım, ilişkiye girmedim. 1) Penisim sertleşince göbeğime doğru geliyor, neden? 2) Erken boşalıyorum. Yani mastürbasyon yaparken 10-15 saniyede boşalıyorum. Bu bir erken boşalma mıdır? Ne yapmam lazım?

CEVAP

Değerli okurum, çizdiğin tablo rahatsızlık verici. Benim aklıma gelen, evlendiğinde ya da kadınla birleşme yapacağın zaman, önce mastürbasyon yap, sonraki birleşmen de sertleşmenin daha uygun olabileceğini tahmin ediyorum.

Bunun dışında, birleşme sırasında acı verici, sıkıntılı konuları düşün ki, cinsel coşkularının dizgini bir parça çekilsin. Yani arabanın frenine bas. Sanıyorum bu karmaşık yoldan mutlaka bir çıkış yönü bulanacaktır. Bu da mektuplarla olacak iş değil.

İsteğim arttı

26 yaşındayım, 15 gün önce sigarayı bıraktım ve cinsel isteğimde artış oldu. Eskiden günde bir kez mastürbasyon yaparken şu anda günde 5 kez yapıyorum. Acaba sigarayla cinsel istek arasında bir bağlantı var mı?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, bu kadar kesin ve kısa bağlantı yok. Ama sigarayla oyalandığın boş zamanlarını nasıl kullanacağını bilmediğin için aklına cinsellik geliyor. Senin iradenin değil, organın dediği oluyor. Yakışıklım sakinleş. Enerjini beynine yoğunlaştır.

Esnek mi?

18 yaşında kızım. Nişanlımla ilk deneyimimi yaşadım ama hiç zevk almadım. Bir de ilişkide hiç kan gelmedi. Hemen tuvalete gittim, kan geldiğini gördüm. Nişanlım buna inanmadı. Acaba kızlık zarım yırtıldı mı, esnek mi?

CEVAP

Sevgili okurum, zevkini bilemem. Zarın zedelendiğini tahmin ediyorum. Ama zedelenme yırtılma değildir. Bu sana bir uyarıdır. Dikkat etmezsen yırtılır da kanar da. Dahası gebe bile kalabilirsin.

Orgazm olamadım

25 yaşındayım. 2 yıldır evli kadınım ve hiç orgazm olmadım. Bu durumdan rahatsızım. Doktora da gidemiyorum. Yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, kadınların yüzde 50’si vajinal orgazmı yaşamıyor. Yapın, psikolojin dışında erkeğinin de bu konuda rol var. Cinsellikte iki taraf birbirinin özelliklerini keşfetmeli. Kadının hoşlanabileceği fantezileri, bedeninin duyarlı bölgelerini ortaya çıkarıp, bulabilmek en büyük doktor yardımından daha iyidir. Burada doktor yardımı sınırlı kalıyor. Çoğu zaman hiçbir işe yaramıyor.

Haberin Devamı

Hoşuna gitmiyor

24 yaşındayım. 8 aydır görüştüğüm bir kadın var. Çok erken boşalıyorum, sadece 10 dakika sürüyor. Partnerim kızıyor. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, 10 dakika iyi bir zamanmış. Partnerin biraz atını koştursun, heyecanlarını coştursun. 10 dakikayı bulan öpüp de alnına koyuyor. Doyan 5 dakikada bile doyuyor. Hadi bunlar üzerine ders çalışın. Birbirinize alışın. Zaman en iyi hocadır.

Zevk almıyorum

18 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdiğim zaman zevk almıyorum ama mastürbasyonda öyle olmuyor. Acaba ileride sorun olur mu?

CEVAP

Olur yavrum, olur. Evlendiğinde eşini yatak odasına bırakıp gizlice banyonun yolunu tutarsın. Aklını, başına, iradeni elinde topla. Haftada bir, ikiyle idare et.

Hamile mi?

22 yaşındayım, 3 ay önce sevgilimle ilişkiye girdik, vajinasına boşaldım. Kız arkadaşım adet gördü ama ben hamile olmasından endişe ediyorum. Yaklaşık 1 ay önce test yaptık, negatif çıktı. Ama yine de içimde korku var. Ne yapmalıyız?

CEVAP

Değerli okurum, hamile değil. Ben testten yanayım. Ama gidin bir test daha yaptırın. İçiniz rahat etsin.

Sevgilim şüpheleniyor

20 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye giriyorduk ama bir gün penisi 4 santim içeri girdi. Canım çok yandı ama kan gelmedi. Daha önce hiç ilişkiye girmedim ama sevgilim benden şüpheleniyor. Sizce kızlık zarım yırtılmış mıdır yoksa esnek midir?

CEVAP

Esnek yavrum. Söyle ayıp etmesin. Sana saygı duysun. Bulmuş bir nimet, kıymetini bilsin.

Nasıl kalınlaştırırım?

29 yaşındayım. 1.78 boyunda, 60 kiloyum. Cinsel organım 10 santim. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı?

CEVAP

Değerli okurum, gerek var mı, yok mu buna sen değil, partnerin ya da eşin karar verir. Bu deneyimlerden bir geç. Ortaya bazı alternatifler de çıkabilir. Onları zamanı gelince biz söyleriz.

BÖYLE SORU YOK!

Saatli sertleşiyor

19 yaşındayım, kız arkadaşım var. Benimle ilişkiye girmiyor, 60 kiloyum. Penisim 12 santim. Günde 1 defa gece 23.00’de mastürbasyon yapıyorum. Penisim akşam 20.30’da kendiliğinden sertleşiyor. Yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, maşallah her şeyi saat ayarına bağladın. Sana canlı saat diye isim taktım. Seninkisi uyanık rüya görmek gibi. Ben sevdim senin olayını, bedenin “Şimdi yorgunum” diyor. Zamanı gelince de işleve hazır. Sanki tiyatro gibi 1 saatlik gösteri sonunda mışıl mışıl uyku, gel keyfim gel.

Sende dert yok ki, çaresini bulayım. İşler saat, tıkırında işliyor. Bu ilişki derdini, açma kızcağızın başına. Kızla uğraşma, uzaktan sev, sevebildiğin kadar. Hadi bakalım, okula gidiyorsan kitaplarını başına.

GÜNÜN SORULARI

Akıntı geçmiyor

Sevgilim 20, ben 25 yaşındayım. Bir yıldır ilişkiye giriyoruz. Ama ondan sürekli akıntı ve çok ağır, pis bir koku geliyor. İlaç, fitil kullandı, geçmiyor. Kalıcı bir çözüm var mı?

CEVAP

Okurum, bu sorunun tedavisinde, ailenin sorumluluğu da işe katılmalı. Mikropla bilim arasındaki kılıç kalkan oyunu gibi bir durum. Kızın ailesi bu konuyu ciddiye alacak. Konu burada bizi aşıyor. Zamanla da kocası yani sen çıkıp bilimle kol kola gireceksin. Ortada bir sıkıntı varsa yenerek çıkacaksınız bu durumdan. Unutma ki her derdin bir çaresi var, üzme kendini.

Seks yapmak istiyor

Erkek arkadaşım ve ben 24 yaşındayız, 1 yıldır beraberiz. İkimizin de tecrübesi yok. Erkek arkadaşım artık seks yapmak istediğini söylüyor. Ben evlenmeden olmaz diyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Sevgili okurum, arkadaşına “Gel kafeye gidelim, dertleşelim” de. Erkek arkadaşına “Seksin, yeri, zamanı, günü için çanlar çalmadı” de. Evlenmeden önce maceraya girmek istemediğini anlat. Kanının kaynadığını ağır ağır işle. “Telli duvaklı gelin olmak istiyorum” diye de ekle. O seni anlayacak. Önce nişan yüzüğünü takacak, sonra düğün hazırlıkları başlayacak. Mutlu, bebekli günler sizin olacak.

GÜNÜN SÖZÜ

Akla destek veren akıl yine aklın kösteğidir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder