Dr. Haydar Dümen Zaman kadına yardım eder
HABERİ PAYLAŞ

Zaman kadına yardım eder

Orgazm kadının en büyük derdi. Şanslı bazıları bunu yaşıyor, kalanı da zamanla öğreniyor. Kadın bedenini tanıyıp isteklerini eşine ilettiğinde taşlar bir süre sonra yerine oturuyor. Acele eder, konuyu kafanızda büyütürseniz her şey daha karışır. En iyi ilacın zaman olduğunu unutmayın.

Akıntı geliyor

26 yaşındayım. Ne zaman kız arkadaşımla telefonda konuşsam penisim sertleşiyor, akıntı geliyor. Zevk suyu mu yoksa meni mi? Ne yapacağımı şaşırdım. Yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, gelen zevk suyu olduğu için hiçbir olumsuz anlamı yok. Cinsel coşkudur ve gençlerde görülür. İşin doğası böyle. Ne yapalım, her şey zamanla yerine oturacak. Sen kafana takma. Ama kendini birazcık frenlemeyi de öğren.

Haberin Devamı

Sperm bulaştı

Kız arkadaşım adet dönemindeydi ve yüzeysel sevişiyorduk. Ben prezervatif takmıştım ama boşaldım. Prezervatif çıkmış, spermler onun vajinasına bulaşmıştı. Ama birleşme olmadı sadece vajinasına bulaştı. Sizce hamile mi?

CEVAP

Değerli okurum, bu koşullarda kız arkadaşın kesinlikle gebe kalmadı. Geçmiş olsun şimdilik.

Nasıl kanıtlarım?

18 yaşındayım. Ben bir kızı seviyorum ama bana inanmıyor. Kız “Beni inandır” dedi. Ben onu sevgimi nasıl kanıtlayacağım. Ne olur yol gösterin.

CEVAP

Değerli okurum, çok güldürdün beni, çok yaşa emi. Oğlum, takla at, amuda kalk, spor yap. Kızın yollarına gül dök. Penceresinin altına geç, oradan serenat yap. Ne bileyim oğlum kız arkadaşın ne ister? Yukarıdaki şakalara da aldırma. Kafanı da acayip düşüncelere daldırma. düz yolda git. Kendini eğitmeye bak.

Kontrol edemiyorum

Erken boşalıyorum. Kız arkadaşımın elini tutsam bile boşalıyorum. Kendimi kontrol edemiyorum. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, zamanla alışacaksın. Erken boşalma gençlerin çoğunda, evli erkeklerin hemen hemen yarısında var. Evlilik koşullarında tedavi ediliyor. Heyecanlarına hakim olur, kız arkadaşınla cinsel birleşmeden önce yakın durmayı öğrenirsen sanırım zaman kazanacaksın. Bu koşullarda ilaç olmaz.

Bozulmuş olabilir mi?

19 yaşında kızım, 2 yıldır bir ilişkim var. Geçen gün sevgilimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Erkek arkadaşımın penisi biraz vajinama girdi, benden kan geldi. Sevgilimle öpüştüğümüzde bile benden kanla karışık kan geliyor. Acaba kızlık zarı delinmiş olabilir mi? Ya da 5 santimlik bir giriş olduğunda bozulur mu?

Haberin Devamı

CEVAP

Sevgili okurum, bana yazdıklarından kızlık zarının incindiği ve biraz zedelendiği aklıma geliyor. Bence 5 değil, 1-2 santim bile kızlık zarını zedelemeye yetiyor. O bölgelerle çok uğraşmasan, erkek arkadaşınla da çok dikkatli davransanız her ikiniz için de iyi olur.

Evlenince ne olur?

21 yaşındayım. Cinsel ilişkim olmadı. 1) Penisim12 santim. Cinsel ilişki için yeterli mi? 2) 3-4 günde bir mastürbasyon yapıyorum. Üst üste iki kere yaptığım hiç olmadı, çünkü sıkılıyorum. Evlendiğim zamanda böyle olur diye korkuyorum.

CEVAP

Değerli okurum, 1) Cinsel organının boyu evliliği yürütür. 2) Mastürbasyonun gün arası iyi. Sıkılıyorsan yapmazsın. Zevk alıyorsan yaparsın. Bu kadar kendinin üzerine düşme.

Zar biraz yıpranmış

20 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla sevişirken penisinin ucu vajinama girdi. Çok acı hissettim ve hemen geri çekildim. Birkaç dakika sonra kahverengi bir leke ardından da açık renkli 3-4 damla kan geldi. Doktora gittim, “Çok az bir yıpranma olmuş, bir daha olmasın” dedi. Kızlık zarım bozulmuş mudur?

Haberin Devamı

CEVAP

Sevgili okurum, kızlık zarının incindiğini düşünüyorum. Yeniden kanama ihtimali yüksek. Şimdiden kaygılanıp dengelerini yitirme. Kendi işine bak. Uygun eş bulacaksın da, evleneceksin de... Üç yıl mı 5 yıl mı olur? Hadi bakalım ne olur ne döner. Bu çarkı feleğe güven olmaz. Sonunda düzlüğe kavuşacaksın, hiç üzülme.

Çocuğumuz olmuyor

Üç yıl öncesine kadar her şey iyiydi. Her gün ilişkiye girerdim. 38 yaşındayım ve yapılıyım. Şimdilerde 2-3 günde bir kere ilişkiye giriyorum, onda da sertleşme sorunu yaşıyorum. Eşimle korunmuyoruz ama çocuğumuz olmuyor. Ne yapabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, önce bir kan şekerini ölçürt. Kilolu isen kesinlikle o kiloları ver. Ve tansiyonuna baktır. Çocuk istiyorsanız spermlerini saydır. Yani bir cheuk-up’tan geçmen lazım. Şimdi şu anda trenin hangi istasyonda olduğunu bilmemiz gerekir ki yönümüzü görelim.

Orgazm olamıyorum

28 yaşında kadınım. Düzenli bir seks hayatım var ama orgazm olamıyorum. Çok üzülüyorum. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Sevgili kızım, kadınlar, kızlar genellikle böyle. Bu konunun şu an kesin tedavisi yok. Belki bir profesyonel yardım almanın yararını görürsün.

Tam sertleşmiyor

35 yaşındayım ve nişanlıyım. Altı aya evleneceğim. Nişanlım evlenmeden birlikte olmak istemiyor. Hayatım boyunca birkaç kadınla ilişkiye girdim. Sürtünme yoluyla nişanlımla birbirimizi tatmin ediyoruz. Ama benim organım tam sertleşme olmadan boşalıyorum. Acaba neden?

CEVAP

Değerli okurum, tedavilik bir durumun olacağını sanmıyorum. Tedavinin ortamını evlilik koşulları oluşturacak. Ereksiyonu sağlayacak bilinen ilaçları kullanmanın da zararı yoktur diye düşünüyorum ama imkanın varsa bir uzmanın kapısını çalıver. Hem kendine bir güven kazandırır hem de şartlanmana geçiş hazırlar.

Böyle soru yok!

Olgun kadınlara bayılıyorum

20 yaşındayım. İlişkiye girdiğim kızlar yaşıtlarım. Daha çok olgun kadınlarla ilişkiye girmeyi tercih ederdim. 30 yaş üstü kadınlar ilgimi çekiyor. Sizce bu normal mi? Bir yıldır bir kız arkadaşım var. Ama yatağa girince kıza dokunasım gelmiyor. Niye böyle hissediyorum.

CEVAP

Değerli diyeceğim ama olmayacak okurum, her şeyden olabilir. Bir 10 yıl sonraki halin ne olabilir işte beni aldı bir düşünce. Çünkü bilemiyorum. Kızların üzerinde bu kadar yaralayıcı bir delikanlı olmanı hoş görmüyorum. Bizim sürmeli gözlü kızlarımız senin talan tarlaların değil. Olgun kadınlara gelince; onların da çoğu evli. Bir de onlara parazit olursan, bilmem sana nasıl bir isim koyalım? Benden yardım istemiyorsun, kendini teşhir ediyorsun. Ne yaparsan senin bileceğin iş. Ben asla onaylamıyorum.

Günün soruları

İstek var, orgazm yok

40 yaşında kadınım. 20 yaşında evlendim, 8 yıl sonra ayrıldım. Hiç orgazm olmadım. Bir partnerim oldu, orgazmı yaşamadım. Bir erkek arkadaşım var. Onunla cinsellik yaşamadım ama sonu aynı olur diye düşünüyorum. İsteksiz değilim. Orgazmın tedavisi var mı?

İsteği tam ama orgazm öksüzü okurum, doğuma programlanmış biyolojinin piyangosu sana vurmuş. Doğa, kadına yaşam yaratma mucizesini bahşederken, zevkten yana not kırmış. Bu sefer, farklı olacak orgazmı tadacaksın demek istiyor gönül ama mesleğime ihanet edemem. Vajinal orgazm zorluğu yaşayan kadınların yüzünü güldüremedi henüz tıp. Kadınların hayalleri kayıp. Alternatif yollarla zevkine bak demek düşüyor bize basmakalıp.

Soğuktan mı?

22 yaşındayım, dışarıda çalışıyorum. Ufaklık canlanmıyor. Soğuktan olduğunu düşünüyorum. Acaba doğru mu? Bir hafta sonra sevgilimle olacağım. Ne yapayım?

Yaştan yana talihli, acemilikten yana talihsiz okurum. Kendini işe vermiş, hayatın sillesini yemişsin. Sorun soğukluksa, sen ona sıcak bir ortam hazırla. Ona kendi elinle yaptığın palto giydir, “Oh be! dünya varmış” dedirt. Sonra o sıcak odalara alışacak, sıcak yuvayı bulunca da içeriye dalmaya çalışacak. Bu canlıların yasası. Aman dikkat, başını derde sokma.

Günün sözü

Evrenin kara deliği durmadan yutar. Siz bir benzetme yapsanız kimi kara delik seçerdiniz? H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder