Dr. Haydar Dümen Zamana bırakırsanız...
HABERİ PAYLAŞ

Zamana bırakırsanız...

Kadın, sevdiği erkekle binbir hayal kurarak evleniyor. Ama işler beklendiği kadar iyi gitmiyor, orgazm sorunu kapıyı çalıyor. Hanımlar, bu işin en iyi ilacı zaman, bir gün mutlaka orgazmla tanışacaksınız. Fanteziler ve eşinizin anlayışıyla her şey düzelir.

BÖYLE SORU YOK!

Böbreklerim ağrıyor

Aşırı derece mastürbasyon yapıyor, bırakamıyorum. Boşalınca böbreklerim ağrıyor. Cinselliğe çok düşkünüm. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, bence ağrımıyor, sen nerede olduğunu bilmiyorsun. Böbrekler iki taraflı zincir kemiği ile kaburganın son diliminin birleştiği yerde bele bağlı süzgeç gibidir. Yani cinsellikle böbreklerin ilgisi yoktur. Olsaydı bizim gençlerin yarısında böbrek yetmezliği ve görev yorgunğu olurdu. Cinselliğe düşkünlük ne? İşin gücün, yarın için planın yok mu? Evleneceksin, çocukların ne yiyip ne içecekler? Organı şaşıran, yorganı da şaşırır ve uyandığında “Burada ne işim var?” der. Geleceğine göz attım, umarım mesajı almışsındır.


Tren hareket etmedi

26 yaşındayım. Sevgilimle ilişkiye girecektim. Kız düdüğü çaldı ama tren harekete geçmedi. İlaç alsam mı?

CEVAP

Değerli okurum, benzetme yapmışsın ama olay şu: Partnerin “Hadi yola çıkalım” demiş. Senin trenin ya istimi boştu ya da yakıtı kıvamına gelmemişti. Peki suç kimin? Her zaman olduğu gibi sizlere göre hep kadının. Erkekler böyle durumlarda kendi makinelerine göz atacaklarana ‘Vur abalıya’ yaparlar. Kader demişler buna. İyi makine sahibine harikalar yaratır unutma. Zaten cinselliğe düşkünmüşsün, biraz bıkkınlık basmış içini. Fantezi diye bula bula treni bulmuşsun. Nane şekerini yedin, gerisini düşünme. Yanlış yapma ve bas gaza.


Ya boşanmak isterse?

1.5 aylık evliyim. Eşime ilk gece “Penisin küçükmüş” dedim. Şakaydı ama eşim odadan çıktı. O günden beri koltukta yatıyor, eve geç geliyor. Boşanmak ister diye korkuyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Sevgili okurum, bir ihtimal seni bıktırıp önüne boşanma yazısı koyup “Buyrun” deyince ne yapacağını test ediyor. Aslında onun içinde derin bir kuşku var. Senin bu teşhisini deneyimle kazandığını düşündü, sana ve kaderine küstü. Okurum, paronaya eşini esir aldı. Erkek böyle şakalar yapar da, kadın bırak şakayı, manalı bakıverse bile erkek komplekse kapılır. Böyle saçmalıklardan boşanma olmaz. Dik dur, bilimsel ve duygusal konuş. Böyle bir şakayı yapabilen kadının duygularından yana kuşkusu yoktur.


Orgazm olamıyorum

24 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla 1 yıldır ilişkiye giriyoruz. Orgazm olamıyorum. Ama mastürbasyon yapınca çok keyif alıyorum. İlk ilişkiye girdiğimizde vajinamdan kan geldi ama çok azdı. Kızlık zarımın bozulup bozulmama durumu nedir?

CEVAP

Sevgili okurum, kızlık zarın esnek. Klitoris orgazmı doğaldır, kadınların bu konudaki potansiyeli yüksektir. Vajinal orgazm zaman ve antrenman işi. Klitoris orgazmdan vajinale transfer olmak daha çok teknikle ilgili. Şimdilik ortada sorun yok. Evlendiğinde vajinal orgazm sorunu yaşarsan bir uzmandan yardım alırsın.

Hiç isteğim kalmadı

Haberin Devamı

34 yaşındayım, 2 çocuk annesiyim. 10 yıllık evliyim. 2 yıldır cinsel isteğim kalmadı. Eşim istemese hiç aklıma gelmiyor. Ne yapayım?

Haberin Devamı

CEVAP

Sevgili okurum, isteksizliğine ilaçla ya da uzaktan yapılacak bir yardım yok. Karı-koca bir uzmana başvurursanız yararlı olacak bazı ipuçları yakalayabilirsiniz.

Kilo alsam kalınlaşır mı?

20 yaşındayım, penisim 13 santim. 1.73 boyundayım. Kilo alsam penis kalınlaşır mı?

CEVAP

Haberin Devamı

Değerli okurum, kilo alsan penisin kaybolur yani yağın içine gömülür. Boyu normal, her şey bana göre yerinde ve doğru. Yapılacak bir şey yok, kendinle barışık ol.

Hamile miyim?

24 yaşında kadınım. Düzenli ilişkim var. Adetim gecikince test yaptım, negatif çıktı. Gebelik belirtisi yok. Dış gebelikten korkuyorum. Sizce rahatsızlığım nedir?

CEVAP

Sevgili okurum, dış gebelik çok görülen bir olay olmadığı gibi testler de sonucu söylemiş. Bana kehaneti kalmış. O da aynı şeyi söylüyor “Gebe falan değil” diyor. Hadi yine yırttın, geçmiş olsun.

Erken boşalıyorum

18 yaşındayım, haftada 2 defa düzenli mastürbasyon yapıyorum. En fazla 1.5 dakikada boşalıyorum. Sizce normal mi? Erken boşalmamak için kendimi tutmayı denedim ama ağrı yaptı. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, şimdilik bu tempoyla git, idare et. Evlendiğinde düzelir. Sorun yok.

İkinci kez ilişkiye giremiyorum

18 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdiğimde erken boşalıyorum. İkinci kez denemek hiç içimden gelmiyor. Problem neden kaynaklanıyor?

CEVAP

Değerli okurum, sorun acemiliğinden, gençliğinden ve de biraz cahilliğinden kaynaklanıyor. Bu yaşta ne olsun istiyordun?

Neden kan gelmedi?

Sevgilimle 5 aydır ilişkiye giriyoruz. Benden kan gelmedi. Daha önce kimseyle birlikte olmadım. Acaba zar kan gelmeden yırtılmış olabilir mi yoksa esnek mi?

CEVAP

Kızlık zarı esnek yavrum.

Sertleşme sorunum var

39 yaşındayım, 17 yıldır evliyim. 5 aydır sertleşme sorunum var. Birkaç ilaç kullandım ama günü kurtarıyor sadece. Hangi doktora gitmem lazım?

CEVAP

Değerli okurum, sertleşme sorunu 1) Sinir sisteminin bozukluğu ve hastalıklardan. 2) Penise gelen damarların dolaşım bozukluğundan olabilir. Tıkalı olmasından ya da sifonun kaçak yapmasından. 3) Psikolojik nedenlerden. Doğru doktoru bul ve tedavini yaptır.

Yeterli basınç yok

Yeni evliyim ve bu zamana kadar eşimden başkasıyla ilişkiye girmedim. Cinsel ilişki esnasında penisime zevk verecek kadar basınç hissetmiyorum. Acaba bu normal bir durum mu? Yoksa problem mi var?

CEVAP

Değerli okurum, zamanla cinsel birleşmenin değişik yöntemlerini, tekniğini öğrenirsin. Gerekirse uzmandan yardım olarak eksiğini gidermen gerekir. Genel bir sorundur. Şimdilik bir süre sabret, kendini yargılama.

Boyundan utanıyorum

22 yaşında, 1.80 boyundayım ve 80 kiloyum. Penisim 10-11 santim. Utandığım için ilişkiye girmek istemiyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, utanılacak bir şey yok. Penisin normal görevini yapar. Bu benden sana rapor. Biraz kasık yağın var, onları erit. 8-10 kilo verebilirsen iyi edersin. Önce bu işin ortamını hazırla, yavaştan denemeler yapabilirsin ama yasaya da uygun olmak şartıyla. Yoksa ileride acemilik çekersin, aile mutluluğunuza gölge düşer.

Zevk almıyorum

21 yaşındayım, 9 aylık evliyim. Eşimle ilişkiye girdiğim zaman zevk almıyorum, klitoris orgazmı yaşıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, şu anda yapılacak bir şey yok. Tabii bu durum hayatın boyunca sürmesin. Önce evlilik yerine otursun. O süreklilik içinde karı-koca olarak uzmana başvurarak, yöntem ve teknik öğrenerek bu sorun aşılır.


GÜNÜN SÖZÜ

İhanetin meyveleri çürüktür, uzun yaşamazlar.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder