Dr. Haydar Dümen Zamanla ustalaşırsınız
HABERİ PAYLAŞ

Zamanla ustalaşırsınız

Cinsellik söz konusu olunca genç erkekler ‘Ya başaramazsam?’ korkusu yaşıyor. Gençler, hangi konuda olursa olsun ilk denemeler zor geçer. Korku ve tecrübesizlik birbirine karışınca şaşırırsınız. Endişe etmeyin, zamanla ustalaşır, mutluluğu bulursunuz.

BÖYLE SORU YOK!

Kız peşimi bırakmadı 18 yaşındayım. Kız peşimi bırakmadı. İlk deneyimi onunla yaşadım. Kız pisti, iğrendim. Acaba AIDS olur muyum?

CEVAP

Kız kovalamış, sen kaçmışsın. Sanırım sen de pek temiz değildin. Kız meraktan, sen de avı bir daha bulamamak korkusundan heyecana kapılmış ‘ne oldum delisi’ olmuşsun. Üstelik her şeyin mükemmel olmasını bekliyorsun. Organ aç gözlü, iyi ki seçici değil. Ya sende gizli, bulaşıcı bir hastalık varsa ve sen kıza bulaştırdıysan? Her nimetin bir bedeli vardır. AIDS falan yok. Aslanlar gibi organın akıl vidalarını gevşetip işleri zorlaştırma. Daha çocuksun, git işine, düşme kızların peşine.


Benimki naz yapıyor

18 yaşındayım. 75 kiloyum ve boyum 1.80. Benimki 15 santim, hep naz yapıyor. Uyandırıyoruz ama hemen uyuyor. Acaba sorun nedir?

Haberin Devamı

CEVAP

Boy pos, iyi ama kilo biraz fos. Önünü kesmezsen senin ufaklık partnerinin kundağında uykuya dalacak. Yanında davul çalsan da uyanmayacak. Bak ne diyor: “Ben iyiyim, sen kendine bak, beni rahat bırak...” Nazına gelince; aslında sen tuzu kuru, aile şımarığı bir yuvadan geliyorsun. Bu nedenle de seçmeli ders istiyorsun. Partnerin tarih olmak üzere. Organın ise beden eğitimine özene. Eee, bir bahane olacak, ruhun da kendine bir sığınak bulacak. Kızımız da ilk hayat dersini senden alacak. Senin organ da yenisi bulunca zil takıp oynayacak.


Karıma çok üzülüyorum

1 yıldır evliyiz. 2 günde bir ilişkiye giriyoruz. Bazen 1 dakika olmadan boşalıyorum. İkincisi 10 dakika sürüyor. Eşim sorun yapmıyor ama içim el vermiyor. Yardım edin. RUMUZ BOYNU BÜKÜK

CEVAP

İleride boynu bükük kalmayacak okurum. Bu konuda yeterli deneyim ve bilgisi olmayanlarda sayılar kalite kontrol raporu gibi yorumlandığından alan da veren de memnun kalmıyor. Çünkü olayı sayılara indirgersek erkekler robota dönüşür. Bu da trajikomik durumlar yaşatır. Düzeniniz yerinde. İkincisi 10 dakika sürüyorsa birincisini 20 dakikaya çıkarmak uzmanların elinde. İlişkinin tek başına seks olmadığını anladığınız günler de gelecek. Peşinatı şimdiden ödemeyin, size de kalsın.

Haberin Devamı

Erken boşalıyorum

29 yaşındayım. 4 aylık evliyim. Evlendikten sonra bende sertleşme ve erken boşalma problemi ortaya çıktı. Daha önce yoktu. İlk boşalmadan sonra ikinci kere sertleşmesi geç oluyor. Problem nedir, ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, problem eşine, partnerine alışma sürecin. Heyecanlarını yatıştırman ve bir süre eczanelerdeki bilinen ilaçlardan alman iyi olur. 6 ay sonra erken boşalman sürüyorsa bunun tedavi yoluna bak.

Hislerim azalıyor

20 yaşındayım. 1.5 ay önce ilk cinsel deneyimimi yaşadım ama başarısız oldum. Penisimde sertleşme olmadan boşaldım. Bir daha denemek istiyorum ama korkuyorum. Bir de kadınlara karşı cinsel duygularım azalmaya başladı. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, ilk deneme yaptığın ortam iyi değildi ve sen büyük heyecan dalgası altındaydın. Sonuç böyle olur. Böyle olması da doğaldır. Aynı koşullarda yine denesen yine başarısız olacaksın. Çünkü cinsellik deneme ya da sınava gelmez. Onu kıran, bozan her türlü olumsuzluk, leke bu sonuçlar yaratır. Sakın kendine olumsuzluk telkin etme. Uygun bir ortamda ve uygun zamanda her şey yoluna girecek.

Haberin Devamı

Kızlık zarı bozuk mu?

19 yaşındayım. Sevdiğim kızın geçmişiyle ilgili bazı şeyler duydum. Kızlık zarının bozuk olup olmadığını öğrenmek istiyorum. Bunu ilişkiye girmeden öğrenmenin bir yolu var mı?

CEVAP

Değerli okurum, el alemin kızından sana ne? Günün birinde biriyle evleneceğin zaman bu konuları enine boyuna düşünürsün, sadece kızlık zarına takılıp kalmazsın. Görgüsünü, kültürüne, huyuna, zekasına, güzelliğine ve uyumlu olup olmamasına bakarsın. Bir toplama ya da çıkarma yaparsın. Bu duruma göre de kararını verirsin.

Penisimde kaşıntı var

22 yaşındayım, cinsel hayatım yoğun. 2.5 haftadır cinsel organımda kaşıntı var, yara olmaya başladı. Gördükçe moralim bozuluyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, hemen bir cilt hastalıkları uzmanına gidersin. Derdini yanarsın, ondan önerilerini ve reçeteni alırsın. Önce penisinin kaşıntıları geçer, sonra beynini dinlendirirsin. O arada da cinsel ilişkileri ikinci plana atarsın. Bir yıl içinde kendine gelir, “Ne yapacağım?” diye bir soru sorarsın. Gerçek o sorunun altında yatıyor.

Bozulma ihtimali var mı?

Erkek arkadaşımla yüzeysel bir şeyler yaşadık. Üzerimde iç çamaşırım varken cinsel organıma dokundu. İlk başta bir şey yoktu ama sonradan kan gelmeye başladı. Kızlık zarının bozulma ihtimali var mı?

CEVAP

Sevgili kızım, her yerde, her zaman ihtimaller vardır. İhtimallerin oranı konuşulur. Burada ben sadece orandan söz edebilirim. Bu oran yüzde 20’den fazladır. Rahat etmek için bir kadın doğum uzmanından kesin sonucu almanı öneririm.

Kız bayılırsa ne yaparım?

20 yaşındayım. Sevgilimle sevişirken kız arkadaşım bayılırsa bir şey olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, seve seve ayıltırsın, ne güzel bir şey. Hiç korkma, üstelik duygularında öyle bir iz bırakırsın ki seni görünce de bayılmaya başlar.

O haplar bile fayda etmedi

55 yaşındayım. 13 yıldır şeker hastasıyım. 6 aydır ilişkiye giremiyorum. Çünkü penisimde sertleşme olmuyor. Viagra kullandım ama olmadı. Ne önerirsiniz?


CEVAP

Değerli okurum, renkli penil doppleri yaptır. Bir ürolog bu konuda sana yardımcı olacak. Ya da ultrason tetkiti yapan bir laboratuvara gidebilirsin. Büyük olasılıkla gelen kanı tutmayan sifonda kaçak vardır. Buna venöz kaçak derler. Eğer durum öyleyse hiçbir ilacın faydası yok. Tedavisi özel bir operasyon.

Acıdan devam edemedim

26 yaşında kadınım. 2019 Mart’ta evleneceğim. Nişanlımla birlikte olmak istedik ama canım çok acıdığı için devam edemedim. Bu durum beni endişelendiriyor. Evlendiğim zaman da acı hissedecek miyim?

CEVAP

Değerli okurum, acılar hangi koşulda olursa olsun, yüzde 100 halledilecek. Ama ilk birleşmeler her zaman sorunlu olur. Cinsellikte bir alışkanlık dönemini göze almanız gerekir. Erkeğin de ona göre davranması şart. Beyefendi yumuşaklığında erkekliğini korusun. Tabii çok da sana uymasın. Orta yol sizi düzlüğe çıkaracak, merak etmeyin.

Penisimin boyu yeterli mi?

Cinsel organımın boyu 11 santim. Daha önce ilişkiye girdim. 1 ay sonra evleneceğim. Eşimi mutlu edebilir miyim? Bir de erken boşalma sorunum var.

CEVAP

Değerli okurum, cinsel organının boyu eşini mutlu eder. Erken boşalman da evlendikten sonra çözülür. Tıpış tıpış nikah masasına. Evlilik cüzdanı aldıktan 2 ay sonra erken boşalma konusundaki mailini bekliyorum.

GÜNÜN SÖZÜ

Yürek eşittir kalp. Yüreksiz, korkak, kalpsiz, sevgisiz demektir. Birini seçmek zorunda kalsaydınız hangisini seçerdiniz. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder