Dr. Haydar Dümen Zevk almak zorlaşıyor
HABERİ PAYLAŞ

Zevk almak zorlaşıyor

Uzun yıllar boyunca bir arada olan ve her şeyi ilk geceye saklayanlarda heyecan yerini hayal kırıklığına bırakıyor. Çünkü pek çok şey yüzeysel yaşanıyor, beyin ona programlanıyor. İlişkiye girmek kadın ya da erkeğe zevk vermiyor. Bu yüzden oyunu kuralına göre oynayın.

Sertleşiyor

33 yaşında kadınım. Kocam da 44 yaşında. İlişkide penisi sertleşmiyor. Sevişirken sertleşiyor ama hemen bitiyor. Bazen de tık yok. 12 senelik evliyiz, eskiden çok hovardaydı. 3 sene önce çok Viagra kullanıyordu. Ne yapmamız gerekiyor?

Haberin Devamı

CEVAP

Sevgili okurum, penisi sertleştiren kan dolaşım mekanizmasının ölçümünü yaptıracaksınız (Renkli penil doppler). Laboratuvar ve hastanelerde yaptırırsınız. Rapordan sonra kararı biz vereceğiz.

Sevgilimle sevişeceğiz

18 yaşındayım. Sevgilim ilişkiye hazır olduğu zaman haber verecek. Sevgilimle 2 aydır çıkıyoruz ve birbirimizi deliler gibi seviyoruz. Bu olaydan ailelerimizin haberdar olma ihtimali nedir?

CEVAP

Değerli okurum, önce biraz büyüyün. Sorumluluk alacak yaşa gelin. En önemlisi aklınızı başınıza toplayın. Aileleriniz haberi olma ihtimalini ben nereden bilebilirim? Yarın dahil günün birinde birisi görür, ailene söyler. Bu işler gizli kalmaz. Yine dönelim deliler gibi sevişmene. Zaten bu olay sizi baştan çıkarır. O sorduğun şey gerçekleşirse yani daha geniş alanlara yayılan bir ilişkide ananız ağlar. Kızın da hem canı hem ruhu yara alır.

Kızlık zarı doğuştan mı?

20 yaşındayım. Bir yıldır ilişkim var. Her fırsatta yüzeysel ilişkiye giriyoruz. Penisini vajinama ittirince canım yanıyor. Bu sorun düzelir mi? Kızlık zarı doğuştan mıdır?

CEVAP

Sevgili okurum, kızlık zarı doğuştan vardır. Acı sorununu biz yok edeceğiz. Ayrılmak ya da evlenmek konusunda oyunu kuralına göre oynayın. Bunda da çok geç kalmayın. Bu tür yüzeysel ilişkiler uzun sürerse asla normal birleşmelerden zevk alınmıyor. Beyin bilgisayarı böyle programlanıyor.

Zevk almıyorum

19 yaşındayım. Her gün ortalama 2 kez mastürbasyon yapıyorum. Kız arkadaşımla ilişkiye girdiğim zaman geç boşalıyorum. Kız arkadaşımdan da zevk almıyorum. Tek başımayken daha zevkli oluyor?

CEVAP

Değerli okurum, uçurumun kenarına bir adım daha atmışsın, iyi ki adımın biri hâlâ toprakta. Böyle gidersen evlendiğinde mis gibi, dünyalar güzeli karın yatak odasında beklerken, bu iş için sen banyoya koşabilirsin. Bak çocuğum, tecrübe konuşuyor. Böyleleri çok var, çok görüyorum. Şimdiden kendini ona göre ayarla, iradeni ona göre kullan. Zaman zaman iradene yenilirsen kendini suçlama. Birkaç yıllık zaman diliminde bir koşudur bu, sonunda sen kazanacaksın.

Haberin Devamı

Kıza nasıl davranayım?

20 yaşındayım. Bütün kızlardan cinsel istekte bulunuyorum. Benimle sevgili olmak istemiyorlar. Artık adam gibi bir kızla ciddi bir ilişki istiyorum. Ama benden kaçıyorlar. Onlara nasıl davranmalıyım?

CEVAP

Okurum, kızlar haklı değil mi? Bu dava önüne geldi, sen de yargıçsın. Doğruyu sen mi yapıyorsun, kızlar mı? İkincisi sen cinsellikle, cinselliğin sınırlarının nerede başlayıp nerede biteceğini bilmiyorsan kızlar senden kaçar. Bana soracağına aklına sor. Aklın yanıt vermezse insanlığına sor. Bir yerden yanıt gelecektir ona uy.

Kız mıyım, değil miyim?

23 yaşında nişanlım kızım. Nişanlımın penisinin 1-2 santim girdiğini hissettim, çok acı çektim. Benden kan gelmedi. Akşam adet gördüm. Acaba o gün kızlık zarım bozulmuş mudur? Bir aydır ilişkiye giriyoruz ama kan gelmiyor. Ben kız mıyım, değil miyim? Nişanlımın ailesi bez bekliyor. Nişanlım “Sorun etme” diyor ama ben ediyorum. Ne yapayım?

Haberin Devamı

CEVAP

Sevgili okurum, ben de huzursuzum. Çünkü uzaktan kesin karar veremiyorum. Ama sen şanslısın. Öyle bir nişanlıya sahipsin ki başın kesinlikle derde girmeyecek. Bu nedenle hiçbir şey olmamış gibi gerdek gecesini bekleyin. Ola ki zarın kanayacağı tutar. Ya da kanamaz. El aleme de çarşaf gösterme töresi artık bitsin.

Kontrol edemiyorum

19 yaşındayım ve çok enerji doluyum. Öğrenciyim ve kızları her gördüğümde ereksiyon oluyorum. Artık kontrol edemez hale geldim. Birileri fark edecek diye korkuyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, varsayalım ki gençlerin dörtte biri senin gibi. Onlar ne yapıyor acaba? Belli etmiyorlar. Sen tıpkı onları gibi yapacaksın. Keşke benim önerim ve emrimle organına hükmedebilseydin. Elimden gelmiyor. Dikkatli ol. Aklını, bedenini ve giysilerini ona göre kullan.

Esnek mi, yırtıldı mı?

20 yaşında, nişanlı kızım. Nişanlımla ilişkiye girdik, çok az acı hissettim. Ama hiç kan gelmedi. Zarın esnek olduğunu düşündüm. O gecenin sabahında tuvaletteyken benden kan geldi. Şimdi kararsızım. Zarım esnek mi, yırtıldı mı?

CEVAP

Sevgili okurum, esnek ama zedelendi. Ya da zarın yapısı o kadar kanamaya uygundu. Yırtılmış ve de kanamış olabilir.

Sonunu getiremiyoruz

18 yaşındayım. Ne zaman bir kız görsem hemen sertleşme oluyor. Bunu kız arkadaşım gördü, birlikte olmak istedi. Ben de “Hayır” diyemedim. Ama biz ne zaman beraber olsak sonunu getiremiyoruz. Bazen sabahtan akşama birlikte oluyoruz, başaramıyoruz.

CEVAP

Vah, vah vah! Bu ne büyük fedakarlık değerli okurum. Kız istedi, demek sen kızı kırmadın “Hayır!” diyemedin. Bu zamanda böyle genç bulunmaz. Gitti senin bakirlik, öyle mi yani? Neyse geçmiş olsun! Bakirlik gittiyse millilik geldi. Milli oldun, yoksa daha önceden mi milliydin ben bilmem. “Bir türlü sonunu getiremiyoruz” diyorsun. Neyin sonu bu? Dünyada bu işin sonunu getiren yok ki sen bulasın!

Böyle soru yok!

12 kez ilişkiye girdik

28 yaşındayım. Kız arkadaşım da 24 yaşında. Biz 1.5 gecede tam 12 kez ilişkiye giriyoruz. Bunun bize bir zararı olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, bilmem ben sana ne derim? Denecek laf çok ama boğaz 9 düğüm. Oğlum, sen kömür gibi yanıyorsun. 1.5 geceyi 12 sayıyla dolduruyorsun. Benim aklım o söz ettiğin 1.5 gecede kaldı. Yani tam bir gece, ertesi gün de yarım gece ise, bunun adı iki gündür. Eğer öyleyse olur böyle vakalar, duyanlar da hayran hayran bakarlar. Ama bu 1.5 gece 36 saat demekse ortalama her 3 saatte bir, ye kürküm ye, yut, sonra onu uyut. Oğlum, bundan böyle doğru yolu tut. Bir kerede bu kadar sayıdan zarar gelmez. Ama bu saat böyle işlerse bu matkap sonra çamuru da delmez.

Günün soruları

Mutlu geçsin isterim

24 yaşındayım, 1 yıl sonra nişanlımla evleneceğim. İkimizin de hiç cinsel deneyimi olmadı. Kız arkadaşım ilk gece korkusu olduğunu söylüyor. İlk gecenin mutlu geçmesini istiyorum. Bunun nasıl sağlayabilirim?

Okurum, ilk gece bunu size sağlayamayacak. Beklediğini bulamayacaksın. İlk gecelerin yüzde 80-90’ı böyle geçer. İlk geceye bu önem niye? 50 yıl yanında olacak bir kadın. 2-3 gece sonra olsa ne olacak? Kız huzur bulsun. Korkularından kurtulsun. Sen aç kurtlar gibi sakın üzerine atlama. Kadını büküp canını yakma. Kadının hazır olduğu bir gün sıcak ve yumuşak yaklaş. Anlaştık mı oğlum?

Beni reddetti

18 yaşındayım. Bir kızı çok seviyorum ama beni reddetti. Artık mastürbasyon bile yapamıyorum. Yapmaya kalksam onu aldatıyor gibi hissediyorum. Moralim bozuk. İşle kendimi oyalayıp unutmaya çalışıyorum. Ne yapayım?

İşte Türk gençliğinin temsilcisi. Tabii seveceksin, aşık da olacaksın. Bu hakkın. Ama bu hakkını erken ortaya attın. Kız ortada yok. Rüyalar sağ olsun, özgürlük dünyanda seni yoğursun. Mastürbasyon bile yaparken ihanet diye düşünürsen korkarım bu gidişle kafayı da üşütürsen işte o zaman hayalinle gelin güvey olursun, umutlarını soldurursun. Oğlum, en iyisi bana güven, önce kendi aşkına diren ve sonra kızlarla köşe kapmacayı öğren.

Günün sözü

Mutsuzsanız gülemezsiniz. Gülmezseniz mutlu olamazsınız... İşte evrensel bilmece. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder