Dr. Haydar Dümen Zorla güzellik olmaz
HABERİ PAYLAŞ

Zorla güzellik olmaz

Gençler tanışıyor, birbirini seviyor ve aşık oluyor. Ama aşk var diye cinsellik de olacak diye kural yok. Erkekler bu konuda aceleci. Kızların dünyasını karartmayın. Zorla güzellik olmaz. Önce ayaklar yere bassın, sonra ilişkinin tadını çıkarırsınız...

BÖYLE SORU YOK!

Biraz daha uzasın istiyorum

21 yaşındayım, 2 aylık evliyim. Karım hep birlikte olmak istiyor ama ben istemiyorum. Penisim 15 santim. Daha da uzar mı?

CEVAP

Olur okurum ama yanlış kapı çaldın. Diyelim ki 17 santimi yakaladın, nerede kullanacaksın? Kadının vajina boyu 8 santim. 2 santimlik bölümü hisli, geri kalanı sağır dilsiz gibi. Sen ritmini kaybetmezsen, doğanın ince hesaplarıyla yapılan organını öp de başına koy. Peki nasıl olacak? Eşine noterden yetki belgesi ver. O da öpüp başına koysun. Ya da diretir “Memnunum” derse, sen 2 aylık evliliğe nankörlük etme. Okurum, nasıl olsa eşin bu tempodan yorulacak. Bırak bayram şekerlerini yesin. Sen de kendine dikkat et, onu başka heyecanlarla oyala.

Haberin Devamı

Evlilik öncesi ne yapmalıyım?

Erken boşalma yaşamamak için evlilik öncesi ne yapılması lazım? Bunun için mastürbasyon tekniği veya sayısı var mı?

CEVAP

Erken boşalmanın ülkemizdeki nedeni hayallerin yoğunluğundan ve heyecanların şaha kalkmasından. Ve de zamanın kısa bir süreye (1 gün ya da 1 gece değil) sıkıştırılmasından kaynaklanır. İstem dışı sinir sisteminin de bu konuda etkisi olur. Acemilik yanında partner ve cinsel yapının psikolojik ve teknik yapılanmasını hesap etmelisin. Uyarıcı sayılan ön sevişmeyi de fazla uzatmadan ya da oldu bittiye getirmeden bir denge kurmalısın. Görüyorsun ki önce sofra sonra kaşık sallama ama seninkisi dereyi görmeden paçaları sıvamadır.

Başka türlü orgazm olmuyorum

38 yaşında, 14 senelik evli kadınım, sadece üstteyken zevk alıyor, orgazm oluyorum. Neden acaba?

CEVAP

Sevgili okurum, bulmuşsun bir pınar, kurutma, eşini komplekse sokma. Senin tekniğin öyleyse partnerin kul, köle olur. Yerinden kıpırdamadan, nefesi daralmadan, ter dökmeden senin hakkını veriyor. Sen sanırım eşini kıskanıyorsun. Yani o hareket etsin, ben durayım demek istiyorsun. Ama ha! Elindeki nimeti bir kartala kaptırıverirsin. Sabret, aktif rolün 2 yıl içinde pasife dönüşecektir. Senin eşin gibi bir erkeğe sahip olmak isteyenler çoktur. Yani kadın terlesin, kadın yorulsun, ayarını bulmazsa kendinde kusur arasın.

Haberin Devamı

Zevk suyundan şüpheliyiz

Sürtünme yoluyla hamile kalınır mı? Zevk sıvısından şüpheliyiz. Ne dersiniz?

CEVAP

Aman be değerli okurum, soru olur ama bu kadar da saçması olmaz. Nereden geldin, nereye gidiyorsun? Dağda bile ceylanlar bu işi senden fazla biliyor. Havadan indirme yapılmadığına göre, limanda da bindirme olmadığına göre gebelik şüphesi yok.

Kız penisimden korkuyor

24 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye giremiyorum. Penisim büyük olduğu için çok korkuyor. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, tabii korkar. Zaten amatör bir kızın böylesine üzerine gitmek doğru değil. Onu cinselliğe karşı soğuk duruma düşürürsün. Keyfine göre bir davranış delikanlılığa yakışmaz. Yeniden düşün, taşın ve kızın dünyasını karartma.

Haberin Devamı

Yamukluğu yüzünden başarısız oldum

21 yaşındayım, penisim yamuk olduğu için ilişkilerimde 1- 2 kez başarısızlığa uğradım. Penisimi düzeltmek için ne yapabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, düzelecek bir şey yok. O heyecan ve korkudan öyle oldu. Şartlar iyileşince o da düzelecek. Dert edinirsen süre uzar. Etmezsen süratle iyileşir.

Eşimle ilişkiye giremiyoruz

8 aylık evliyim. Karımla ilişkiye giremedik. İkimizde de isteksizlik var, zevk almıyoruz. Eşim ilişkiye gireceğimiz zaman acı duyuyor. Doktora göre kızlık zarı kalınmış. Bu durum ilişkiye girmemize engel mi?

CEVAP

Değerli okurum, ciddi ve önemli bir konu. Yüzde 100 çözümü var. Bu tür şikayetler doğrudan zar kalınlığıyla ilgili değil. Vajina kaslarının kasılıp açılmaması, acı, korku ve tedirginlikler bunu yaratıyor. Kesin tedavisi olduğunu sana müjdeliyorum.

Neden sertleşme olmadı?

21 yaşındayım. Kadınlara çok düşkünüm, kendime hakim olamıyorum. Askerde bile geneleve gidiyorum. En son sertleşme olmadı, erken boşaldım. Bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, bu konularda bir heyecan, iki tedirginlik ‘Yine mi sertleşmeyecek?’ korkusu etkili oluyor. Kuşkusuz genelev koşullarında da ruhsal doyum sağlanmıyor. Yani yemeği çok kötü bir ortamda yemek başka. Aynı yemeği daha estetik sunumla, gözü gönlü doyuran bir yerde yemek başka. Hiçbir şeyin yok, tedirgin olma.

Nasıl iletişim kurarım?

24 yaşında kızım ve işitme engelliyim. Erkek arkadaşımın annesi beni sevmedi. Çünkü onu iyi duymadım, konuşmam zor oluyor. Onunla nasıl iletişim kurabilirim? Ne olur bana yol gösterin.

CEVAP

Sevgili okurum, üzülme kızım. En kolay çözümü toplum bu konuda vermiş. Evlendiğinde kayınvalidenin çoraplarını sen çıkar. Akşam çorbasını önüne çok sıcak ya da soğuk koyma. Sevgilinin yanında çok oturma, kayınvalidenin yanında otur. Elini tut, yüzüne garip garip bak. O da anne, bir süre sonra sana alışır, ilişkiniz de yoluna girer, dert edinme.

Sevgilim ilişkiye girmek istemiyor

21 yaşındayım. Güzel giden bir ilişkim var ama kız arkadaşım ilişkiye girmek istemiyor. Nasıl ikna ederim. Onun için her şeyi yaptım, daha ne yapmam lazım?

CEVAP

Değerli okurum, her şeyden önce namuslu, sorumlu ve insan haklarına saygılı olmalısın. İki taraftan biri istemiyorsa zorlama olmaz. Kız doğru yolda. Hadi senin dediğin olsa ne güvence veriyorsun? Evlenecek misin yoksa bir süre sonra hadi bye bye mı diyeceksin?

Kalınlığı ne kadar olmalı?

22 yaşındayım. Klitoris orgazm nedir? Vajinal orgazm nedir? Cinsel organ kalınlığı hangi ölçülerde normaldir?

CEVAP

Değerli okurum, kalınlığın vajinal ve klitoris orgazma ilgisi yok. Bir küçük parmak bile kadını klitoris orgazma ulaştırabilir. Vajinal orgazmı her kadın yaşayamaz. O bünyeyle ve doku ile ilgili. Biraz da erkeğiyle. Bunları şimdiden öğrenmenin anlamı yok. Evlen, bir süre birbirinizi tanıyın. Sorun çıkarsa profesyonel yardım alırsınız.

Gebe kaldım mı?

22 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla birlikte oldum ama zarım delinmedi. Spermler içime aktı, hamile kaldım diye çok korkuyorum. Gebe kaldıysam nasıl yok edebilirim?

CEVAP

Sevgili okurum, gebe kalmış olabilirsin. Ama ihtimali çok zayıf. Yine bu konularda dikkatli olmak gerekir.

Neden hep kan var?

20 günlük evliyiz. 10 gün boyunca hep kanama oldu. Şimdi bazen kan görüyoruz. Neden o kadar kanama oluyor? Ne zaman boşalsam meniler geri akıyor, neden?

CEVAP

Değerli okurum, bazı kadınlarda öyle olur. Bir ay bile her ilişkide kan görülebilir. Bu sorun değil. Her kadında meni geri gelir. Sadece döllenmeyi gerçekleştirecek spermler rahime geçer. Durumunuz normal.

GÜNÜN SÖZÜ

Aşk kimi zaman davetsiz misafir gibidir. Ne zaman geleceği ve ne zaman gideceği bilinmez. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder