Ecesu Serbes 26 Kasım Yay burcu Yeni Ay'ı hangi burcu nasıl etkileyecek?
HABERİ PAYLAŞ

26 Kasım Yay burcu Yeni Ay'ı hangi burcu nasıl etkileyecek?

Yay burcunda meydana gelen Yeni Ay ile birlikte, gökyüzündeki Akrep burcunun getirdiği kaotik ve karmaşık enerji dağılmaya başladı.

Yay burcu astrolojide pozitif düşünceyle, hedeflerle, derin ve felsefi düşüncelerle alakalıdır.

Bugün meydana gelen Yeni Ay’ın etkisiyle, hayatın pozitif taraflarını görmeye eğilimli, daha özgüvenli olacağız.

Akrep dönemi boyunca hissettiğimiz kriz hali, yerini özgürlük isteğine bırakıyor.

Önümüzdeki günlerde özgür olmak adına adımlar atabiliriz. Bireysel hedeflerimize yönelik adımlarımızda karşımıza çıkacak engellere karşı toleransımız düşebilir.

Haberin Devamı

Yeni ülkeler ve kültürler tanımak, akademik konularda araştırmalar yapmak için destekleyici gökyüzü etkileri olan bir dönemden geçiyoruz.

Diğer taraftan, gökyüzünde devam eden Mars – Uranüs karşıtlığı karşımıza çıkabilecek problemlere ve kazalara karşı hazırlıklı olmamız gerektiğini gösteriyor.

Bu dönemde özgürlük adına atacağımız adımlarda beklenmedik durumlarla karşılaşabilir, hareket özgürlüğümüzün kısıtlandığını hissedebiliriz.

Agresif ve aceleci yapımız sebebiyle kontrolümüz dışında gerçekleşen olaylarla karşı karşıya kalabiliriz.

Her ne kadar bu Yeni Ay dönemi kendimize koyacağımız hedeflerle alakalı gerekli gökyüzü desteğini sağlasa da, düşünmeden harekete geçmek için uygun bir dönem değil.

Yeni Ay’ın yönetici gezegeni Jüpiter’in kendi yönettiği Yay burcunun son derecelerinde seyahat ediyor oluşu, bu gezegenin gücünün ve şanslı etkisinin düşüşe geçtiğini gösteriyor.

Bu Yeni Ay dönemini karar almak için değerlendirebilir, harekete geçmek için 3 Aralık'ı bekleyebiliriz. Bu tarihte hem Mars – Uranüs karşıtlığının etkisi geçmiş olacak, hem de Jüpiter Yay burcundaki seyahatini sonlandırıp Oğlak burcuna geçiş yapacak.

Şans gezegeni Jüpiter’in Oğlak burcundaki yerleşimi ile Boğa burcundaki Uranüs arasında gerçekleşecek olan destekleyici açı, karşımıza çıkabilecek umulmadık gelişmelerin daha olumlu etkileri olacağını gösteriyor.

26 Kasım Yay burcu Yeni Ay'ı hangi burcu nasıl etkileyecek?

26 Kasım Yay burcu Yeni Ayı hangi burcu nasıl etkileyecek

Koç:

Gündeminizde yurt dışıyla alakalı işler veya seyahat konuları varsa, bu alanlarda destekleyici gökyüzü etkileri mevcut. Vize başvurusu, seyahat planlaması yapabilirsiniz. Akademik konularda da destekleyici gökyüzü etkileri var. Hayatın derin ve felsefi boyutlarına yöneleceğiniz, anlam arayışında olacağınız bir dönemden geçiyorsunuz. Mars – Uranüs karşıtlığının etkisiyle harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Planladığınız seyahatlerin bütçenizi aşmadığından emin olmalısınız.

Haberin Devamı

Boğa:

Ortaklaşa gelirler, krediler, miraslar alanınızda meydana gelen Yeni Ay, beklediğiniz finansal desteği elde etmenize yardımcı olabilir. Eşinizin finansal durumunda yeni gelişmeler olabilir. Ancak, burcunuzda seyahat eden Uranüs’ün Mars’la arasındaki gergin açı bu dönemde partneriniz ve çevrenizle aranızda gündeme gelebilecek finansal problemlere işaret ediyor.

26 Kasım Yay burcu Yeni Ayı hangi burcu nasıl etkileyecek

İkizler:

Karşıt burcunuzda meydana gelecek olan Yeni Ay sizin için yeni bir ilişki ve ortaklık gündeme getirebilir. Bu dönemde başlayacak ilişkiler ciddi niyetlerle başlayan, uzun dönemli ilişkiler olabilir. Eğer mevcut bir ilişkiniz varsa, evlilik gündeme gelebilir. Evli olan İkizler için evlilik hayatını canlandıracak gökyüzü etkileri var. Mars – Uranüs karesinin etkisiyle beraber çalıştığınız insanlara karşı sabrınız ve tahammülünüz azalabilir, özellikle iş hayatında gerginliklerden uzak durmanızda fayda var.

Haberin Devamı

Yengeç:

Günlük rutinler, çalışma hayatı ve sağlık alanınızda meydana gelecek olan Yeni Ay, kendinize yeni rutinler belirlemeniz ve iş hayatınızda yolunda gitmeyen konuları düzene sokmanız için gerekli desteği sağlıyor. Sağlığınıza her zamankinden fazla dikkat etmeniz gerekebilir, belki check up yaptırabilirsiniz. Mars – Uranüs karesinin etkisiyle özel hayatınızda beklenmedik durumlarla karşılaşabilirsiniz. Sosyal çevrenize karşı tahammülünüz azalabilir. Hayattan keyif aldığınız alanlar ile, beklentileriniz arasındaki uyumsuzluk keyfinizi kaçırabilir. Sizi mutlu edecek rutinler belirlemeniz gereken bir dönem.

26 Kasım Yay burcu Yeni Ayı hangi burcu nasıl etkileyecek

Aslan:

Flört evinizde meydana gelen Yeni Ay etkisiyle aşk kapınızı çalabilir. Mevcut ilişkiniz varsa, aşk hayatınızı canlandırmak için adımlar atabilirsiniz. Hobilerinize daha fazla zaman ayırabilir, yeni hobiler edinebilirsiniz. Çocuk sahibi olmakla alakalı planlarınız varsa destekleyici gökyüzü etkileri bulunuyor. Mars – Uranüs karşıtlığının etkisiyle ev hayatınıza ve kariyerinize dair konularda beklenmedik durumlarla karşılaşabilirsiniz. Sakin kalmakta ve bu karşıtlığın etkisinin geçmesini beklemenizde fayda var.

Başak:

Ev ve aile konularında yeni gelişmeler meydana gelebilir, ailenize yeni biri katılabilir. Taşınabilir, mal mülk alım satımı yapabilirsiniz. Evlenme veya biriyle birlikte yaşama gibi konular söz konusu olabilir. Mars – Uranüs karesinin etkisiyle yakın çevrenizle iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Uzak akrabalarınızla alakalı konular gündeme gelebilir. Seyahat planınız varsa karşınıza çıkabilecek aksaklıklara karşı hazır olun.

Terazi:

Kardeşleriniz, kuzenleriniz, komşularınız ve yakın çevrenizle alakalı konular gündemde. Kendinizi geliştirmeye ve iletişim gücünüzü arttırmaya yönelik adımlar atabilirsiniz. Yurt içinde, kısa süreli seyahatler gündeme gelebilir. Mars – Uranüs karşıtlığının etkisiyle beklenmedik bir harcama söz konusu olabilir. Maddi konulara karşı dikkatli olun.

26 Kasım Yay burcu Yeni Ayı hangi burcu nasıl etkileyecek

Akrep:

Para evinizde gerçekleşecek Yeni Ay’ın etkisiyle maddi gelirlerinizi arttırmaya yönelik adımlar atabilirsiniz. Yeni kazanç kapıları bulabilirsiniz. Gelirlerinizde artış olabileceği gibi, giderleriniz de artabilir. Burcunuzdaki Mars’ın Uranüs ile yaptığı karşıt açı her zamankinden daha agresif hissetmenize sebep olabilir. Eşinizle, ortağınızla ve partnerinizle ilişkilerinizde umulmadık meselelerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu transitin etkisi geçene kadar sabretmeli ve yakın ilişkilerinizi ilgilendirecek herhangi bir karar almamalısınız.

Yay:

Burcunuzda gerçekleşen Yeni Ay, sizin için yeni bir döngüyü başlatıyor. Özel hayatınızı ve hedeflerinizi ilgilendiren konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Dış görünüşünüzde değişiklik yapabilir, spora başlayabilirsiniz. Yurt dışıyla, yabancılarla ve yüksek öğrenimle alakalı konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Mars – Uranüs karşıtlığı, hedeflerinize giden yolda korkularınız sebebiyle kendi kendinizi engelliyor olabileceğinizi gösteriyor. Bu ay kafa karışıklıkları yaşayabilirsiniz, korkularınızı yenmek adına psikolojik destek almak için uygun bir dönemden geçiyorsunuz.

26 Kasım Yay burcu Yeni Ayı hangi burcu nasıl etkileyecek

Oğlak:

Rüyalar, bilinç altı ve gizli konular alanınızda meydana gelen Yeni Ay, şans gezegeni Jüpiter burcunuza geçmeden önce size psikolojik durumunuzu değerlendirmeniz için gerekli desteği sağlıyor. Bu dönemde rüyalarınız anlamlı olacak, hisleriniz ve sezgileriniz güçlenecek. Burcunuza geçen Venüs kısmetinizi ve cazibenizi arttıracak. Uzun süredir burcunuzda gerçekleşen Satürn ve Plüton transitleri ve tutulmaların zorlayıcı etkileri, 3 Aralık’ta Jüpiter’in burcunuza geçişiyle yumuşayacak. Mars – Uranüs karşıtlığı ile işten gelen kazançlarınızı arttırmaya yönelik kararlar alabilir, hobilerinizi gelire çevirmeye yönelik adımlar atabilirsiniz.

Kova:

Arkadaşlık, sosyal çevre, büyük umutlar evinizde meydana gelen Yeni Ay, sosyal hayatınıza canlılık getirecek. Yeni çevrelere girebilir, yeni hedefler belirleyebilirsiniz. Sizin kadar özgürlüğüne düşkün tek burç olan Yay’da gerçekleşen Yeni Ay, ruhunuzdaki özgür olma isteğini arttırabilir. Mars – Uranüs karşıtlığının etkisiyle kariyer hayatınızda karşı karşıya kaldığınız durumlara karşı agresif bir tavır belirleyebilir, iş değiştirme, evden çalışma gibi konuları gündeminize alabilirsiniz.

26 Kasım Yay burcu Yeni Ayı hangi burcu nasıl etkileyecek

Balık:

Kariyer evinizde gerçekleşecek olan Yeni Ay, sizin için yeni bir işin kapılarını açıyor olabilir. İş değiştirebileceğiniz gibi, mevcut işinizde terfi ve pozisyon değişikliği konuları da gündeme gelebilir. Mars – Uranüs karşıtlığının etkisiyle seyahat konuları gündeme gelebilir. Kariyer hayatınızda satış-pazarlama ve iletişim yeteneklerinizi daha fazla kullanacağınız bir dönem.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder