Ecesu Serbes 28 Ocak Aslan Dolunayı hangi burcu nasıl etkileyecek?
HABERİ PAYLAŞ

28 Ocak Aslan Dolunayı hangi burcu nasıl etkileyecek?

Aslan burcu astrolojide özgüvenle, yaratıcılıkla, göz önünde olmakla ve sahneyle alakalıdır. Dolunay etkisinde olacağımız 10 - 15 günlük dönemde daha fazla göz önünde olmak, dikkat çekmek, ilgi ve takdir görmek isteyeceğiz. Hepimiz kendi hayatlarımızın başrolünde oynuyoruz. Özel olduğumuzun görülmesini isteyeceğiz. Takdir görmeye her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyacağız. Özgüvenimiz artacak, hak ettiğimizden daha azına razı olmayacağız. Yaratıcılığımız artacak, üretmek isteyeceğiz.

Bu Dolunay anında sabit burçlar arasında T kare dediğimiz oldukça zorlayıcı bir açı kalıbı da etkili olacak. Sabit burçlar arasındaki kare açılar en zorudur, çünkü kare açılar mücadele yoluyla gelen değişim demektir. Aslan, Kova, Boğa ve Akrep gibi sabit burçlar ise değişime en kapalı burçlardır. Umulmadık gelişmeleri ve sürprizleri simgeleyen Uranüs’ün de Boğa gibi değişime kapalı bir burçta etkili olacağı bu Dolunay hepimizin hayatında ani, beklenmedik ve şaşırtıcı değişimlere işaret ediyor.

Haberin Devamı

Güneş ve Ay’ın karşı karşıya geldiği Dolunay enerjisi tamamlanmayı ve sonuçlanmayı sembolize eder. Dolunay’dan hemen sonra, 30 Ocak itibariyle Merkür’ün Kova burcunda geri hareketine başlayacak oluşu bir süredir ilgilendiğiniz, zihninizi meşgul eden ve kafanızı karıştıran konuların çözüme ulaşmasını sağlayacaktır. Ama bu çözümlenme süreci pek de rahat ilerlemeyecek, önce her şey karışacak ve sonra düzene ulaşacak aslında.

Burçlar nasıl etkileniyor?

Koç ve Yükselen Koç: Aşk evinizde etkili olacak Dolunay ile romantik sürprizlere açık bir döneme giriyorsunuz. Önümüzdeki 10 - 15 günlük dönemde duygusal ihtiyaçlarınız artacaktır. Daha fazla ilgiye ve romantizme ihtiyaç duyacağınız bir dönem sizi bekliyor. Çocuklarla ilgili konularda da sürpriz gelişmeler söz konusu olabilir. Yalnızsanız sosyal çevrenizden biriyle flört edebilirsiniz. Finansal konularda mümkün olduğunca temkinli hareket etmelisiniz. Spekülatif yatırım araçlarından uzak durun.

Boğa ve Yükselen Boğa: Ev ve aile alanınızda gerçekleşen Dolunay ile hayatınızı temelden etkileyecek kararlar alabileceğiniz 10 - 15 günlük döneme giriyorsunuz. Aileniz ve işiniz, duygusal yönünüz ile mantıklı tarafınız arasında dengeyi kurabilmelisiniz. Burcunuzda seyahat etmekte olan Uranüs’ün de etkisiyle ani ve beklenmedik kararlar alabilirsiniz. Özgürlük ve bağımsızlık ihtiyacınız artıyor. Sürpriz değişimler gündeme gelebilir. Siz yine de plansız hareket etmemeye gayret gösterin.

Haberin Devamı

İkizler ve Yükselen İkizler: Kardeşleri, yakın çevreyle kurulan ilişkiler, iletişimi, eğitimleri ve seyahatleri simgeleyen 3. evinizde gerçekleşen Dolunay ile zihninizin daha aktif çalışacağı, daha fazla düşüneceğiniz ve önemli kararlar alabileceğiniz 10 - 15 günlük döneme giriyorsunuz. Yakınlarınızdan alacağınız sürpriz haberler sizi şaşırtabilir, veya siz alacağınız beklenmedik kararlarla yakınlarınızı şaşırtabilirsiniz. Kardeşlerinizle ilgili beklenmedik gelişmeler söz konusu olabilir. Kısa süreli seyahatler kapıda.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Kişisel kazanımları, finansal konuları ve değer duygusunu anlatan 2. evinizde gerçekleşecek olan Dolunay ile parayla ilgili konular hayatınızın odak noktasına taşınıyor. Önümüzdeki 10 - 15 günlük dönemde bütçenizi daha iyi yönetmek isteyeceksiniz. Finansal konularda bir tamamlanma sürecine giriyorsunuz. Sürpriz kazançlar elde edebilir, bir süredir devam eden finansal problemlerinizde sürpriz çözümlerle karşılaşabilirsiniz. Ancak, bu dönemde beklenmedik harcamalara karşı da dikkatli olmalısınız. Kendinizi değerli hissetmenizi sağlayacak kişiler ve aktiviteler için vakit ayırın.

Haberin Devamı

Aslan ve Yükselen Aslan: Burcunuzda meydana gelen Dolunay ile kişisel meselelerinizin önem kazanacağı, kendinizden emin kararlar alacağınız ve göz önünde olmaktan çekinmeyeceğiniz 10 - 15 günlük döneme giriyorsunuz. Uranüs’ün etkisiyle iş ve kariyer hayatınızda sürpriz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Hayatınızdaki otorite figürleriyle beklenmedik gerginlikler yaşayabilirsiniz. Evlilik hayatınızda, ikili ilişkilerinizde ve iş ortaklıklarınızda ani bitişler söz konusu olabilir.

Başak ve Yükselen Başak: Aslan burcunda gerçekleşen Dolunay ile içinize döneceğiniz, psikolojinizle ve manevi yönünüzle ilgili konuların önem kazanacağı 10 - 15 günlük döneme giriyorsunuz. Kontrolünüz dışında gelişen sürpriz durumlar içe kapanmanıza sebep olabilir. Kendinizle baş başa kalmak ve geçmişin değerlendirmesini yapmak isteyebilirsiniz. Özellikle de eğitim, hukuk ve seyahatler alanlarında karşılaşabileceğiniz sürpriz gelişmelere karşı hazırlıklı olmalı, bu alanlarda büyük riskler almamaya özen göstermelisiniz. Terapiye başlamanın tam zamanı!

Terazi ve Yükselen Terazi: Aslan burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile sosyal ilişkilerinizin hareketleneceği ve renkleneceği 10 - 15 günlük döneme giriyorsunuz. Önümüzdeki günlerde arkadaşlık ilişkilerinizde sürpriz ve beklenmedik gelişmeler söz konusu olabilir. Arkadaşlarınız aracılığıyla tanışacağınız biriyle veya sosyal çevrenizden biriyle flört edebilirsiniz. Finansal konularda da beklenmedik gelişmelere açık bir dönemden geçiyorsunuz. Hayalleriniz, umutlarınız ve idealleriniz doğrultusunda yüklü harcamalar yapabilirsiniz. Ödemekte güçlük çekeceğiniz borçların içine girmemeye çalışın.

Akrep ve Yükselen Akrep: Kariyer evinizde gerçekleşen Dolunay ile iş ve kariyer konularında bir tamamlanma sürecine giriyorsunuz. Üzerinize aldığınız bir projeyi bu Dolunay ile sonuçlandırabilirsiniz veya iş arayışınız varsa bu Dolunay ile çözüme ulaşabilir. Önümüzdeki 10 - 15 günlük süreçte iş hayatınızda başarılarınız da başarısızlıklarınız da daha görünür olacaktır. Özel hayatınızda yaşadığınız stresi işinize yansıtmamaya özen göstermelisiniz. İlişkilerinizde, iş ortaklıklarınızda ve evliliğinizde sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay: İnançlar, felsefe ve hayat görüşü konularına daha fazla kafa yoracağınız, vizyonunuzun genişleyeceği ve hayata daha geniş bir çerçeveden bakacağınız 10 - 15 günlük döneme giriyorsunuz. Günlük hayatın getirdiği sorumluluklardan sıkılabilir, uzaklaşma ihtiyacı duyabilirsiniz. Uzaklarda yaşayan akrabalarınızdan veya dostlarınızdan beklenmedik haberler alabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı işlerinizde, hukuki meselelerinizde ve akademik hayatınızda sürpriz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Yüksek öğrenim hayatınızı ilerletme kararı alabilir, master ve doktora başvuruları yapabilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Finansal konuların gündemde olacağı 10 - 15 günlük döneme giriyorsunuz. Kredileriniz, borçlarınız ve başkalarıyla paylaşım içinde olduğunuz gelirlerle ilgili konular ön planda olacaktır. Finansal hayatınıza çeki düzen vermek isteyebilir, mevcut borçlarınızı yapılandırma sürecine girebilirsiniz. Bir süredir devam eden miras, nafaka gibi davalarınız varsa bu dönemde sonuçlanabilir. Eşinizin veya gelir paylaşımı içinde olduğunuz kişilerin finansal hayatıyla ilgili beklenmedik gelişmeler dolaylı olarak sizi de etkileyebilir. Çocuklarınıza, sevdiklerinize veya hobilerinize yönelik harcamalarınız artabilir.

Kova ve Yükselen Kova: İlişkiler ve ortaklıklar alanınızda gerçekleşen Dolunay ile ikili ilişkilerinizi ilgilendiren konularda önemli kararlar alacağınız 10 - 15 günlük döneme giriyorsunuz. Evlilik hayatınızda ego savaşları söz konusu olabilir. Yürümeyen ilişkileriniz ve iş ortaklıklarınız bu dönemde ani bir şekilde sonlanabileceği gibi, sürpriz ilişkiler ve ortaklıklar da gündeme gelebilir. Ev ve aile hayatınızda beklenmedik gerginliklerle karşılaşabilirsiniz. Asi tavırlarınız aile üyelerinizden tepki görmenize sebep olabilir. “Ben” ile “biz” arasında dengeyi kurmayı öğrenmeniz gerekiyor.

Balık ve Yükselen Balık: Çalışma hayatını, sağlığı ve günlük rutinleri yöneten 6. evinizde gerçekleşen Dolunay ile iş yükünüzün ve sorumluluklarınızın artacağı 10 - 15 günlük döneme giriyorsunuz. Bu dönemde hem bedensel hem de ruhsal sağlığınıza iyi gelecek olan aktivitelere vakit ayırmayı ihmal etmeyin. İş stresi sağlığınızı etkileyebilir. Mesai arkadaşlarınızla iletişim krizleri ve beklenmedik gerginlikler yaşayabilirsiniz. İşinizi ilgilendiren konularda ani kararlar almamaya çalışın. Ufak tefek sağlık problemlerini ihmal etmeyin. Doktor kontrolünden geçmek için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder