Ecesu Serbes 30 Ağustos Yeni Ay'ı hangi burcu nasıl etkileyecek?
HABERİ PAYLAŞ

30 Ağustos Yeni Ay'ı hangi burcu nasıl etkileyecek?

Yılın en üretken, en çalışkan, en eleştirel ve en mükemmeliyetçi yeni ayından herkese selamlar!

Çok eski çağlardan beri insanoğlu Ay hareketlerini izleyerek dünyevi meselelerine çözüm aramıştır. Koskoca denizlerde gelgitlere sebep olan Ay hareketleri büyük bir kısmı sudan oluşan vücutlarımız ve zihinlerimiz üzerinde de güçlü bir etkiye sahiptir.

Dünya’ya en yakın gök cismi olarak Ay’ın astrolojideki yeri çok özel ve değerlidir. Güneş babadır, Ay annedir. Güneş egomuzu, kimliğimizi gösterirken Ay duygularımızı ve ruhumuzu sembolize eder.

Haberin Devamı

Pervasızca hareket ettik, ilgi istedik

30 Ağustos Yeni Ayı hangi burcu nasıl etkileyecek

Ay, diğer gezegenlere göre çok hızlı bir şekilde burç değiştirir. 12 burcu tamamlaması ortalama 1 ay sürer. Ay ve Güneş aynı burcun aynı derecesine geldiğinde yeniay, zıt burçlarda karşı karşıya geldiklerinde dolunay oluşur ve ortalama olarak ayda 1 yeniay, 1 dolunay gerçekleşir.

Geride bıraktığımız ayın büyük bir kısmını gökyüzünde ateş elementi, özellikle de Aslan burcu baskınlığıyla geçirdik. Pervasızca hareket ettik, içimizden geldiği gibi davrandık ve ilgi istedik. Başarılı olmak ve pohpohlanmak istedik. Belki biraz bencildik, her şeyden önce kendimizi düşündük.

Son birkaç haftadır gökyüzündeki ateş elementi baskınlığı yerini sağlamcı, pratik ve her durumda ayakları yere basan toprak enerjisine bıraktı. Göz önünde olma ve hizmet edilme isteğimiz geçti, artık sahne arkasında olmak ve hizmet etmek istiyoruz. 30 Ağustos 2019 tarihinde 13:37’de gerçekleşecek Başak yeniayı ile birlikte bu toprak enerjisi netleşecek ve 14 Eylül’deki Balık dolunayına kadar etkisi devam edecek.

Kimi ev hayatında düzenlemeye gidecek, kimi iş

30 Ağustos Yeni Ayı hangi burcu nasıl etkileyecek

Bu süreçte öncelikle düzen kurmak isteyeceğiz, yaz aylarının getirdiği boş vermişlik hissinden kurtulup hayatımıza çeki-düzen vermek için fazlasıyla uygun bir dönem olacak.

Bu yeniaya çok yakın bir derecede hareket ve enerji gezegeni Mars’ın da güçlü etkisi bulunuyor. Belki düzene sokmamız gereken bir şeyler olduğunun farkındayız ama harekete geçecek enerjiyi bulamıyoruz bir süredir, aradığınız motivasyonu bu yeniay sağlayacak.

Merkür ve Venüs’ün etkisini kullanarak belki ilişkilerimizde konuşulmayanları konuşup, çözemediğimiz problemleri çözeceğiz.

Haberin Devamı

Uranüs’ten gelen güzel açı belki hep hayalini kurduğumuz değişimi getirecek bize. Ama korkmayın, bu değişim tamamen plansız ve programsız olmayacaktır. Başak burcunun bulunduğu yerde ince elenip sık dokunmuş stratejiler vardır. Umulmadık bir değişiklikten ziyade beklediğimiz ama bir türlü başaramadığımız konularda değişimler yaşayabileceğimizi gösteriyor bu yeniay.

Kimimiz ev hayatında düzenlemeye gidecek, kimimiz iş, kimimiz aşk.

Siz kendi hayatınızda nasıl etkileneceğinizi öğrenmek için yükselen burcunuza göre okuyabilirsiniz:

Koç:

Koç’lar bu yeniay zamanını iş hayatında değişikliklere ve düzenlemelere gitmek için değerlendirebilir. Rutinlerinizi gözden geçirip günlük hayatınızı kolaylaştıracak pratik değişikliklerde bulunabilirsiniz.

Boğa:

Hayattan keyif almayı en iyi bilen burçlardan biri olan Boğa’lar bu yeniay zamanını onlara neyin keyif verip neyin vermediğini gözlemleyerek değerlendirebilir. Çocuklarıyla alakalı sürpriz gelişmeler yaşayabilirler. Yeni insanlarla tanışıp flört edebilirler.

Haberin Devamı

İkizler:

İkizler burçları bu yeniayı bahar temizliği yaparak, ev için alışveriş yaparak veya taşınma, gayrimenkul alım-satımı gibi işlerle uğraşarak değerlendirebilirler.


Yengeç:

Yengeç burçları için iletişimin güçlendiği bir dönem, kardeşlerle veya komşularla olan ilişkiler gündeme gelebilir. Ufak tefek eğitimlere başlanabilir.


Aslan:

Aslan burçları bu dönemi yeni para kapıları açmak için değerlendirebilir. Değerli hissetmek için para harcayabilirler. Para konuları ve öz değer duygusu bu dönemde hayatlarının gündemini oluşturacaktır.


Başak:

Yeni başlangıçlarla dolu bir ay Başak burçlarını bekliyor, iş değişiklikleri veya yeni ilişkiler mümkün. Sağlıkla alakalı yeni kararlar alınabilir. Doktor kontrolleri, check-uplar yaptırılabilir.


Terazi:

Terazi kadar sosyal bir burç için bu yeni ay biraz farklı. Terazi’nin kendine dönüp ruhuyla ilgilenmesi gerekiyor. Yalnız kalma isteği artabilir. Terapiye başlamayı düşünen Terazi varsa bu dönemi değerlendirebilir.


Akrep:

Başak yeniayı Akrep burçlarının sosyal hayatlarını, toplulukları ve şanslarını yöneten alanında gerçekleşiyor. İçine kapanmayı seven Akrepler için sosyal bir dönem. Yeni gruplara girebilir, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz.


Yay:

Yaylar için bu ayın gündemi çalışmak, çalışmak, çalışmak. İş değiştirebilir, terfi alabilir veya çalışma sistemlerini değiştirebilirler. Gizli kalmasını istedikleri konular gün yüzüne çıkabilir.


Oğlak:

Oğlaklar için bu dönem anlam arayışıyla geçebilir. Okuyabilir, araştırabilir, yüksek öğrenime yönelebilirler. Eğitim sebebiyle yurtdışına çıkabilir veya master/doktora programları hakkında araştırma yapabilirler.


Kova:

Kova burcu için bu ay kriz çözme zamanı. Borçlar, psikolojik sıkıntılar veya eşin maddi durumuyla alakalı konular gündeme gelebilir. Çözülmesi gereken problemler çözüme ulaşabilir.


Balık:

Balıklar için bu yeni ayın gündemi ilişkiler. İlişkisi olan Balıklar ilişkilerini ciddileştirme yolunda adımlar atabilir, yalnız Balıklar ise ciddi niyetlerle başlayan ilişkilere yönelebilirler.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder