Ecesu Serbes Akrep burcunda Süper Dolunay: Kaosun içindeki düzen
HABERİ PAYLAŞ

Akrep burcunda Süper Dolunay: Kaosun içindeki düzen

2020'nin son Süper Dolunay'ı bugün öğlen saatlerinde Akrep burcunda gerçekleşiyor ve sıradan hayatlarımıza heyecan getiriyor. Süper Dolunaylar Ay'ın Dünya'ya daha yakın olduğu dönemlerde gerçekleşir ve güçlü etkilere sahiptir. Akrep burcu derin duyguları, tutkuyu, dönüşümü ve yeniden doğuşları sembolize eder. Dolunay ise sonlanma enerjisidir. Ay'ın konumlandığı burcun sembolize ettiği konular Dolunay dönemlerinde daha görünür olur. Krizlerimiz, duygularımız ve tutkularımız önümüzdeki birkaç hafta ön planda olacaktır.

Haberin Devamı

Duyguları anlatan Ay, Akrep burcunda rahat etmediği için Akrep Dolunayı içsel huzursuzluklara sebep olabilir. Bu dönemde duygularımızın ve arzularımızın yoğunluğunu taşımak kolay olmayabilir. Sezgiler güçlenecektir, kendimizi duygusal krizlerin içinde bulabiliriz. Gizemli konulara merakımız artar, hayatın derin yönlerine daha fazla ilgi duyarız.

Akrep burcunda Süper Dolunay: Kaosun içindeki düzen

İlişkilerde tutkular güçlenecektir, kıskançlık temelli tartışmalar gündeme gelebilir. Her şeyi derinlemesine öğrenme isteğimiz paranoyaya sebep olabilir, dedektiflik yönümüzü açığa çıkarabilir. Merkür'ün Ay ile etkileşimi duygu ve düşünceleri ifade etmenin önemini hatırlatsa da, bu dönemde önemli olan ne söylediğimizden çok nasıl söylediğimiz olacak. Kırıcı sözler sarf etmemekte fayda var.

Neptün'ün Dolunay ile uyumlu etkileşimi hayal gücümüzü güçlendiriyor. Sanatsal aktivitelerle ilgilenmek ve kendimizi yaratıcı bir şekilde ifade etmek için oldukça destekleyici olacaktır. Bu dönemde gerçeklerden kaçmak isterken yüzleşmeler yaşayabiliriz.

Akrep burcunun bana göre en güzel yanı her türlü krizin içinden daha güçlü olarak çıkabilmesidir. Burcunuz ne olursa olsun, siz de bu dönemde krizlerinizden kaçmak yerine çözmeyi tercih edin.

Peki hangi burç nasıl etkilenecek?

Koç ve Yükselen Koç: Akrep burcunda Dolunay hayatın derin yönlerine ilginizi arttırıyor. Bu dönemde ölüm ve sonrası gibi metafizik konular üzerine kafa yorabilir, korkularınızla yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Borçlarınıza ve kredilerinize düzenleme getirmek için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz. Gelir paylaşımıyla, miras ve nafakalarla ilgili konuşmalar yapılabilir. Ruhsal olarak iyileşeceğiniz bir döneme giriyorsunuz.

Haberin Devamı

Akrep burcunda Süper Dolunay: Kaosun içindeki düzen

Boğa ve Yükselen Boğa: Karşıt burcunuzda gerçekleşen Dolunay ilişkilerinizi ön plana çıkarıyor. Partnerinizle ve iş ortaklarınızla ilişkilerinizdeki problemler bu dönemde daha görünür olacaktır. İlişkilerde tutkular yoğunlaşacaktır. Kıskançlık temelli tartışmalar gündeme gelebilir. Kontrol edilmekten ve yönetilmekten hoşlanmazken karşınızdaki kişileri yönetmek isteyebilirsiniz. Manipülasyondan uzak durun.

İkizler ve Yükselen İkizler: Akrep burcunda gerçekleşen Dolunay sağlık konularını ön plana çıkarıyor. Günlük rutinlerinizi düzenlemek, size zarar veren alışkanlıklardan kurtulmak ve kendinize yeni, sağlıklı rutinler edinmek için bu dönemi değerlendirebilirsiniz. Bedensel ve ruhsal sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Üreme organlarınızın sağlığıyla ilgili problemler yaşayabilirsiniz, kontrollerinizi aksatmayın.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Akrep burcunda gerçekleşen Dolunay romantik konuları ön plana çıkarıyor. Flört etmekten keyif alacağınız bir döneme giriyorsunuz. İkili ilişkilerdeki belirsizlikler bu dönemde çözümlenecektir. Çocuk sahibi olma kararı alabilirsiniz. Size neyin keyif verdiği üzerine kafa yorabilir, hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Sanatsal yetenekleriniz güçlenecektir. Din ve felsefe konularında araştırmalar yapmaktan keyif alırsınız.

Haberin Devamı

Akrep burcunda Süper Dolunay: Kaosun içindeki düzen

Aslan ve Yükselen Aslan: Akrep burcunda gerçekleşen Dolunay ailevi konuları ön plana çıkarıyor. Eviniz, aileniz ve aile büyüklerinizle ilgili konular gündemde olacaktır. Aile içindeki krizleri çözmek için bu dönemi değerlendirebilirsiniz, ancak sabit fikirli ve inatçı olmamalı ve krizleri büyütmemelisiniz. İş hayatınız ile eviniz arasında dengeyi kurmak kolay olmayabilir. Gayrimenkul alım - satım işleriniz varsa bu haftayı değerlendirebilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak: Akrep burcunda gerçekleşen Dolunay yakın çevrenizle ilişkilerinizi ön plana çıkarıyor. Kardeşleriniz, kuzenleriniz ve komşularınızla ilgili konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Yakın çevrenizden biriyle yeni bir ilişki veya iş ortaklığı konusu gündeme gelebilir. Hukuk ve eğitimle ilgili meseleleriniz varsa bu dönemde daha fazla çaba harcamanız gerekebilir. İlişkilerinizdeki problemleri iletişim yoluyla çözmeyi denemelisiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi: Akrep burcunda gerçekleşen Dolunay maddi konuları ön plana çıkarıyor. Kazanımlarınız ve harcamalarınızla ilgili konular gündemde olacaktır. Harcamalarınızı yönetmekte güçlük çekebilirsiniz, yüklü bir harcama gündeme gelebilir. Artık bütçe planlaması yapmaya başlamanızda fayda var. Gelir paylaşımıyla ilgili konuşmalar yapılabilir. Değer duygunuzu yükseltecek aktivitelerle ilgilenmek iyi hissetmenizi sağlayacaktır. Sağlık harcaması yapmak durumunda kalabilirsiniz.

Akrep burcunda Süper Dolunay: Kaosun içindeki düzen

Akrep ve Yükselen Akrep: Burcunuzda gerçekleşen Dolunay kişisel hedeflerinizi, bireyselliğinizi ve sağlığınızı gündeme taşıyor. İlişkilerinizdeki kontrolcü tavırlarınız sevdiklerinizden tepki görmenize sebep olabilir. İş ortaklıklarında ve ikili ilişkilerde güven teması ön planda olacaktır. Hukuk ve eğitim konularında belirsizliklerle karşılaşabilirsiniz. Problemleri iletişim yoluyla çözmeye çalışmalısınız. Din, inançlar ve felsefe konularında araştırmalar yapabilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay: Akrep burcunda gerçekleşen Dolunay iç dünyanız ve psikolojinizle ilgili konuları ön plana çıkarıyor. Önümüzdeki birkaç hafta kendinizi içe kapanık hissedebilir, yalnız kalma isteği duyabilirsiniz. İş hayatında yaşadığınız stres ruh sağlığınızı etkileyebilir. Arkanızdan çevrilen işleri öğrenebilir ve günlük hayatınızdaki kişilere karşı güvensizlik hissedebilirsiniz. Evinizde zaman geçirmek ve ailenizle duygusal paylaşımlarda bulunmak iyi gelecektir.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Akrep burcunda gerçekleşen Dolunay sosyal yönünüzü ön plana çıkarıyor. Yalnız kalmak istemeyeceğiniz bu dönemde arkadaşlık ilişkileriniz alacağınız kararlar üzerinde etkili olacaktır. Sosyal çevrenizle aranızdaki problemleri çözmek için bu dönemi değerlendirebilirsiniz, yapıcı olmaya çalışmalısınız. Aşk hayatında dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Arkadaş çevrenizden biriyle flört konusu gündeme gelebileceği gibi, ilişkilerinizde bitişlerle de karşılaşabilirsiniz.

Akrep burcunda Süper Dolunay: Kaosun içindeki düzen

Kova ve Yükselen Kova: Akrep burcunda gerçekleşen Dolunay iş ve kariyer konularını ön plana çıkarıyor. Bir süredir iş hayatında yaşadığınız durgunluk bu Dolıunay ile sonlanacaktır. İş ve aile hayatında karşılaştığınız gelişmeler kariyer hedeflerinizi gözden geçirmenize sebep olabilir. Home - office olarak sürdürebileceğiniz işlerin arayışına girebilirsiniz. Kazançlarınızı arttırmanın farklı yollarını arayabilir, yaratıcılığınız sayesinde yeni kazanç kapıları yaratabilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık: Akrep burcunda gerçekleşen Dolunay din, inançlar ve felsefe konularını ön plana çıkarıyor. Hiç gitmediğiniz yerlere ilgi ve merak duyabilir, realiteden uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Farklı kültürler ve inançlar üzerine araştırmalar yapabilirsiniz. Hayata daha geniş bir çerçeveden bakmanızı sağlayacak aktivitelerle ilgilenmek iyi gelecektir. Önümüzdeki birkaç hafta iletişim trafiğiniz hızlanacaktır, uzun süredir konuşmadığınız kişilerden haber alabilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder