Ecesu Serbes Akrep burcunda Yeni Ay: Kaybettiğimiz enerjiyi geri kazanıyoruz
HABERİ PAYLAŞ

Akrep burcunda Yeni Ay: Kaybettiğimiz enerjiyi geri kazanıyoruz

Sarsıcı Boğa Dolunayı’nın ardından, daha olumlu ve yumuşak etkilere sahip bir Yeni Ay ile kaybettiğimiz enerjiyi geri kazanıyoruz. Koç ve Akrep burçlarının yönetici gezegeni Mars, 10 Eylül’den beri geri hareketteydi. Mars, yaşam enerjisiyle ve mücadele gücüyle ilgili bir gezegendir. Mars’ın hem geri harekette oluşu, hem de Satürn ve Plüton gibi zor gezegenlerle kurduğu sert açılar hepimizi yordu ve enerjimizin düşmesine sebep oldu.

Akrep burcunda Yeni Ay: Kaybettiğimiz enerjiyi geri kazanıyoruz

14 Kasım itibariyle Mars’ın geri hareketi sonlanıyor, hemen ardından, 15 Kasım’da Mars’ın yönetiminde olan Akrep burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay ile şöyle bir silkelenip kendimize geliyoruz. Akrep burcu derinliği, gizemli konuları, finansal kaynakları, ölümü ve yeniden doğuşu sembolize eder. Burada bahsettiğimiz ölüm teması tabii ki sembolik. Her şey bitti dediğimiz anda yeniden başlayacak gücü bulacağımız, belki de anka kuşu gibi küllerimizden yeniden doğacağımız bir döneme giriyoruz.

Haberin Devamı

Akrep burcunda Yeni Ay: Kaybettiğimiz enerjiyi geri kazanıyoruz

Yeni Ay haritasını incelediğimizde Akrep burcunun 23 derecesinde gerçekleşecek olan Ay-Güneş kavuşumunun hiçbir kötü açısı olmadığı gibi, Jüpiter, Plüton ve Satürn’den de destek aldığını görüyoruz. Satürn ve Jüpiter yavaş yavaş Oğlak burcundaki seyahatini sonlandırmaya hazırlanırken bize Oğlak burcunun sembolize ettiği iş, disiplin ve başarı konularında son bir destek sunacak gibi gözüküyor. Ancak, bu dönemde kontrolcü ve otoriter davranabiliriz. Bu da, ikili ilişkilerimizin hassaslaşmasına sebep olabilir. Kontrol duygunuzu mümkün olduğunca kendi üzerinizde tutmaya çalışmalı ve başkalarını değil, kendinizi ve hayatınızı yönlendirmeye çalışmalısınız.

15 Kasım Yeni Ayı'ndan hangi burç nasıl etkilenecek?

Akrep burcunda Yeni Ay: Kaybettiğimiz enerjiyi geri kazanıyoruz

Koç ve Yükselen Koç:

Akrep burcunda gerçekleşecek Yeni Ay, sizin için finansal konuları ön plana taşıyor. Geçtiğimiz 2 ayda yönetici gezegeniniz Mars’ın geri harekette oluşu hayatınızın her alanında zorladı. Enerjiniz azaldı, iş ve para konularını idare etmekte güçlük çektiniz. Belki de sağlık konularıyla ilgilenmek durumunda kaldınız. Mars’ın ileri harekete geçişi ve Akrep Yeni Ay’ı ile birlikte hem özel hayatınızı, hem de iş ve para konularını daha iyi yöneteceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Kredi ve borç başvurusu yapmayı planlıyorsanız önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz. Kendi işinizi kurmak gibi bir planınız varsa bu alanda atılımlar yapabilir, finansal destek arayışına girebilirsiniz. Önemli iş görüşmeleriniz için de destekleyici bir döneme giriyorsunuz.

Haberin Devamı

Akrep burcunda Yeni Ay: Kaybettiğimiz enerjiyi geri kazanıyoruz

Boğa ve Yükselen Boğa:

Karşıt burcunuz Akrep’te gerçekleşecek olan Yeni Ay ikili ilişkiler ve ortaklıklar konularını gündeme taşıyor. Bir süredir Mars’ın geri harekette oluşu sizi hem ikili ilişkilerinizde hem de kendi psikolojik durumunuzla ilgili konularda zorlamıştı. Belki de bu dönemde kontrolünüz dışında gelişen durumlarla ilgilenmek durumunda kaldınız. Kontrol etmekten hoşlanan Boğa burçları için geçtiğimiz 2 ay kolay değildi. Şimdi ise bir kez daha kendinizin ve ilişkilerinizin kontrolünü ele alacak gücü ve cesareti buluyorsunuz. Yalnız olan yükselen Boğalar için önümüzdeki günlerde yeni ilişkiler gündeme gelebilir. Bu dönemde başlayacak ilişkiler ciddi niyetlerle başlayacak ve evliliğe gidebilecek ilişkiler olacaktır. Yurt dışı bağlantılı işleriniz ve hukuki meseleleriniz için de destekleyici bir döneme giriyorsunuz. Yeni iş ortaklıkları da önümüzdeki 10-15 günlük dönemde gündeme gelebilir.

Haberin Devamı

Akrep burcunda Yeni Ay: Kaybettiğimiz enerjiyi geri kazanıyoruz

İkizler ve Yükselen İkizler:

Akrep burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ile iş hayatınızın, günlük rutinlerinizin ve sağlığınızın kontrolünü yeniden elinize alıyorsunuz. Mars’ın geri harekette olduğu geçtiğimiz 2 ayda hem iş hayatınızda hem de sosyal ilişkilerinizde problemlerle ve gecikmelerle karşılaştınız. 14 Kasım’da Mars’ın ileri harekete geçişi ve hemen arkasından gerçekleşecek Akrep Yeni Ay’ı ile işlerinizin daha hızlı ilerleyeceği ve sosyal ilişkilerinizin rahatlayacağı bir döneme giriyorsunuz. Önümüzdeki 10-15 günlük dönemi birlikte çalıştığınız kişilerle veya altınızda çalışanlarla ilişkilerinizi güçlendirmek için değerlendirebilirsiniz. Yeni Ay’ın gerçekleşeceği 6. ev aynı zamanda sağlık konularıyla da ilgilidir. Doktor kontrollerinizi ihmal etmeyin, özellikle de üreme organlarınızın sağlığıyla ilgili problemler yaşayabilirsiniz bu dönemde. Finansal konuları da daha iyi yöneteceksiniz. Ama siz yine de büyük borçların altına girmemeye çalışın.

Akrep burcunda Yeni Ay: Kaybettiğimiz enerjiyi geri kazanıyoruz

Yengeç ve Yükselen Yengeç:

Akrep burcunda gerçekleşecek Yeni Ay aşk hayatı, flörtler, hobiler ve çocuklar konularını anlatan 5. evinizde meydana gelecek. Mars’ın geri harekette olduğu geçtiğimiz 2 ayda hem iş, hem de aşk konuları sizin için pek de rahat ilerlemiyordu. Belki de iş hayatınızda o kadar çok problem ve gecikmeyle karşılaştınız ki, hayattan keyif almayı unuttunuz. İyi haber ise, önce 14 Kasım’da Mars’ın kariyer evinizdeki geri hareketi sonlanıyor ve hemen arkasından, pazar günü aşk evinizde Yeni Ay gerçekleşiyor. İşlerinizin daha rahat ilerleyeceği ve böylelikle hayattan keyif almak için kendinize daha fazla alan yaratacağınız bir döneme giriyorsunuz. Yalnızsanız bu dönemde yeni ilişkiler gündeme gelebilir, ilişkiniz varsa ilişkinize heyecan katmak için yine önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz. Çocuk sahibi olmayı planlıyorsanız da önümüzdeki günler destekleyici olacaktır veya çocuklarınızla aranızdaki bağı bu dönemde güçlendirebilirsiniz. Yeni hobiler edinebilir, kendinizi mutlu etmenin yeni yollarını keşfedebilirsiniz.

Akrep burcunda Yeni Ay: Kaybettiğimiz enerjiyi geri kazanıyoruz

Aslan ve Yükselen Aslan:

Akrep burcunda gerçekleşecek Yeni Ay, ev ve aile konularını ön plana taşıyacak. 2 aydır bir diğer ateş burcu Koç’ta devam eden Mars retrosu enerjinizin düşmesine ve işlerinizin daha yavaş ilerlemesine sebep olmuştu. 14 Kasım itibariyle Mars, ileri harekete geçecek ve siz de kaybettiğiniz yaşam enerjisini bulacaksınız. Önümüzdeki günlerde hem işiniz, hem de evinizle ilgili konular daha rahat ilerleyecektir. Eğitim, hukuk ve seyahatler alanında 2 aydır süregelen gecikmeler sonlanıyor ve işleriniz daha hızlı ilerlemeye başlıyor. 15 Kasım’da gerçekleşecek Yeni Ay ise taşınmak, gayrimenkul almak ve satmak, evinizin dekorasyon ve tadilat işleriyle ilgilenmek için destek sunuyor. Bu dönemde aile büyüklerinize vakit ayırmayı ihmal etmeyin. Aile bağlarınızın güçleneceği bir döneme giriyorsunuz. Evden yürüteceğiniz bir iş konusu da önümüzdeki günlerde gündeme gelebilir.

Akrep burcunda Yeni Ay: Kaybettiğimiz enerjiyi geri kazanıyoruz

Başak ve Yükselen Başak:

Akrep burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ile iletişim trafiğiniz artıyor. Kendinizi geliştirmek isteyeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Önümüzdeki 10-15 günlük dönemi yeni eğitimlere katılmak ve kısa süreli seyahatlere çıkmak için değerlendirebilirsiniz. Kardeşleriniz, komşularınız ve yakın dostlarınızla ilgili konular ön planda olacaktır. Mars’ın geri harekette olduğu geçtiğimiz 2 aylık dönemde hem yakın çevrenizle ilişkileriniz hem de finansal konularınız rahat ilerlememiş olabilir. 14 Kasım’da Mars’ın geri hareketinin sonlanması ile finansal olarak da rahatlayacaksınız. Romantik ilişkinizde duygularınızı ifade etmekten çekinmeyin. Sosyal medya üzerinden yeni flörtler gündeme gelebilir.

Akrep burcunda Yeni Ay: Kaybettiğimiz enerjiyi geri kazanıyoruz

Terazi ve Yükselen Terazi:

Akrep burcunda pazar günü meydana gelecek Yeni Ay ile finansal konular ön plana taşınıyor. Mars’ın geri harekette olduğu geçtiğimiz 2 ayda hem para konuları hem de ikili ilişkileriniz rahat ilerlememiş olabilir. Belki de bu dönemde geçmişten gelen problemlerle ve borçlarla ilgilenmek durumunda kaldınız. 14 Kasım’da Mars’ın geri hareketinin sonlanması ve hemen arkasından gerçekleşecek olan Akrep Yeni Ayı ile hem finansal olarak rahatlıyorsunuz, hem de ikili ilişkileriniz daha kolay ilerlemeye başlıyor. Gayrimenkul alım-satım işleriniz varsa önümüzdeki 10-15 günlük dönemi değerlendirebilirsiniz. Para biriktirmeye başlamak veya yatırım yapmak için de önümüzdeki günler destekleyici olacaktır.

Akrep burcunda Yeni Ay: Kaybettiğimiz enerjiyi geri kazanıyoruz

Akrep ve Yükselen Akrep:

Burcunuzda gerçekleşecek Yeni Ay ile gücünüzü yeniden toparlıyorsunuz. Geçtiğimiz 2 aylık dönemde yönetici gezegeniniz Mars’ın geri harekette oluşu enerjinizin ve motivasyonunuzun azalmasına sebep olmuştu. Belki de bu dönemde iş hayatınızla veya sağlığınızla ilgili problemler yaşadınız. 14 Kasım’da Mars’ın geri hareketinin sonlanışı ve 15 Kasım’da gerçekleşecek Yeni Ay ile kendinizde yeniden başlayacak gücü bulacaksınız. Dış görünüşünüzde değişiklikler yapmak bu dönemde size iyi gelecektir. Kardeşlerinizden ve yakın dostlarınızdan destek göreceksiniz. Problemlerinizi size değer veren insanlarla paylaşmaktan çekinmeyin. Kişisel gelişiminize faydalı olacak eğitimlere katılmak için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz.

Akrep burcunda Yeni Ay: Kaybettiğimiz enerjiyi geri kazanıyoruz

Yay ve Yükselen Yay:

Akrep burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ile içinize dönüyorsunuz. 30 Kasım ve 14 Aralık’ta gerçekleşecek olan tutulmalar ile hayatınız hareketlenecek. Ancak, şimdilik biraz daha geri planda kalmayı tercih edebilirsiniz. Ruhunuza ve psikolojinize iyi gelecek aktivitelere zaman ayırın. Meditasyon, ibadet, yoga gibi aktivitelerle kendinizi rahatlatmayı deneyebilir veya ihtiyaç duyuyorsanız psikolojik yardım almayı düşünebilirsiniz. Değer duygunuzu sorgulayabilir, kendinizi daha değerli hissetmek isteyebilirsiniz. Geçtiğimiz 2 ayda Mars’ın geri harekette oluşu enerjinizin düşmesine sebep olmuştu. Bu dönemde aşk hayatınızda da problemlerle karşılaşmış, anlaşmazlıklar yaşamış olabilirsiniz. Mars’ın geri hareketinin sonlanması ile romantik konularınız da daha rahat ilerlemeye başlayacaktır. Kendinizi şımartmayı ihmal etmeyin.

Akrep burcunda Yeni Ay: Kaybettiğimiz enerjiyi geri kazanıyoruz

Oğlak ve Yükselen Oğlak:

Akrep burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ile sosyal olarak hareketli bir döneme giriyorsunuz. Mars’ın geri harekette olduğu geçtiğimiz 2 ayda hem ev ve aile konularında, hem de sosyal ilişkilerinizde dengeyi bulmak kolay olmadı. Kendinizi baskı altında hissetmiş olabilirsiniz, enerjiniz düşmüş olabilir. Aile hayatınızda problemlerle karşılaşmış olabilirsiniz. 14 Kasım’da Mars’ın geri hareketinin sonlanması ile ev içinde karşı karşıya kaldığınız problemler çözümlenmeye başlayacaktır. Sosyal hayatınızın da canlanması ile kendinizde tekrar mücadele edecek gücü bulacaksınız. Yeni hedefler ve idealler belirleyebilir, hedeflerinize giden yolda somut adımlar atmak içi önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz.

Akrep burcunda Yeni Ay: Kaybettiğimiz enerjiyi geri kazanıyoruz

Kova ve Yükselen Kova:

Akrep burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ile iş ve kariyer hayatınız önem kazanıyor. Geçtiğimiz 2 ayda kariyer yöneticiniz Mars geri hareketteydi, bu da iş hayatınızın yavaş ilerlemesine sebep oldu. Belki de hem yakın ilişkilerinizde hem de profesyonel ilişkilerinizde kendinizi ifade etmekte güçlük çektiniz. Aralık ayında burcunuzda gerçekleşecek olan Satürn-Jüpiter kavuşumu ile birlikte yeni başlangıçlara yelken açacaksınız. 2020’yi geride bırakırken yeni iş fırsatlarını değerlendirebilir, kariyer hedeflerinizi gözden geçirebilirsiniz. Önümüzdeki günleri yeni bir işe başlamak için değerlendirebileceğiniz gibi, kendi işinizi kurmak için de değerlendirebilirsiniz. Zam ve terfi konuşmaları yapmak için de destekleyici bir döneme giriyorsunuz.

Akrep burcunda Yeni Ay: Kaybettiğimiz enerjiyi geri kazanıyoruz

Balık ve Yükselen Balık:

Akrep burcunda pazar günü meydana gelecek Yeni Ay ile yurt dışı bağlantılı işler, eğitim, seyahatler ve hukuk konuları ön plana taşınıyor. Günlük hayatın getirdiği sorumluluklardan sıkılabilir, kendinizi derin düşünceler içinde bulabilirsiniz. İnançlar ve felsefe konuları üzerine kafa yorabilir, bu konularda araştırmalar yapabilirsiniz. Öğrenciyseniz akademik çalışmalarınız için de destekleyici bir döneme giriyorsunuz. Geçtiğimiz 2 ayda Mars’ın geri harekette oluşu sizi finansal olarak yormuş olabilir. 14 Kasım’da Mars’ın ileri harekete geçişi ile ekonomik olarak da rahatlıyorsunuz. Yüksek öğrenim programlarını araştırabilir, lisans üstü eğitimler için başvurularınızı yapabilirsiniz. Uzun süredir görmediğiniz dostlarınızdan ve uzak akrabalarınızdan haberler alabilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder