Ecesu Serbes Alışılmışın dışında bir yeni ay
HABERİ PAYLAŞ

Alışılmışın dışında bir yeni ay

Daha önceki yazılarda da bahsettiğim gibi, Yeni Ay’lar yeni başlangıçlar getirir. Eğer bir şeylerin değişmesini istiyor ama kendinizde bunu yapabilecek gücü bulamıyorsanız Yeni Ay dönemlerini değerlendirmenizi öneririm. Yeni Ay’ların etkisi ortalama 15 gün kadar devam eder.

Bu ay meydana gelecek olan Yeni Ay, 25 Ocak’ın ilk saatlerinde, Kova burcunun 4 derecesinde gerçekleşecek. İstanbul’a göre Yeni Ay anının haritasını incelediğimizde Terazi burcunun yükseldiğini ve şans noktasının yükselenle kavuşumda olduğunu görüyoruz. Ay ve Güneş’in yanında, yükselen ve Merkür’ün de hava burçlarında yer aldığı bu dönemi entelektüel kapasitenizi arttırmak ve akıl - mantık çerçevesinde önemli kararlar almak için değerlendirebilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabilir, yeni ilişkiler kurabilirsiniz.

Haberin Devamı

Alışılmışın dışında bir yeni ay

Kova burcu hümanist düşünceyle, idealizmle ve zekayla ilgilidir. Bu dönemde zihinsel aktivitelerden hoşlanırız. Felsefi, ideolojik sohbetlere katılmak daha fazla keyif verir. Toplumsal konular hakkında düşünürüz. Siyasi konulara merakımız artar. Hak, hukuk, adalet gibi kavramları sorgularız. Özgürlük isteğimizin yüksek olacağı bu dönemde basın, düşünce özgürlüğü gibi konular daha fazla ön planda olur.

Kova burcunun klasik astrolojiye göre yönetici gezegeni Satürn, modern astrolojiye göre Uranüs’tür. Disiplin gezegeni Satürn, hala Oğlak burcunda değişim ve dönüşüm gezegeni Plüton ile birlikte hareket ederken, Boğa burcunda seyahat etmekte olan sürprizler gezegeni Uranüs de Yeni Ay’a kare açı yapıyor olacak. Önemli değişimlerin kapıda olduğu bir döneme giriyoruz. Bu dönemde beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir.

Yeni Ay’a açı yapmıyor olsa da, Venüs’ün Neptün ile kavuşuma ilerlemesi romantik konularda hayalperest olduğumuz bir döneme işaret ederken, Jüpiter’in Venüs ve Neptün’le arasındaki destekleyici açısı, aşk konusunda şanslı bir dönemden geçtiğimizi gösteriyor. Diğer yandan, Yeni Ay’ın kavuşumda meydana geleceği Dabih sabit yıldızı, iş hayatında hırslı tavırların ve mücadelenin artacağına işaret ediyor.

Haberin Devamı

Peki hangi burç nasıl etkileniyor?

Alışılmışın dışında bir yeni ay

Koç: Sosyal çevre evinizde gerçekleşen Yeni Ay ile farklı arkadaş gruplarına dahil olabilir, arkadaş çevrenizi genişletebilirsiniz. İş hayatında daha hırslı bir tavır benimseyebilir, iş yoluyla kazandığınız gelirleri arttırmak için adımlar atabilirsiniz. Bir hayalinizi gerçekleştirmeye yönelik harcama yapabilirsiniz. Daha derin düşündüğünüz bu dönemde spiritüel konularla ilgilenmek keyif verecektir.

Boğa: Kariyer evinizde meydana gelen Yeni Ay ile iş hayatınızla ilgili konularda önemli kararlar alabilirsiniz. Burcunuzda seyahat etmekte olan Uranüs’ün tetiklenmesiyle kendinizi iş hayatında beklenmedik durumların içinde bulabilirsiniz. Sıra dışı gelişmelere hazır olun. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek isteyebilir, sosyal çevrenizle seyahat planlaması yapabilirsiniz.

İkizler: Kova burcunda gerçekleşen Yeni Ay’ın etkisi ile inançlarınız ve hayat görüşünüz ön plana çıkacak. Yeni eğitimlere katılabilir, kendinizi geliştirebilirsiniz. Yurt dışıyla ilgili konular gündeme gelecektir. Seyahat planlayabilir, vize - pasaport başvurusu yapabilirsiniz. Venüs - Neptün kavuşumunun etkisiyle kariyer hedeflerinizin ne kadar gerçekçi olduğunu sorgulamanız gerekebilir.

Haberin Devamı

Alışılmışın dışında bir yeni ay

Yengeç: Ortaklaşa gelirler evinizde meydana gelen Yeni Ay’ın etkisiyle finansal konularınız göz önünde olacaktır. Eşinizin veya iş ortaklarınızın maddi durumuyla ilgili gelişmeler gündeme gelebilir. Size zarar veren inançları ve düşünce kalıplarını kırmak için uygun bir döneme giriyorsunuz. Derin, ökült konulara olan ilginiz artabilir.

Aslan: İlişkiler evinizde gerçekleşen Yeni Ay ile yeni bir ilişki gündeme gelebileceği gibi, mevcut ilişkinizde veya evliliğinizde yeni bir dönemi başlatabilirsiniz. Bekarsanız yeni biriyle tanışabilir veya partnerinizle evlenme kararı alabilirsiniz. Kariyerinizdeki sürpriz gelişmeler ilişkilerinizi etkileyebilir. Yeni iş ortaklıkları gündeme gelebilir.

Başak: Kova burcunda meydana gelen Yeni Ay ile sağlık konularının önem kazandığı bir döneme giriyorsunuz.Günlük hayatınızı düzenleyebilir, yeni rutinler edinebilirsiniz. Evlilik ve ortaklık evinizde kavuşuma doğru ilerleyen Venüs ve Neptün’ün etkisiyle ilişkileriniz için romantik bir dönem olacak. Yeni ilişkiler gündeme gelebilir.

Terazi: Aşk, flört ve hobiler evinizde gerçekleşen Yeni Ay ile keyifli bir döneme giriyorsunuz. Yeni ve sürpriz flörtler gündeme gelebilir. Çocuk sahibi olmak isteyen Terazi’ler bu dönemi değerlendirebilir. Hobilerinize yönelik yapacağınız harcamalarda ipin ucu kaçabilir. Alacak - verecek konularında temkinli hareket etmenizde fayda olacaktır.

Alışılmışın dışında bir yeni ay

Akrep: Ev ve aile hayatı konularını yöneten 4. evinizde meydana gelen Yeni Ay’ın etkisiyle evde vakit geçirme isteğiniz artabilir. Mobilya alışverişi yapabilir, evinizin dekorasyonunu değiştirebilirsiniz. Birlikte yaşadığınız kişilerle veya partnerinizle beklenmedik problemler yaşayabilirsiniz. Aşk evinizde Neptün’le kavuşuma ilerleyen Venüs’ün etkisiyle yeni flörtler gündeme gelebilir, çocuk sahibi olma kararı alabilirsiniz.

Yay: Kova burcunda meydana gelen Yeni Ay’ın etkisiyle iş hayatınızda iletişimle ilgili konular ön plana çıkacaktır. Yeni eğitimlere katılabilir, kendinizi geliştirebilirsiniz. Bu dönemde kendinize ve çevrenize karşı dürüst olmanın faydasını görebilirsiniz. Venüs’ün Neptün ile kavuşumu aile içinde hassas konular gündeme gelebileceğini gösteriyor.

Oğlak: Kova burcunda gerçekleşen Yeni Ay, gelirler ve giderlerle ilgili konuları göz önüne getirecektir. Beklenmedik yerlerden para kazanabilir, veya beklenmedik harcamalar yapmak durumunda kalabilirsiniz. Aşk evinizde seyahat etmekte olan Uranüs’ün Yeni Ay ile kuracağı etkileşim, sürpriz aşklara işaret ediyor olabilir. Beklenmedik bir hamilelik konusu gündeme gelebilir.

Kova: Kova burcunda gerçekleşen Yeni Ay ile önemli kararlar alabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Fiziksel görünüşünüzü değiştirebilir, sıra dışı bir tarz benimseyebilirsiniz. Çevrenizde şok etkisi yaratacak, beklenmedik kararlar alabilirsiniz. Ailenizle ilgili sürpriz konular gündeme gelebilir.

Balık: Kova burcunda gerçekleşen Yeni Ay ile psikolojik durumunuz ön plana çıkıyor. Mevcut problemlerinize daha farklı bir yaklaşımla yaklaşmak için uygun bir dönem olacak. Sizden saklandığını düşündüğünüz konuları araştırmaya başlayabilirsiniz. Gizli düşmanlarınızla ilgili konular gündeme gelebilir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder