Ecesu Serbes Aslan burcunda süper Dolunay hangi burcu nasıl etkileyecek?
HABERİ PAYLAŞ

Aslan burcunda süper Dolunay hangi burcu nasıl etkileyecek?

Bugün Aslan burcunda meydana gelen süper Dolunay tüm ihtişamıyla hayatlarımızı etkisi altına alıyor. Kendinizi gergin ve huzursuz hissediyor olabilirsiniz. Ay ile Güneş’in karşı karşıya geldiği Dolunay haftalarında düşünen sol beyniniz ile hisseden sağ beyniniz arasında dengeyi kurmak çok zordur.

Aslan burcunda gerçekleşen Dolunay göz önünde olma isteğimizi arttırıyor. Dış görünüşümüzle daha fazla ilgilenmeye başlıyoruz. Dışarıya nasıl bir imaj çizdiğimiz önem kazanıyor. Kendimizi ne kadar değerli hissettiğimizi, ne kadar ortaya koyabildiğimizi ve gerçekten hayattan ne istediğimizi sorguluyoruz. Bir yandan dikkat çekmek isterken, diğer yandan geri planda kalıp kendi iç dünyamızdaki problemlerle ilgilenmek istiyoruz.

Haberin Devamı

Yay burcunda seyahat etmekte olan Mars, Aslan burcundaki Ay ile Kova burcundaki Güneş’e destek veriyor. Hedeflerimizi netleştireceğimiz bu dönemde kişisel hedeflerimiz için adım atmak daha kolay olacak. 28 Şubat’ta gerçekleşecek olan Balık Yeni Ay’ına kadar eğlenceli ve hareketli ateş enerjisinin etkisi altında olacağız. Ancak, Dolunay’ın gerçekleştiği Kova ve Aslan burçlarının sabit gezegenler oluşu bu dönemde bir şeyleri ne kadar değiştirmek istesek de, düşünce kalıplarımızın ve mevcut düzenimizin içinde sıkışıp kalabileceğimizi gösteriyor. Bu dönemde en zor olan şey ne istediğinize karar vermek ve hedefinize giden yolda ilk adımı atmak olacak. Hedefinizi belirledikten sonrası daha rahat ilerleyecektir.

Aslan burcunda süper Dolunay hangi burcu nasıl etkileyecek

Kova burcunun sembolizminde özgürlük, idealizm ve farklı olmakla ilgili temalar vardır. Karşıt burcu Aslan ise dikkat çekmek, toplum tarafından kabul ve takdir görmek ister. Bu dönemde popüler kültürün yarattığı insan prototipine ne kadar uyduğunuzu ve herkesle benzer hayatlar yaşamanın sizi ne kadar tatmin ettiğini sorgulayabilirsiniz. Kendiniz için ayırdığınız zamanı ve başkalarına hizmet etmek için yaptıklarınızı teraziye koyabilirsiniz. İlişkilerinizde ne kadar değer verdiğiniz ve karşılığında ne kadar değer gördüğünüz üzerine düşünebilirsiniz.

Dolunaylar sonlanmaları ifade eder. İlişkilerinizde süregelen belirsiz durumlar bu dönemde çözümlenecektir. Yay burcunun sembolize ettiği yurt dışıyla ilgili konular gündeme gelebilir. Çevrenizden uzaklaşabilir, çekip gitme isteği duyabilirsiniz. Mars’ın da desteği ile bir süredir atmanız gereken adımları atabilir, hayatınızdaki belirsizlikleri sonlandırabilirsiniz.

Haberin Devamı

Süper Dolunay’ın sizi nasıl etkileyeceğini yükselen ve Güneş burçlarınıza göre aşağıdan okuyabilirsiniz.

Aslan burcunda süper Dolunay hangi burcu nasıl etkileyecek

Koç ve Yükselen Koç:

Aslan burcunda gerçekleşen Dolunay sizi romantik bir moda sokuyor. Aşk hayatınızda kopuşlar yaşayabileceğiniz gibi flörtlerinizdeki belirsiz durumlar da bu dönemde sonlanabilir. Yaratıcılık gerektiren meslek dallarında faaliyet gösteriyorsanız iş hayatında ilhamınız yüksek olacaktır. Size keyif veren konularla ilgilenebilir, hobilerinizi ilerletmek için eğitimlere katılabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili meseleler gündeminizi meşgul edebilir. Hamileyseniz önümüzdeki bir kaç hafta sağlığınıza ekstradan dikkat etmelisiniz.

Haberin Devamı

Boğa ve Yükselen Boğa:

Aslan burcunda gerçekleşen Dolunay ailevi meseleleri göz önüne getiriyor. Gayrimenkuller ve yatırımlarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Taşınma kararı alabilir, yeni ev arayışına girebilirsiniz. Aile büyüklerinizin sağlık durumuyla ilgilenmeniz gerekebilir. Aileniz ve işiniz arasında dengeyi kurmakta zorlanabilirsiniz. Borçlarınız ve kredilerinizle ilgili konular ön plana çıkabilir. Ailenizden finansal destek talebinde bulunabilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler:

Aslan burcunda gerçekleşen Dolunay yakın çevrenizle ilişkilerinizi ön plana çıkartıyor. Zihninizin kişisel problemlerinize odaklandığı bugünlerde ilişkilerinizde iletişim kopukluğu yaşayabilirsiniz. Partnerinizle ve iş ortaklarınızla süregelen problemlerinizi çözmek için bu dönemi değerlendirebilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı konularınız veya hukuki meseleleriniz varsa sonuçlanabilir. Öğrenciyseniz akademik hayatınızla daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir.

Aslan burcunda süper Dolunay hangi burcu nasıl etkileyecek

Yengeç ve Yükselen Yengeç:

Aslan burcunda gerçekleşen Dolunay finansal konuları ön plana çıkarıyor. Gelir - gider hesabı yapabilir, kazançlarınızı arttırmanızı sağlayacak yeni yollar arayabilirsiniz. Sağlık harcamaları yapabilirsiniz. Borçlarınızı ödemek için adımlar atabilir, finansal destek arayışına girebilirsiniz. Eşinizin veya iş ortaklarınızın finansal durumuyla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Kendinize ne kadar değer verdiğinizi sorgulayabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan:

Burcunuzda gerçekleşen Dolunay ilişkilerinizle ilgili konuları göz önüne getiriyor. Özgüveniniz artıyor, göz önünde olmak istiyorsunuz. Bu dönemde bencil tavırlarınız sebebiyle çevrenizdekilerin eleştirilerine maruz kalabilirsiniz. Partnerinizle veya iş ortaklarınızla olan ilişkilerinizde sonlanmalar meydana gelebilir. Sözleşme feshi, boşanma gibi konular konuşulabilir. Yalnızsanız yeni flörtler gündeme gelebilir. Eğlenceli ortamlarda yeni kişilerle tanışabilir, beğendiğiniz kişilerle tanışmak için ilk adımı atan taraf olabilirsiniz.

Aslan burcunda süper Dolunay hangi burcu nasıl etkileyecek

Başak ve Yükselen Başak:

Aslan burcunda gerçekleşen Dolunay ile kendinize döndüğünüz bir dönemden geçiyorsunuz. Bir süredir içinize attıklarınız bu Dolunay ile açığa çıkabilir. Anksiyete, stres, paranoya gibi problemler yaşayabilirsiniz. Psikolojik destek almak, ruhunuza iyi gelecek aktivitelerde bulunmak için uygun bir dönem. Meditasyon ve ibadet yoluyla iç dünyanızı rahatlatabilirsiniz. Ailevi problemleriniz bu Dolunay ile görünür hale gelebilir. Çözüm odaklı olduğunuz takdirde bu problemlerin üstesinden gelebilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi:

Aslan burcunda gerçekleşen Dolunay ile sosyal hayatınız önem kazanıyor. Bu dönemde dramaların içine çekilebilirsiniz. Arkadaşlarınızla ve flörtlerinizle olan ilişkilerinizdeki belirsizlikler bu Dolunay ile sonlanacaktır. Hayattan ne istediğinizi sorguluyorsunuz. Bir süredir kararsız kaldığınız konularda daha rahat karar alabilirsiniz. Sanatsal yetenekleriniz artacaktır. Kendinizi ifade etmekten çekinmeyin.

Akrep ve Yükselen Akrep:

Kariyer evinizde gerçekleşen Dolunay ile iş hayatındaki belirsizliklerin sonlandığı bir döneme giriyorsunuz. Egonuz ve sabit fikirleriniz sebebiyle kariyerinize zarar verebilirsiniz, esnek olmalısınız. Başarılarınızla dikkat çekmek istediğiniz için kendinize gereğinden fazla iş stresi yükleyebilirsiniz. Kariyeriniz ve eviniz arasında dengeyi bulmakta zorlanabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırmaya yönelik strateji belirlemek için bu dönemi değerlendirebilirsiniz.

Yay ve Yükselen Yay:

Aslan burcunda gerçekleşen Dolunay, burcunuzda seyahat etmekte olan Mars ile olumlu etkileşim içinde olacak. Önümüzdeki günlerde yurt dışı bağlantılı konularda belirsizlikler çözümlenecektir. Akademik hayatınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Eğitiminizi ilerletme kararı alabilir, yüksek öğrenim başvuruları yapabilirsiniz. Süregelen davalarınız bu dönemde sonuçlanabilir. Vize, pasaport almak için bu dönemi değerlendirebilirsiniz.

Aslan burcunda süper Dolunay hangi burcu nasıl etkileyecek

Oğlak ve Yükselen Oğlak:

Aslan burcunda gerçekleşen Dolunay finansal konularınızı ön plana çıkartıyor. Borçlarınızı ödeme kararı alabilir, kredi ve burs arayışına girebilirsiniz. Eşinizin veya iş ortaklarınızın finansal durumuyla ilgili gelişmeler sizi etkileyebilir. Psikolojinize iyi gelecek şeyler için para harcayabilirsiniz. İlişkilerinizde alma - verme dengesini ne kadar doğru kurduğunuz üzerine düşünebilirsiniz. İç dünyanızda hesaplaşmalar yaşayabilir, kime ne kadar değer verdiğinizi ve karşılığında ne kadar değer gördüğünüzü sorgulayabilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova:

Aslan burcunda gerçekleşen Dolunay ilişkilerinizden ne beklediğinizi ve karşılığında ne verdiğinizi sorgulatıyor. Hayatınızdaki insanların bencil tavırlarından sıkılabilir, biraz da kendinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kalıpların içinde kalmak ve topluma uyum sağlamak istemeyebilirsiniz. Siz ne kadar yalnız kalmak isteseniz de bu dönemde hayat sizi ilişkilere yönlendirecektir. Eşiniz, iş ortaklarınız ve arkadaş çevrenizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.

Balık ve Yükselen Balık:

Aslan burcunda gerçekleşen Dolunay iş hayatınızı ve birlikte çalıştığınız kişilerle olan ilişkilerinizi ön plana çıkartıyor. Bu dönemde ekip çalışmaları önem kazanacaktır. Birlikte çalıştığınız kişilerle anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. İş hayatının getirdiği yüklere odaklanıp bedensel ve ruhsal sağlığınızı ihmal etmemelisiniz. Doktor kontrolünden geçmek, diyete başlamak için bu dönemi değerlendirebilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder