Ecesu Serbes Ay burcunuza göre içsel huzura nasıl kavuşabilirsiniz?
HABERİ PAYLAŞ

Ay burcunuza göre içsel huzura nasıl kavuşabilirsiniz?

Astrolojide Ay en hızlı burç değiştiren gezegendir ve duygularımız Ay tarafından yönetilir.

Hiçbirimizin bir gününün bir gününe tutmamamasını aslında 2,5 günde bir burç değiştiren Ay hareketlerine bağlayabiliriz.

Bazı günler daha aktif ve iş bitirici hissederken, bazı günler yataktan kalkacak enerjiyi bulamamamızın sebeplerinden biridir bu durum.

Hepimiz doğduğumuz anda Ay bir burçta bulunur, annemizi nasıl algıladığımızdan başlayarak hayat boyu duygusal yaşantımızın temelini Ay burcumuz oluşturur.

Haberin Devamı

Bu yazıda Ay burcunuza göre ruhsal olarak kendinizi iyi hissetmediğinizde yapabileceklerinizi yazdım.

Ay burçlarını baz alarak yazmış olsam da, Güneş burcunuzu da okuyabilirsiniz.

Ay Koç:

Kendinizi sıkıntılı ve rahatsız hissediyorsanız, hayatınızda hareket eksikliği olabilir. Ay burcu Koç olanların ruhu harekete ihtiyaç duyar. Kolay sinirlenebilir ve öfke krizleri geçirebilirler, ancak bir o kadar da hızlı söner öfkeleri. Belki, öfkenizi rahat bir şekilde ortaya koyamadığınız bir dönemden geçiyorsunuzdur ve içinizdeki agresif tarafı ortaya koymaya ihtiyacınız vardır. Ayrıca spor yapmak da sizi hareketsizlikten kurtaracak ve enerjinizi atmanıza yardımcı olacaktır.

Ay burcunuza göre içsel huzura nasıl kavuşabilirsiniz

Ay Boğa:

Ay Boğa burcundayken dünyaya geldiyseniz ruhunuzun ihtiyacı olan şeyler konfor ve keyiftir. Konforunuz eksikse, çok çalışıp yoruluyor, ancak karşılığını alamıyor gibi hissediyorsanız kendinizi kötü hissetmeniz normaldir. Güzel yemekler yiyerek, güzel yerlerde zaman geçirerek, güzel kokular alarak, kısacası 5 duyu organınıza hitap eden aktivitelerde bulunarak ruhunuzun rahat hissetmesini sağlayabilirsiniz. Ay burcunuz garantici bir burç olan Boğa’daysa borçlu olmak da sizin için rahatsızlık verici bir durumdur. Lüks harcamalardan uzak durup borçlarınızı öderseniz kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.

Ay İkizler:

Ay burcunuz İkizler’se ve kendinizi mutsuz hissediyorsanız hayatınızda bir şeylerin sabit ve sıkıcı olduğunu düşünüyor olabilirsiniz. Bu Ay burcuyla dünyaya gelen insanların ruhunun değişime ve yeniliğe ihtiyacı vardır. Entelektüel olarak beslenmeye de büyük ihtiyaç duyarlar. İş ve ev arasında tekdüzeliğe saplanmış bir Ay İkizler kendisini rahatsız hissedecektir. Hayatınızı yakıp yıkacak değişimler yerine kitap okuyup film izleyerek, farklı arkadaş gruplarına girerek içinizdeki farklı yaşamlar tecrübe etme arzusunu tatmin edebilirsiniz.

Haberin Devamı

Ay burcunuza göre içsel huzura nasıl kavuşabilirsiniz

Ay Yengeç:

Ay burcunuz Yengeç’se korunmaya ve korumaya ihtiyaç duyarsınız. Evde zaman geçirmek sizin için terapi gibidir. Son zamanlarda kendinizi mutsuz hissediyorsanız evinizden uzun süre uzak kalmış olabilirsiniz, veya ev içindeki huzursuzluk ve güvensizlik ruhunuza yansıyor olabilir. Kendinizi daha iyi hissetmek için, varsa ev içindeki sorunları çözmekle başlayın. Belki ailenizle, belki eşinizle, belki de çocuklarınızla çözülmesi gereken bir probleminiz vardır. Eğer böyle bir probleminiz yoksa veya yalnız yaşıyorsanız evinizi güzelleştirecek aktivitelerde bulunarak da kendinizi mutlu edebilirsiniz.

Ay Aslan:

Ay burcu Aslan olanlar ruhen güçlüdürler, ancak en büyük zayıflıkları ilgi görme ve sevilme ihtiyaçlarıdır. Ay burcunuz Aslan’sa ve kendinizi mutsuz hissediyorsanız başkalarıyla cömertçe paylaştığınız sevginin karşılığını aynı seviyede alamıyor olabilirsiniz. Ay burcu Aslan olanlar paylaştıkça mutlu ve keyifli olurlar. Ancak bencil bir tarafları da vardır ve cömertliğinin takdir edilmesini beklerler. İlişkilerinizde değer görmediğinizi ve sevilmediğinizi hissettiğinizde ruhunuz kendisini rahatsız hissedecektir. Ego savaşlarına girmek yerine hayatınızdaki insanlarla açıkça isteklerinizi belirtirseniz daha mutlu olabilirsiniz.

Haberin Devamı

Ay burcunuza göre içsel huzura nasıl kavuşabilirsiniz

Ay Başak:

Ay burcu Başak olan insanlar biraz köle ruhludur, hizmet ettikçe ruhları beslenir. Temizlik konusunda hassas ve titiz bir tarafları da vardır. Gündelik hayatın sorunlarına pratik çözümler getirmek onları mutlu eder. Dağınık ve pis bir ortamda bulunduklarında ruhsal olarak da dağılırlar. Duygularını fazla analiz etmekten kendilerine hissedecek alan bırakmıyor olabilirler. Bedensel sağlıkları ruhsal sağlıklarını da etkiler. Kendinizi huzurlu ve sağlıklı hissetmek için yoga, meditasyon, ibadet gibi aktivitelerle zihninizi ve bedeninizi uyumlandırmaya çalışmalısınız.

Ay Terazi:

Ay burcu Terazi olan kişiler hayatlarında bir dengesizlik baş gösterdiğinde kendilerini rahatsız hissederler. Haksızlığa uğradıklarını hissettiklerinde iç dünyaları dağılır. Bu insanlar tek başlarına olmaktan hoşlanmazlar, yalnız kaldıklarında ruhsal olarak kendilerini yalnız ve terk edilmiş hissederler. Kavgalardan ve tartışmalardan nefret ederler. Gergin ortamlara girdiklerinde kendilerini rahatsız hissederler ve içgüdüsel olarak arabuluculuk görevini üstlenirler. Ay burcunuz Terazi’yse ruhunuzu beslemek için kibar, nazik ve adaletli bir partnere de ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz.

Ay burcunuza göre içsel huzura nasıl kavuşabilirsiniz

Ay Akrep:

Ay burcu Akrep olanlar için içsel huzur çok nadir yakalanan bir durumdur. Bu insanlar kendilerini bir şekilde kaosun içinde bulmaya alışıklardır. Hatta kaostan beslenen bir tarafları olduğunu söylesek yanlış olmaz. Ruhsal takıntılara yatkınlardır, özellikle sevdikleri insanlara karşı takıntılar geliştirebilirler. İlişkilerinde rahat hissedebilmek için partnerleriyle ilgili her şeyi bilmek isterler. Sezgileri ve enerjileri güçlüdür. Ay burcunuz Akrep’se kendinizi rahat hissetmek için güçlü enerjinizi kendi kişisel gelişiminize yöneltmeniz gerekir. Ruhsal olarak kökten değişim ve dönüşümler geçirmeye yatkınsınız, bu değişimleri yıkıcı bir şekilde değil pozitif bir şekilde geçirmek için kişisel gelişime zaman ayırmalısınız.

Ay Yay:

Ay burcu Yay olanlar iyimser ve özgür ruhlu kişilerdir. Zıt burcu ikizlerde olduğu gibi bu burçta da değişim ve yenilik isteği yüksektir. Ay burcu Yay olan bir insan için tüm hayatını doğduğu coğrafyada, aynı insanlarla geçirmek çok zordur. Ruhlarındaki keşif arzusunu tatmin etmeleri gerekir, eğer Ay burcunun Yay’sa ve kendinizi rahatsız hissediyorsanız seyahat etmeye çalışın. Yeni yerler tanımak enerjinizi yükseltecektir. Ayrıca, çevrenizde negatif insanların bulunması da sizin pozitif iç dünyanıza zarar verecektir. Neşeli ve eğlenceli insanları hayatınıza alarak kendinizi mutlu edebilirsiniz.

Ay burcunuza göre içsel huzura nasıl kavuşabilirsiniz

Ay Oğlak:

Akrep burcunda olduğu gibi Ay Oğlak burcunda da rahat edemez. Ay burcu Oğlak olan kişiler depresyona ve melankoliye yatkındır. Yalnızlıktan keyif alırlar, insanlarla geçen uzun günlerden sonra yalnız kalma ve kendilerine zaman ayırma ihtiyacı duyarlar. Duygularını rahat bir şekilde ortaya koyamazlar. Ayrıca, Ay burcunuz Oğlak’sa kendinizi en çok çalışırken ve üretirken rahat hissedersiniz. Kendi kendinize yetersiniz, ancak yalnızlığa karşı bir bağımlılık geliştirip size iyi hissettirebilecek insanları kendinizden uzaklaştırıyor olabilirsiniz. İş hayatında yaşadığınız bir problem hayatınızın diğer alanlarını da etkileyebilir. Özel hayat ve iş hayatı arasında dengeyi kurmayı öğrenirseniz daha mutlu olabilirsiniz.

Ay Kova:

Ay burcu Kova olanlar modern, özgür ruhlu ve açık fikirli kişilerdir. Geniş bir vizyonları vardır ve geleneklere sıkışıp kalmaktan hoşlanmazlar. Arkadaşlarına sevgiyle yaklaşırlar, ancak mesafeyi korumak isterler. Eğer Ay burcunuz Kova’ysa ve kendinizi mutsuz hissediyorsanız çevrenizin dar görüşlü insanlarla çevrili olduğunu hissediyor olabilirsiniz. İnsanların sizi anlamadığını düşünüyor, kendinizi uzaydan gelmiş gibi hissediyor olabilirsiniz. Böyle zamanlarda kendinizle baş başa kalma ihtiyacı duyabilirsiniz. Geleneksel ve muhafazakar insanlar yerine kendiniz gibi açık fikirli insanlarla zaman geçirerek kendinizi daha rahat hissedebilirsiniz.

Ay burcunuza göre içsel huzura nasıl kavuşabilirsiniz

Ay Balık:

Balık burcunda Ay, yoğun duygusallık ve hassasiyet verir. Balık burcunun değişken niteliği sayesinde çevrenizdeki insanların enerjilerini sünger gibi emersiniz. Empati yeteneğiniz gereğinden fazla gelişmiştir, öyle ki başka insanların dertlerini kendi derdinizmiş gibi üstünüze alıp duygu dünyanızda iniş-çıkışlar yaşayabilirsiniz. Empatiden yoksun, ben merkezci ve kaba insanlarla zaman geçirmek sizin hassas duygu dünyanıza ağır gelebilir. Kendiniz gibi duygusal ve hassas insanlarla bir araya geldiğinizde de ekstra hassaslaşabilirsiniz. Sizin için yapılabilecek en iyi şey insanlarla olan ilişkilerinizde sınır koymayı öğrenmeniz olacaktır.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder