Ecesu Serbes Balık burcunda Dolunay: Duygu ve mantık ikilemi
HABERİ PAYLAŞ

Balık burcunda Dolunay: Duygu ve mantık ikilemi

Astrolojide Balık burcu mistisizmle, inançlarla ve ilahi olana güvenmekle alakalıdır. Balık Dolunayı’nın etkisi altında olacağımız önümüzdeki 10-15 günlük dönemde kontrolcü tavırlarımızdan uzaklaşıp anı yaşamayı öğrenmemiz gerekiyor. Bir süreliğine planlarınızı boşverin, zaten 17 Eylül’de gerçekleşecek olan Başak Yeni Ay’ı ile bolca plan ve proje üreteceğiz. Şimdilik kalbinizin sesini dinlemeniz yeterli. Hayal kurun, film izleyin, sanatla haşır neşir olun. Yaratıcılığınızı konuşturabileceğiniz aktivitelere zaman ayırın. Kendinizi dinleyin, hatta kendinizle konuşun. İnzivaya çekilmek isteyebilirsiniz, içinizden sosyalleşmek gelmiyorsa sosyalleşmeyin. Hepimiz dönem dönem enerjimizi paylaşmak istemeyebiliyoruz. Kimin enerjisi size iyi geliyor, kimin enerjisi hasta ediyor? Biraz da bunun üzerine düşünün.

Haberin Devamı

Balık burcunda Dolunay: Duygu ve mantık ikilemi

Başak-Balık aksı ruhsal ve bedensel sağlık konularıyla ilgilidir. Bu dönemde bedenimizin verdiği mesajları daha iyi dinlemeliyiz. Hala devam eden küresel salgını da düşünürsek, hijyeninize ve bağışıklık sisteminize ekstra dikkat edin. Başak burcu bedensel sağlığı sembolize ederken, Balık burcu ruhsal sağlıkla daha çok ilgilidir. Terapi almak için de önümüzdeki günleri değerlendirebilir veya ruhunuza iyi gelecek spiritüel çalışmalar yapabilirsiniz.

Yeni Ay’ı destekleyen Uranüs beklenmedik, sürpriz gelişmelere işaret ediyor. Her şeyi kontrol etme ihtiyacınızı geride bırakın ve hayatın getireceği sürprizlere güvenin. Ancak, Venüs’ün Satürn ile karşıtlığı ikili ilişkilerde yaşanabilecek problemlere işaret ediyor. Geçmişin muhakemesini yapabilir, pişmanlık, utanç, değersizlik gibi duygularla yüzleşebilirsiniz. Kendinize ve sevdiklerinize karşı acımasız olmayın bu dönemde. Empati yapmayı da unutmayın.

Balık burcunda Dolunay sizi nasıl etkiliyor?

Balık burcunda Dolunay: Duygu ve mantık ikilemi

Koç ve Yükselen Koç: Balık Dolunay’ı ile hassaslaştığınız ve içinize kapandığınız bir döneme giriyorsunuz. Geçmişte yaşananları geride bırakıp önünüze bakmalısınız. Kontrolünüz dışında gelişen durumlar tadınızı kaçırabilir. Psikolojik ve spiritüel çalışmalar yapmak veya destek almak için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz. Sürpriz bir yerden kazanç sağlayabileceğiniz gibi, sürpriz bir harcama yapmak durumunda da kalabilirsiniz. Eviniz ve işiniz arasında dengeyi kurabilmelisiniz. Ev ve iş hayatınızda otorite savaşlarıyla karşılaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

Boğa ve Yükselen Boğa: Balık Dolunay’ı ile sosyal ve hareketli bir döneme giriyorsunuz. Arkadaşlık ilişkilerinizin önem kazanıyor, sosyalleşmekten keyif alıyorsunuz. Arkadaş çevrenizden alacağınız haberler sizi şaşırtabilir veya beklenmedik birinin size ilgi duyduğunu fark edebilirsiniz. Yaşam amaçlarınızı ve hedeflerinizi gözden geçirebilir, planlarınızı güncelleyebilirsiniz. Sürpriz kararlar almaya da açık olacaksınız. Yakın çevrenizle ilişkilerinizde gerginlikler yaşanabilir, kardeşlerinizle ve yakın çevre üyelerinizle otorite savaşlarına girmemeye özen gösterin.

İkizler ve Yükselen İkizler: Balık Dolunay’ı ile iş ve kariyer hayatınız hareketleniyor. Meslek hayatınızla ilgili önemli kararlar alabileceğiniz bir dönemdesiniz. Mesleki hedeflerinizin ve başarılarınızın muhasebesini yapabilir, kariyer hayatınızdan ne beklediğinizi belirleyebilirsiniz. Sürpriz bir iş değişikliği gündeme gelebilir. Bu dönemde finansal konularda temkinli hareket etmelisiniz. Krediler, borçlar ve gelir paylaşımı konularında problemlerle karşılaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Balık Dolunay’ı ile hayata daha geniş bir çerçeveden bakmaya başlıyorsunuz. Din, felsefe ve inançlar konularına ilginiz artacak, anlam arayışına girebilirsiniz. Yüksek öğrenimle ilgili konular bu dönemde ön planda olacak. Akademik çalışmalarınıza yönelebilir veya akademik hayatınızı ilerletme kararı alabilirsiniz. Hukuk ve seyahatler konularında da sürprizlere açık bir döneme giriyorsunuz. İkili ilişkilerinizde anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz, partnerinizin ilgisiz tavırları tadınızı kaçırabilir. Problemleri büyütmemeye özen gösterin.

Aslan ve Yükselen Aslan: Balık Dolunay’ı finansal meselelere dikkat çekiyor. Borçlarınızı ve ödemelerinizi gözden geçirebilir, gelir-gider dengeniz üzerine çalışabilirsiniz. Bu dönemde beklenmedik bir yerden kazanç elde edebilirsiniz. Kendi işinizi yapıyorsanız işinize yönelik sürpriz bir harcama yapmak durumunda kalabilirsiniz. Önümüzdeki 10-15 günlük süreçte bütçenizi aşacak harcamalardan mümkün olduğunca uzak durmalısınız. Özellikle bu hafta birlikte çalıştığınız kişilerle ilişkilerinize ekstra dikkat edin, iş hayatında otorite savaşlarına girmemelisiniz.

Başak ve Yükselen Başak: Balık Dolunay’ı ikili ilişkilerinize ve iş ortaklıklarınıza vurgu yapıyor. İlişkiler alanında ciddi bir karar aşamasındasınız. İlişkinizin gidişatını değerlendirebilir, mantık ve duygu ikileminde kalabilirsiniz. "Tamam mı, devam mı?" sorusuna cevap aradığınız bir dönemdesiniz aslında. Bugünlerde mantıklı yanınızı kullanmak kolay olmayacaktır, duygusal kararlar almaya daha yatkın olacaksınız. Sosyal ilişkilerinizde anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz, özel hayatınız ile arkadaşlık ilişkileriniz arasında dengeyi kurabilmelisiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi: Balık Dolunay’ı sağlık, günlük rutinler ve çalışma hayatı konularını ön plana taşıyor. Bugünlerde hem bedensel hem de ruhsal sağlığınıza ekstra özen göstermelisiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle yaşadığınız anlaşmazlıklar ve artan iş yükünüz keyifsiz hissetmenize sebep olabilir. Artan sorumluluklarınızı yerine getirirken kendinizi ihmal etmeyin. Zararlı alışkanlıklarınızdan kurtulmak, detoks veya diyete başlamak için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz. Eviniz ile işiniz arasında dengeyi kurabilmelisiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep: Balık Dolunay’ı sizi keyifli ve romantik bir ruh haline sokuyor. Aşk hayatınız ve flörtlerinizle ilgili konular önümüzdeki günlerde ön planda olacak. Yeni flörtler gündeme gelebilir veya mevcut ilişkinize heyecanı artıracak sürprizler katabilirsiniz. Yaratıcılığınız artacak, sanatsal aktivitelerden keyif alacaksınız. Yeni hobiler edinmek için de önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Kardeşlerinizle, kuzenlerinizle, komşularınızla veya yakın dostlarınızla yaşanabilecek anlaşmazlıklara karşı hazırlıklı olmalısınız.

Yay ve Yükselen Yay: Balık Dolunay’ı ailevi konuları ön plana taşıyor. Evde zaman geçirmekten keyif alacağınız, biraz içe dönük bir döneme giriyorsunuz. Ailenizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir, ailenizle duygularınızı paylaşmak için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz. Evinizin dekorasyonunu değiştirebilir, onarım ve bakım işleriyle ilgilenebilirsiniz. Taşınma, gayrimenkul alım-satım gibi konular gündeme gelebilir. Finansal konularda temkinli hareket etmeli ve bütçenizi aşmamaya özen göstermelisiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Balık Dolunay’ı iletişim meselesine dikkat çekiyor. Yakın çevre üyelerinizle (kardeşler, komşular, kuzenler vs) ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Telefon ve sosyal medya trafiğiniz artacak. Kendi işinizi yapıyorsanız işinizin satış-pazarlamasına yönelmek için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz. Sürpriz seyahatler gündeme gelebilir. Çocuklarınızla veya partnerinizle çıkacağınız seyahatlerden keyif alırsınız. İkili ilişkilerinizde otoriter davranmamaya özen gösterin, partneriniz sizden ilgi bekliyor.

Kova ve Yükselen Kova: Balık Dolunay’ı gelirleriniz, giderleriniz ve bütçenizle ilgili konuları ön plana taşıyor. Bugünlerde harcamalarınızı yönetmek pek de kolay olmayabilir, sürpriz harcamalar yapabilirsiniz. Evinizi güzelleştirmek için veya taşınmak için para harcayabilirsiniz mesela, veya aile üyelerinizden biri finansal desteğinize ihtiyaç duyabilir. Bütçenizi aşmamaya özen gösterin. Birlikte çalıştığınız kişilerle yaşanabilecek anlaşmazlıklara karşı dikkatli olmalısınız. Psikolojik destek almak için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık: Burcunuzda gerçekleşen Dolunay ile duygularınızın ve sezgilerinizin güçlendiği bir döneme giriyorsunuz. Bugünlerde duygusal kararlar almaya her zamankinden daha yatkın olacaksınız. Partnerinizle ilişkileriniz bu dönemde hassaslaşacak, karşılaşacağınız ufak tefek problemleri büyütmemekte fayda var. Kendinizi halsiz ve yorgun hissedebilirsiniz, bağışıklık güçlendirici takviyeler almak iyi gelebilir. Alkol ve uyku gibi sizi uyuşturacak şeylere fazla kapılmayın. Sosyal ilişkilerinizde yaşadığınız problemleri kişiselleştirmemeye özen gösterin.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder