Ecesu Serbes Başak burcunda Dolunay: Üretme zamanı
HABERİ PAYLAŞ

Başak burcunda Dolunay: Üretme zamanı

Bu akşam Başak burcunun 19'uncu derecesinde Dolunay meydana gelecek. Her ne kadar Dolunay'lar belirsizliklerin bitişi ve sonlanmalarla ilgili olsa da, bu ay gerçekleşecek olan Dolunay'daki Neptün etkisinden dolayı hayatımızdaki belirsizliklerin bir süre daha devam edeceğini söyleyebiliriz. İdealler gezegeni Neptün, modern astrolojiye göre Balık burcunu yönetir ve Balık burcunda seyahat etmekte olan Güneş, dün Neptün'le kavuşum gerçekleştirdi.

Başak - Balık aksında gerçekleşecek olan Dolunay'ın başrolünde Neptün olacak. Hayaller, idealler, kafa karışıklıkları ve belirsizlikler Balık ve Neptün'ün sembolizmi içindedir. Ay'ın bulunduğu Başak tarafına geldiğimizdeyse düzen, titizlik, çalışkanlık ve verimlilik kavramları ile karşılaşırız. Bir tarafımız derlenmek toparlanmak isterken, diğer tarafımız "Bırak, dağınık kalsın" diyor. Bir yanımız somut gerçekliklerle ilgilenirken, diğer yanımız hayatın gözle görülmeyen, elle tutulmayan yanlarıyla ilgileniyor. Belki de yerine getirmeniz gereken pek çok sorumluluğunuz var ve kendinizde bunları yerine getirecek gücü bulamıyorsunuz. Bu ayki Dolunay işte tam da bu karşıtlığı dengeleyebilmekle ilgili. Önümüzdeki 15 gün üretmemiz ve verimli olmamız gerek, ancak bunu yaparken kendimizi ve sağlığımızı da ihmal etmemeliyiz. Gerçeklikle ilgilenirken, manevi yönümüzü göz ardı etmemeliyiz.

Haberin Devamı

Tembellikten kurtulursanız hedeflerinize ulaşırsınız

Başak burcunda Dolunay: Üretme zamanı

Başak - Balık aksı sağlıkla da ilgilidir. Bu aksta gerçekleşecek Dolunay zararlı alışkanlıklarımızdan kurtulmak, diyet ve detoks yapmak için destekleyici etkiler sunuyor. Diğer yandan, Oğlak'ta seyahat etmekte olan Mars ve Jüpiter de Dolunay ile olumlu etkileşim içinde. Oğlak'ın disiplinli yapısı, Neptün'ün getirdiği tembellikten kurtulduğumuz takdirde hedeflerimize ulaşmamız için destekleyici etkiler sunuyor.

17 Şubat'tan beri geri harekette olan iletişim gezegeni Merkür, bugün itibariyle durağan konumda olacak ve çarşamba günü ileri hareket etmeye başlayacak. Yeni işlere girişmek ve yeni kararlar almak için çarşambadan sonrasını değerlendirebilirsiniz.

Başak Dolunayı'ndan hangi burç nasıl etkilenecek?

Başak burcunda Dolunay: Üretme zamanı

Koç ve Yükselen Koç:

Haberin Devamı

Bu Dolunay hayatınızı derleyip toparlamanız için gereken desteği sunuyor. Yapılacaklar listenizdeki maddelere tik atabileceğiniz, sorumluluklarınızın ön plana çıktığı bir dönem. Ofisinizi, telefonunuzu ve bilgisayarınızı düzenleyebilirsiniz. İş hayatında yaptıklarınızın daha görünür olacağı bu dönemde iş yükünüz artabilir, sorumluluklarınızla ilgilenirken bedensel ve ruhsal sağlığınızı ihmal etmeyin.

Boğa ve Yükselen Boğa:

Aşk, çocuklar ve hobiler evinizde gerçekleşen Dolunay keyifli konuları göz önüne getiriyor. Yönetici gezegeniniz Venüs'ün burcunuzdaki seyahatinin de etkisiyle, mutluluğun ön planda olduğu bir dönemden geçiyorsunuz. Romantizm ihtiyacınız bu hafta itibariyle daha görünür olacak. Partnerinizle duygusal konuşmalar yapabilir, romantik aktivitelerde bulunabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular gündeminizde olacak.

İkizler ve Yükselen İkizler:

Ev ve iş sorumluluklarınızı dengelemeniz gereken bir döneme giriyorsunuz. Ev ve iş değişiklikleri konuşulabilir. Ailenize zaman ayırmak, evinizin dekorasyon ve tesisat işleriyle ilgilenmek için önümüzdeki birkaç haftayı değerlendirebilirsiniz. Miras, nafaka ve gelir paylaşımıyla ilgili konular gündeme gelebilir. Aile üyeleriniz borç alışverişi yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

Başak burcunda Dolunay: Üretme zamanı

Yengeç ve Yükselen Yengeç:

İletişim evinizde gerçekleşen Dolunay yakın çevrenizle olan ilişkilerinizi ön plana çıkarıyor. Merkür'ün 17 Şubat'tan beri geri harekette oluşunun getirdiği zihinsel karışıklıklar bu Dolunay ile daha görünür olacak. Partnerinizle ve iş ortaklarınızla ilişkilerinizde yaşadığınız problemleri iletişim yoluyla çözmek için bu haftayı değerlendirebilirsiniz. Kısa süreli seyahatler gündeme gelebilir.

Aslan ve Yükselen Aslan:

Başak burcunda gerçekleşen Dolunay ile maddi konuların ön planda olacağı bir döneme giriyorsunuz. Yatırımlar ve kazançlarla ilgili konularda kafa karışıklıkları yaşayabilirsiniz. Beklediğiniz ödemeler planlanan şekilde sonuçlanmayabilir, gecikmelerle karşılaşabilirsiniz. Finansal hayatınızı yönetmekte zorlanabilirsiniz. Sağlık harcamaları gündeme gelebilir.

Başak burcunda Dolunay: Üretme zamanı

Başak ve Yükselen Başak:

Burcunuzda gerçekleşen Dolunay ile hayatınızı ve kararlarınızı sorgulayacağınız bir döneme giriyorsunuz. Kendinize ve çevrenize fazlasıyla eleştirel yaklaşabilirsiniz, gereksiz yere kalp kırmamaya dikkat etmelisiniz. Kişisel sorumluluklarınız ile manevi ihtiyaçlarınız arasında kalabilirsiniz. Mars ve Jüpiter'in de desteğiyle hayattan daha fazla keyif almanızı sağlayacak kararlar alabilirsiniz, flörtler ve ilişkilerle ilgili konular gündeminizde olacak.

Terazi ve Yükselen Terazi:

Başak Dolunay'ı ile manevi yönünüzün önem kazanacağı bir döneme giriyorsunuz. Psikolojiniz, rüyalarınız ve bilinç altınız ön planda. Bir süredir başkalarına karşı olan sorumluluklarınıza yoğunlaşmış, kendinizi ihmal etmiş olabilirsiniz. Hem bedensel, hem ruhsal sağlığınıza gerekli özeni göstermeniz gereken birkaç hafta var önünüzde. Psikolojik destek alabilir, spiritüel çalışmalar yapabilirsiniz. Sadeleşmek iyi gelecektir, kullanmadığınız eşyaları ihtiyacı olanlarla paylaşarak vicdani rahatlama yaşayabilirsiniz.

Başak burcunda Dolunay: Üretme zamanı

Akrep ve Yükselen Akrep:

Başak Dolunay'ı ile arkadaşlıklarınızın önem kazanacağı bir döneme giriyorsunuz. Sosyalleşmek iyi gelecek. Kalabalıklara karışabilir, farklı gruplarla bir araya gelebilirsiniz. Bu dönemde arkadaş çevrenize eleştirel bir bakışla yaklaşabilirsiniz. Sosyal çevrenizi sadeleştirmek, size gerçekten iyi gelen insanları belirlemek için de uygun etkiler var. Yeni flörtler ve heyecanlar gündeme gelebilir.

Yay ve Yükselen Yay:

Başak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay kariyerinizle ilgili konuları ön plana çıkarıyor. İş hayatında üzerinize aldığınız sorumlulukları başarıyla yerine getirmeye çalışmalısınız. Bu dönemde kariyerinize yönelik atacağınız adımlar daha görünür olacak, üstleriniz tarafından takdir veya eleştiri görebilirsiniz. Kazançlarınızı arttırmaya yönelik plan ve stratejiler oluşturabilirsiniz, size daha fazla kazanç sağlayacak işlerin arayışına girebilirsiniz.

Başak burcunda Dolunay: Üretme zamanı

Oğlak ve Yükselen Oğlak:

Başak burcunda gerçekleşecek Dolunay inançlarınızla ilgili konuları ön plana çıkarıyor. Zihinsel olarak sizi besleyecek aktivitelerle ilgilenebilir, felsefi konulara merak sarabilirsiniz. Hukuki meseleleriniz varsa bu dönemde belirsizliklerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Akademik hayatınızla ilgili kararlar alabilir, eğitim hedeflerinize yönelik adımlar atabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı işleriniz varsa elinizde olmayan sebeplerden dolayı ertelemek durumunda kalabilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova:

Başak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay hayatınızdaki krizli durumları ön plana çıkarıyor. İlişkilerinizde ve finansal konularda temkinli hareket etmeniz gereken birkaç hafta var önünüzde. İlişkilerde tutkular ön planda olacak. Hayatın derin yönlerine ilgi duyabilir, ökült konularla ilgilenebilirsiniz. Korkularınızı ve psikolojik yaralarınızı iyileştirmeye yönelik adımlar atabilir, spiritüel çalışmalar yapabilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık:

Karşıt burcunuzda gerçekleşecek olan Dolunay ilişkileriniz ve ortaklıklarınızla ilgili konuları göz önüne getiriyor. Duygularınız ve rasyonel tarafınız arasında kalabilirsiniz. İlişkilerinizde süregelen belirsizlikler kafa karışıklıkları yaşamanıza sebep olabilir. Kişisel hedeflerinize ilerlemenize yardımcı olacak ve size destek verecek partner ve ortaklıkların arayışına girebilirsiniz. Yürümeyen ilişkiler sonlanabilir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder