Ecesu Serbes Başak burcunda Yeni Ay: plansız hareket etmeyin!
HABERİ PAYLAŞ

Başak burcunda Yeni Ay: plansız hareket etmeyin!

17 Eylül Perşembe günü Başak burcunun 25 derecesinde bir Yeni Ay gerçekleşecek. Astrolojide Başak burcu üretmekle, verimli olmakla, planlarla ve düzenle alakalıdır. Sorumluluk sahibi olmak, temizlik ve titizlik meseleleri yine Başak burcunun sembolizmi içindedir. Yeni Ay’ın etkisi altında olacağımız önümüzdeki 10 - 15 günlük dönemde sağlıkla ilgili konular da oldukça ön planda olacaktır.

2 Eylül’den beri Balık Dolunayı’nın etkisi altındaydık, bu da bizi duygusal bir ruh haline soktu, akışta kalmayı öğrenmemiz gerekti. Geçtiğimiz günlerde odaklanmakta güçlük çekmiş olabilirsiniz. Kontrol etmek ve yönetmektense olanı kabullenmek daha kolay gelmiş olabilir. Şimdi ise, planların ve projelerin önem kazandığı bir döneme giriyoruz. Bir toprak burcu olan Başak’ta gerçekleşecek olan Yeni Ay, bir diğer toprak burcu olan Oğlak’ta seyahat etmekte olan Satürn’den güçlü bir destek alıyor. Her türlü somut projeniz ve kalıcı olmasını istediğiniz projeleriniz için bu Yeni Ay’ı değerlendirebilirsiniz. Başak Yeni Ay’ının etkisi altında olacağımız önümüzdeki günlerde plansız hareketlere yer olmayacak.

Haberin Devamı

Nasıl etkileneceğinizi merak ediyorsanız aşağıdan okuyabilirsiniz, yükselen burcunuza göre okumanızı öneririm.

Başak burcunda Yeni Ay: plansız hareket etmeyin

Koç ve Yükselen Koç:

İş hayatınızın hareketlendiği bir döneme giriyorsunuz. Bir süredir kariyer alanınızda ağır gezegen transitleri almaktasınız. Belki de iş ve kariyer hayatınızı yeniden yapılandırdığınız bir seneden geçiyorsunuz. Bu Yeni Ay ile kendinizde iş hayatınızı ilgilendiren konularda yeni başlangıçlar yapacak gücü bulacaksınız. İş değişikliği konusu gündeme gelebilir. Üstlerinizle veya çalışanlarınızla önemli konuşmalar yapabilirsiniz. Yönetici gezegeniniz Mars’ın burcunuzdaki geri hareketini de düşünürsek, sağlığınızı ihmal etmemeniz gereken bir dönem. Spora, diyete başlamak veya check up yaptırmak için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa:

Aşk evinizde gerçekleşen Yeni Ay ile keyifli ve romantik bir döneme giriyorsunuz. Bir süredir yalnızsanız bu Yeni Ay ile kısmetiniz açılacaktır. Satürn’ün destekleyici etkisiyle bu dönemde aşk alanında atacağınız adımlar uzun vadeli olacaktır. Çocuklarınız varsa onların sorumluluklarıyla daha fazla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz, veya çocuk sahibi olmayı planlıyorsanız önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz. Hobilerinize vakit ayırmak iyi gelecektir, hobilerinizden para kazanmaya yönelik adımlar atabilir veya yeni hobiler edinebilirsiniz. İlgi duyduğunuz bir alanda eğitime başlamanın tam zamanı!

Haberin Devamı

Başak burcunda Yeni Ay: plansız hareket etmeyin

İkizler ve Yükselen İkizler:

Başak Yeni Ay’ı ile odağınız ev ve aile hayatınıza çevriliyor. Kendinizi güvende hissetmek isteyeceğiniz, içe dönük bir döneme giriyorsunuz. Aile üyelerinizle zaman geçirmek iyi gelecektir. Ev hayatınızda düzenlemeler yapmak, dekorasyon ve tadilat işleriyle ilgilenmek için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz. Gayrimenkullerle ilgili meseleler gündeminizi meşgul edebilir. Evinize veya ailenize yönelik harcamalar yapmak durumunda kalabilirsiniz. Taşınma kararı alabilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç:

Başak burcunda gerçekleşen Yeni Ay iletişim becerilerinize, zihinsel aktivitelere ve yakın çevrenizle kurduğunuz ilişkilere dikkat çekiyor. Yeni eğitimlere ve seminerlere katılmak için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz. Kardeşlerinizle ve yakın çevre üyelerinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Kısa süreli seyahatler gündeme gelebilir. İmzalı işleriniz ve anlaşmalarınız için de destekleyici bir döneme giriyorsunuz. İş değiştirme veya yeni ortaklık konusu gündeme gelirse acele etmeyin.

Haberin Devamı

Başak burcunda Yeni Ay: plansız hareket etmeyin

Aslan ve Yükselen Aslan:

Para evinizde gerçekleşen Yeni Ay ile finansal konular önem kazanıyor. Gerçekçi finansal hedefler belirleyebileceğiniz ve daha iyi bütçe yönetimi yapabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Kazançlarınızı artırmanın yeni yollarını arayabilirsiniz. Gelirlerinizi ve giderlerinizi gözden geçirip ekonomik hayatınıza düzen getirmenin tam zamanı! Değer yargılarınızı yeniden ele almalı ve sizin için neyin önemli olduğunu belirlemelisiniz. Sağlık harcaması yapmak durumunda kalabilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak:

Burcunuzda gerçekleşen Yeni Ay ile enerjiniz artıyor. Kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz, belki de kendinizi yeniden keşfedeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Bir süredir yapmak istediğiniz başlangıçları hayata geçirmek için gereken gücü kendinizde bulabilirsiniz. Dış görünüşünüzde değişiklikler yapabilir, yeni bir stil belirleyebilirsiniz. Satürn’ün desteğiyle romantik ilişkiler için de şanslı bir döneme giriyorsunuz. Yeni flörtler kapıda. Sizi neyin mutlu ettiğini gözden geçirmeli, kendi mutluluğunuz için çaba harcamalısınız.

Başak burcunda Yeni Ay: plansız hareket etmeyin

Terazi ve Yükselen Terazi:

Başak Yeni Ay’ı ile kendinizi içe kapanık hissedeceğiniz ve psikolojik ihtiyaçlarınızın önem kazandığı bir döneme giriyorsunuz. 16 Ekim’de burcunuzda gerçekleşecek olan Yeni Ay öncesi neyi bırakmak ve neyi hayatınızda tutmak istediğinizi gözden geçirmelisiniz. Kontrolünüz dışında gelişen olaylarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Kendinizi yorgun hissedeceğiniz bu dönemde sosyal olarak aktif olmak istemezsiniz. İçsel motivasyonlarınızı gözden geçirip ruhsal olarak size iyi gelen aktivitelerle ilgilenmelisiniz. Gördüğünüz rüyalar psikolojinizi etkileyebilir. Spiritüel yönünüzle kucaklaşmalısınız. Terapi almak iyi gelecektir.

Akrep ve Yükselen Akrep:

Arkadaşlıklar ve sosyal çevre evinizde gerçekleşen Yeni Ay ile hareketli bir döneme giriyorsunuz. Yeni arkadaş çevrelerine girebilir, arkadaşlarınızla duygusal paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Önümüzdeki 10 - 15 günlük süreçte hem özel hayatınızda hem de profesyonel hayatınızda daha fazla insanla iletişimde olacaksınız. Gruplar içindeki konumunuz önem kazanıyor, bencil davranmamaya özen gösterin. Hayallerinizi, umutlarınızı ve ideallerinizi gözden geçirmelisiniz. Hedeflerinize giden yolda somut adımlar atmak için de destekleyici bir dönem olacaktır. Yönetici gezegeniniz Mars’ın geri hareketi öfke patlamalarına sebep olabilir, sakin kalmalısınız.

Başak burcunda Yeni Ay: plansız hareket etmeyin

Yay ve Yükselen Yay:

Kariyer evinizde gerçekleşen Yeni Ay ile odağınız iş hayatınıza çevriliyor. Toplum önündeki konumunuzu sorgulayabilir, iş plan ve stratejilerinizi yeniden belirleyebilirsiniz. Yeni iş planları oluşturmak ve hedeflerinizi gözden geçirmek için destekleyici bir döneme giriyorsunuz. Daha fazla sorumluluk almak durumunda kalacağınız bu dönemde öz disiplin duygusu önem kazanıyor. Kendi kendinizi motive edebilmelisiniz. Yeni bir iş konusu gündeme gelebilir. Size daha fazla kazanç sağlayacak meslek alanlarını araştırabilir veya gelirlerinizi arttırmanın yeni yollarını arayabilirsiniz. İş ve para konularında risk içeren işlerden mümkün olduğunca uzak durmalı, plansız hareket etmemelisiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak:

Başak Yeni Ay’ı ile günlük rutinlerinizden sıkıldığınız ve farklı deneyimlere ihtiyaç duyduğunuz bir döneme giriyorsunuz. Hayata daha geniş bir çerçeveden bakıyorsunuz, vizyonunuz genişliyor. Bu dönemde din, felsefe ve inançlarla ilgili konulara daha fazla ilgi duyacaksınız. Farklı kültürler hakkında bilgi sahibi olmak isteyebilirsiniz. Derin çalışmalar yapabilir, akademik araştırmalarınız için de önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz. Lisans üstü eğitime kaydolmak ve hukuki meselelerinizle ilgilenmek için uygun bir dönemdesiniz. Yurt dışı bağlantılı işleriniz varsa daha fazla efor sarf etmek durumunda kalabilirsiniz.

Başak burcunda Yeni Ay: plansız hareket etmeyin

Kova ve Yükselen Kova:

Finansal konuların ön planda olacağı bir döneme giriyorsunuz. Kredileriniz ve borçlarınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edecektir. Miras, nafaka, burs gibi başkalarının finansal kaynaklarıyla ilgili konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Eşinizin veya iş ortaklarınızın finansal hayatını etkileyen bir gelişme dolaylı olarak sizi de etkileyebilir. Kredi çekmek gibi bir planınız varsa önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz. Derin düşüncelere kapılabilir, anlam arayışına girebilirsiniz. Okült, metafizik konulara ilginiz artacaktır. Sizden gizlenenleri öğrenmek isteyebilirsiniz. Sosyal olarak geriye çekilebilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık:

Karşıt burcunuzda gerçekleşen Yeni Ay ile yeni ilişkilere başlayabileceğiniz veya mevcut ilişkilerinizi yeniden yapılandırabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Bu dönemde yalnız kalmak istemezsiniz, duygularınızı ve düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz birinin varlığına ihtiyaç duyarsınız. Hayatınızda kalıcı olmasını istediğiniz ilişkilere başlayabilir veya yeni iş ortaklıkları kurabilirsiniz. Sosyal olarak hareketli ve aktif bir dönemdesiniz. Arkadaş çevrenizden biriyle ortaklık konusu gündeme gelebilir. Para evinizde devam eden Mars’ın geri hareketini unutmamalı, finansal olarak büyük riskler alacağınız ortaklıklardan uzak durmalısınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder