Ecesu Serbes Boğa burcunda Yeni Ay: Değişime ne kadar hazırız?
HABERİ PAYLAŞ

Boğa burcunda Yeni Ay: Değişime ne kadar hazırız?

Ay’ın yücelim pozisyonunda olduğu Boğa burcunda 23 Nisan sabahı gerçekleşen Yeni Ay sakinlik, huzur ve dinginlik ihtiyacımızı arttırıyor. Boğa burcu hem sabit nitelikte, hem de toprak burcu oluşu sebebiyle istikrarı koruma eğilimindedir ve değişimden hoşlanmaz. Ancak, 2018’den beri devam eden Uranüs Boğa seyahati alışılmış düzeni temelinden sarsıyor.

Yeni Ay’a değişim, isyan ve özgürlük gezegeni Uranüs eşlik ediyor. Uranüs ağır hareket eden bir gezegendir ve 12 burcun her birinde ortalama 7 sene geçirir. Gökyüzünde Boğa burcunun etkili olduğu dönemlerde rutinlerimize ve konforumuza önem veririz. Sürprizlere ne kadar kapalı olsak da, Uranüs’ün olduğu yerde beklenmedik gelişmeler vardır. 2020'den sağ çıkmanın yolunun değişimden ve mücadeleden kaçmamak olduğunu bir kez daha hatırlatmak istiyorum. 23 Nisan Yeni Ay’ı ile değişen hayat koşullarına ne kadar adapte olabildiğimizi sorgulayacağız.

Haberin Devamı

Boğa burcunda Yeni Ay: Değişime ne kadar hazırız

Satürn’ün Yeni Ay ile kurduğu sert etkileşim sorumluluklarınız sebebiyle kısıtlanıyormuşsunuz hissiyatı verebilir. Yeni Ay’ın yönetici gezegeni Venüs ise Mars ile olumlu etkileşim içinde. Mars eril enerjiyi sembolize eden gezegendir, Venüs ise dişil enerjiyi anlatır. Etkileşimin hava burçlarında oluşu ise ilişkilerde iletişim temasına vurgu yapıyor. Romantik hayatınızda yaşadığınız problemlerin çözümü için bu dönemi değerlendirebilirsiniz.

Asi ve özgürlükçü enerjinin hakim olduğu bir dönemde 4 günü evde geçirmek için çoğumuz için kolay olmayacak. Evde kaldığınız zamanı tüm bunlar geçtiğinde hayatınızda neyin kalıcı olmasını istediğinizi düşünerek değerlendirmenizi öneririm. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun. Bugün içinizdeki çocuğu mutlu etmeyi unutmayın.

Koç ve Yükselen Koç:

Kazançlar evinizde gerçekleşen Yeni Ay finansal konularda sürpriz gelişmelere işaret ediyor. Beklenmedik bir kazanç elde edebilir veya umulmadık bir harcama yapmak durumunda kalabilirsiniz. Bu dönemde maddi konularda biraz temkinli hareket etmeniz sağlıklı olacaktır. Uzun vadeli bütçe planlamanızı yapmak için bu dönemi değerlendirebilirsiniz.

Haberin Devamı

Boğa ve Yükselen Boğa:

Burcunuzda gerçekleşen Yeni Ay tüm ışığı size çeviriyor. Yaşam hedeflerinizi gözden geçirebilir, kendinizi geliştirmenin yeni yollarını arayabilirsiniz. Değişime açık olmalı ve hayatın sizin için hazırladığı sürprizlerden kaçmamalısınız. Bu dönemde iş sorumluluklarınız sizi yorabilir, kendinizi ihmal etmeyin.

Boğa burcunda Yeni Ay: Değişime ne kadar hazırız

İkizler ve Yükselen İkizler:

Boğa Yeni Ay’ı ile kendinizi keşfedeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Psikolojiniz ve gizli kalmış duygularınız ön plana çıkıyor. Kendinizle ilgilenebilir, gizli kalmış konular üzerine araştırmalar yapabilirsiniz. Satürn’ün Yeni Ay ile etkileşimi akademik hayatınızda problemler getirebilir. Din ve felsefe konuları üzerine her zamankinden daha fazla kafa yorabilirsiniz.

Yengeç ve Yükselen Yengeç:

Boğa burcunda gerçekleşen Yeni Ay sosyal ilişkilerinize vurgu yapıyor. Arkadaşlarınızla kurduğunuz iletişime ihtiyaç duyacağınız bir döneme giriyorsunuz. Online görüşmeler yapabilir ve sevdiklerinizle hasret giderebilirsiniz. Satürn’ün Yeni Ay ile etkileşimi kredi veya borç alırken bütçenizi doğru planlamanız gerektiğini gösteriyor.

Haberin Devamı

Boğa burcunda Yeni Ay: Değişime ne kadar hazırız

Aslan ve Yükselen Aslan:

Kariyer evinizde gerçekleşen Yeni Ay iş hayatınızı ön plana çıkarıyor. Bu dönemde kariyerinizde beklenmedik gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Yeni iş fikirleri konuşulabilir, daha özgür bir iş arayışına girebilirsiniz. İlişkilerde tansiyon aniden yükselebilir, kalıcı olmasını istediğiniz şeyleri yıkmamaya çalışın.

Başak ve Yükselen Başak:

Boğa burcunda gerçekleşen Yeni Ay hukuk ve eğitim konularında sürpriz gelişmelere işaret ediyor. Hayata daha geniş bir pencereden bakacağınız bu dönemde farklı kültürlere ilginiz artacaktır. Tüm bunlar bittikten sonra nerelere seyahat etmek istediğiniz üzerine düşünebilirsiniz. Uzak akrabalarınızdan beklenmedik haberler alabilirsiniz.

Boğa burcunda Yeni Ay: Değişime ne kadar hazırız

Terazi ve Yükselen Terazi:

Boğa burcunda gerçekleşen Yeni Ay finansal hayatınızı ön plana çıkarıyor. Önümüzdeki 10 - 15 gün krediler, borçlar ve ortaklaşa gelirlerle ilgili konular ön planda olacaktır. Eşinizin veya iş ortağınızın finansal durumuyla ilgili sürpriz bir gelişme gündeme gelebilir. Bu dönemde bütçenizi doğru planlamaya dikkat etmelisiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep:

İlişkiler evinizde gerçekleşen Yeni Ay evliliğinizi ve iş ortaklıklarınızı ön plana çıkarıyor. Sürpriz bir aşk konusu gündeme gelebilir. Bu dönemde birlikte yaşadığınız kişilerle orta yolu bulmak kolay olmayabilir. Aile üyelerinizle anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.

Boğa burcunda Yeni Ay: Değişime ne kadar hazırız

Yay ve Yükselen Yay:

Rutinler evinizde gerçekleşen Yeni Ay ile hayatınıza çeki düzen getiriyorsunuz. Günlük rutinlerinizi ve beslenme alışkanlıklarınızı gözden geçirebilir, yeni ve sağlıklı rutinler edinebilirsiniz. Bu dönemde ekip çalışması yapmak pek de kolay olmayacaktır. Birlikte çalıştığınız kişilerle anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak:

Boğa Yeni Ay’ı ile aşk hayatınız hareketleniyor. Sizi neyin mutlu ettiği üzerine düşünebilir, uzun süre hayatınızda olacak hobiler edinebilirsiniz. Yeni flörtler gündeme gelebilir, beklemediğiniz birinin size olan ilgisini fark edebilirsiniz. Çocuklarınıza veya hobilerinize yönelik sürpriz bir harcama yapabilirsiniz.

Boğa burcunda Yeni Ay: Değişime ne kadar hazırız

Kova ve Yükselen Kova:

Boğa Yeni Ay’ı ile eviniz ve aile hayatınızla ilgili konular ön plana çıkıyor. Bu dönemde evde hayat pek kolay olmayabilir, birlikte yaşadığınız kişilerle gerginlikler yaşayabilirsiniz. Ev içinde düzenlemeler yapmak ve size yük olan eşyalardan kurtulmak için önümüzdeki 10 - 15 günü değerlendirebilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık:

Boğa burcunda gerçekleşen Yeni Ay kardeşlerinizle ve yakın çevrenizle olan ilişkilerinizi ön plana çıkarıyor. Bu dönemde içe kapanmamanız sağlıklı olacaktır. Kendinizi ifade etmekten çekinmeyin. Yeni eğitimlere katılabilir, kendinizi geliştirmeye yönelik adımlar atabilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder