Ecesu Serbes İkizler burcunda Ay Tutulması: Değişken düşünceler
HABERİ PAYLAŞ

İkizler burcunda Ay Tutulması: Değişken düşünceler

Bugün İkizler burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması ile birlikte bilginin, entelektüelliğin ve zihinsel paylaşımların önem kazandığı bir zaman dilimine giriyoruz. Ay tutulmaları tamamlanma ve sonlanma enerjisini sembolize eden Dolunay’lardır, ancak bu Dolunay’ların Ay düğümlerinin bulunduğu burçlarda gerçekleşmesi onları çok daha güçlü yapar. Tutulmalarla dolu bir seneyi yavaş yavaş ardımızda bırakırken, senenin sondan ikinci tutulması ile son kez bir şeyleri geride bırakıyoruz.

İkizler burcunda Ay Tutulması: Değişken düşünceler

Bu tutulma Ay tutulması olduğu için yeni başlangıçlara yer yok. Yeni başlangıçları 14 Aralık’ta Yay burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulması ile yapacağız. Bence şu anda hepimizin fazlalıklarımızdan arınıp hayatlarımızda yeni başlangıçlar için yer açmaya ihtiyacı var. Tutulma anını incelediğimizde Aldebaran ve Antares sabit yıldızlarının etkili olduğunu görüyoruz. İkizler ve Yay burçlarının 9 derece civarlarında yer alan bu yıldızların ikisi de başarıyla ve strateji ile alakalıdır. Başarıya giden yolda stratejik hamleler yapmamız gereken bir dönem bizi bekliyor. Bu yıldızların kötüye kullanımında ise büyük kayıplar vardır. Unutmayın, enerji asla kaybolmaz ve yapılan hiç bir kötülük kimsenin yanına kalmaz. Kişisel hedeflerinize giden yolda kimseye zarar vermek zorunda değilsiniz.

Haberin Devamı

İkizler burcunda Ay Tutulması: Değişken düşünceler

Tutulma Kuzey Ay Düğümü tarafında gerçekleşeceği için kişisel gelişim için oldukça destekleyici bir süreç bizi bekliyor. Ay düğümleri ile Neptün arasındaki kare açı ise yaşayabileceğimiz kafa karışıklıklarına işaret ediyor. Önünüzü net bir şekilde göremeyebilirsiniz. Değişken burçların etkili olduğu bu dönemde zaten fikirleriniz ve kararlarınız kolaylıkla değişebilir. Her şeyi kontrol etmek zorunda değilsiniz, belki de hayatın sizin için daha güzel planları vardır. Hayatın getireceklerine güvenmeye ve anın tadını çıkarmaya her zamankinden daha fazla ihtiyacımız olacak önümüzdeki günlerde.

Ay Tutulması burçları nasıl etkiliyor?

İkizler burcunda Ay Tutulması: Değişken düşünceler

Koç ve Yükselen Koç:

Daha fazla düşüneceğiniz ve konuşacağınız bir döneme giriyorsunuz. İletişim yetenekleriniz güçleniyor, eğer satış - pazarlama alanlarında faaliyet gösteriyorsanız veya ticaret yapıyorsanız önümüzdeki günler iş hayatınız için destekleyici olacaktır. Kardeşlerinizle ve yakın çevrenizdeki kişilerle kurduğunuz ilişkiler önem kazanıyor. Ancak, bu dönemde yakın çevrenizle yanlış anlaşılma temelli anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Kendinizi doğru bir şekilde ifade ettiğinizden emin olun. Eğitimlere ve seminerlere katılabilirsiniz. Kısa süreli seyahatler gündeme gelebilir.

Haberin Devamı

Boğa ve Yükselen Boğa:

Maddi konuların gündemde olacağı bir döneme giriyorsunuz. Gelirlerinizi ve giderlerinizi gözden geçirebilir, finansal hayatınıza çeki düzen verebilirsiniz. Yeni yatırımlar söz konusu olabilir. Ancak, Neptün’ün etkisiyle finansal olarak önünüzü görmeniz kolay olmayabilir. Büyük umutlarla girişeceğiniz işler hayal kırıklığı yaratabilir. Riskli yatırımlardan uzak durmanız sizin için daha sağlıklı olacaktır. Kendi değerinizi, verdiğiniz emekleri ve ne kadar karşılığını alabildiğinizi sorguluyorsunuz. Arkadaşlarınızla borç alışverişine girmeyin.

İkizler burcunda Ay Tutulması: Değişken düşünceler

İkizler ve Yükselen İkizler:

Kendiniz olmaktan keyif alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Haziran’dan bu yana neleri başardığınızı ve hangi konularda kendinizi geliştirmek, hangi yönlerinizi törpülemek istediğinizi gözden geçirmeli, kendinize yeni hedefler belirlemelisiniz. İkili ilişkileriniz ve iş ortaklıklarınız bu dönemde alacağınız kararlarda etkili olacaktır. Size zarar verdiğini düşündüğünüz ilişkilerinizi ve iş ortaklıklarınızı sonlandırma kararı alabilirsiniz. Kariyer hayatınızda önünüzü görmek kolay olmayabilir. Duygusal kararlar almamaya çalışın.

Haberin Devamı

Yengeç ve Yükselen Yengeç:

İçe dönük bir döneme giriyorsunuz. Anlaşılmadığınızı hissedebilir, insanlardan uzaklaşabilirsiniz. Kendinizle baş başa kalmak bir şeyleri daha net görmenize yardımcı olacaktır. Din, inançlar ve felsefe konuları üzerine derin düşüncelere kapılabilir, kafa karışıklıkları yaşayabilirsiniz. Hayatınızın kontrolünün sizin elinizde olmadığını hissedebilir, kontrolünüz dışında gelişen olaylarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Kendinizi kapatmayın. Depresyon, anksiyete, panik atak gibi sağlık problemlerine karşı dikkatli olmalısınız. Psikolojik yardım almayı düşünebilirsiniz.

İkizler burcunda Ay Tutulması: Değişken düşünceler

Aslan ve Yükselen Aslan:

Sosyal hayatınızın renkleneceği bir dönem sizi bekliyor. Arkadaşlarınızla duygularınızı ve düşüncelerinizi paylaşmaktan keyif alırsınız. Kalabalıklara karışmak isteyebilir, sosyalleşmeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Yasaklar kendinizi kısıtlanmış ve baskılanmış hissetmenize sebep olabilir. Mümkün olduğunca az insanla görüşmeye özen gösterin. Umutlarınız ve hayalleriniz üzerine düşünebilir, beklentilerinize ne kadar yakın olduğunuzu sorgulayabilirsiniz. Sosyal çevrenizden biriyle flört edebilirsiniz. Arkadaşlarınızla borç alışverişine girmeyin.

Başak ve Yükselen Başak:

Kariyer hedeflerinizi ve stratejilerinizi gözden geçireceğiniz bir döneme giriyorsunuz. İş değişikliği yapmaya karar verebilir, bu kararınız neticesinde taşınma kararı da alabilirsiniz. Kendinizi geliştirmenize yardımcı olacak eğitimlere ve seminerlere katılabilirsiniz. İş hayatınızda iletişim meselesi önem kazanıyor. Birlikte çalıştığınız kişilerle ve üstlerinizle fikirlerinizi paylaşabilirsiniz. Zam ve terfi üzerine konuşmalar yapabilirsiniz. Üzerinize aldığınız bir projeyi tamamlayabilirsiniz. Bol bol toplantı yapacağınız bir dönem sizi bekliyor.

İkizler burcunda Ay Tutulması: Değişken düşünceler

Terazi ve Yükselen Terazi:

Yurt dışı bağlantılı işlerinizle, hukuki meselelerinizle ve eğitim hayatınızla daha fazla ilgilenmeniz gereken bir döneme giriyorsunuz. Öğrenciyseniz bu dönemde akademik hayatınızı ihmal etmeyin. Teslim tarihi kaçırılan bir ödev veya bir proje tadınızı kaçırabilir. Öğrenci değilseniz akademik hayatınızı ilerletmeye karar verebilir, lisans üstü programları araştırabilirsiniz. Devam eden davalarınız varsa bu tutulmanın etkisiyle sonuçlanabilir. Satış - pazarlama alanlarına yoğunlaşmak için destekleyici bir dönemdesiniz. Din, inançlar ve felsefe konuları üzerine daha fazla kafa yorabilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep:

Finansal konuların gündemde olacağı bir sürece giriyorsunuz. Krediler, borçlar, vergiler ve gelir paylaşımı konuları önümüzdeki günlerde ön planda olacaktır. Harcamalarınız artabilir, borçlanma eğiliminde olabilirsiniz. Mümkün olduğunca bütçenizi aşmamaya özen göstermelisiniz. Bütçe planlaması yapabilir, bu dönemi borçlarınızı ödemek için de değerlendirebilirsiniz. Miras ve nafaka gibi başkalarının finansal kaynaklarını ilgilendiren konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Eşinizin finansal hayatındaki gelişmeler dolaylı olarak sizi de etkileyebilir.

İkizler burcunda Ay Tutulması: Değişken düşünceler

Yay ve Yükselen Yay:

İlişkileriniz, evlilik hayatınız ve iş ortaklıklarınızla ilgili konular gündeminize taşınıyor. Yakın ilişkilerinizden ne beklediğinizi ve beklentilerinizin ne kadar karşılandığını sorgulayabilirsiniz. Partnerinizle duygusal ve zihinsel paylaşımlarınız bu dönemde alacağınız kararlarda etkili olacaktır. İlişkinizi sonlandırmaya veya bir sonraki aşamaya taşımaya karar verebilirsiniz. Söz, nişan, evlilik gibi konular gündeme gelebilir.

Oğlak ve Yükselen Oğlak:

Meslek hayatınıza daha fazla efor sarf etmeniz gereken bir döneme giriyorsunuz. Üzerinize kaldırabileceğinizden fazla sorumluluk alabilir ve bu sebeple stres yaşayabilirsiniz. Bedensel ve ruhsal sağlığınızı ihmal etmeyin. Bağışıklığınızı güçlü tutmaya yardımcı olacak takviyeler almayı düşünebilirsiniz. Yeterince dinlenmeyi ihmal etmeyin. Diyete ve spora başlamak için önümüzdeki dönemi değerlendirebilir, kendinize yeni rutinler edinebilirsiniz. Evcil hayvanlarınızla daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir.

Kova ve Yükselen Kova:

Aşk evinizde gerçekleşen Ay tutulması sizi keyifli ve romantik bir ruh haline sokuyor. Daha fazla flört edeceğiniz bir dönem sizi bekliyor. Arkadaşlarınız aracılığıyla tanışacağınız birinin veya bir arkadaşınızın size olan ilgisini fark edebilirsiniz. Yalnızsanız romantik ilişkilerinizden ne beklediğinizi sorgulayabilir, kriterlerinizi gözden geçirebilirsiniz. Hobilerinize vakit ayırmak iyi gelecektir. Çocuklarınız bu dönemde daha fazla ilgiye ihtiyaç duyabilir. Derin paylaşımlar için vakit ayırın.

Balık ve Yükselen Balık:

İkizler burcunda Ay Tutulması: Değişken düşünceler

Ev ve aile konularının gündemde olacağı bir döneme giriyorsunuz. Evde zaman geçirmek bu dönemde size keyif verecektir. Evinizin tadilat işleriyle ilgilenebilir, dekorasyonunda değişiklikler yapabilirsiniz. Su tesisatıyla ilgili problemlere karşı hazırlıklı olmalısınız. Aile üyelerinizin fikirleri bu dönemde alacağınız kararlarda etkili olacaktır. Taşınma, ev ve şehir değişikliği konuları gündeme gelebilir. Gayrimenkul alım - satım işleriyle ilgilenebilirsiniz. Evden yürütebileceğiniz işlerin arayışına girebilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder