Ecesu Serbes Jüpiter Oğlak transiti hangi burcu nasıl etkileyecek?
HABERİ PAYLAŞ

Jüpiter Oğlak transiti hangi burcu nasıl etkileyecek?

Herkese merhaba!

2 Aralık itibariyle şans ve bolluk gezegeni Jüpiter yöneticisi olduğu Yay burcundan çıkıp Oğlak burcuna geçti.

Güneş sistemimizin en büyük gezegeni Jüpiter, astrolojide büyüteç olarak kabul edilir. Bulunduğu alanı büyütür, görünür kılar.

Yengeç burcunda yücelim pozisyonunda olan Jüpiter, Yengeç’in karşıt burcu Oğlak’a geldiğinde düşük bir pozisyonda kabul edilir.

Satürn’ün burcu Oğlak sıkı çalışmakla, mücadele etmekle, tırnaklarla kazıyarak zirveye ulaşmakla alakalıdır.

Jüpiter Oğlak burcuna geçtiğinde şans etkisi düşüşte olduğu için çalışmakla elde edilecek başarıları sembolize eder. Satürn ve Plüton’un Oğlak burcunda, Uranüs’ün ise bir diğer toprak elementi Boğa’da seyahat ediyor oluşu, iş ve finans dünyasında büyük değişikliklerin habercisi. Çalışanın kazanacağı, pes etmemenin ve sabrın önem kazanacağı bir döneme girmiş bulunuyoruz.

Haberin Devamı

Bu transitin burçları nasıl etkileyeceğine gelirsek...

Jüpiter Oğlak transiti hangi burcu nasıl etkileyecek


Koç ve yükselen Koç:

Şans gezegeni Jüpiter’in Oğlak burcundaki seyahati sizin için pek de parlak sayılmaz. Koç prensibi ile Oğlak prensibi birbiriyle çatışır. Koç dürtüsel ve hızlı hareket etmek isteyen, risk almaktan çekinmeyen bir burçtur. Oğlak'ta ise plansız hiçbir harekete yer yoktur. Her şey analiz edilmeli, riskler hesaplanmalı ve buna göre harekete geçilmelidir. İki burcun da öncü olması, astrolojide 'kare' adı verilen zorlayıcı bir açı yaratır. Özellikle kariyerinizle ve hayat amaçlarınızla alakalı konularda önümüzdeki 1 sene çok çalışmanız gerek. Bir yandan Satürn ve Plüton’un da Oğlak burcunda seyahat ediyor oluşu, diğer yandan son 1 senedir tutulmaların da Oğlak – Yengeç aksında gerçekleşiyor oluşu, kariyer hayatınızda zorlanmalara sebep oluyordu. Son 1 senedir bir diğer ateş elementi Yay’da seyahat eden Jüpiter sizi destekliyor olsa da, Jüpiter Oğlak transiti boyunca kariyer değişikliği yapmamanız ve toplum önündeki konumunuzu tehlikeye atacak riskli hareketlerde bulunmamanız gereken bir döneme giriyorsunuz.

Jüpiter Oğlak transiti hangi burcu nasıl etkileyecek

Boğa ve yükselen Boğa:

Oğlak’ta seyahat etmeye başlayan Jüpiter, hayat görüşünüzü genişletmeye geliyor. Önümüzdeki 1 sene boyunca şansın güleceği burçlardan birisiniz. Yabancı kültürler ve farklı insanlar tanıyabilir, uzak yerlere seyahat edebilirsiniz. Yüksek öğrenimle alakalı konularda şanslı olacaksınız. Akademik hayatınızı ilerletmek istiyorsanız şimdi tam sırası. Ayrıca din, felsefe gibi konularla alakalı araştırmalar yapabilir, anlam arayışına girebilirsiniz. Diğer yandan, burcunuzda seyahat eden beklenmedik ve umulmadık gelişmeler gezegeni Uranüs sizi değişime yöneltmekte. Boğa hem sabit bir burç hem de toprak elementi oluşu sebebiyle değişime pek açık sayılmaz. Fakat, bazen değişim engellenemez ve tek yapılması gereken değişime ayak uydurmayı öğrenmektir. Sizin için böyle bir dönem aslında, özellikle 26 Aralık 2019’da meydana gelecek olan Jüpiter etkili Güneş Tutulması ile birlikte sizi olumlu yönde etkileyecek değişimler gündeme gelebilir.

Haberin Devamı

Jüpiter Oğlak transiti hangi burcu nasıl etkileyecek


İkizler ve yükselen İkizler:

Karşıt burcunuz Yay’daki seyahatini sonlandıran Jüpiter, haritanızda çok büyük etkiler yaratmayacağı bir burca geçiyor. Bu dönemde Jüpiter krediler, borçlar, ortaklaşa gelirler alanınızda seyahat edecek. Uzun süredir devam eden finansal problemlerinizi çözmenize yardımcı olabilir. Eşinizin, ailenizin, partnerinizin veya iş ortaklarınızın finansal durumlarında olumlu gelişmeler meydana gelebilir. Sizi finansal olarak destekleyen kişiler varsa, onların durumundaki olumlu gelişmeler size dolaylı olarak etkileyebilir. Öğrenciyseniz burs gibi finansal destek sağlayacak konularda şanslı olabilirsiniz. Kredi çekmek, işiniz için yatırımcı bulmak gibi konularda da şanslı olacaksınız. Yine de bu alanda hala Satürn ve Plüton’un da seyahat ettiğini unutmayın ve ayağınızı yorganınıza göre uzatın. Ayrıca, devam eden sağlık sorununuz varsa iyileşme dönemine girebilirsiniz.

Haberin Devamı

Jüpiter Oğlak transiti hangi burcu nasıl etkileyecek


Yengeç ve yükselen Yengeç:

Zıt burcunuzda seyahat etmeye başlayan Jüpiter hayatınızın ciddi ilişkiler, evlilik, ortaklık gibi alanlarını göz önüne getiriyor. Karşıt burcunuzda seyahat eden Satürn ve Plüton ile burcunuzda gerçekleşen tutulmalar size evlilik ve ilişkiler anlamında zorluyordu. Bu dönemi bu alanlarda hem şanslı hem de şanssız olarak değerlendirebiliriz. Şanslısınız, çünkü eğer yalnızsanız ve artık ciddi bir ilişkinin zamanının geldiğine inanıyorsanız, 2020 senesinde istediğinizi getirecek gökyüzü etkileri mevcut. Diğer yandan şanssızsınız; çünkü mevcut ilişkinizdeki bir sorun büyüyecek ve sizi her zamankinden daha fazla etkileyecek. Size açık bir şekilde düşmanlık besleyen ve düşmanca tavırlarını göstermekten çekinmeyen kişiler varsa, bu transit döneminde daha etkili olabilir, daha agresif tavırlar gösterebilirler. Ne kadar sakin kalmak ve dengeyi korumak isteseniz de bu dönemde dengeyi bulmak daha zor olabilir. İyi yönüyle; önümüzdeki sene evlenme kararı alabilir, evlenebilir, nişanlanabilir, sevgilinizle birlikte yaşama kararı alabilirsiniz.

Jüpiter Oğlak transiti hangi burcu nasıl etkileyecek

Aslan ve yükselen Aslan:

Günlük rutinler ve çalışma hayatı alanınızda meydana gelecek olan bu transit sizin için Jüpiter’in Yay’daki konumuna göre daha zayıf olacak. Günlük rutinlerinizi düzenleyebilir, çalışma hayatınıza ve çalışma sisteminize yeni bir düzen getirebilirsiniz. Sağlığınıza daha fazla önem verebilir, sağlıklı beslenmeye ve spora başlayabilirsiniz. Üstlenmeniz gereken sorumluluklar artabilir, beraber çalıştığınız insanlar hayatınızda daha büyük yer kaplamaya başlayabilir. Beraber çalıştığınız kişiler üzerinde otorite kurmaya çalışabilirsiniz, veya üzerinizde otorite kurmaya çalışan kişiler olabilir. Bu alanda seyahat eden Satürn ve Plüton’un da etkisiyle iş veya iş yeri değişikliği konuları gündeme gelebilir. Ayrıca bu dönemde, evcil hayvan sahiplenebilirsiniz.

Jüpiter Oğlak transiti hangi burcu nasıl etkileyecek

Başak:

Haritanızın aşk, flörtler, hobiler ve çocuklar alanında gerçekleşecek olan bu transit aşk hayatınızı canlandırabilir. Yaratıcılığınızın artacağı bu dönemde Satürn ve Plüton’un da etkisiyle severek yaptığınız bir aktiviteyi işe çevirebilir, hobilerinizden para kazanmaya başlayabilirsiniz. Çocuk isteğiniz varsa sene boyunca destekleyici gökyüzü etkileri olacak. Eğer çocuklarınız varsa onların hayatında sizi mutlu edecek gelişmeler olabilir. Yurt dışı, yabancılar, akademik konular alanınızda seyahat eden Uranüs’ün de etkisiyle sizi mutlu edecek seyahatler planlayabilir, yüksek öğrenime başlayabilirsiniz.

Jüpiter Oğlak transiti hangi burcu nasıl etkileyecek


Terazi ve yükselen Terazi:

Oğlak burcunda seyahat eden Satürn ve Plüton gezegenlerinin bir süredir burcunuzda yarattığı zorlayıcı etkiler, Jüpiter’in de bu burca geçişiyle daha görünür oluyor. Bu transit aile ve ev içerisindeki devam eden problemlerin çözümü için destek olsa da, mevcut problemlerin büyümesine de sebep olabilir. Bu dönem yeni bir adım atmanız için pek uygun değil. Taşınmak, ev almak – satmak, evlenmek, iş değiştirmek gibi kararlarınız için Jüpiter ve Satürn’ün Kova burcuna geçeceği 2020 Aralık’ı beklemeniz daha sağlıklı olur.

Jüpiter Oğlak transiti hangi burcu nasıl etkileyecek

Akrep ve yükselen Akrep:

Akrep astrolojide değişimler, dönüşümler ve yeniden doğuşlarla alakalıdır. Mücadeleden korkmayan ve her durumda ayağa nasıl kalkması gerektiğin bilen Akrep burçları bir süredir Uranüs’ün karşıt burçlarındaki seyahatiyle birlikte özellikle ilişkiler alanında değişmeye zorlanıyor. Diğer yandan, Satürn ve Plüton’un Oğlak burcunda seyahat ediyor oluşu Akrep burçlarının 2018’den beri kurmaya çalıştıkları sistemlerin uzun süreli olacağını gösteriyor. Jüpiter’in de Oğlak burcuna geçişiyle yakın çevrenizle ilişkilerinizi yeniden yapılandıracağınız, yeni eğitimlere başlayacağınız, ufak tefek seyahatlerin gündeme geleceği bir senenin sizi beklediğini söyleyebiliriz.

Jüpiter Oğlak transiti hangi burcu nasıl etkileyecek


Yay ve yükselen Yay:

2019 senesi içerisinde temelini attığınız her şey, koyduğunuz hedefler, aldığınız eğitimler vb. önümüzdeki 12 senenin kalitesini anlatıyor olacak. Para evinize giriş yapan Jüpiter, Satürn ve Plüton’un bu alandaki seyahatinin kısıtladığı maddi imkanlarınızı arttırmaya geliyor. Ancak Jüpiter’in olumlu durumları büyüttüğü gibi olumsuz durumları da büyüteceğini unutmayın. Sene boyunca kazançlarınız artabileceği gibi harcamalarınız da artabilir, veya mevcut finansal problemleriniz daha da büyüyebilir. Dikkatli olmanızda ve para biriktirmenizde fayda var.

Jüpiter Oğlak transiti hangi burcu nasıl etkileyecek

Oğlak ve yükselen Oğlak:

Son yıllarda zorlayıcı etkilere sahip iki gezegen Satürn ve Plüton’un burcunuzda seyahat ediyor oluşu, son 1 senedir tutulmaların burcunuzda gerçekleşiyor oluşu ile birlikte sizi her anlamda zorluyor ve sınavlara sokuyordu. Oğlak burcunun dirençli doğası sayesinde karşınıza çıkan her zorlukla sabırla mücadelenize devam ediyor olsanız da, Jüpiter’in burcunuza gelişiyle birlikte biraz rahatlayabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Jüpiter’in 12 sene aradan sonra burcunuzdaki seyahati size yeni kariyer hedefleri, hayat amaçları ve kişisel hedefler alanında şans ve bolluk getirecek. Jüpiter’in aşk ve flört evinizdeki Uranüs’e yapacağı destekleyici açı ve evlilik evinizde etkili olan tutulmalar sayesinde özellikle 2020 senenin ilk yarısında sürpriz bir aşk durumu meydana gelebilir.

Kova ve yükselen Kova:

Rüyalar, bilinç altı, ruh sağlığı, gizli düşmanlar alanınızda seyahat eden Jüpiter, burcunuza geçmeden önce bilinç altı temizliği yapmanız için size fırsat sunuyor. 2020 Aralık itibariyle burcunuza geçiş yapacak olan Jüpiter, size yeni başlangıçlar, yeni başarılar ve yeni hayat hedefleri getirecek. Jüpiter’in Oğlak seyahati boyunca içinize dönmek, ruhsal dünyanızı iyileştirmek ve kendinizi tanımak için uygun gökyüzü etkileri olacak. Psikolojik yardım ve destek alabilir, spiritüel alanlara yönelebilirsiniz. Jüpiter burcunuza geçmeden önce kendinizi ihmal etmemeli, sizi neyin mutlu neyin mutsuz ettiğini belirlemelisiniz.

Jüpiter Oğlak transiti hangi burcu nasıl etkileyecek

Balık ve yükselen Balık:

Size destekleyici etkileri olacak olan Jüpiter haritanızın arkadaşlıklar ve sosyal çevre alanında seyahat edecek. Yeni bir arkadaş grubuna girebilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. İletişim evinizde seyahat eden Uranüs’ün etkisiyle ilginizi çeken bir konuda eğitim almaya başlayabilir, ortak ilgi alanlarına sahip olduğunuz kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Ayrıca, işten elde ettiğiniz gelirleri arttırmaya yönelik adımlar atabilir, karşılığını alabilirsiniz. Sene boyunca neyi hayal ettiğinize, neyi dilediğinize dikkat edin. Jüpiter Oğlak transiti hayallerinizi gerçekleştirmeniz adına destekleyici etkiler sağlayacak.

Yukarıdaki yorumları yükselen burcunuza göre okumanız daha uygun olacaktır. Eğer bilmiyorsanız Güneş burcunuza göre de okuyabilirsiniz. Ancak, doğum haritası yükselen burç baz alınarak başladığı için ev dizilimleri yükselen burcunuza göre yapılmıştır.

Günlük ufak tefek tüyolar için instagram.com/astrochange hesabımı takip edebilirsiniz.

Danışmanlık randevusu ve bilgisi almak için astrowithecesu@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.

Şans sizinle olsun.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder